Udsmykningen af ​​et festligt bord kan være elegant, velsmagende og originalt blæksalat “Forest Glade”, som ikke efterlader ligeglade nogen af ​​de inviterede til gallamiddagen..

Klassisk opskrift
hvordan приготовить салат «Лесная поляна»
ingredienser Antal
kartofler 300 g
mayonnaise (ikke fedtet) 1,5 glas
gulerod 100 g
hård ost 200 g
dåse svampe 200 g
kyllingebryst 400 g
ægget 3 stk.
grønne til smag bundle
pickles 200 g
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 135 kcal
Ikke kun enkelheden af ​​produkterne til salat, men også deres mæthed, næringsværdi vil blive nydt af værtinden, som tager sig af sine kære. “Forest Glade” ret uhøjtidelige og smukke skål.

De kan uventet glæde familien under en simpel middag eller overraske gæsterne med et ømt og velsmagende og ikke kræver yderligere dekorationssalat på et festligt bord.

Madlavningsprocessen skal begynde med kogende grøntsager (kartofler “i uniform”, gulerødder), kød og æg til Lesnaya Polyana. Mens produkterne koges, skal du tage en dyb gennemsigtig plade og omhyggeligt dække plastikpladen rundt om sin omkreds. På bunden af ​​opvasken lægge benene svampe op.

svampe выложить

Hæld det hele greens fint og drys jævnt på svampene.

lægge ud зелень

Det næste lag vil være kogte æg smuldret med terninger eller strimler og mayonnaise, som hjælper med at holde sammen og tillader ikke lag at smuldre..

æggene натереть

Derefter hak det kogte kyllingebryst, spred det ud i det næste lag og drys hakket pickles oven på det. Det næste trin vil være en gulerod, revet stor eller skåret i tynde terninger, igen et maske af majones til imprægnering af salaten.

mayonnaise

Dernæst et lag med revet storost og et lag med groft revet, kogt, skrællet kartofler, der fuldendte hele salaten..

at gnide картофель

I denne form skal lagdelt skovglade være dækket af en plade og sendt til et koldt sted til imprægnering. Det er muligt selv om natten – salaten får en delikat, blød og mere saftig smag..

Efter den tid, der er tildelt til imprægnering, skal du omhyggeligt dreje beholderen med salaten på en flad plade, så det første lag af svampe er ovenpå og fjern filmen fra overfladen af ​​fadet.

salat готов

Salat med honning agarik og koreanske gulerødder

Marinerede svampe er i stand til at behage mange. Et særligt sted blandt dem er besat af svampe. Du kan pickle dem selv eller finde dem på hylderne i enhver butik. Den perfekte mulighed for at dekorere ferietabellen er forberedelsen af ​​et saftigt og ømt salat, der indeholder sådanne enkle, billige og sunde produkter:

 • kogt kyllingefilet – 350 g;
 • friske agurker – 200 g;
 • kogte kartofler – 300 g;
 • dåse svampe – 350 g;
 • kogte kogte æg – 3 stk.
 • kogt kyllingebryst – 300 g;
 • Koreansk uskarpe gulerod – 150 g;
 • mayonnaise – 200 g;
 • greens til smag og hård ost – 150 g.

salat с грибамиDen tid, der bruges på madlavning, vil være en time, salaten kan gennemvædes i en anden time, og kalorieindholdet på et hundrede gram vil være 115 kcal..

Mens de kogte grøntsager, kød og æg er afkølet, for at lave en puff salat, skal du tage en dyb rund plade og dække med en film, så det er bekvemt at vende skålen over..

Afløb svampene fra væsken, de skal vaskes under rindende vand og må løbe ud. Sæt derefter kun kappen på bunden af ​​den valgte beholder, dækk de finhakket grønne og hæld over majonesnet.

Dernæst skær de lange stykker koreansk gulerod i korte små stykker og læg det næste lag ud og dækk igen med et tyndt majsekorn. På et groft rist grynt agurker, kartofler, rist strimlerne af kogt kyllingefilet, skær æggene i terninger og tynde ostkile. Hvert lag af produkter (undtagen sidstnævnte) skal smøres med majones, som hjælper lagdelt salat til at holde sin form.

I rollen som en presse, som skal anbringes oven på en beholder med salat, serveres der en skål, hvorpå du efter smøring skal omdanne den tilberedte salat kaldet Forest Glade. Filmen, med hvilken salaten er dækket, skal omhyggeligt fjernes uden at beskadige den smukke glade, der allerede er dekoreret med svampe..

Salat “Forest Glade” med stegte svampe

Hver værtinde gentagne gange forsøger at tilføje nye ingredienser til den klassiske opskrift, når man laver salater. For fans af stegte svampe kan du forsøge at eksperimentere med oprettelsen af ​​en sådan skål som “Forest Glade”.

Dette vil kræve:

 • hård ost – 200 g;
 • friske champignoner – 0,4 kg;
 • kartofler – 0,3 kg;
 • gulerod – 100 g;
 • greens (dill, persille, grønløg, salat) – 50 g hver;
 • mayonnaise – 200 g;
 • salt – ½ tsk;
 • vegetabilsk olie – 1 spsk.

Tilberedningstiden tager 40 minutter, og energiværdien ved valg af fedtfattig mayonnaise vil kun være 130 kcal pr. 100 gram parabol.

Det første skridt er at koge kartoflerne i en uniform og en gulerod med æg. På dette tidspunkt vasker mushroomsne og adskiller hætten fra stammen fra hver svamp. Sæt dem frit i en lille smule vegetabilsk olie, salt og køligt.

På en flad skål er det smukt at sprede bladene af salat og godt smøre alle lagene med mayonnaise til hurtig imprægnering af skovglade, lægge ud i lag:

 • revet kogte kartofler;
 • stegte ben fra svampe;
 • revet kogte gulerødder;
 • re-lag af kartofler;
 • revet fin ost;
 • fint hakket grønne.

Det allerførste lag vil være rosenrødt stegte svampekapsler – tryk let på dem jævnt i salatets overflade. Serveres skovglade salat med stegte mushroom til bordet med det samme, hvis flere mayonnaise blev brugt. I et andet tilfælde tager det cirka to timer for en smuk og appetitlig salat at suge..

bøffer из свининыLæs hvordan man laver en saftig svinekød i en gryde.

Har du købt en Redmond multicooker? Prøv at bage en interessant ostekage med rosiner eller citronskal..

Salat med dåse champignon – forskellige muligheder og opskrifter til denne gourmetmad.

“Champignon Glade” med røget kyllingebryst

Lav en smuk “Forest Glade” er ikke svært at bruge champignon med smukke hatte. For at give salget mere juiciness, unik og aromatisk smag, kan du ikke kun tage kogt kød, men røget kyllingebryst. Det er perfekt kombineret med alle produkter af blæksalat, og den skabte glade med mushrooms kan smukt dekorere et festligt bord. Til madlavning er det nødvendigt:

 • røget kyllingebryst – 300 g;
 • kogte kartofler – 200 g;
 • 3 kogte hårdkogte æg
 • syltet mushroom – 350 g;
 • kogte gulerødder – 100 g;
 • ost (enhver fast sort) – 150 g;
 • greens – 200 g;
 • mayonnaise – 1 pakning.

Uden at tage hensyn til madlavning, vil opvaskningens opbygningstid være en halv time, og kun 120 kcal står for et hundrede gram produkt.

Sæt mushroomsne på hovedet på bunden af ​​fadet. Finhak grøntsagerne og bland den med en spiseskefuld majones. Sæt denne blanding på svampe, rive det røget bryst ovenfra og lav et mayonnaisgitter. Dernæst lag hvert lag af groft revede gulerødder, æg, kartofler og ost, og ikke glem det, at de skal dække dem med mayonnaise.

I den sidste fase af madlavningen skal salaten omhyggeligt omdannes til en flad plade – samtidig skal den glide glat ud af de runde, dybe retter. For at denne proces kan fortsætte uden komplikationer, skal den kapacitet, i hvilken lagene oprindeligt dannes, smøres med vegetabilsk olie..

Godt savnet salat kan ikke insistere, så pladen kan simpelthen være dækket af en flad plade, som vil blive serveret “Forest Glade” og vende om, så svampene var på toppen.

Salat med skinke og bønner: Opskrift trin for trin

For den oprindelige oprettelse af en blæksalat, præsenteret i form af en vidunderlig og smuk svampe glade, kan du prøve at erstatte køddelen med skinke og tilsætte kogte bønner for at understrege rigdommen af ​​smag og næringsværdi af parabolen. Til madlavning skal du:

 • 0,5 l krukke dåse mushroom;
 • 3 hårde kogte æg
 • 200 g kogte kartofler;
 • 300 g skinke;
 • 200 g kogte røde bønner;
 • 150 gram hård ost
 • 1 pak mayonnaise;
 • 150 g grønne løg.

Det tager ikke mere end tredive minutter at tilberede Forest Glade uden madlavning, og næringsværdien af ​​100 gram af denne vidunderlige salat er 155 kcal..

Salat opskrift kan genskabes i sådanne faser:

champignon поляна

 1. I bunden af ​​en dyb skål dækkes fødefilmen, mushronerne lægges ud med kappen nedad;
 2. Den grønne løg er finhakket og blandet med en spiseskefuld majones, og derefter pænt og jævnt anbragt på champignonoverfladen og lukker hullerne;
 3. I næste fase er bønnerne lagt ud og dækket af et mayonnaise net;
 4. Så kan du grille store eller hugge æg i tynde strimler, genpåfør majones;
 5. For mere saftighed og mætning af salat er det bedre at placere skinke et sted midt i skålen, efter æggene, igen med en majonesbold
 6. Kartofler gnides med store chips, placeret i form af det næste lag og også dækket af mayonnaise;
 7. Det endelige sluttrin er revet groft hård ost. Derefter skal du dække fadet med en flad plade og praktisk talt vende den over til en anden overflade, så kapslerne af mushrooms er synlige ovenfra. Madfilm fjernes forsigtigt og forsigtigt serveres salaten på bordet..

I Lesnaya Polyana salat kan du skifte madlag efter eget valg, og du kan reducere kalorieindholdet i en skål ved hjælp af kylling eller oksekød og lavmæt majones.

Nyttige tips

Ved forberedelsen af ​​forskellige blæksalater er de vigtigste rigtig nyttige råd – være ikke bange for at eksperimentere med skålens sammensætning, udskifte produkter med andre. Antag at du kan:

 1. Svampe, præsenteret i form af en glade, brug stegt, kogt, syltede. Det er ikke nødvendigt at tage svampe til madlavning. Det kan være vild svampe, kantantereller, hvide svampe;
 2. Der er heller ikke behov for at samle svampe af samme størrelse og form – trods alt på en skovglade vokser de ikke “som ved udvælgelse”;
 3. Ved madlavning skal grøntsager ikke saltes, kun koges i skræl for at bevare nyttige egenskaber og saftighed;
 4. Du kan erstatte salatens vigtigste ingrediens med kirsebærtomater, oliven og malede æg..

En række forskellige måder at lave mad på, gør salget “Forest Glade” specielt, meget originalt og tilfredsstillende, velsmagende og appetitvækkende..