Spinat har en unik næringsværdi. Under betingelserne for hjemmelavning anvendes den aktivt og kombinerer den neutrale smag af ømme blade med pasta. Til gengæld giver disse produkter dig mulighed for hurtigt at lave gode, sunde og smukke retter..

Spinat rig på mikroelementer leveres til markedet i friske og frosne versioner. Normalt knuste blade bliver stegte, og frosne bolde gnides i en blender..

Kombiner det med pasta kan være en del af saucen. Derudover kan du lave pasta med tilsætning af spinat i dejenes struktur. Nedenfor ser vi på nogle interessante kombinationer, der er relevante for det moderne køkken..

Hvordan laver dej med spinat
hvordan приготовить пасту со шпинатом в домашних условиях
ingredienser Antal
mel 400 g
Ægget 3 stk
vand 2 spsk. skeer
Spinatblade 75 g
salt 1 tsk
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 245 kcal

Hvis spinat tilsættes som en komponent til dejen, bliver pastaen lysegrøn. Eksotiske typer pasta er meget populære hos børn og vil glæde voksne voksne italienske retter, vil overraske dine gæster..

Denne metode giver dig også mulighed for at forberede en stor mængde pasta og fryse det i køleskabet. Derefter vil det være muligt at afrimme den krævede mængde og straks forberede, uden at bruge tid på forberedende arbejde..

Skyl bladene af spinat, blancher i kogende vand, slip derefter til en grødet i en blender. Smør æg, tilsæt til sigtet mel. Tilsæt i den omrørte blanding gradvist i vand og salt.

Tilsæt spinat, ælt til elastik. Dæk med folie og i en halv time sæt dejen afkølet og slap af i køleskabet. Tag ud, rul dejen ud, skær i smalle strimler. Fold ud nestestrimler eller andre former, lad tørre.

For at forberede dejen korrekt og derefter pastaen, skal du følge nedenstående tips:

 1. Det er nødvendigt at sive melet. Dette vil give en mere ensartet og sammenhængende struktur. Derudover vil det færdige produkt opnå elasticitet;
 2. Sørg for at ælte dejen. Gentagne monotone bevægelser under æltning tillader gluten at begynde at svulme. For et godt parti vil det tage mindst 15 minutter. Det er vigtigt ikke at arbejde med dejen for længe, ​​så den dannede struktur ikke falder sammen.
 3. Sæt dejen i en halv time på et køligt sted eller i køleskabet, inden der dannes pastaemner. Den resulterende dej skal være glat, ensartet, ret elastisk og elastisk;
 4. Dæk den ikke-arbejdende del af dejen med et håndklæde under rulning. Så du kan undgå tørhed og få et højkvalitets slutprodukt;
 5. For at opnå samme tykkelse af lagret af dejen ved hjælp af en køkkenmaskine med ruller. I hendes fravær på gammeldags måde rulles dejen ud med en lige rullestift;
 6. Opbevaring funktioner. Emner skal anbringes i en lufttæt beholder, i lag, bestrøget med mel. Placer pladerne af vokspapir eller papirhåndklæder mellem lagene, så dejen ikke holder sammen. I denne formular kan produktet opbevares i en måned..

Opskrift på Spinatpasta med Creamsauce

pasta с соусом

En af de populære opskrifter er pasta med fløde, hvis smag er perfekt bevaret, når den kombineres med spinat. En duet af disse ingredienser giver skålen en mæthed og traditionel cremet smag. For at skabe en tyk og viskøs konsistens af saucen til en sådan pasta skal du have følgende ingredienser:

 1. Spinat – 125 g;
 2. Pasta af hård hvede – 400 g;
 3. Creme – 200 ml;
 4. Parmesanost – 75 g;
 5. Citron – 0,25 stk.
 6. Hvidløg – 2 skiver
 7. Sukker – 0,5 tsk;
 8. Salt – 1 tsk.

Den nødvendige tilberedningstid tager 60 minutter. Kalorier – 380 Kcal pr. 100 g.

Kog pasta i kogende vand, fold i en sigte. Hæld hvidløgene, steg i en pande. Tilsæt spinat og fløde.

at koge шпинат

Ca. 5 minutter for at simre blandingen over lav varme. Tilsæt en blanding af parmesan og sukker, bring til en tyk konsistens..

tilføje шпинат

Klar sauce blandes med kogt pasta, serveres i plader.

tilføje сливки

Drys med citronsaft, garnér med friske urter..

pasta

Ostpasta

Normalt anvendes hårde oste i denne skål. Men et mere krydret alternativ til det traditionelle produkt kan være eliteost med stænk af blå skimmel. Den usædvanlige smag er opmærksom og giver dig mulighed for at åbne en anden version af den italienske pasta. Til madlavning skal du bruge følgende:

 1. Pasta af hård hvede – 400 g;
 2. Spinatblade – 150 g;
 3. Ost med skimmel – 75 g;
 4. Creme – 200 ml;
 5. Tørrede krydderier til pasta;
 6. Hvidløg – 2 skiver
 7. Olivenolie – 2 el. skeer.

Tilberedning af opskriften tager 45 minutter. Kalorindhold – 370 Kcal pr. 100 g.

Kogt pasta i kogende vand indtil halvt kogt. Grindost og spinat. Stej de hakkede hvidløgskværn til brun i olivenolie. Tag hvidløg ud, tilsæt spinat, steg til det er blødgjort.

Hæld den opvarmede fløde, kog den. Sæt i den resulterende masse ost og krydderier, bland. Når osten er smeltet, kan du tilsætte kogt pasta til panden og blande. Dernæst server portioner.

Lav kaloriepasta med tomater

pasta с помидорами

Som en lav kalorieindstilling er en kombination af tomater og spinat velegnet. Sådan pasta ser meget imponerende ud og er især rig på nyttige sporstoffer. Juicy tomater kan være et nemt og velsmagende alternativ til at bruge creme. Til denne opskrift med tomater og spinat skal du:

 1. Durum hvede pasta – 250 g;
 2. Friske tomater – 300 g;
 3. Creme – 0,5 spsk. skeer;
 4. Ristet ost – 50 g;
 5. Krydderier til smag;
 6. Spinat – 250 g;
 7. Olivenolie – 3 el. l.;
 8. Hvidløg – 2 skiver
 9. Soltørrede tomater – 30 g;
 10. Basil – 10 stk.
 11. Tomatpasta – 1 tsk.

Forberedelsen tager 45 minutter. Kalorier – 196 Kcal pr. 100 g.

Kog pastaen til beredskab. Ostrist. Fry hakket tomater i olivenolie. Efter 3 minutter stewing tilsættes hvidløg og krydderier. Fortsæt stuing indtil tomater er klar..

Tilsæt revet ost, basilikum, spinat og tomatpasta til indholdet af panden. Ryst sausen kontinuerligt. Dette er nødvendigt for at undgå at brænde. Bland med pasta, server i portioner.

muffinsOpskrift på candied fruit muffin er en meget velsmagende og interessant dessert, som vil blive nydt af søde tand..

Lækker gærdej wienerbrød – bemærk det mest lækre udvalg af opskrifter.

Læs hvordan man laver lækker kyllingebrystsuppe. Opskrift her.

Hvordan man laver sauce

Der er mange sorter af krydderier og originale pasta saucer. Følgende er en favorit af mange hældeopskrift med en rig smag af orientalske krydderier..

Sausen kan forberedes på forhånd, opdelt i portioner og frosne i fryseren. I dette tilfælde kan det hurtigt genopvarmes og tilsættes til opskålen inden et måltid startes, hvilket sparer en betydelig mængde tid. Spinatssauce kræver følgende produkter:

 1. Spinat – 250 g;
 2. Vand – 100 ml;
 3. Medium løg – 1 stk.
 4. Hvidløg – 2 skiver
 5. Tyk creme – 100 g;
 6. Smeltet ost – 100 g;
 7. Ristet muskatnød – 0,5 tsk
 8. Pine møtrik – 50 g;
 9. Kari – 0,5 tsk;
 10. Vegetabilsk olie til stegning – 3 spsk. skeer;
 11. Smagsstoffer, krydderier og salt udvælges efter ønske..

Det tager kun 10 minutter at lave mad. Kalorier – 138 Kcal pr. 100 g.

Fry skalet og hakket hvidløg og løg til en gennemsigtig konsistens. Tilsæt den hakkede spinat til dem og fortsæt med at stuge indtil grønne er helt blødgjort..

Fortynd sur creme med vand, hæld i sauce, bring kogepunktet op. Ost, muskatnødder tilsættes til den resulterende blanding og krydret med sort peber og kari, saltet. Stew blandingen til en tyk konsistens..

Kulinariske tips

På trods af sin tilsyneladende enkelhed er der mange nuancer i madlavning af pastaretter. For at skabe en velsmagende, sund og smukt tiltalende skål, anbefaler vi at du følger disse tips:

 1. Overdådigt saltvand til pasta. Vand til pasta kan ikke oversaltes, men kan over saltes. Produktet vil under alle omstændigheder tage den nødvendige mængde salt, men vil også blive meget mere mættet;
 2. Cool eller fryse selvfremstillet pasta. Derefter vil de i madlavning tage mindre vand og holde en bedre, mere elastisk og stabil tekstur;
 3. Kog ikke pasta. Det er bedre at bringe pastaen til beredskab efter kombination med de øvrige ingredienser. En sådan pasta vil absorbere en masse smag fra saucen sammen med fugt og vil have en meget rigere og rigere smag;
 4. Foruden spinatblade, der har en usyret, neutral smag, tilsættes andre ingredienser til opskrifterne. Nødder, mynte, oste vil give pastaen en ny interessant smagsoplevelse. Vær ikke bange for at eksperimentere;
 5. Rør stege krydderier. Dette gælder især for sort peber, det giver en meget rigere og mere mættet smag;
 6. Kog ikke pasta med spinat på forhånd. Ideelt set bør sluttiden for madlavningssauce og madlavningspasta være den samme. I dette tilfælde kan du få det mest harmoniske og kvalitetsprodukt. At forstå tidens følelse kommer med praksis;
 7. Hæld ikke kogevæske. Den indeholder stivelse, så tilsætning af bouillon til saucen giver dig mulighed for at skabe en tyk konsistens. Det bidrager også til en bedre kombination af pasta sauce i den endelige skål..

Udtrykket “pasta” i den oprindelige fortolkning betød kun dejen. Derfor er det hænderne og kendskabet til den kulinariske specialist, der giver denne enkle komponent al den rigdom og alsidighed, som det er universelt værdsat. Færdigheden kommer med erfaring og med nok tålmodighed kan en nybegynder også lave en velsmagende og smuk skål..