Pasta og pølser – en velkendt, men tilsyneladende så banal kombination, hvoraf de nogle gange forsøger at køre til fordel for mere “normale” retter. Selv om dette er mest sandsynligt, fordi mange mennesker ikke ved, at pasta med pølser kan fremstilles ifølge forskellige opskrifter, og endnu mere originale, bliver disse retter lavet af, at pølser er opdelt i sorter, der adskiller sig fra hinanden, og pasta har forskellige Skemaer og resultater vil altid være nye. Og også hvert barn elsker pasta med pølser..

Enkel opskrift
hvordan вкусно приготовить макароны с сосисками
ingredienser Antal
enhver pasta 100 g
eventuelle pølser 2 stk.
smør 1 spsk. en ske
salt at smage
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier pr. 100 gram: 150 kcal
Morgenmad skal være hjertelig, velsmagende og skal tilberedes hurtigt. Hvis du spiser pasta med pølser på det, så vil der være nok energi, indtil middagen var ved et uheld..

Dette er det enkleste og principielt kendt for alle opskrifter – du skal lave pastaen i vand (saltet) og dræne i en kolander og derefter fylde med smør. Samtidig skal pølser koges i en anden skål..

at koge макароны

Det er kun at sætte pasta og pølser på en tallerken og tilsæt eventuelt nogle sauce til fadet: ketchup, sennep mv. Du kan stadig drysses med hakket grønne.

at koge сосиски

Eller du kan ikke koge pølserne og stege i en gryde og læg den samme kogte pasta, brændt sammen.

Pølse Pasta gryderet

Ofte i køleskabet er der ikke spist makaroni, hvilket er ukendt, hvor man skal sætte, men det er også en skam at smide det ud. Og gør det ikke, det er bedre at lave en gryderet af dem.

Ingredienser krævet:

 • 300 gr. enhver pasta (tør)
 • 4 eventuelle pølser
 • 1 medium løg;
 • 2 spsk. skeer af vegetabilsk olie;
 • 40 gr. smør;
 • 2 kyllingæg;
 • 50 ml mælk
 • 100 gr. hård ost;
 • 1 spsk. ske med brødkrummer.

Tilberedningstid: 40 minutter.

Kalorindhold: ca. 400 Kcal / 100 gr.

Først skal du finhakke løgene og stege det i vegetabilsk olie, hvorefter pølserne skæres i skiver og steges lidt mere sammen. Pasta skal blandes med smør – du kan gøre det ved at sætte opvasken på ilden.

Bagningsskålen skal også smøres med vegetabilsk olie og sprinkles med brødkrummer, så sæt halve pastaen derinde, oven på pastaen med løg, den resterende pasta og hæld alle ægblandingerne. Til forberedelsen er det nødvendigt at slå æggene med mælk, salt og peber efter smag.

Fremtidig gryderet bestrøstet med revet ost – Den skal koges i ovnen i 30 minutter ved en temperatur på 180 grader. Er færdig!

Hvordan laver man makaroner med ost og pølser i ovnen

Denne opskrift ligner den foregående, men er stadig ikke en gryderet – det er bare et solidt hovedretter, der er kogt hurtigt og uden besvær, mens du glæder dig over alle hjemmelavede.

Ingredienser krævet:

 • 0,5 kg pasta;
 • 6 eventuelle pølser
 • 1 medium løg;
 • 150 gr. hård ost;
 • 2 spsk. skeer af vegetabilsk olie;
 • salt og peber efter smag.

Tilberedningstid: 45 minutter.

Kalorindhold: ca. 370 Kcal / 100 gr.

Pasta skal koge i saltet vand i 3 minutter, og derefter dræne dem i en kolander. Løg skæres i terninger og steges i vegetabilsk olie, og tilføjer det til tilstanden af ​​halvfabrikata skiver og pølser stadig sammen.

Bland derefter den resulterende stegning med pasta, salt og peber og steg det hele i gryden i nogle få minutter. Sæt massen i en smurt bageplade, drys med revet ost og bage skålen, indtil den er gyldenbrun.

kage ванильныйSådan bages en kage i mikrobølgeovnen i 5 minutter. Prøv vores opskrifter.

Makrelrulle med gelatine og grøntsager – en god snack.

Opskrifter til nyttige broccoli salater med trinvise fotos og tips fra kokke.

Pasta i tomatsauce med hjerter i en langsom komfur

Den langsomme komfur er en meget bekvem ting, der kan bruges til madlavning, herunder pasta – og ikke kun pasta, men en fyldig varm skål til hele familien..

Ingredienser krævet:

 • 0,5 kg pasta;
 • 0,3 kg af eventuelle pølser
 • 3 spsk. skeer af tomatsauce eller ketchup;
 • vegetabilsk olie til stegning
 • salt og peber efter smag.

Forberedelsestid: ca. en halv time.

Kalorindhold: ca. 350 Kcal / 100 gr.

Du skal sætte den langsomme komfur i “Frying” -tilstanden, hæld i nogle vegetabilske olier og lad den varme op, og hæld pølserne skåret i store stykker i skålen – skær dem kun i 4 stykker.

Steg indtil brun skorpe, tilsæt tomatsauce til pølser, bland dem og kog under låget lukket i yderligere 3 minutter.

Hæld derefter makaronerne i skålen og hæld kogende vand, så det dækker 1 cm. Tilsæt salt og peber og indstil “Cooking” -tilstand eller bedre “Pilau” i 15 eller 20 minutter..

Delicious pølse sauce til pasta

Mange mennesker kan lide at spise pasta med sovs, men ikke altid hjemme er kød eller hakket kød til dets forberedelse. Pølser er meget mere almindelige, og de er egnede til denne virksomhed..

Ingredienser krævet:

pasta с сосисками

 • 4 eventuelle pølser
 • 2 medium løg;
 • 100 gr. tomatsauce eller ketchup;
 • 100 gr. creme creme;
 • 4 fed hvidløg;
 • 2 spsk. skeer af vegetabilsk olie;
 • salt og peber efter smag.

Tilberedningstid: 20 minutter.

Kaloriindhold: Ca. 250 Kcal / 100 gr.

For at gøre sovs skal du først skære løgene i halve ringe og steg dem i vegetabilsk olie over medium varme, omrør konstant, indtil halvt kogt. I denne opskrift kan pølser skæres i skiver og store stykker, hvis det ønskes, ved at placere dem på bugen.

Parallelt er det på nuværende tidspunkt allerede muligt at sætte en pande til pasta. Til pølser overcooked med løg, skal du tilføje tomatsauce, cremefløde, salt og peber, bland alt og gryderet i ca. 5 minutter.

I slutningen tilføj til sovs den hakkede eller pressede hvidløg, bland igen, varme lidt mere og fjern fra varmen.

En interessant opskrift “Octopuses”

ottearmet blæksprutte

Dette er en af ​​de mest foretrukne retter af børn, da det ser meget usædvanligt ud og med det kan du spille hele scenen i spisereglerne. Så af en eller anden grund ville de ikke behage?

Ingredienser krævet:

 • 0,4 kg spaghetti (obligatorisk fra hård hvede);
 • 0,2 kg af eventuelle pølser
 • 70 gr. smør;
 • 100 gr. hård ost;
 • salt til smag.

Tilberedningstid: ca. 20 minutter.

Kalorindhold: ca. 300 Kcal / 100 gr.

Pølser skal skæres i store stykker: Afhængigt af deres længde kan dette være tre eller fire stykker. Dernæst skal du tage et par stykker spaghetti (7-8) og stryge dem på et stykke pølse, eller hellere gennembore det med dem.

Du kan bryde spaghetti halvt, hvis de ikke passer ind i opvasken til madlavning. Dette afslutter forberedelsen af ​​produktet, så det er kun nødvendigt at koge det i saltet vand, indtil dejen er klar.

Så skal spaghetti med pølser læne sig i en kolander, læg en tallerken og tilsæt smør og drys med ost. Du kan også smage skålen med grønne eller hæld med ketchup eller en anden sauce efter smag..

Hårede Pølser Klar!

Kulinariske tricks

For at gøre pasta med pølser velsmagende og ikke kogt blødt, er det vigtigt at vide, hvordan man koger dem ordentligt. Det synes at være den enkleste skål, men alt har sine egne nuancer og hemmeligheder:

 1. Uanset pastaformen skal de lægge sig i kogende saltet vand og koge med lav kogning til den ønskede konsistens. Fortrinsvis er dette aldente, hvor pastaen er ret hårdt indeni.
 2. Efter kogning af pastaen, skal de kastes tilbage i en kolander for at fjerne al overskydende væske og fylde med grøntsag eller smør, så de ikke holder sammen. Det er ikke så vigtigt, hvilken slags olie det vil være, det vigtigste er at have fedt..
 3. For at pastaen skal tilberedes korrekt, skal du respektere forholdet mellem produkt og vand – 300 gr. Pasta kræver mindst 2,5 liter saltet vand. Hvis der er mindre vand, vil produkterne være klæbrige og viskøse eller bare holde sammen..
 4. Mens du laver pasta, skal de hele tiden omrøres..
 5. Pasta gryderetter kan fremstilles fra både koldkogte (garnrester) og produkter, der er tilberedt specielt til madlavning. De kan tilføje en række ingredienser, ikke kun pølser: cottage cheese, hakket kød osv..
 6. Det er bedst at vælge pastaen på pakken, hvis tilberedningstid er 5-7 minutter, da ellers kan de blive for kogte bløde og fadet vil ikke fungere..
 7. I alle disse opskrifter kan du om nødvendigt erstatte pølserne med kogt pølse og forsøge at skære det i stykker, der ligner pølser. Dog bør pølsen til kogningen koges lidt mindre end pølser..
 8. Når du laver mad i en langsom komfur, er det vigtigt ikke at overdrive mængden af ​​vand i skålen, ellers kan pastaen blive for kogt blød og omdannes til en melklump..
 9. I gryderetter kan hård ost anvendes ikke kun til sprinkling ovenpå, men også til blanding med hovedmassen. Du kan gnide på et groft og fint rivejern.
 10. Formularen til pasta gryderetter skal olieres, og hvis det er muligt, er det ønskeligt at drysses med brødkrummer eller semolina.
 11. Det er bedre ikke at skære den varme pasta lavet af pasta med pølser, da de falder fra hinanden, og det er bedre at give skålen lidt lidt afkølet, før det serveres til bordet.

Bon appetit!