Prunes og kød er perfekt kombinerede produkter. Sammen gryder de, steger, laver roller, bager. Vi tilbyder at overveje de mest succesfulde opskrifter af retter med disse lækre ingredienser..

Den klassiske opskrift på madlavning gryderet med svesker
hvordan вкусно приготовить тушеное мясо с черносливом
ingredienser Antal
Svin mørbrad 1 kilo
gulerødder 1 stk
løg 1 stk
svesker 100 gram
mayonnaise 2 spsk
vand 1 kop
Salt, krydderier 1 knivspids
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 205 kcal

Vi tager et mørbrad af svin, vasker det under vandhanen og tørrer det. Hvis der er film og ledere, skal du fjerne dem. Skær i terninger af mellemstørrelse (ca. 3 × 3 cm).

svinekød с черносливом

Sæt gryden på gasen, læg det udskårne kød på det. Vask, skræl, og hugse løgene i store halve ringe og gulerødder – i terninger. Bland kødet og fyld det med grøntsager.

yngel свинину

Sæt sveskerne i en lille skål og hæld dem med varmt vand, lad dem dampe i 3 – 5 minutter. Dræn og skære bærene. Tilsæt dem til kødet.

skære det чернослив

Fyld med krydderier og salt, hæld i et glas vand, bland alt grundigt og dækk med et stramt låg. Ryd brænderne op til et minimum.

tilføje чернослив

Efter 10-17 minutter tilsættes mayonnaise og blandes alt igen. Uden at dække med låg, gryderi i yderligere 5 til 8 minutter, hvorefter vi slukker for gassen og lad skålen stå i 20 minutter.

stuvet чернослив

For at sikre optimale temperaturforhold for madlavning er en special grillpande bedst egnet, men hvis den ikke er der, kan du tage en tunge stegepande med en tyk bund..

Kød med svesker og kartofler i en langsom komfur

komponenter:

 1. Unge kartofler – 6 stykker;
 2. Kalvekød – 600 gram;
 3. Svesker – 50 gram;
 4. Gulerødder – 2 stykker;
 5. Tomat – 2 stykker;
 6. Vegetabilsk olie – 1,5 spsk;
 7. Hvidløg – 2 fedter;
 8. Bay leaf – 2 stykker;
 9. Salt, krydderier – på en knivspids.
Mine og skåret i små stykker kalvekød. Aktiver “Baking” -modus på langsom komfur, hæld solsikkeolie eller majsolie i skålen og smør kødet derinde, så det steg og brænder lidt (ca. 12-15 minutter).

I mellemtiden skal du rengøre og vaske grøntsagerne. Skær kartofler i mellemstore terninger, gulerod i tykke skiver og tomat i halvringe. Kniv hvidløg med en kniv. Når kalvekødet har erhvervet den nødvendige rødlige farve, skal du fjerne den på pladen.

Vi skærer de skårne grøntsager i langsomt komfur i samme tilstand og passerer, lejlighedsvis omrøring. Vask tørrede pudsede svesker med varmt vand og skær i strimler. Efter stegning af grøntsager tilsættes kartofler, kød og svesker til dem..

Salt, krydder med krydderier, løvblad og bland alt godt. Dæk med låg og fortsæt madlavning i yderligere 55 minutter i samme tilstand. 5 minutter inden udløbet af den angivne tid skal du åbne låget og hælde hvidløg.

Stewed kød med svesker i ovnen

komponenter:

svesker со свининой

 1. Pork balyk – 1,5 kg;
 2. Prunes – 100 gram;
 3. Mayonnaise – 5 spiseskefulde;
 4. Sennep – 3 spiseskefulde;
 5. Salt, krydderier – til smag;
 6. Hvidløg – 3 fedter;
 7. Sojasovs – 3 spsk.

Mine og tørre balyk. Vi lægger på bordet og med en skarp kniv skærer vi bøffer over fibrene uden at skære igennem. I sidste ende skal det være som en bog. Skræl og finhak hvidløg.

I en separat skål kombinerer vi majones, sennep, salt, krydderier, sojasovs og blander alt godt. Den resulterende marinade dækker grundigt kødet, herunder udskæringer. Vi skifter det til en dyb skål og sætter det på et køligt sted for at marinere for natten..

Tørrede svesker skåret i store ringe. Vi tager fra skålen gennemblødt kød og begynder at lægge svesker mellem steaks. Tænd ovnen ved 220 ° C.

Vi skifter fyldt kød ind i en glasrooster og send det til en rød-varm ovn i 40-50 minutter uden dækning.

Stew med svesker i en gryde

komponenter:

 1. Oksekød – 600 – 700 gram;
 2. Gulerødder – 1 stykke;
 3. Løg – 1 stykke;
 4. Tørrede svesker – 50 gram;
 5. Ærter – nogle få;
 6. Tomatpasta – 3 spsk;
 7. Friske urter (dill, persille) – en flok;
 8. Svampe – 400 gram;
 9. Sure fløde – 3 spsk;
 10. Vegetabilsk olie – 1,5 spiseskefulde.

Vask og skære kødet i små terninger. Vi laver løg og gulerødder.

Vi tager svampe (mushrooms eller østers champignon), vask dem under rindende varmt vand, skræl og hak fint. Sæt stewpan på ovnen, varm det på ilden og læg kødet ud.

svinekød с мясомEfter skiverne af mørbradene er stegt på alle sider, hæld svampe der og fortsæt med at simre i 10 til 13 minutter, ikke at glemme periodisk omrøring..

På denne tid hugse løgene i halve ringe og hugg guleroden på en grov rivekniv. Vi tager en lille stegepande, sætte på ilden, hæld smørret og steg de hakkede grøntsager. Derefter dampede tørrede kogte svesker i kogende vand.

Vi spred det på et rent håndklæde for at tørre ud og derefter skære i små stykker. Vi tager ud tre lerpotter, jævnt spredt kød med svampe, stegte grøntsager, svesker og tomatpasta.

Vi blander alt godt med en ske, dækker det med et låg og send det til en forvarmet ovn ved 190 ° C i 50 – 60 minutter.

Mens kødet er kogt, vask og finhak grøntene. Efter tiden får vi potter. Før du serverer, drys gryder med grønne på toppen og tilsæt 1 spiseskefuld creme til hver servering..

Braised kål med kød og svesker

komponenter:

 1. Kål – 1 hoved;
 2. Svinekød – 600 gram;
 3. Gulerødder – 2 stykker;
 4. Tomatpasta – 2,5 spsk;
 5. Tørrede svesker – 50 gram;
 6. Vegetabilsk olie – 1,5 spsk;
 7. Vand – 150 milliliter;
 8. Salt – 0,5 tsk;
 9. Krydderier – efter smag.

Min, tør og skær kødet i portioner, fjern tråde og film.

Sæt stewpan på komfuret, hæld i vegetabilsk olie, varm det og læg svinekød ud. Steg på alle sider i 15 – 20 minutter, mens du ikke glemmer at røre lejlighedsvis. Hvis der er lidt fedt på kødet, og du ikke vil have det at være tørt, tilsæt lidt vand til gryden.

kødet с дымкомTag kålen, fjern de øverste forkælet ark, skær hovedet i halvt og begynde at rive i tynde lange strimler. Derefter lægges du på en opvarmet gryde og begynder at stege på medium intensitet ild.

Vi rydder gulerødder og vi skærer suger, vi sender til kål. Rør grøntsager hele tiden, ellers kan de brænde..

Når kålen får gylden farve, spredes kød til den. Alt grundigt blandet og fortsæt med at simre. Skær sveskerne i skiver. Sæt tomatpasta i et glas og fortynd med vand. Hæld i pande sammen med svesker. Salt, tilsæt krydderier og lad dem simre yderligere 15 minutter.

Lammegryde med svesker

komponenter:

 1. Lam – 1 kilogram;
 2. Smør – 2 spsk;
 3. Løg – 1 stykker;
 4. Gulerødder – 1 stykke;
 5. Svesker – 50 gram;
 6. Salt, krydderier til smag;
 7. Sukker – 0,5 tsk;
 8. Eddike – 1 tinske;
 9. Vand – 300 milligram;
 10. Bay leaf – 2 stykker;
 11. Friske greens.

Vi vasker kødet godt med et kraftigt tryk af koldt vand. Afløb med et håndklæde og læg på et skærebræt. Begynd at skære i terninger 3 × 3 centimeter, langs vejen skærer af trådene.

Vi lægger en lille gryde med vand på ilden, og efter kogning laver vi det skårne kød og løvblad, salt og dækker med låg. Vi opsamler forsigtigt det skyggede skum med en slidsesked (en ske med huller). I 20 minutter koges lam.

Løg og gulerder grundigt rengøres og skæres i ringe. Sæt panden på kogepladen, læg smørret. Dip hakkede grøntsager i smeltet smør og begynd at stege.

Afløb svesker med varmt vand og lad dem dampe i et par minutter, så afløb og skær i strimler..

Kogt kød ud af panden. Filtrer bouillon gennem en sigte med en lille celle eller gasbind og fjern den til siden. Spred kød, stegte grøntsager, svesker i en dyb stewpan.

Hæld bouillon og læg på komfuret. Efter kogning tilsættes sukker og eddike, bland alt, reducer flammen til et minimum og fortsæt med at simre i 20 minutter. Den færdige skål er dekoreret med finhakket grønne..

koteletter готовыJuicy grillet svinekoteletter i en pande – en stor skål til enhver lejlighed.

Svinekød stegt i en pande med skiver løg – mmm … du vil slikke dine fingre med glæde. Læs opskrifter med fotos og anbefalinger fra kokke..

Sådan tilberedes et svinekød i en pande, så kødet ikke smager bittert og forbliver velsmagende og ømt. Læs her..

Nyttige tips

 • Før du bruger tørrede frugter, blød det i varmt vand i 12-14 minutter, hvorefter sveskerne vil fordampe og smagen bliver mere mættet..
 • Det er bedre at vælge tørrede svesker uden sten – det vil reducere den tid, der kræves til madlavning, fordi der ikke er behov for rengøring.
 • Til stødning af kød med svesker er det bedst at bruge en stewpan med en tyk bund eller en støbejernsdybde med et stort glasdæksel..
 • En fremragende tilsætning til kødretter med svesker er tørrede abrikoser, koriander og muskatnød. Kød med svesker serveret med tør rødvin. Det kan gå som en selvstændig, ikke garnish, parabol.

Bon appetit!