Mættet og blød smag af denne hviderussiske skål, som pandekager, giver courgetter. Til alt dette er denne grøntsag også betragtes som et diætprodukt og indeholder en lang række nyttige mineraler og vitaminer..

Traditionel opskrift
hvordan вкусно приготовить драники из кабачков
ingredienser Antal
ung squash 1,2 kg
kyllingæg 2 stk.
hvedemel 150 g
salt 5 g
yndlings krydderier 5 g
vegetabilsk olie 60 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 110 kcal
Hvert familiemedlem vil sætte pris på pandekagerne fra courgette til en smuk gylden og sprød, saftig og ømfuld midten. Parret karakteriserer sig selv for at være ret lavt i kalorier, hvilket er et glimrende alternativ til ægte pandekager, i opskriften som det er almindeligt at bruge kartofler..

Ved hjælp af unge grøntsager behøver du ikke at fjerne frøene indeni og fjerne skræl, som endnu ikke har haft tid til at blive fast. Derfor skal du bare vaske courgetterne og tørre dem tørre med et håndklæde, afskære halerne.

squash высушить

Rist derefter alle grøntsagerne på et groft rist. I denne proces producerer de en masse juice, der kan forsvinde forsigtigt..

at gnide кабачки

Tilsæt salt til massen, tilsæt æg, tilsæt udvalgte krydderier og langsomt tilsæt mel.

at gøre тесто

Tilstanden af ​​den resulterende masse bør ikke kun være homogen, men også ret viskøs..

Varm olie i en stegepande, læg pandekagefries, det skal være, danner dem med en spiseskefuld. Ristningsprocessen udføres fra to sider, to minutter før udseendet af gyldenbrunt på begge sider.

yngel кабачки

På bordet kan du servere fadet i en vidunderlig kombination med creme, ost og tomatsauce..

Squash pandekager med ost i ovnen

Courgetpandekager ligner pandekager i deres form, men indeholder færre kalorier, er nyttige til børn, der ikke kan lide at spise grøntsager og mennesker med gastrointestinale problemer, der følger en streng kost..

Når du tilføjer ost til dejen, vil sammensætningen af ​​sunde sporstoffer stige, skålen bliver mere nærende og mættet. Til madlavning skal du bruge følgende produkter:

 • hård ost – 250 g;
 • løg – 150 g;
 • creme creme – 100 g;
 • courgette – 3 stk.
 • mel – 1,5 kopper;
 • smør – 30 g;
 • æg – 3 stk.
 • salt – 5 g.

pandekager с кабачковDen tid, der bruges til oprettelse af pandekager, vil være fyrre minutter, og kalorieindholdet på et hundrede gram mad vil kun være 105 kcal.

Vælge medium-modnet courgette, vask dem og skræl dem. For større skånsomhed af skålen skal du vride hovedindholdet i skålen i en stor kødkværn. Ovnen er indstillet til opvarmning op til 180 °.

Afløb overskydende væske, slip skrælt løg i squashmasse. Dernæst slog æggene, hæld fløde, salt. Rør langsomt melblandingen for at tilsætte mel. Rist grovt osten, hugg det i små stykker, læg det i grøntsagsdagen og bland det forsigtigt..

Bagning smørpande, spredt formede pandekager lettere en spiseskefuld. Bages alt i ovnen i 25 minutter..

Du bør tjene skålen varmt til bordet for at smag den vidunderlige smag af smeltet ost inde, du kan dekorere den med grønne.

æble соусEt lækkert bagt æble i mikrobølgeovnen er en sund dessert, der er ideel til dem, der ser deres vægt..

Stekt magert patties med kål – kog dem i overensstemmelse med vores opskrift.

Læs hvordan man laver en ostekage med opskrifter med fotos og trinvise tips i langsom komfur.

Lenten squash pandekager uden æg

For hjertelige varme retter som borscht, goulash, supper, korn, er det nyttigt at servere ikke simpelt brød, men nærende, saftige og magre pandekager. Uden æg bliver de lidt blødere og serveres hver dag under kirken hurtigt, og hvis man ikke ønsker at spise kødprodukter. At skabe rosenrød pandekager fra courgette kræver:

 • courgette – 1 kg;
 • hvedemel – 100 g;
 • solsikkeolie – 30 g;
 • Allspice, salt – ½ tsk.

Tiden på madlavning vil være 30 minutter, og kalorieniveauet vil være 90 kcal pr. Hundrede gram mad..

Efter vask og fjernelse af overskydende fugt, skal squash skæres i stykker og male på et groft rivejern. Afløb unødig juice.

Tilsætning af mel skal laves langsomt, og derefter sprinkler salt og peber, blandes grundigt og forsigtigt uden at bryde zucchini chips..

På opvarmet olie i en pande, sæt pandekager, som kan formes med en spiseskefuld. Stek dem til en smuk gylden-rød rød farve i to minutter.

På bordet bør kakao pandekager serveres varmt som en uafhængig skål eller tilsættes til salat med friske grøntsager.

Kartoffel og courgette draniki

Denne opskrift på pandekager er at tilsætte kartofler til dejen, men du kan reducere kalorieindholdet, øge næringsværdien og gøre denne ret saftig ved hjælp af courgette. Også denne madlavning mulighed kan bidrage til at indgyde en kærlighed til en grøntsag, som meget få børn kan lide. For at oprette en skål skal du:

 • kartofler – 7 stk.
 • majsmel – 250 g;
 • magert, smør – 20 g;
 • medium courgette – 3 stykker;
 • kyllingæg – 2 stk.
 • krydderier efter smag, salt – 5 g.

Madlavningspandekager tager 45 minutter, og energien på et hundrede gram vil være 115 kcal.

Før stegning skal du grille grøntsagerne og rive dem med revet gitter. Afløb overskydende juice eller belastning gennem gasbind.

Smør æg i grøntsager, tilsæt krydderier, tilsæt vegetabilsk olie og tilsæt salt. Hæld melet i portioner, langsomt blande hele dejen og vegetabilsk masse.

Forvarm en tør stegepande og smør en gang med smør inden stegning. Danner en spiseskefulde pandekager i overensstemmelse med formen og størrelsen af ​​standardpandekagerne, spredes på en varm stegepande i et halvt minut, og så når de køber en gylden sprød, drejes og steges på samme tid.

Du kan tjene skålen næsten hver dag, ændre saucerne og lave forskellige kolde og varme retter til det..

Pandekager med hakket kød og courgette

Sammen med grøntsager indeholder kødprodukter mange mikro- og makronæringsstoffer, som er nødvendige for menneskekroppen. Den hviderussiske skål “pandekager” kan ikke kun kombinere alle disse produkter i sig selv, men også glæde alle med sin lækre, saftige og rige smag. For forberedelsen vil være nødvendig:

pandekager кабачковые

 • Blandet hakket kød (svinekød) – 300 g;
 • ung courgette – 1,5 kg;
 • løg – 100 g;
 • æg – 2 stk.
 • mel at vælge imellem – 60 g;
 • vegetabilsk olie – 50 g;
 • salt og krydderier – 5 g.

Oprettelsen af ​​skålen foregår inden for 40 minutter, og kalorieindholdet på et hundrede gram er kun 125 kcal.

Ved brug af butikshakket kød skal det optøes, og den således dannede væske skal drænes. I en kødkværn, store grind løg, courgette. I blandingen, slå æggene, salt og krydre alt sammen med krydderier. Langsom omrøring af mel.

Forvarm gryden, hæld i olien, som skal koge, og først derefter begynde at sprede pandekagen med en ske. De bliver røde i to minutter, så skal du dreje dem og stege i endnu et halvt minut.

Madlavningsprocessen er ret ligetil, så det kræver ikke meget arbejde og tid. Serveres varmt på enhver side skål og sovs.

Tips til en note

Under forberedelsen af ​​enhver skål er der en lang række nyttige tips, anbefalinger om, hvordan man laver mad og følger den rigtige opskrift for at skabe et storslået kulinarisk mesterværk derhjemme. Så når madlavning pandekager fra courgette skal:

 1. For en vidunderlig rødmosset, behageligt sprød opt for majsmel;
 2. Overskydende juice fra courgette kan drænes og klemmes ved hjælp af en kolander eller brug gasbind, mens man for større viskositet ikke skal fylde melet;
 3. Squashes er i perfekt harmoni med et bredt udvalg af krydderier, så det vil ikke være ude af sted at tilføje krydrede krydderurter eller bare paprika til dejen;
 4. Kombinationen af ​​varme pandekager med creme fraiche, majones, ketchup giver dig mulighed for at føle den rigtige saftige, ømme, lidt sød smag.

Alle vegetabilske produkter har mange nyttige egenskaber. Squash indeholder mineraler som magnesium, jern, kalium, hvilke børn har brug for fuld vækst og udvikling, og voksne for at opretholde sundhed i mange indre organer.

Vegetabilske marv dumplings gør det muligt at genopbygge menneskekroppen med vitaminer og mikroelementer, og samtidig er de en meget velsmagende og nærende skål..