Fyldt courgette – en berømt sommerret. De er ofte forberedt til ferien med forskellige velsmagende fyldstoffer. Både af små squash fyldt med kød er særlig nærende. Enhver fyld anvendes, og friske grøntsager, creme fraiche, ost og andre ingredienser tilsættes til juiciness. Vi råder husmødre til at tilføje følgende opskrifter til deres kogebog.

Bagte courgettebåde med kødfyldning og parmesanost
hvordan приготовить кабачковые лодочки с фаршем в духовке
ingredienser Antal
lille squash 2 stk.
frisk hakket kød 0,3 kg
revet parmesanost 50 g
æg 1 stk.
brødkød (ingen skorpe) 20 g
olivenolie 1 spsk. l.
persille 2 grene
havsalt 2 knivspidser
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 106 kcal

Takket være den blide varmebehandling opretholder ingredienserne alle deres gavnlige egenskaber til det maksimale. Skålen er meget nærende og velsmagende..

Vasket squash skåret i længderetningen i to halvdele. Skje fjern alt kød og forlader tynde vægge. En lille pulp uden frø finhakket med en kniv.

courgetter

I en skål, forberede påfyldningen. For at gøre dette blandes hakket kød, brød, hakket kødkød og persille, 30 gram revet parmehøne og salt. Knæ massen til glat og tilsæt et kyllingæg til bundtet.

Hakket kød

Fyld bådene med påfyldning, drys med den resterende revet parmesan. Vi spredes i smurt varmebestandig form, bages i 1 time ved 160 grader.

klar блюдо

Hvordan man laver mad med kylling og ost

Smagfulde både med en saftig kyllingfyldning og en rødlig osteskare på toppen – denne forretter vil hurtigt forsvinde fra bordet. Og for at forberede denne enkle, men spektakulære skål, skal du have et minimum af tid og mad..

ingredienser:

 • 1 medium courgette;
 • 400 g kyllingebryst
 • 1 løg;
 • 100 g sur creme
 • 1 æg;
 • 1 spsk. olivenolie;
 • 50 g hollandsk ost;
 • nogle salt og malet sort peber.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorindhold: 163 kcal.

At starte madlavning hjemmelavet hakket kylling. For at gøre dette skal du vaske, tørre kyllingen, skåret i små stykker. Vi renser løgene, klipp det i mellemstore terninger. Vi omdanner de tilberedte ingredienser til påfyldning på enhver bekvem måde. Kød vi salt, vi peber, vi blander hænder til en ensartet tilstand.

let закуска из кабачковCourget mit, fjern enderne, skåret i to langsgående båd. Kerne med frø fjerner en ske. Og også afskåret et tyndt lag af tæt pulp.

Vi spred folie på bordet, smør det og bådene selv med vegetabilsk olie. Vi samler folien på siderne, overfører den til ildfast form med lave sider. Vi udfylder bådene med hakket kød og danner små højder..

Vi lægger courgette i roster i 40-50 minutter ved 220 grader.

Mens zucchinien er kogt, slå ægget med creme og salt separat. Den resulterende blanding fedter båden og sprøjter dem med revet ost. Sæt skålen igen i ovnen for at danne en osteskare.

Både fyldt med grøntsager, kød og ost i ovnen

Dette er en lys, sommer og let skål. Han smager ivrigt af alle familiemedlemmer..

ingredienser:

 • 0,7 kg courgette (ung);
 • 100 g løg;
 • 300 g hakket kød;
 • 2 hvidløgsklyven
 • 80 g russisk ost;
 • 230 g tomater;
 • 5-6 spsk. vegetabilsk olie;
 • 0,5 boller af frisk dill og persille;
 • nogle fine salt og sort peber.

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorindhold: 149 kcal.

courgetter фаршированные мясом и овощамиForbered først båden. Kucchini min, obsushivaem, vi fjerner kernen med en teskefuld, efterlader væggene 8-10 mm tykke.

Vi smør indersiden af ​​emnerne med vegetabilsk olie, spred den på det smurt bagværk i skiver ned. Sendes til ovnen i en kvart time ved 180 grader.

I mellemtiden forberede påfyldningen. Skræl løg og hvidløg, finhakket, send til en forvarmet gryde med to skeer vegetabilsk olie. Når grøntsagerne er bløde, tilsættes 80 g hakket squashmasse, omrør, steg i 5 minutter. Sæt de færdige grøntsager på en tallerken, forsøger at forlade smørret i panden.

Vi returnerer panden til ilden, om nødvendigt tilføjer lidt mere olie, laver det hakket kød ud. Kog det i 10 minutter, konstant omrøring og knuser. Klar fyldning skift på en plade for at afkøle.

I en stor skål blandes afkølet hakket kød, stegte grøntsager, 50 g revet ost og hakket grønne. Bland alt, krydre efter smag med salt og peber.

Placer bådene på et smurt bakkeplade, tilsæt lidt salt og fyld med fyld. Top lægger de kødfulde tomater, skæres i tynde halvringe. Glem ikke at krydre dem med salt og peber.

Når alle emner er fyldt, sender vi dem til at bage i en varm ovn (180 grader) i en halv time.

Så tager vi produkterne ud, sprøjter bådene med den resterende revet ost og sæt dem i ovnen i et par minutter for at få en rødlig oste skorpe.

Drys med friske hakket grønne.

Squashbaner med kød og svampe

både с грибами и мясом

Svampe er ideelt kombineret med kød og andre grøntsager, i vores tilfælde med courgette. Til forberedelse af både kan du bruge de sædvanlige svampe eller mere duftende vilde svampe. Hvis der ikke er nogen friske svampe ved hånden, så vil frosne, tørre og endda syltede gøre..

ingredienser:

 • 500 g hakket kød;
 • 150 g mushroom
 • 150 gram hård ost
 • 5 spsk. fedtet creme creme;
 • 2 spsk sojasovs og solsikkeolie;
 • 1 løg;
 • 3 medium courgette;
 • 2 hvidløgsklyven
 • 0,3 tsk sort peber;
 • 0,5 tsk salt.

Tilberedningstid: 60 minutter.

Kalorindhold: 133 kcal.

Til tilberedning af påfyldningen, rengør, skæres i små ternede løg. Varm olie i en stegepande, pass løg.

Mine svampe, rene, skåret i terninger. Vi sender grill til bue, bland. Når champignonjuice er fordampet, læg det hakket kød ud. Steg fyldet, indtil fyldningen bliver mere blege. Tilsæt hakket hvidløg, sojasovs og krydderier til påfyldningen. Rør, tilsæt cremefløde, fortsæt med at simre på lav varme i flere minutter.

I mellemtiden forberede zucchini. Vask grøntsagerne forsigtigt, fjern enderne og skær dem i længderetningen i to dele. Pulp fjernes med en ske, hvilket gør indrykninger til påfyldningen.

Vi udfylder bådformerne med en varm påfyldning, overfør dem til et bageplade dækket med pergament. Top sprøjt generøst med revet ost, sat i ovnen ved 180 grader. Efter 45 minutter skal du prøve parabolen på beredskab. Hvis courgette nemt gennemboret, så er det tid til at få dem. Nyd dit måltid!

courgetter в кляреVi anbefaler dig at notere følgende artikel med opskrifter. Courgetter i smør – fra enkle til lækre salte snacks.

Og her lærer du at stege zucchini på grillen.

Det er lækkert for alle at lave stewed courgette med kartofler, når vores lækre opskrifter er til stede. Se selv!

Nyttige tips til værtinden

 1. Med ung zucchini behøver huden ikke at fjerne. Hvis grøntsagerne er strammere, er huden stadig bedre.
 2. Til forberedelse af påfyldningen er det bedre at bruge hakket hjemmelavede hele stykker kød.
 3. For at forhindre at fyldningen falder ud, bør bådens vægge ikke være tyndere end fingerfingeren. For nemheds skyld, før du fjerner papirmassen, kan du lave en markering med en kniv.
 4. For en mere omfattende skål kan du tilføje lidt kogt ris eller bulgur til påfyldningen..
 5. Fyldningen vil være saftig, hvis du tilføjer tærsket sød bulgarsk peber.