Salat “Cap Monomakh” er udarbejdet af næsten alle værtinde. Han kan lide mange tak til smag og originalitet af design. Udsmykningen af ​​udsmykningen er kun begrænset af kokens fantasi. “Monomakh’s Cap” fortjener at være midtpunktet for ethvert feriedag.

Salat spredt lag af mange komponenter. Ingredienserne er perfekt kombineret med hinanden. Samtidig er opskriften meget enkel at forberede og kræver ikke ekstra kulinariske færdigheder. Og produkterne er billige og tilgængelige for alle. Salat “Monomakh’s Hat” viser sig meget velsmagende og smuk.

Overvej flere variationer af opskrifter.

Klassisk opskrift
hvordan приготовить салат «Шапка Мономаха»
ingredienser Antal
magert kød (svinekød) 500 g
mellemstore kartofler 4 stk
gulerødder 3 stk.
roer 2 stk.
kyllingæg 4-5 stk.
valnødder (skrællet) 1 kop
rød sød peber 1 stk.
grønne ærter 200 g
mayonnaise at smage
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 290 kcal

Hver husmor forbereder en salat i henhold til hans smag præferencer. Imidlertid bruges hovedkomponenterne i næsten hver skål..

Koges separat, indtil de nødvendige ingredienser er færdige: kød, kartofler, gulerødder og rødbeder. Sørg for at vaske dem grundigt. Skal derefter grøntsagerne og ægene fra skallen.

For hvert produkt tager vi en separat plade. Vi gnider kartofler, rødbeder, gulerødder, ost og æg på et stort rivejern.

at gnide овощи

Halvdelen af ​​proteinet, skåret af tænderne i midten, er tilbage til yderligere dekoration af salaten. Kød skåret langs fibrene i tynde strimler. Valnødder renset fra forbindelsesfilmen. Steg let på møtrikkerne i en pande og hugg med en blender. Du kan hugge dem meget fint med en kniv.

Vi tager en flad skål. Det anbefales at gøre lag salat tyndt og gentag dem to gange. Hvert lag er smurt med mayonnaise. Ideelt set er hjemmelavet mayonnaise bedst..

kødet порезать

Vi spred lagene i følgende rækkefølge: kartofler, strimler af kød, rødbeder, gulerødder, valnødder, æg og ost. Gentag denne sekvens. Ingredienser fastgør straks udseendet af kuplen for at få den slags royal cap. Praktisk at gøre det med våde hænder.

fedt слои майонезом

Derefter er den resulterende form belagt lidt med mayonnaise. Øverdelen af ​​hætten er dekoreret med den forberedte halvdel af proteinet. For at efterligne kanten, drys valnødder på salget. Imitere ædelsten, vi tager den tærte sød rød peber og ærter. Vi spred dem mønstre.

For en rigere smag skal du sætte salaten i køleskabet i flere timer..

Salat “Cap Monomakh” med granatæble

Salat kan gives en mere delikat og let smag. Til madlavning, erstat nogle ingredienser til kyllingebryst, yoghurt og granatæble til dekoration..

Ingredienser krævet:

 • 500 gr. kyllingfilet
 • 4 stk mellemstore kartofler;
 • 2 stk gulerødder;
 • 2 stk roer;
 • 4 stk kyllingæg;
 • 1 glas valnødder (skrællet);
 • en granat;
 • 200 gr. grønne ærter;
 • 2-3 fed hvidløg;
 • yoghurt og mayonnaise sauce.

Tilberedningstid 80 min.

Kalorier 260 kcal pr. 100 gram.

Kog separat de følgende produkter: fileter, kartofler, gulerødder, rødbeder og æg. Giv tid til afkøling. Skræl og skræl. Kødet er skåret i små terninger. På et stort rivejern, tre kartofler, gulerødder, rødbeder. I små – æg. Separat, flere proteiner. Finhak møtrikker eller hugge med en blender.

Klem hvidløg gennem pressen. Madlavning sauce. Bland hvidløg, yoghurt og mayonnaise. Tilsæt lidt salt efter smag. Sæt nogle revet proteiner, ost og nødder. Så bruger vi dem til at dekorere salaten.

Læg salaten i lag i følgende rækkefølge på en flad plade: En del kartofler, rødbeder, gulerødder, valnødder, kød, ost og æg. Gentag rækkefølgen af ​​lag igen..

Hvert lag er smurt med en lille mængde sauce. Våd hænder til at forme hætten. Den øverste er bestrødt med revet protein og halvdelen af ​​den udtrukne udjævning. Kanten af ​​spørgsmålet om en blanding af ost og nødder. Vi dekorerer salaten med forskellige mønstre af grønne ærter og granatæblefrø.

Insister salat i mindst tre til fire timer i køleskabet og server på bordet.

suppe с грибамиSådan tilberedes en hjertelig svampesuppe af frosne svampe.

Salat af mælkebøtter gavn og skade – læs vores udvalg af sunde og lækre opskrifter.

Hvad kan være velsmagende kogte til den anden. Et udvalg af opskrifter fra forskellige typer kød og ikke kun.

“Cap Monomakh” med svesker uden kød

Den oprindelige smag af salaten vil give svesker. Tørrede frugter har en udtalt smag og kan være et glimrende alternativ til kød..

Ingredienser krævet:

 • 3 stk mellemstore kartofler;
 • 2 stk gulerødder;
 • en sukkerroer;
 • 3-4 stk kyllingæg;
 • 100 gr. svesker uden pits;
 • 1 kop skrællede valnødder;
 • en granat;
 • et grønt æble
 • 1 kop majs;
 • mayonnaise.

Tilberedningstiden er 80 minutter.

Kalorier 250 kcal pr. 100 gram.

salat с черносливомFør du begynder at lave mad til salat, er det værd at suge svesker i en til to timer. Efter tørring det med papirservietter og skæres i tynde strimler. Æbler skåret i tynde skiver. Kogte grøntsager tre revet på et groft rivejern. Hårdkogte kyllingæg – revet med fint mesh. Valnødder hugge blender eller hugge fint med en kniv.

Alle ingredienser vil lægge lag for lag på en flad skål i denne rækkefølge: kartofler, rødbeder, æbler, gulerødder, æg, valnødder og svesker. Glem ikke at smøre hvert lag med mayonnaise. Våd hatte.

Fantasy fortæller dig, hvordan du kan dekorere en lækker salat “Monomakh Hat”. Du kan drysses med revet protein eller ost. En granatæble korn og dåse majs er perfekte i rollen som ædle sten.

Kulinariske tricks

Kendskab til salatens “Cap Monomakh” kulinariske egenskaber kan du få en skål, hvis smag vil blive værdsat af hver gourmet.

Layering af salat i lag vil være mere praktisk, hvis de tidligere fremstillede ingredienser blandes med sauce (mayonnaise). Så skålen er hurtigere gennemblødt.

Til en dybere smag anbefales kogt kyllingfilet og valnødder at stege lidt..

For at gøre det lettere at skære kød er det værd at afkøle det lidt i køleskabet. Og for at gøre det lettere at rense hårdkogte æg, afkøles dem under koldt vand.

Rødbeder salat kan ikke dekoreret Der kan være pletter og skilsmisse.

Til registrering af smykker på hætten kan du bruge granatæblefrø, havtornbær og tranebær, ærter, majs, søde rød peberterter.