Sådan laver du svinekød med kartofler i en langsom komfur

En skål kartofler og svinekød – en af ​​de mest tilfredsstillende og elskede af vores mænd. Når jeg kommer fra hårdt arbejde, vil jeg gerne spise velsmagende mad og derved genskabe balancen mellem tabt styrke og energi.

kartofler со свининой

Der er mange variationer i madlavning af svinekød med kartofler, så det er meget nemt at sprede denne skål. Den nemmeste måde er rostede knolde med en mørbrad eller svinekød, det er bare mere hverdag..

Men ferien, under et flerlags pelscoat af ekstra komponenter – dette er den højtidelige version.

Det vigtigste ved udarbejdelsen af ​​denne skål er korrekt udvalgt kød, så det ikke har striber og brusk, der gør kødet hårdt og gummiagtigt. En sådan overraskelse vil straks ødelægge indtryk af mad, selvom smagen er bedst..

At have et køkkenapparat ved hånden – en langsom komfur – det er en synd at ikke bruge den til at lave denne skål, fordi det vil reducere omkostningerne ved din styrke, plus det vil bevare de fleste af de fordelagtige sporstoffer i produkterne.
Ære kulinariske traditioner
hvordan приготовить свинину с картошкой в мультиварке
ingredienser Antal
kartoffelknolde 6 stk.
pære 1 stk.
gulerod 1 stk.
svinekød 400 g
magert olie 1 spsk. l.
salt at smage
Tilberedningstid: 75 minutter Kalorier pr. 100 gram: 141 kcal

Tilberedning af svinekød med kartofler i en langsom komfur til frokost eller aftensmad vil være ret simpelt. Det er kun nødvendigt at forberede alle produkterne, lægge i skålen på enheden og indstille den korrekte tilstand..

Skræl kartofler, vask og hak i store terninger.

skåret ind i картофель

Vi starter enheden på slukningsfunktionen. Rens derefter de resterende grøntsager, slibestænger. Frisk kød, helst mørbrad, skåret i stykker svarende til kartoflerne.

kødet нарезать

Hæld smør i en gryde, smør ristet svin og sæt det straks i skålen på enheden. Vi udfører de samme manipulationer med kartofler og grøntsager. Dette er gjort, så produkterne får en smuk skorpe og ikke blot slukker i enheden..

gulerødder нарезать

Hæld et halvt glas vand, hermetisk luk låget og lad dig forberede sig i en time. Skynd ikke for at åbne den langsomme komfur efter signalet – lad skålen stå, endelig mættet med en blanding af smag og smag..

Stewed svinekød med kartofler og svampe i en langsom komfur

Når sæsonen af ​​svampe begynder, kan gryden med kartofler suppleres med en anden hjertelig ingrediens. Når alt kommer til alt, vil du ikke kun nyde samlingen af ​​kantantereller, moreler eller smør, men også en velsmagende middag lavet senere..

komponenter:

kartofler с грибами

 • kartofler – 5 stk.
 • kantantereller – 300 g;
 • løg – 1 stk.
 • svinekød – 250 g;
 • tomatsauce – 2 el. l.;
 • krydderier – til smag.

Produktion: 210 minutter.

Energiværdi: 168 Kcal / 100 g.

Kantareller (eller andre svampe) vasker flittigt i varmt vand, ligger i en kasserolle og koges i en time. Flett fedtet, igen sat til koge i en time. Hvis du ikke ønsker at bruge så meget tid på madlavning, skal du købe almindelige drivhusplanter og bare stege dem. Kartofler og andre grøntsager rengøres, skåret i skiver.

Svinekød er skåret i lag langs fibrene og derefter over i terninger. Tænd apparatet til tilstanden “Quenching”. Dyp kartoflerne, kantanterellerne, de resterende grøntsager, færdig med et lag kød.

Fortynd tomatsauce i hundrede milliliter koldt vand og hæld produkterne. Luk skålen på enheden og lad den forberede svinekød med kartofler og svampe i en halv time.

medaljoner из мясаPork Medallions – en lækker skål, som du absolut skal lære at lave mad.

Noter opskriften på eclairs med vanilje fra Julia Vysotskaya.

Sådan tilberedes en lækker og sund havremelkissel. Læs vores opskrifter.

Opskrift på svinekød med kartofler og tomater under en ostfrakke i en langsom komfur

En flerlags skål bagved i en langsom komfur lavet af grøntsager, ost og kød, savnet med hjemmelavet mayonnaise, vil ikke forlade enhver gæst, der ikke er kommet en ferie.

komponenter:

 • kød – 330 g;
 • kartofler – 4 stk.
 • tomater – 2 stk.
 • ost – 100 g;
 • hjemmelavet mayonnaise – 4 spsk. l.
 • krydderier – til smag;
 • olie – 100 g.

Produktion: 95 minutter.

Energiværdi: 223 Kcal / 100 g.

Skær den afkølede hals i sømme en centimeter tyk, lidt afstød med en køkkenhammer, krydder med krydderier og lad være med at marinere. Knolde rengøres og skæres i skiver. Tre ost revet. Du kan tage nogen solide sorter. Tomater også strimler skiver.

Vi tænder enheden til stød, sæt et stykke smør i skålen, smelt det og læg de færdige produkter i lag ud: kartofler, kød, tomater, ost, mayonnaise.

I samme rækkefølge skal du lægge et andet lag ud i slutningen, der fylder et rigt lag ost. Luk enheden og forberede halvfjerds minutter. Den færdige skål er skåret med en særlig kniv, som en kage, og med en silikone spatel, forsøger ikke at beskadige lagene, distribuerer vi i plader. Om ønsket kan du beskære med frisk koriander eller rosmarin..

Kog Bemærk

 1. Hvis du ikke vil forstyrre og stege komponenterne i panden, skal du tilsætte et par skeer sojasaus til skålen på enheden, hvilket vil bidrage til dannelsen af ​​en skorpe på produkterne. Husk dog, at der er stor risiko for at brænde, så rør systematisk systematisk for at undgå det.
 2. For at give den kogte mad en rigere smag skal du sætte en smule revet hvidløg i de færdige kartofler, men kun hvis du ikke behøver at gå hvor som helst;
 3. Nogle husmødre begår en fejl ved at lægge et laurbærblad med resten af ​​produkterne helt fra begyndelsen, og så forstår de ikke, hvorfor skålen smager bittert. Denne krydderi bør tilsættes i slutningen af ​​madlavningen;
 4. Til stød er det bedre at tage hvide kartoffelknolde. De indeholder mere stivelse, og de vil koge bedre;
 5. Hvis du ikke har en tomatsauce eller pasta til stede, hæld tomater med kogende vand, fjern skrællen og gnid den på et rivejern. Steg gruel i en lille mængde smør med en knivspids salt og sukker;
 6. Ikke kun løg og gulerødder kan tilsættes til stuet kartofler med svinekød i langsom komfur. Æggplanter, sød peber og friske urter vil gøre;
 7. Denne ret er perfekt – grøntsagssalat, dåse ærter eller majs.

Bon appetit!

Loading...