Fransk køkken gav verden udsøgte supper, lavet i form af cremer og mosede supper. En af de mest almindelige opskrifter er en svampesuppe med svampe, madlavningsmulighederne, hvor der nu er et stort antal.

Klassisk opskrift
hvordan приготовить грибной суп-пюре из шампиньонов
ingredienser Antal
bouillon 500 ml
champignon 0,5 kg
af mælk 250 ml
pærer 2 stk.
solsikkeolie 40 ml
hvedemel 2 spsk.
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier pr. 100 gram: 225 kcal

Vask svampe under koldt vand og hugg derefter fint. Derefter steges svampene i en brøndopvarmet gryde i 10-15 minutter.

at skære грибы

Spred svampene fra gryden og steg den finhakkede løg i den samme olie.

yngel лук

Skræl kartoflerne, skåret i terninger. Mens svampe steges, koge kartofler i saltet vand i 20-25 minutter.

Hæld bouillon (kylling eller kød) i panden, tilsæt svampe og kartofler, og kog derefter i yderligere 15 minutter. Hæld et glas mælk, bland godt, kog i 10 minutter.

kotelet грибы

Ca. 5-6 minutter før du er klar til at hælde melet i suppen gennem en sigte, tilsæt salt og peber. Mel er nødvendig for at gøre creme suppe vendt tyk og ligner creme creme..

Beat champignon mushroomsuppe med en nedsænket blender indtil en ensartet konsistens er dannet. Server til bordet.

Mushroom champignon creme suppe

Ingredienser påkrævet (til 4 portioner):

 • 350 gr. svampe;
 • 4 kartofler;
 • 2 løg;
 • 30 gr. smør;
 • fløde (20%) – 450-500 ml;
 • brødkrutoner – 30 gr.

Tilberedningstid – 40 minutter.

Kalorieindhold (pr. Portion) – 421 kcal.

Først skal du koge kartoflerne. For at gøre dette skal du skåle kartoflerne, sætte i en kasserolle og efter kogte vand, kog i 20-25 minutter. Beredskab kan kontrolleres ved at kaste kartofler med en gaffel – hvis det er blødt, så er det tid til at tage det ud af ovnen. For at koge kartofler hurtigere kan den skæres i 2-3 stykker.

Mens kartofler bliver tilberedt, tilbered løg og mushroom. Løg skal skrælles og derefter skåret i små terninger. Vask svampe og skær i skiver. Sæt stegepanden på en langsom brand, smør smørret og steg løgene til rosenrød farve. Tilsæt champignon til løg, bland og steg over lav varme under låget, indtil det er kogt..

Når kartoflerne er klar, dræne vandet, men ikke til slutningen. Ca. 150-200 gram. vand fra under kartoflerne hældes i et glas – det kan være nyttigt. Stegte svampe og løg tilsættes til gryden til de kogte kartofler, hæld i fløden, salt og peber, og brug en blender, bland til en ensartet konsistens.

Hvis det pludselig ser ud til, at suppen viste sig for tyk, tilsættes vand fra under kartoflerne (halv kop) og blandes igen. Suppen er klar – serveret med croutoner.

Svampesuppe med smeltet ost

Ingredienser påkrævet (til 4 portioner):

suppe

 • mushroom – 500 gr;
 • 200 gr. forarbejdet ost;
 • 2 løg;
 • 2 gulerødder;
 • croutoner eller kiks – 35 gr;
 • greens (persille, dill) – til smag;
 • 40 gr. vegetabilsk olie.

Gennemsnitlig tilberedningstid – 45 minutter.

Calorie (1 portion) – 180 kcal.

Først skal du forberede fundamentet – stegning af løg, gulerødder og svampe. For at gøre dette skal du skrælle løget og skære det i små halvringe. Skræl gulerødderne og gråt dem derefter. Sæt panden på komfuret, tilsæt vegetabilsk olie og lad det varme op..

Stej løgene i en stegepande indtil den er gennemsigtig. Tilsæt gulerødder til løg, bland og steg i endnu 8-10 minutter. På dette tidspunkt, mens løg og gulerødder er stegte, hugger mushinerne fint. Hvis svampe er store, skåret i 4 dele, hvis det er lille, vil det være nok at skære dem i halvdelen. Tilsæt svampene til løget, bland godt sammen. Dæk panden med et låg. Svampe skal simre.

På dette tidspunkt forberede bouillon. Hæld 1 liter vand i panden og lad den koge. Steg gulerødder, løg og svampe i kogende vand og rør, lad det koge i 7-8 minutter. Rist derefter smeltet ost i gryden, du kan gøre det lige efter vægten over gryden. Lad suppen koges i 20-25 minutter, og sørg for, at den smeltede ost er helt opløst. Salt og peber suppen skal være 4-5 minutter før beredskab, idet der altid tages hensyn til saltet i smeltet ost.

Skyl og finhak grøntsagerne og tilberede croutoner eller kiks. Hæld champignon mushroomsuppe med smeltet ost på tallerkener, tilsæt croutoner og grønne, server til bordet.

rizzotoNoter opskriften til en interessant risotto med rejer og fisk og skaldyr.

Lækker puffer med en række kagefyllinger tilberedt i henhold til vores opskrifter bliver et hit for sæsonen.

Lær, hvordan du laver lækkert græskar og appelsin syltetøj. Opskrift her.

Lean svampesuppe med havregryn

Ingredienser (til 4 portioner):

 • 350 gr. svampe;
 • 120 gr. havregryn (flager Hercules);
 • 1 medium løg;
 • 30 gr. vegetabilsk olie;
 • persille – til smag.

Tilberedningstid – 40 minutter.

Calorie (1 servering) – 167 kcal.

opskrift грибного супаSkræl løgene, skåret i tynde halvringe. Læg løg på en opvarmet gryde med vegetabilsk olie og steg til gyldenbrun og karakteristisk karamelsmak.

Mens løget er stegt, skal havregryn vaskes under koldt vand. De flager, der flyder til overfladen, skal du smelte sammen med vand, ellers i den færdige skål bliver de for hårde. Havregryn er nødvendig for at tykke suppen uden hjælp af mel eller stivelse..

Skyl champignonerne under vand, skåret i skiver og tilsæt til løgene. Bland med løg og dækket med låg, læg langsomt på. Når champignon og løg er klar, sæt dem i en kasserolle og tilsæt vand (1l.).

Tilsæt gennemblødt havregryn til panden og kog i yderligere 15 minutter. Krydr med salt. De sidste 6-7 minutter at røre hele tiden – havregryn brænder ikke. Efter at have fjernet suppen fra varmen, lad den stå i 8-10 minutter, i hvilken periode vil kartoffelmosvis synligt blive tykkere.

Rør lidt afkølet suppe med en blender, indtil der er kremet konsistens. Stænk med koriander eller persille før servering..

Creme mushrooms og grøntsager

Ingredienser (til 4 portioner):

 • 250 gr. svampe;
 • 150 gr. broccoli;
 • 2 mellemstore kartofler;
 • 1 gulerod
 • porre – 2 stk. (brug kun den hvide del);
 • 1 løg;
 • 40 gr. vegetabilsk olie.

Den gennemsnitlige tilberedningstid er 45 minutter.

Kalorieindhold – 192 kcal.

Løg skrællet, skåret i små terninger. Skær den hvide del af porrerne i ringe. Rist gulerødder gennem en stor rist.

Tilsæt vegetabilsk olie til gryden, varm derefter godt op. Kog løgene i gryden i 4-5 minutter, og tilsæt derefter gulerødderne. Stir, dæksel og steg i 7-8 minutter. Vask svampe, skåret rhizome, skåret i tynde lag og tilføj til bugen. Stir og steg i endnu 12-15 minutter..

Hæld i en gryde 800-900 ml vand, skræl kartofler, skåret i terninger og kast i en gryde, kog indtil halvt kogt. Bouillon salt og peber. Skyll broccoli, skåret i floretter og sænk til bouillon, lad koges i endnu 4-5 minutter. Broccoli forbereder sig meget hurtigt, så det er vigtigt ikke at lade dem fordøje..

Tilsæt grøntsager og svampe fra panden til bouillon, bland og bring til beredskab i yderligere 5 minutter. Fjern fra varme ved hjælp af en blandingsblander, bland til glat. Hæld i plader, tilsæt en greb greens og tjene til bordet. Hvis det ønskes, kan champignoncreme suppe med grøntsager være dekoreret med revet ost, croutoner eller kapers.

Kulinariske tips

Creamsuppe Champignons kan bruges både frisk og frossen og tørret. Frosne svampe natten før madlavning er bedre at skifte fra fryseren til en almindelig hylde i køleskabet. Ellers vil en skarp afrimning i mikrobølgeovnen dræbe alle vitaminer og nyttige sporstoffer indeholdt i svampe. Men tørrede champignoner vil give suppen en rigere smag..

Ifølge canons af fransk køkken er den vigtigste hemmelighed for succes med enhver suppe-puree den rigtige base, det vil sige den bouillon, som den vil koge på. I de fleste tilfælde bruger kokke kylling eller kød bouillon kogt fra magert kød. Men creme supper er traditionelt tilberedt med mælk eller creme creme – dermed navnet, denne suppe ligner en creme.

Croutoner kan købes i enhver butik, og du kan lave mad selv. For at gøre dette er det nok at skære et brød, dyser med olivenolie eller vegetabilsk olie og tør i ovnen.

Pas på at vælge produkter – fortykningsmidler til suppe. Hvis det er mel, så skal du tilføje det efterhånden sigtning – det vil ikke være klumper. Til tæthed anbefales kokke at bruge løg.

Kartofler til madlavning suppe-puree skal være fuldt forberedt, ellers vil mosen forårsage vanskeligheder..

Ved at erstatte animalske produkter med grøntsager kan cremen suppe på hurtige dage. For eksempel udelukke creme, mælk og æg fra sammensætningen, og erstat smør med grøntsag.

Madlavning suppe er bedre “på en gang.” I køleskabet hærder denne suppe, og når den genopvarmes, vil smagen ikke være den samme som umiddelbart efter tilberedningen. Dette gælder især for supper, hvor der er en tung fløde eller vegetabilsk olie – når de opvarmes, stiger de til overfladen og danner en tæt fedt film.