Sådan laver du lækker kinesisk kålssalat

Pekingkål er oprindeligt fra Kina. De gør krydrede og krydrede retter ud af det, fordi det absorberer perfekt påfyldning af saucer. I Rusland og Europa, er dette produkt normalt tilsat til grøntsagssalater for at give dem lethed og juiciness. Du kan også finde fyldt kål indpakket i sine blade, de er bløde, ømme og usædvanlige..

Faktisk ud over fremragende smag er kinesisk kål ganske nyttig for kroppen. Blekgrønne saftige blade indeholder caroten og citronsyre, som er naturlige konserveringsmidler..

Kinesisk kål er et meget populært produkt til dieters. Det er lavt i kalorier og rig på vitaminer og fibre. Grøntsager er ikke for populære med skadelige insekter og parasitter, så når de vokser, kræver det ikke kemisk behandling, som allerede sætter det et skridt højere end andre landbrugsafgrøder..

Ud over sine fordele er kinesisk kål et billigt produkt, der glædeligt glæder sig over. I enhver sæson kan du finde den på hylderne i købmandsforretninger. Det eneste du skal være opmærksom på, når du køber er den generelle tilstand og den rige farve på hovedet. Bladene skal ikke være trægte og have tegn på skimmel..

Kinesisk kål og æble salat
hvordan вкусно приготовить салат из китайской капусты
ingredienser Antal
æbler 2 stk.
Kinesisk kål 400 g
vegetabilsk olie 2 spsk. l.
selleri 1 stilk
eddike 1 tsk.
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier pr. 100 gram: 37 kcal

Ernæringseksperter anbefaler ofte denne skål, fordi den er rig på vitaminer og mikroorganismer og samtidig har et lavt kalorieindhold. Æbler, kål og let påklædning – præcis hvad der er nødvendigt for den normale funktion af den menneskelige krop.

Æbler til denne opskrift er bedre at bruge grønne sorter, egnede sevenrenko, gyldne, pære. Skræl kan rengøres eller efterlades, efter eget valg, men sørg for at skære midt og hakkepinde.

Vi skærer kål halvt, skylles i rindende vand for at sikre, at der ikke er nogen uønsket overraskelse i form af et insekt, der er skjult i bladene. Beijing også skæres i strimler.

Med selleri fjerne det øverste lag, og makulere halvringe. Alle tilberedte produkter lægges i en salatskål, hæld over eddike og fladt blande..

Hvis du har hør eller sesamfrø, kan du trække dem ovenfra. Du kan tilføje en sked fuld af flydende naturlig honning til dressingen..

Salat med kinesisk kål og laks

hjem блюдо

Rød fisk er et meget delikat produkt, der ikke passer ind i hver skål, det er meget nemt at slå det med smagen af ​​en anden komponent. I kombination med kinesisk kål, hvide croutoner og kirsebærtomater viser det sig en utrolig velsmagende og let salat.

Ingredienser:

 • laks – 250 g;
 • peking – 450 g;
 • langbro – 2 stk.
 • tomater – 5 stk.
 • olie – 3 spsk. l.;
 • sennep – 2 spsk. l.;
 • greens – 30 g.

Forberedelse: 25 minutter.

Kalorier: 61 Kcal / 100 g.

Gårsdagens brød skåret i terninger, fordeles på et bageplade og steges til tilstanden af ​​krakkere i ovnen. Du kan også bruge frisk brød, men stængerne vil ikke få den perfekte form, de vil smuldre.

Fjern laksfiletet fra vakuumpakken (tag det lyssaltede – det vil være perfekt), kontroller tilstedeværelsen af ​​frø – nogle gange kommer de på tværs i butiksproduktet. Skær det i terninger, læg det i en skål, og tilsæt derefter de afkølede crackere.

Kinesisk strimlet kål og sat til resten af ​​produkterne. Bland i en skål, mix kornet sennep og olivenolie, bland. Fyld tallerkenen før måltidet, bland og læg ud på en smuk flad skål. Skær den vaskede kirsebær i kvartaler og fordel fordelt rundt omkretsen. I højere grad vil de fungere som en indretning snarere end en del af parabolen. Drys salat med hakkede grøntsager og læg gæsterne.

wienerbrød для детейShortbread dej til cookies – vi fortæller dig, hvordan man laver mad.

Sådan stuge kål med ris og kød – en solid parabol, som du har brug for til at lave mad.

Bemærk opskriften på blomkål gryderetter.

Bagt kyllingesalat

Kyllingebryst refererer til diætprodukter. hvis du koger det, bliver det tørt. I denne form er det ikke meget rart at spise, men efter at have tilføjet saftige ingredienser og lav-kalorie mayonnaise, kommer en lækker salat ud..

Ingredienser:

 • kål – 300 g;
 • kylling – 250 g;
 • majs – 200 g;
 • mayonnaise – 100 g;
 • peber – 2 stk.
 • salt – 2 tsk.

Forberedelse: 40 minutter.

Kalorier: 62 Kcal / 100 g.

Fyld kyllingen med vand og sæt koge i atten minutter. Glem ikke at fjerne filmen ovenfra – der kan være brug for bouillon til en anden skål..

at lave mad курицу

Majs ukorrekt og hæld gennem en sigte. Hvis du får de dårlige korn – fjern. Min sød peber og skær i halvdelen, tag kerne ud og hugg strimler. Du kan tage to forskellige farver, så salaten vil se lysere og mere appetitvækkende..

Med kål fjern de øvre blade og hugge tilfældigt på tværs. Skær til den tykke del, færdig, stængerne er ikke egnede til mad.

skåret ind i капусту

Fjern kødet fra panden, køl det og del det i lange fibre med vores hænder. Hvis du ikke kan lide denne metode, skære den i terninger.

at blande

Alle kombineres i en beholder, tilsæt noget salt, hæld i fedtfattig majones og bland. Denne salat vil ikke stå i lang tid, så det er bedre at spise det med det samme.

salat готов

Blæksprutte Salat Opskrift

Fisk og skaldyr med kinesisk kål begyndte at blive kogt for første gang i Kina. Det var derfra, at denne skål kom og vi elskede. Fordelen ved det er, at du kan bruge enhver fisk og skaldyr: blæksprutte, blæksprutte, blæksprutte, rejer.

Ingredienser:

 • kål – 400 g;
 • blæksprutte – 100 g;
 • æg – 3 stk.
 • mayonnaise – 100 ml;
 • løg – 1 stk.
 • salt – 1 tsk.

Forberedelse: 25 minutter.

Kalorier: 77 Kcal / 100 g.

Sæt kogeplade på komfuret med vand, bring det koge. Kvælerne optøes og som helhed nedsænkes i kogende vand i to minutter. Kog dem ikke længere, for ikke at blive hårdt og tørt. Afløb vandet, afkølet fisk og skaldyr, skrabe den øverste film ud, tag den indvendige bom ud og skær den i ringe.

Kogte hårdkogte æg rene fra skallen og male i terninger. Hvid eller lilla løg strimlet halv ringe. Regelmæssig løg virker ikke – den er for bitter for denne salat..

Kål er delt op i halvdelen, og bruger kun en halvdel. Skær det i strimler. Alle ingredienserne smides i en salatskål, vi tilføjer salt og hæld hjemmelavet mayonnaise.

Om ønsket, drys med korn af moden granatæble. Det vil tilføje lysstyrke og surhed til opskålen, men det er op til dig. Du kan også fylde med naturlig yoghurt eller en blanding af creme og let sennep.

Forretter med agurker og kål

Pekingekål, frisk grøn agurk og uberørt olie kombineres ideelt med kebab eller bagt kyllingtobak. Hurtig, billig og velsmagende – det her kan du sige om denne salat.

Ingredienser:

 • kål – 250 g;
 • agurker – 3 stk.
 • ost – 220 g;
 • olie – 2 spsk. l.;
 • nødder – 30 g.

Forberedelse: 25 minutter.

Kalorier: 56 Kcal / 100 g.

Frisk min agurker og hak i kuber eller strøer. Hvis huden er for tyk eller allerede er begyndt at blive gul, er det bedre at skrælle grøntsagen.

Kinesisk kål udpakket af klæbende film og rist. Ost presser overskydende juice ud og maler i store terninger. Hvis du ikke kan lide denne slags fermenteret mælkeprodukt, kan du erstatte det med suluguni eller Adygei-ost, men det er nødvendigt at saltes.

Skal valnødderne, fjern kernerne, slip med en rullestift, men ikke i mel.

Vi foldes alle ingredienserne i en salatskål, hældes over linfrø eller olivenolie, blandes og serveres til ethvert kød. Bon appetit!

Loading...