Sådan laver du slik “Cow” hjemme

Når vi hører om ko slik, så kommer de varme barndomsminder straks op. Og det er ikke tilfældigt, for for mange er det en af ​​de første delikatesser, hvis smag ikke kunne sammenlignes med absolut ingenting..

Opskriften på disse slik er så enkel, at hver husmor, med lidt indsats, kan lave mad derhjemme. Home “Cow” har en betydelig fordel i forhold til butiksmuligheder, og alt på grund af deres sammensætning.

Efter madlavning til deres pårørende er det meget vigtigt at være sikker på, at produktet består af friske og naturlige ingredienser. Sådanne slik kan spises ikke kun for voksne, men også for små søde tænder..

Historien om udseendet af slik “ko”

Historien om slik “Cow” begyndte i Poznan, og de blev oprindeligt kaldt Korowka. Felix Primorski besluttede i 1921 at oprette en lækker karamel, der kunne vinde millioner af hjerter.

I starten kogte han kondenseret mælk, som skulle fylde slik. Den tætte skal blev fremstillet af cremet melasse. Senere var Primorski i stand til at oversætte til virkelighed, fordi i løbet af kort tid var candies anerkendt af folket, og efter 8 år kunne Felix flytte til byen Milanovek, der ligger i nærheden af ​​Warszawa.

En stor slikfabrik blev oprettet der. Efter slutningen af ​​Anden Verdenskrig blev “The Cow” anerkendt i Sovjetunionen.

Producenterne af delikatessen tog ikke nogen foranstaltninger til at ændre mærkningen, så selv på sovjetiske “Korovke” blev Holstein-rækken af ​​køer afbildet.

Opskriften til Felix Primorski betragtes som en klassiker i produktionen af ​​slik. Moderne producenter har forbedret det lidt ved at tilføje forskellige komponenter og skabe nye originale smag..

Sammensætningen af ​​slik, hvordan man bestemmer kvaliteten af ​​varer i butikken

kvalitativt товар

Navnet på sliket “ko” skyldtes, at de indeholder naturlig eller kondenseret mælk. Udover mejeriprodukter består den klassiske delikatesseudgave af sukker og et stykke smør. Sådan vælges disse lækre slik, blandt de mange der præsenteres på det moderne marked.

Producenter er trods alt ikke altid oprigtige med deres kunder. Og åbner den næste “Cow”, hvem ved hvad en overraskelse kan være der venter på os. Kvalitetsproduktet har en ensartet lysebrun farve. Til røret skal slikene være ret hårde, men de kan nemt blive bidt af..

Den indre del af “koen” er fyldt med en flygtig og blød konsistens. Hvis påfyldningen er for tynd, er vegetabilsk fedt til stede i store mængder. Tilfælde, hvor fyldningen begynder at smuldre, siger at sliket er blevet opbevaret i lang tid på butikshylder, hvorfor det er ønskeligt at være opmærksom på holdbarheden..

Et produkt, der udelukkende består af naturlige produkter, skal opbevares ikke mere end 20 dage. Hvis holdbarheden er meget længere, kan du være sikker på, at candyens sammensætning indeholder kunstige additiver.

Klassisk opskrift
hvordan делать конфеты «Коровка» в домашних условиях
ingredienser Antal
frisk mælk 1 kop
smør 30 g
honning 6 tsk.
granuleret sukker 400 g
citronsaft 0,5 tsk.
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 242 kcal

Før du begynder at forberede en dessert, skal du forberede de former, hvor du vil hælde det. Det er bedre at tage dem, der har en lille diameter. En god mulighed kan være emballering af slik eller former for isfrysning.

Hæld mælken i den dybe tank og bring den koge over lav varme. Vi hælder sukker ind i det og tilsæt et stykke smør. Vent igen, indtil alt koger og kog, indtil konsistensen er tyk.

tilføje масло

Tilsæt honning og lidt citronsaft. Derefter skal blandingen stadig koges i 40 minutter. Efter mørk farve skal den hældes i former..

koge ned

I begyndelsen skal fremtidige slik blive afkølet ved stuetemperatur, og så kan du sætte dem i køleskabet eller endnu bedre i fryseren..

at spilde конфеты

“Cow” med nødder – en favorit behandler fra barndommen

til детей

ingredienser:

 • frisk mælk – 500 ml;
 • tør mælk – 200 ml;
 • smør – 80 g;
 • fructose – 400 ml;
 • valnød – 120 g.

Tilberedningstid – 3-4 timer.

Kalorier – 340 kcal.

I en dyb gryde blandes to typer mælk og fructose. Vi sætter ilden på en lille ild og koger og begynder at lave mad. Blandingen skal koge i ca. en time..

Det er nødvendigt at vente, indtil det tykes lidt, og konsistensen vil ligne kondenseret mælk. Derefter tilsættes et stykke smør uden at fjerne det fra varmen.

Massen skal koges, indtil den får en mørk nuance, der ligner slik, som sælges i butikken. For at kontrollere dessertens beredskab, slip en lille mængde af den på den afkølede overflade. Hvis konsistensen størkner og ruller ind i en bold, mens den ikke klæber i hænderne, så kan den betragtes som klar.

Forbered møtrikkerne på forhånd. De skal rengøres og hakket. Nogle kokke foretrækker at male dem eller knuse dem med en kniv. Sæt møtrikkerne på bunden af ​​formularerne, og hæld dem ovenpå med karamel. Hvis du drejer møtrikkerne, kan du hælde dem i konsistensen efter madlavning og blande alt godt.

Nødder til disse slik kan være meget forskellige. Nogen foretrækker cashewnøller, nogen jordnødder, nogen hasselnødder og nogen på alle hasselnødder. Og hvis du vil, kan du endda blande.

sild по корейскиSådan laver du sild på koreansk, læs vores artikel..

Sådan laver du svampesuppe fra tørrede svampe i en langsom komfur – bemærk vores udvalg af opskrifter.

Salat med skinke og pickles – en simpel opskrift på en lækker snack, noter denne skål.

Sådan tilbereder du “ko” med honning

ingredienser:

 • creme – 250 ml;
 • granuleret sukker – 2,5 glas
 • vanillin -1 p .;
 • smør – 70 g;
 • honning – 2 tsk.

Tilberedningstid – 2,5 timer

Calorie – 395 kcal.

Creme og sukker blandes i en kasserolle og sættes i brand. Over lav varme, kog, lad glem det ikke regelmæssigt, så blandingen ikke brænder. Tilsæt derefter honning og fortsæt med at lave mad, indtil blandingen begynder at blive tykkere og mørkere..

Udadtil skal det være noget som kogt kondenseret mælk. Derefter sættes der et stykke smør og vanille. Kog til færdig. Du kan også tjekke som i den forrige opskrift og tabe lidt karamel på en kold overflade..

Blandingen hældes i forme og efterlades til rum, indtil den er helt afkølet, så i flere timer sætter vi den i køleskabet..

Kakao slik: madlavning derhjemme

hjem условиях

 

ingredienser:

 • granuleret sukker – 5-6 glas;
 • hvedemel – 2,5 spsk. l.;
 • kakaopulver – 2,5 tsk;
 • smør – 120 g;
 • frisk mælk – 450-500 ml;
 • kyllingæg – 3 stk.

Tilberedningstid – 2-3 timer.

Calorie – 390 kcal.

I en kasserolle kombineres alle ingredienser undtagen smør. Alt blandes godt, indtil massen bliver homogen. Derefter sætter beholderen på ilden og begynder at lave mad. Så snart der koges, skru ilden til et minimum.

Rør blandingen regelmæssigt, ellers begynder den at brænde. Efter 7 minutter tilsættes smør til panden. Basen af ​​slik skal tilberedes, indtil den begynder at blive tykkere og ændre sin farve..

Så snart det blev viskøst og erhvervet en blid mælkeagtig skygge, skal konsistensen hældes i former. Brug en kniv til at niveauere massen og lade den ligge i rummet, indtil den køler helt..

Sæt det derefter i køleskabet eller fryseskabet i 2 timer. Du kan overveje din dessert klar.

Nyttige tips

 1. At være involveret i forberedelsen af ​​slik, overveje at jo længere råmaterialet er kogt, jo sværere og sværere bliver produktet færdigt.
 2. Kontroller paratets parathed kan være en simpel måde. For at gøre dette dråber en teskefuld væske på en kold overflade. Hvis det hærder hurtigt og ikke holder fast i hænderne, når det rulles, kan basisen for slikene betragtes som klar;
 3. I fremtiden kan slik sætte en række forskellige komponenter. Dette kan være kondenseret mælk, svesker, tørrede abrikoser, rosiner, nødder og så videre. Det hele afhænger af din foretrukne smag og tilgængelighed af mad..

Hjemmelavet slik “Cow” har den mest behagelige og fantastiske smag. Denne delikatesse kan ikke sammenlignes med næsten alt. Og det vigtigste er, at dine børn, som ikke kan kende forskellen i naturlige produkter, vil sætte pris på det med glæde..

Loading...