Sindssygt nyttig produkt – havkalle. Den indeholder: jod, magnesium, kalium, zink, jern, vitaminer: A, B12, C, B, E, B1, B2, syrer: pantothenic og folic. Og mange andre elementer der kræves af den menneskelige krop.

Bare tygge dette vidunderlige helbredende produkt, få mennesker ønsker, men fra et stort udvalg af saladsorter, der kan tilberedes med kelp, vil alle finde noget efter deres smag.

Den systematiske anvendelse af dette produkt, selv i små doser, øger den generelle tone, hæmmer udviklingen af ​​vaskulær sklerose, stimulerer immunsystemet, fremmer foryngelse, normaliserer kolesterol, forbedrer metabolisme og styrker endda hårrødderne.
Opskrift på tang salat med æg
hvordan вкусно приготовить салат из морской капусты с яйцом
ingredienser Antal
Vegetabilsk olie 3 spiseskefulde
søgræs 300 g
Løg løg 0,5 stk.
æg 4 stk.
Grønne løg 1 bundle
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier pr. 100 gram: 62 kcal

Denne salat er nyttig, interessant og let at forberede..

Kog hårdt kogte æg. Halvdelen af ​​løgene skal skæres i tynde halvringe.

Sæt kålen i en skål (det er bedre at bruge syltet kelp uden krydderier og krydderier) og bland det med tilberedte løg. Løg syltet og giv deres saft til kål.

Næste skrællede æg skåret i rektangler eller halvringe. Finskåret grønne løg, kombiner alle komponenter sammen, sæson med vegetabilsk olie (det kan være oliven, det vil også være godt).

Efter at have blandet alle ingredienser, er det muligt at starte et måltid. Denne salat kan serveres som en sideskål til kødretter..

Opskrift på tangsalat med æg og krabbepinde

Dette er en let og meget sund salat til hele familien. Ernæringsværdi af en skål på 100 gr. – 85 kcal.

ingredienser:

 • Havkål – 300 gr;
 • Krabbepinde – 250 gr.
 • Løg – 0,5 stk.
 • Æg – 4 stk.
 • Mayonnaise – efter smag.

Vask kål godt i en kolander med rindende vand. Skær derefter i små strimler, så den ikke strækker sig som nudler, så meget mere praktisk at spise det.

Kogt hårdkogte æg, skrællet fra skallen. Efter skåret i små firkanter.

Løg skæres i tynde halvringe, krabbepinde i små rektangler. Bland sammen kål, æg, løg, krabbepinde. Sæson med mayonnaise.

Det er muligt at tilføje sylt majs til denne salat, det viser sig at være meget velsmagende også.

Før du serverer, kan du ikke blande ingredienserne, men sæt dem i form af en blomst separat på en plade, hæld majones i midten. Rør allerede under måltidet, så det vil ikke vikle, og vil se frisk ud.

Opskrift på Canned Tang Salat med Squids og Æg

Denne salat er meget rig på næringsstoffer. Det har trods alt ikke kun tang, men også stadig sundt blækspruttekød.

ingredienser:

 • 5 mellemstore urensede squids;
 • 1 løg;
 • 200 gr. tang;
 • 50 gr. mayonnaise (helst magert);
 • Kyllingæg – 3 stk.
 • sukker;
 • eddike;
 • salt.

Først skal du marinere løgene. For at gøre dette skal du skræl løgene, skære dem i terninger, tilsæt eddike og sukker til en teskefuld og hæld derefter kogende vand over det. Dæk med låg, lad det stå i et varmt sted i 15-20 minutter.

Kogte og slagtede kroppe af blækspruttekoge i let saltet kogt vand. Små slagtekroppe vil blive kogt om 3 minutter, stort om 5 minutter. Fordel dem ikke værd.

Efter kødet af blæksprutte køligt, skal du klippe dem med et tykt halm. Skrællede, hårdkogte æg, skåret i stykker af mellemstørrelse.

Bland blæksprutte, løg, æg, marineret havkål i en skål og sæson med mayonnaise. Top salat ville være godt at drysses med friske hakket grønne.

Hvis du vil have mangfoldighed, kan du til tider tilføje 30-50 gram til denne salat. gulerødder på koreansk, det viser sig meget elegant og usædvanlig smag.

Næsten alle salater fra havet kelp lavt kalorieindhold. Men da den kogte blæksprutte i sig selv indeholder 120 kcal, er den samlede kaloriindhold i en sådan skål lidt høj. Men i denne salat er der meget mere nyttige stoffer..

salat мужские грезы с морковью
Salat “Mandlige drømme” opskrift med fotos og trinvise anbefalinger Læs den skræddersyede opskrift af den russiske skelsalat her. Enkel opskrift af velsmagende salater til fødselsdag og ferie, læs hvordan man laver, hvordan man laver, hvordan man sender.

Salat af tang med æg og ost

I ti minutter forberede du en simpel, fremragende smag og sund salat.

ingredienser:

 • Et kyllingæg;
 • 30 gr. ost (durum);
 • En spisesked af mayonnaise;
 • 250 gr. havkalle.

Efter at det overskydende vand efterlader kålen, skær det i stykker på 5-6 cm. Skyl forsigtigt skallen fra kogte hårdkogte æg og gnid dem på en grov rive.

kak-prigotovit-morskuyu-kapustu-porezat-1024x651

Ost gnides også på en grov rivekniv. Det kan være af en hvilken som helst solid sortering, men den bør ikke have huller.

gnide яйца

Bland alle ingredienserne (æg, ost, kål) sammen, krydder alle med mayonnaise.

gnide сыр

Uanset hvilken form du køber kål til denne salat, er det nødvendigt at sørge for, at alt overskydende væske fra kelpen er et godt glas. Dette vil hjælpe dig med almindelig kolander, lad kålen være på den i 12-15 minutter.

velsmagende и полезный салат

Nyttige tips

 1. Hvis du bemærkede eddike, når du køber tang i sammensætningen, er det bedre at nægte et sådant produkt, da det ofte bruges til at fjerne formen af ​​formen;
 2. Køb ikke kelp i en beholder med for meget væske;
 3. Kål skal ikke ligne en homogen masse, sådan et produkt er forkælet;
 4. Tag ikke laminariaplader, hvis de limes til hinanden, betyder det, at de blev opbevaret forkert;
 5. I deformerede dåser kan du heller ikke købe kål;
 6. I den frosne brikette bør der ikke være isstykker, hvis det er, betyder det, at dets frysning var forkert, eller det var allerede optøet;
 7. Den mest lækre kelp bragt fra Barents og Det Hvide Hav;
 8. Brune skygge siger, at algerne er umodne. Moden kål er grøn;
 9. I enhver form skal havkalle være ren og må ikke indeholde fremmedlegemer og partikler;
 10. Skær alle ingredienser til havkelp salat i en velkølet form;
 11. Det er nødvendigt at blande ingredienserne i kål salat ikke mere end 40 minutter før servering;
 12. Hvis du efter at have åbnet den sylte kål ikke brugte det hele før du lægger det i køleskabet, sættes det i en glasburk;
 13. Kogte grøntsager til salat maksimum kan opbevares i 12 timer ved en temperatur på 7 grader, ved stuetemperatur kun 6 timer;
 14. Køb ikke skrællet blæksprutte, denne blæksprutte er blevet optøet mindst en gang, det påvirker smag af kød (det spredes og bliver gummi) og dets nyttige egenskaber (der er praktisk taget ingen sådan blæksprutte);
 15. På blækspruttekroppe bør der ikke være mere end 8% af isen, på huden bør der ikke være pause og de skal adskilles fra hinanden;
 16. Det er bedre at købe en mindre blæksprutte, kødet i en sådan person er mere øm og velsmagende end en stor.

Tak for din opmærksomhed og appetit!