Det er ikke mærkeligt, men i det 21. århundrede bliver cocktails, der ikke kun indeholder friske frugter, bær og velsmagende sirupper eller likører, men også ædle alkoholholdige drikkevarer blevet mere populære..

kokteil-pina-kolada

Pina Colada er en af ​​sådanne cocktails. Samtidig er en simpel og lækker forfriskende alkoholholdig drik, som er perfekt i stand til øjeblikkeligt at bringe sødme og friskhed af ananasjuice, ømhed og behagelig duft af kokosmælk, som falder ind i atmosfæren af ​​himmellig glæde og selvfølgelig den uforlignelige smag af god rom.

Omgående forestille dig en pirat, der hviler på et af Caribiens paradisøer.

Lidt historie

Denne cocktail optrådte i et varmt og malerisk sted kaldet Puerto Rico, som ligger på et af øerne i Caribien. Det blev opfundet af en af ​​bartendere, der virkelig anses for at være en tryllekunstner indtil nu og blev kendetegnet ved en unik opskrift, fordi den indeholdt en hemmelig, tidligere ukendt ingrediens: kokoscreme.

Caribien коктейльCocktail smagte straks alt fra ung til gammel, såvel som til turister, navnet på bartenderen lavede historie, og den person, der opfandt cremen “Coco Lopez” blev efterfølgende en succesfuld forretningsmand.

Ifølge en version anses fødselsdagen for cocktailen den 16. august 1954.

Der er dog en anden version af historien om oprettelsen af ​​Pina Colada, som allerede fortæller om en anden bartender og omkring 1964. Ifølge hende var ananasjuice, kondenseret mælk og kokosnøddecreme inkluderet i cocktailen.

I øjeblikket foretrækkes den første version, da den kondenserede mælk ikke er inkluderet i cocktailen “Pina Colada”.

Selvfølgelig er fortidens myter ikke begrænset til denne historie; der er utroligt mange muligheder for at skabe denne drink..

Og nu opstod der et stort antal opskrifter til denne drik, men den fik sin største popularitet i 70’erne af det tyvende århundrede, i sin klassiske og originale form. Efter flere metamorfoser indførte rom sin sammensætning, som helt erstattes af en anden form for alkohol.

Tropisk klassisk “Pina Colada”
hvordan приготовить коктейль Пина Колада дома: рецепты пошагово
ingredienser Antal
Rum (bedre at bruge lys eller hvid) 30 ml
Ananasjuice (frisk eller dåse) 90 ml
Kokosmælk (som med succes erstatter kokoscreme eller fløde) 30 ml
Isbiter at smage
Ananas skive til dekoration
Tilberedningstid: 5 minutter Kalorier pr. 100 gram: 103 kcal

For at hjælpe enhver amatørbartender er den mest almindelige blender perfekt, hvor du skal indlæse alle ingredienserne og slå til en homogen masse, som ligner fløde.

Hermetiseret ananasjuice

ca. консервированного ананаса

Tilsæt likør eller rom

rom для коктейля

Tilsæt kokosmælk eller fløde

creme

ananas для украшения

Den resulterende cocktail anbefales til at blive serveret i et højt kølet glas dekoreret med en cocktailkirsebær, en skive ananas eller en sky med flødeskum.

Cocktailrør og paraply kan i øvrigt ikke være atmosfæren på de caribiske øer, og i et par minutter vil du springe ind i atmosfæren af ​​evig sommer og nydelse.

Pina Colada med Malibu likør

Nødvendige komponenter:

 • Rum (lys eller hvid) – 30 ml;
 • Ananasjuice – 90 ml;
 • Malibu likør, som vil give cocktailen en unik smag – 30 ml;
 • Creme (fedtfri) – 30 l;
 • Nogle isterninger.

Denne version af cocktailen afviger fra den traditionelle i, at i stedet for kokosmælk, der ofte er meget svært at finde i Rusland, tilføjes Malibu likør, hvilket gør smagen af ​​drikken rigere og mere interessant og tilføjer selvfølgelig styrke. Den her nævnte creme giver drikken en delikat smag og behagelig aroma..

Madlavningsprocessen er ikke meget forskellig fra den traditionelle. Som i den klassiske opskrift har vi brug for en blender, hvor vi grundigt vil slå og blande alle ingredienserne..

Men med denne cocktail skal du være yderst opmærksomme. På trods af al sin lethed og diskrethed vil Pina Colada med Malibu-væske ikke tage lang tid at vente og vende på hovedet..

Virgin Pina Colada (alkoholfri version)

Mange af os ønsker ikke altid at tage alkohol, selv i små mængder, og kan ofte simpelthen ikke f.eks. Under kørslen. Så kan du forkæle dig selv med en alkoholfri drink, som lige så god som at give alle smagsoplevelser af en ægte Pina Colada og vil give dig en uforglemmelig fornøjelse..

Denne Pina Colada er perfekt til børn, der ikke giver op med en lækker drink på en varm sommerdag..

Så har vi brug for:

 • Ananasjuice – 10 ml;
 • Kokosmælk – 60 ml;
 • Creme 15% fedt – 30 ml;
 • Nogle sukkerpulver.

Lad os starte opskriften ved omhyggeligt at blande ananasjuice, kokosmælk og en del af cremen med en visp eller en blander..

Pinot колада без алкоголяOg i resten af ​​fløden, hæld florsukket og slå dem, indtil der er dannet en cremet masse..

Cocktailen skal serveres i et højt glas, således at lagets grænser er synlige: først den flydende del (ananasjuice og kokosmælk) og derefter fløden af ​​flødeskum med pulveriseret sukker.

Du kan færdiggøre dette kunstværk ved at sprøjte chokoladechips ovenpå eller ved at dekorere en cocktailkirsebær..

Glem ikke røret og paraplyen, nyd en drink og drøm om en efterlengtet sommerferie..

Cocktail Amigos Pina Colada

 • Hvid rom – 60 ml;
 • Mørk rum 0 30 ml;
 • Kokosmælk eller spiritus – 30 ml;
 • Ananasjuice – 75 ml;
 • Nogle creme.

I denne cocktail er lyst og mørkt rum kombineret fancifully. Derfor har denne cocktail en meget mere udtalt alkoholisk smag end alle de andre. Denne cocktail er velegnet til kærester af rom, fordi kun i det kan du smage og forstå alle dens mangefacede smag..

Når du laver denne drikke, skal du kun bruge naturlige ingredienser, for eksempel er ananasjuice bedst forberedt af dig selv, da dåse kan forkæle den delikate smag af cremen..

Og egen tale og forberedelsen af ​​hans enkle og ukomplicerede, som ikke kræver meget indsats eller en vis erfaring. Læg alle ingredienserne i en blender, slå til indholdet af glasset er en, og den resulterende masse hældes i lange briller.

Som dekoration foreslås det at bruge chokoladechips, ananasskiver eller flødeskum med en cocktailkirsebær. Generelt, hvem kan godt lide hvordan. Den mest komplette smag vil blive afsløret for dig, hvis du langsomt drikker en drink gennem et strå og beundrer solnedgangen..

baileyVed du hvordan man laver Beyliz likør hjemme??

Hvordan man lægger moonshine på hvede uden gær, læs her..

Hvordan man laver en milkshake hjemme med en række tilsætningsstoffer og interessant foder.

Frisk Jordbær Colada

Om sommeren er vi omgivet af et stort udvalg af friske bær og frugter, som ikke kan ignoreres. Måske vil den interessante smag af jordbær i Pina Colada-cocktailen behageligt overraske dig og vil endda glæde dig. Så lad os prøve at lave mad sammen..

For at forberede denne vidunderlige opskrift har vi brug for:

 • Rum (hvid er bedst) – 60 ml;
 • Frisk ananasjuice – 100 ml;
 • Kokosmælk eller sirup – 50 ml;
 • Flere store og modne jordbær.

Jordbær giver en slags sødme og friskhed til denne cocktail, du kan føle smagen af ​​sommer og jordbær fornøjelse..

Her har vi brug for is, et par kuber for at give cocktail egenskaberne af en frisklavet smoothie. Hæld is i en blender, hæld rom, ananasjuice, kokosmælk og spred jordbær. Slib alt omhyggeligt og hæld i høje briller.

Det er bedst at dekorere en sådan cocktail med tyndt skivede jordbær og en paraply, og nyd det selvfølgelig ved hjælp af et strå.

Banan Colada

ananas пина коладаDenne cocktail optrådte på omtrent samme tid som jordbær colada. Dens vigtigste og særprægede ingrediens er en moden banan, som giver den en smuk sød smag og betagende aroma..

Derudover kompenserer bananen perfekt for alkoholens effekt, så om morgenen vil dit hoved føles godt, selvom du tillader dig lidt mere end normalt..

Vi skal bruge:

 • Rum (helst hvid) – 50 ml;
 • Ananasjuice – 150 ml;
 • Malibu Spiritus – 30 ml;
 • 1-2 bananer.

En sådan cocktail er en fornøjelse at lave mad: skrællet en banan, skær den i flere stykker. Derefter læste jeg i blenderen alle de nødvendige komponenter i overensstemmelse med opskriften og slog den i 3 minutter..

Udgangen er en duftende, velsmagende og luftig cocktail, som du straks skal hælde i et højt glas..

Du kan dekorere det med skiver ananas eller tyndt skåret banan og drys med revet chokolade. Mange bartendere bruger også flødeskum til at dekorere. Serveres bedst med kølet halm og paraply.

Nogle tricks

Pina Colada er en universal drik, som alle vil lide. En række af komponenter, der kan variere, er trods alt aldrig generende.

I stedet for rom kan du bruge vodka, så får du en cocktail, der kaldes “Chi-Chi”. Bare husk at smagen af ​​alkohol vil være mere håndgribelig..

Brug fedtfattig fløde, fordi hvis fedtindholdet i fløden overstiger 30%, kan de krølle op på grund af tilstedeværelsen af ​​et surt miljø..