Squashkaviar er en populær og elsket af mange retter. Det er nemt og hurtigt forberedt på ingredienser til rådighed for enhver person. Derudover kan du i løbet af zucchini sæsonen gøre blanke for hele året frem.

kaviar из кабачков

Squashkaviar med tomater er gode altid og overalt: på sandwicher, som et supplement til pasta, grød, kartofler og lige som en uafhængig skål på bordet. Ved at tilføje forskellige ingredienser til det, kan du sprede sin smag interessant og finde din ideelle..

Secrets of successful caviar

Her er nogle enkle tips, der kan hjælpe dig med at forbedre din ret:

 1. Når courgette er ung, er der ikke behov for at skære af huden og skære frøene, da ingen af ​​dette vil forkæle smagen af ​​din kaviar. Men hvis du tager en allerede overmodet grøntsag, skal du fjerne de hårde frø af det og afskære den hårde hud, ellers kan de usmagelige hårde stykker komme på tværs af det færdige produkt. På samme tid bør du ikke være bange for at bruge overrykke courgette i din gyde, bare skræl dem som beskrevet ovenfor. Din skål vil absolut ikke miste noget fra det, og du behøver ikke at smide et godt og sundt produkt;
 2. Det kan synes sjovt, men courgette i kaviar er ikke det vigtigste, da alle andre grøntsager giver den grundlæggende smag. Zucchini kød er stort set smagfuldt og tjener i denne opskrift som grundlag – et lærred, som andre grøntsager afslører deres smag. Derfor skal du ikke skimp på sådanne ingredienser som gulerødder, tomater og paprika, fordi det er gennem dem, der squash kaviar er så velsmagende;
 3. De fleste opskrifter tyder på at skære courgetter i terninger, men hvis du har planer om at male kuciar med en blender, så prøv en anden metode. Slib courgette med en rist, salt og lad i 10 minutter, indtil grøntsagerne lader saften. Tryk derefter den resulterende masse (for hånd, gennem en sigte eller osteklange) og spred den allerede tørre rest i panden. Dette sparer tid og energi. Små stykker koges hurtigere, så madlavningsprocessen tager ikke lang tid og kedeligt at fordampe squashjuiceen, så kaviar ikke er flydende. En god tilføjelse er, at den færdige produktudgang får mere! Courgetter, efter at saften kommer ud af dem, optager mindre plads, så de passer mere i panden, og kaviaren selv vil være mere tæt.

Den grundlæggende opskrift af squashkaviar med tomater

Nedenfor er det mest almindelige eksempel på opskrift på squashkaviar. Du kan ændre mængden af ​​ingredienser baseret på hvor meget du vil lave mad og ændre proportionerne af grøntsager til din smag..

Du skal bruge:

kaviar кабачковая

 • 3-4 medium courgette;
 • 1 stor gulerod (eller 2 medium);
 • 1-2 løg;
 • 2-3 modne tomater
 • 1-2 sød peber;
 • Ca. 2-3 spsk vegetabilsk olie;
 • Salt, sukker, krydderier, urter.

Vask alle grøntsager godt og skær dem i små terninger. For at gøre det lettere at fjerne huden, er tomaterne bedre at skælde.

Gulerødder kan gnides på en grov rivekniv, men for ensartethed af formularen anbefales det at skære det stadig.

Varm olien i en dyb stegepande og stuv løgene til gennemsigtighed over medium varme. Tilsæt derefter peber og gulerod.

Giv dem lidt at stege sammen, tilsæt derefter zucchini, rør, dæksel og lad den være på lav varme i endnu et par minutter. Når courgetter vil gøre juice og blive lidt blød, tilføj tomater.

kaviar из магазинаForlad alt på en høj varme uden et låg, simmer æggene, indtil grøntsagerne er klare (men ikke overkog dem, ellers vil de “krybe ud”!). Squash juice, på samme tid, bør næsten fordampe.

Salt og sukker (hvis du skal svage lidt og balancere smagen) er det bedre at tilføje et par minutter før madlavning, og krydderier, urter og hvidløg et eller andet sted i 3-5 minutter, før du fjerner snacken fra varmen. Det er bedre ikke at forsømme hvidløg og tilsæt mindst en lille fedkød, da det er han, der giver skålen en særlig unik smag. Når snacken i form af squashkaviar med tomater er klar, lad den afkøle under låget i en halv time.

Snack fra courgette med ægplanter og tomater

Sammensætningen og fremgangsmåden til fremstilling af denne skål er næsten fuldstændig identisk med den foregående. Den eneste forskel er faktisk i aubergine. De tilføjer skålen en usædvanlig, interessant smag og supplerer andre grøntsager godt..

Take:

 • 2 mellemstore courgetter;
 • 2 ægplanter;
 • 1 stor gulerod
 • 1 løg;
 • 2-3 tomater;
 • 1-2 paprika
 • 10 ml vegetabilsk olie;
 • Krydderier, greens, hvidløg.

Opskriften på squashkaviar med tomater og ægplanter er tilgængelig for enhver værtinde, intet kompliceret i den.

Hvis du er sikker på, at de forskellige ægplanter du bruger ikke smager bitter, så kan du forlade huden og ikke bløde ægplanterne for at fjerne bitterhed. I andre tilfælde anbefales skiver og skrællede ægplanter at forlade i koldt saltet vand i en halv time..

Æggplanter skal tilsættes under tilberedningsprocessen sammen med courgette eller et par minutter tidligere, da de tilberedes omtrent lige så godt. Sådan squashkaviar med tomater og ægplanter kompletterer perfekt finhakket grønne.

Lad din ret stå lidt under låget, så det kan afsløre sin smag og aroma..

Squashkaviar som en butik til vinteren med tomater

Kaviarkaviar er oftest omtalt som kaviar med en ensartet “kornet” konsistens. Der er to måder at lave sådan kaviar hjemme og endda gemme den til vinteren..

Metode nr. 1

Det er nødvendigt at male blender til glat squash kaviar med tomater, kogte i henhold til den grundlæggende opskrift. For at spare det, skal du blot tilføje bordeddike til den tilberedte masse og hælde den varm over tidligere kogte krukker.

Derefter dække dem og lade dem indpakket i et tæppe til natten. Selvfølgelig kan du prøve at gøre uden eddike, for ikke at forkæle smagen af ​​kaviar, men så er det bedre at holde det i køleskabet.

tomater в собственном сокуTomater med løg til vinteren – enkle og lækre opskrifter, der allerede er forelsket i alt. Vi inviterer dig til at se vores udvalg af lækre opskrifter..

Sådan tilberedes squash kaviar i en langsom komfur, læs her.

Prøv at rulle op søde tomater til vinteren efter vores opskrift..

Metode nr. 2

Du skal bruge:

 • 1 kg kucchini;
 • 0,6 kg gulerødder
 • 0,4 kg løg;
 • 1/2 kg tomater
 • 5-7 spiseskefulde solsikkeolie;
 • Salt, sukker, peber, hvidløg og krydderurter.

Nu beskriver vi i detaljer hvordan man laver en sådan squashkaviar med tomater i butikken til vinteren. Denne metode er også meget enkel, så det giver dig mulighed for at høste æg til vinteren i store mængder..

grøntsager измельчить

Grovhakket grøntsager ruller gennem en kødkværn.

Salt, tilsæt smør og sukker (hvis det ønskes) og læg på komfuret.

tilføje чеснок

Når blandingen koger, reducer varmen til medium. Kog derefter ægene i endnu 40-45 minutter, omrøring.

Du kan tilføje krydderier, urter og hvidløg til skålen, men sørg for at give roen kog i mindst yderligere 5 minutter. Tilsæt eddike og gyde på bankerne, indtil det er afkølet..

kaviar кабачковая

Madlavning i en multivariat

Når du laver squashkaviar i en langsom komfur, skal du fokusere på de tilstande, der findes i din enhed. Processen selv vil ikke være særlig forskellig fra madlavning ved hjælp af en pande eller stegepande..

Take:

 • 5 medium squash;
 • 2 store gulerødder;
 • 2 medium løg;
 • 3-4 tomater;
 • 2 paprika
 • Nogle vegetabilsk olie;
 • Salt, sukker, krydderier.

Ristet squashkaviar til vinteren med tomater i en langsom komfur koges hurtigt. Til at begynde med, sæt løg, peberfrugter og gulerødder og steg, og tilføj lidt olie (brug “stegning” eller “bagning”). Når de er lidt stegte, tilføj resten af ​​grøntsagerne, sæt langsomt komfuret i “stød” -modus og lad det gå i ca. en time.

Hvis du er bekymret for produktets kalorieindhold, er det helt acceptabelt at fjerne olien fra opskriften. Men hvis du foretrækker smagen af ​​brændt kaviar, er det bedre først at stege alle grøntsagerne separat.

Sådan kaviar kan også strammes til vinteren ved hjælp af spidserne fra afsnittet ovenfor.

konklusion

 • Generelt vil madlavning af kaviar fra zucchini ikke give dig mange problemer og vil ikke tage mere end en times tid;
 • For ikke at blive træt af denne skål kan du tilføje flere yderligere ingredienser til det og eksperimentere med antallet og proportionerne af de vigtigste produkter;
 • Den færdige masse af konsistensen kan være som en butik (svarende til kartoffelmos) eller i stykker;
 • Den kan koges på forskellige måder, både traditionelt (i stegepande eller pande) og i en langsom komfur;
 • Squashkaviar med tomater, du kan altid bevare til langvarig opbevaring til vinteren og nyde det selv i mangel af sæsonbestemte grøntsager.

Bon appetit!