Hvem kan ikke lide at spise dumplings? Deres lækre smag er kendt siden barndommen..

Hvordan man laver denne duftende og lækre skål i et indlæg – vi vil fortælle videre.

Opskrift på den klassiske magertest
hvordan приготовить постные вареники с картошкой
ingredienser Antal
mel 3 briller
vand 1 kop
vegetabilsk olie 2 spsk. skeer
salt 5 g
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 112 kcal

Til fremstilling af dej bliver nødt til at hælde melet med salt i skålen. Bland alt og tilsæt vand der. Derefter skal du ælte dejen og omrøre blandingen med din hånd..

Lad blandingen stå i tyve minutter, men nu gør vi vores egne ting. 20 minutter senere bliver dejen luftige og behagelige at røre ved..

Næste er i en skål med dej hæld vegetabilsk olie og fortsæt med at ælte det. Resultatet er en luftig dej, der er dejligt at lave dine yndlings dumplings.

Du kan sætte dejen i fyld af kartofler og svampe samt ris og svampe.

For at gøre dejen mere elastisk kan du sætte den i køleskabet i et par timer, og derefter få dumplings og sculpt det.

Her er en simpel proces! Efter at have lært at lave en sådan mager base, kan du være sikker på, at fadet vil vise sig godt.

Gå nu direkte til dumplings madlavning selv. Har tålmodighed og selvfølgelig et godt humør.!

Dumplings med kartofler til fasting

Alle ved, at kartofler er en uundværlig ingrediens i hver skål. Lenten dumplings med kartofler er ingen undtagelse. De er især gode i posten. Skålen kommer ud duftende, nærende og meget velsmagende. Lad os fortælle dig, hvordan du laver denne lækre skål..

Til fremstilling af et sæt produkter i form:

 • Hvede mel – 250 gram;
 • Kartofler – 350 gram;
 • Løgløg – 2 stk.
 • Dill – flok;
 • Sort peberfrugt – 1/4 tsk.
 • Salte – 1/2 tsk;
 • Gulerødder – 200 gram;
 • Olivenolie – 20 ml;
 • Vegetabilsk olie – 30 ml.

Madlavningsprocessen tager cirka 2 timer.

Kalorier – 202 kcal.

Overvej opskriften med fotos trin for trin. Til fremstilling af tage skålen og begynde at forberede dejen. Hæld mel, salt og vand.

mel

Tag pakken og send dejen der. Pakken sat i køleskabet. Dejen er efterladt i 40 minutter der, så det er nemt at arbejde med ham..

klar тесто

Mens du laver stuffing. I en anden skål gnides grøntsager i form af løg og gulerødder. Send dem til panden og steg den i, indtil der kommer en gylden skorpe på løget.

grøntsager

Skræl kartoflerne, kog, mos.

Mos kartofler

Så snart grøntsagerne og kartoflerne er klar, overfør dem til skålen og bland dem. Dill, peber, salt, olivenolie (lidt) gå til dem. Alt skal forsigtigt blandes.

fyldning

Vi tager dejen ud og ruller den på bordet, rigt overstrøget med mel. Gør krus med et lille glas. Sæt fyldningen i midten af ​​de resulterende cirkler og dannes små kager, der forsegler dejenes kanter sammen.

bryg

Hvis du ønsker det, kan du smukt arrangere de resulterende dumplings. Den resulterende skål sendes til varmt vand og koges, indtil dumplings dukker op til overfladen (ca. fem minutter). Du kan sende dem til bordet med creme og dild.

serveret на стол

Nu tilbyder vi at se, hvordan hele processen finder sted i videoen:

Tandem med svampe – populær blandt folket

Svampe med kartofler er blevet en populær påfyldning til mange retter, især de bruges til dumplings. De er særligt gode i faste, fordi skålen er nærende, sund og meget tilfredsstillende..

Til fremstilling af magert dumplings med kartofler og svampe, tag et sæt produkter i form:

 • 2 glas mel;
 • 1 kop vand
 • Salt til smag;
 • 250 g kartofler;
 • 1 løg;
 • 2 spsk med vegetabilsk olie;
 • 50 g tørret eller 100-150 g friske svampe;
 • Sort peberpulver til smag.

Det vil være nødvendigt at bruge mindst 1 time og 30 minutter på kulinariske proces..

I 100 gram omkring 193 kcal.

Racy вареники с картофелем и грибамиTil fremstilling af de anførte ingredienser. Vask, blød og kog tørrede svampe, eller vask kun frisk, hugge. Dernæst rengør, vask, finhak løgene.

Steg svampe med løg i stegepande til en behagelig aroma. Derefter rengøres, vaskes og koges kartoflerne. Vi laver den almindelige Mos kartofler. Til den resulterende blanding tilsættes stegte svampe med løg.

Alle mix. Afkøling. Mens fyldningen afkøles, laves dejen. Dette vil kræve en skål, hvor vand hældes i og mel hældes med salt..

Alt skal blandes og efterlades i køleskabet i 30 minutter. I løbet af denne tid vil påfyldningen have tid til at afkøle. Efter denne tid får vi det. Rul dejen ud og lav små cirkler.

Krus kan laves ved hjælp af forme eller ved hjælp af glas. Tilføj fyld til krusene. Vi fixer enderne og sender de resulterende dumplings til kogende vand.

Kog i fem minutter. Skålen er klar. Serveret med dill.

Lenten dovne dumplings med kartofler

Lazy dumplings er en meget velsmagende og enkel skål, som kan koges hurtigt. Perfekt til faste. Til fremstilling af et sæt produkter i form:

 • Kartofler – 7 stk.
 • Mel – 7 el. L.;
 • Salt, jordet sort peber.

Madlavning tager 1 time.

Kalorier pr. 100 gram – ca. 270.

doven вареники в постProduktionen foregår på denne måde: vask mine kartofler, skræl, skær i stykker og kog indtil færdig. Dræn vandet og hak kartoflerne i en blender eller tre revet til grød.

Salt, peber og bland til glat. Stop ikke æltning, tilsæt små portioner mel og ælt dejen fra kartoflerne. Vi laver dej i et halm, skær det i små stykker og rul hver del dej i mel..

Kast dumplings i kogende vand og kog i tre til fem minutter. Kogte dumplings tager ud med skimmers, drys med krydderurter og serverer med creme fraiche.

Nyttige tips

Så dejen på dumplings med kartofler kan fremstilles helt simpelt. Men hvis du vil gøre parret virkelig appetitvækkende og unikt, og ikke et almindeligt melprodukt, bør du gennemgå følgende tips og vedtage dem..

Dejen kan ikke gøres hård, når madlavning færdigt produkt simpelthen åbner og fyldningen falder fra hinanden. Derfor bør det kun være blødt og let holde fast i dine hænder, når du laver mad..

Glem ikke at lave melksifter. På denne måde kan den være mættet med ilt, og det bliver lettere at kombinere med andre ingredienser..

Knead dejen i mindst ti minutter for at opnå den nødvendige elasticitet..

Du skal altid forlade det færdige produkt efter blanding i 30 minutter, så massen kan blive mere elastisk.

Den traditionelle dej til dumplings er kun lavet af mel med højeste kvalitet med tilsætning af æg; hvis du bruger durum mel til madlavning, må du ikke tilføje æg.

For at give bedre elasticitet er det muligt at tilføje lidt vegetabilsk olie – kun et par dråber på et glas mel.

Til blanding kan du altid bruge en brødmager i løbet – det kan gøre god dej. Det er muligt at forlade det færdige dej i brødmaskinen for at give det lys, da udstyret selv kan opretholde de nødvendige temperaturforhold for æltning.

meatless манник с вареньемVi har samlet nogle flere opskrifter til dig. Lean tærte med syltetøj. Hurtigt udført og smager godt.

Hvad med kødfri kålpatties? Her er deres opskrifter.

Vores hjemmeside hjælper dig med at forberede surkål korrekt, da de nødvendige opskrifter og tips fra kyndige værter allerede er samlet for dig her..

Hurtigt dumplings med kartofler kan gøres, hvis du bruger dumpling. Nu kan de producere forskellige former. Der er arter, både med store huller og med små.

Fyld ikke påfyldningen dagen før tilberedningen. Det vil være forældet og dumplings vil kunne forringes hurtigere..

Hvis du sætter dejen i køleskabet i en kort periode, kan du få en ret elastisk blanding, som er behageligt at arbejde med og sculpt dumplings.