Selv som voksne kan få mennesker sikkert gå forbi de velkendte rør med de mest forskellige fyldstoffer. Siden barndommen husker de fleste sovjetiske elektriske ævlefabrikanter, hvilke mødre og bedstemødre kom tættere på helligdage eller ved andre lejligheder for at behage deres børn..

Nu kan denne lækre skål koges ikke kun på “klassiske” enheder, men også på mere avanceret el og gas..
Vi bage waferruller i et moderne elektrisk vaffeljern
hvordan приготовить хрустящие вафельные трубочки в вафельнице: рецепты с фото
ingredienser Antal
mel 1 kop
sukker 1 kop
margarine 200 g
vanillin halvpose (1 g)
æg 4 stk.
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 226 kcal

Bulkprodukter måler vi det sædvanlige glas med en kapacitet på kvart liter.

Vi starter processen med æg, sukker og vanille: bland dem og slå. Til dette formål kan du tilbringe som en visp, og til blender eller mixer. Vi kontrollerer beredskaben til at øge lydstyrken: Så snart den overstiger det oprindelige volumen to gange eller tre gange, er massen klar til yderligere forberedelse.

at slå яйца

I en blanding af æg, sukker og vanille skal du tilføje margarine, som skal sættes på et varmt sted på forhånd, så det blødgør.

blød маргарин

Arbejder igen med en mixer: slå massen til det viser sig at være relativt homogen..

blande op все до однородной массы

Efter det skal du tage en sigte og tilsæt mel i små portioner. Til blanding, brug enten en visp eller en mixer med lav hastighed. Konsistensen skal være omtrent som sur creme..

wienerbrød на вафли

Nu kan du fortsætte til den afsluttende fase af processen – bagning. Forbered vaffeljernet, lidt olie det. Det er nok at gøre det en gang før stegning af den første ævle, da moderne enheder er lavet med specielle non-stick coatings..

Så snart ævlet er bagt, tag det ud af vaffeljernet og drej det i en kegle eller i et strå.

Vi bruger klassikerne: en variant af vafler til sovjetiske ævlejern

Sovjetiske ævlejern bliver tydeligt husket af alle. Måske er nogle af dem stadig i køkkenet og kan bage lækre vafler. For at forberede denne søde ved hjælp af en sovjetisk enhed til bagning af vafler, skal du:

 • Æg – 3 stykker;
 • Smør – 100 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Mel – 100 g;
 • Vanillin – 1 g.

Vi tager en lille skål, hvor vi lægger æggene og blødgør olie. Godt ælt det med en gaffelkomponenter, indtil du får en forholdsvis homogen blanding. Derefter kan du hælde sukker til dem og fortsætte med at blande grundigt..

Sidste hæld mel og vanille. Det er nødvendigt at se tæt på testen, så der ikke er klumper i den. Hvis stikket ikke er meget effektivt, kan du bruge en mixer eller blender med minimum strøm..

Når basen er forberedt, sætter vi den til side og fortsætter til forberedelsen af ​​vaffeljernet. Det er nødvendigt at smøre bagefladen med olie og lade den varme op i cirka en kvart time..

Efter denne tid kan du begynde stegning. For at lægge dejen ud, kan du bruge en ske eller ikke en dyb skål. Hver portion bages i mindst 2-3 minutter, hvorefter den kontrolleres for beredskab. Vi fjerner hver kniv fra vaffeljernet med en kniv og forsøger hurtigt at vride det i et halm. Dette skal gøres meget omhyggeligt, fordi de kun er varme og meget varme..

Opskrift på Crispy Wafer Tubes til Waffle Makers på Gas

Uanset hvilken teknik du bruger til bagning, ændres opskriften på vafler ikke meget. Hvis du skal lave vafler i et ævlejern, der kører på gas, har du brug for:

 • Smør – 100-125 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Æg – 2 stykker;
 • Stivelse – 50 g;
 • Vand – 150 ml.

wafer трубочкиSmagfuld madlavning begynder med opvarmning af smørret i et vandbad. Mens det gradvist blødgør, behøver du ikke spilde tid og begynde at gnide æg med sukker. For at fremskynde processen bruger vi en mixer eller blender..

Når et tykt skum dukkede op, kan du tilføje smeltet smør til det. I dette tilfælde skal du ikke stoppe med at arbejde som mixer. Derefter tilsættes stivelse, samt mel. Vi gør det i små portioner..

Den sidste ingrediens, der tilsættes til dejen, er varmt vand. Det skal også tilføjes en hel del. Den resulterende blanding fjernes på et varmt sted, og vi begynder at forberede arbejdspladsen til bagning.

Enheden installeres på ovnen, smøres med olie og ventes, indtil den opvarmes. Derefter kan du begynde at bage. En wafer har 2 skåle dej.

Sådan fyldes rørene?

Wafers er yderst velsmagende og uden påfyldning. Men med fyldningen bliver denne delikatesse simpelthen snappet op. Valgmuligheder end at fylde rørsætet. De mest populære er:

vafelnue-trubochki

 • Custard, der er fremstillet af æggeblomme (1 stk.), Smør (100 g), sukker (1 kop) og mælk (1 kop);
 • Curdcreme: cottage cheese (helst ikke fedtet, ca. 100 g), smør (100 g), sukker eller pulveriseret sukker (50 g), kondenseret mælk (kun lidt – 15 g), brandy (et par dråber);
 • Chokoladecremefyldning, som indeholder de mindste komponenter – mørk chokolade (ca. 200 g) og fløde (det er bedre at tage ca. 30% fedt, 150 ml);
 • Proteinfyldning: Tag et par æggehvider og sukker (120 g).

Ud over de viste muligheder kan du bruge en række forskellige produkter: nødder, rosiner, friske og tørrede frugter. Det er alt det, der giver dig mulighed for din fantasi.

Derudover kan du eksperimentere ikke kun med en sød påfyldning, men også salt: for eksempel tærter, revet ost med hvidløg, kød og fiskfyldninger, sildolie og meget mere. Du kan også tilføje nogle friske grøntsager..

tvorognikiForbered ostemasse pandekage opskrift med fotos trin for trin i ovnen ifølge vores opskrifter, det er meget enkelt og velsmagende.

Interessante ostekager med kefir stuffing sprede din morgenmad, men det kan også være en god snack. Læs hvordan man laver.

Hvordan laver man en åben tærte med hytteost fra shortcrustdej, så fyldningen ikke løber ud, og dejen virker ikke rå. Følg vores opskrifter og alt vil fungere.!

Nyttige tips

I denne ret enkle skål er der næsten ingen faldgruber, men der er nogle få hemmeligheder, der vil hjælpe med at gøre et rigtigt mesterværk:

 1. Hvis du ikke vil få mere bud, men mere sprøde rør, brug en erstatning: I opskriften i stedet for en tredjedel af mel, hæld i stivelse;
 2. Vaffelernes plasticitet falder hvert sekund efter åbning af ævlejernet, så du bør ikke spilde tid: de skal snoet omgående, uanset hvor varmt de er;
 3. For at holde rørene sprød og smuldrende i lang tid, skal du forsøge at holde dem i en lukket beholder eller brødkasse;
 4. Hvis du ikke vil fylde rørene med søde cremer, anbefales det at udelukke sukker og vanillin fra opskriften, og tilsæt lidt salt
 5. Det skal huskes, at også nogle cremer kan ødelægge vaflernes sprøde effekt. For at bevare denne egenskab er det bedst at vælge mellem søde muligheder, enten protein eller fløde baseret på smør og kondenseret mælk;
 6. For at dekorere rørene lidt, dypp dem først i smeltet chokolade og derefter i jordnødder, kokosflis eller flerfarvet pulver..

Wafer ruller – en utrolig velsmagende skål, der vil være en glæde for dine kære og gæster. Især hvis de spredes ikke kun søde, men salte fyldstoffer. I dette tilfælde vil de ikke kun være en dessert, men også en snack..