Løg ringe i breading, batter – dette er en ret simpel skål, men meget besværlig, da ikke mere end fire til fem stykker kan steges på én gang, ikke længere falde i panden. De serveres som et festligt bord, og som det mest budgetmæssige, men lækre snacks.

Omkostningerne er lave, fordi det kun kræver store løg, dej og raffineret olie. Du kan eksperimentere og bruge bare kiks, mel, creme fraiche, ost, grønne og andre produkter..

Denne ret har en usædvanlig smag, lad os sige, specifik, men næsten alle, der har prøvet det, finder det interessant. Vi tilbyder at lave sprøde løg ringe i smør ifølge opskrifterne med fotos præsenteret i denne artikel..

Traditionel opskrift til snacks
hvordan приготовить луковые кольца в кляре
ingredienser Antal
pærer 4 stk.
vand 4 spsk. l.
mel 3 spsk. l.
Ægget 1 stk.
Raffineret olie 100 ml
salt at smage
eddike 2 spsk. l.
Kogende vand 2 briller
Tilberedningstid: 35 minutter Kalorier pr. 100 gram: 142 kcal
Den klassiske metode til madlavning af løgringe skærer store ringer, fem til syv millimeter tykke, adskiller dem, dipper dem i dej og derefter steger i dyb fedt.

Begynd at lave løgringe i dej. Kog først din dej, da den skal stå i ca. 15 minutter før brug..

at slå яйцо

Smør ægget med mel og renset vand ved stuetemperatur, tilsæt noget salt og sæt i køleskabet..

tilføje муку

Skræl løgene, skær lidt af den ene side, så løget ligger godt på brættet, og du gør ikke fingrene i ondt. Det er bedre at tage store hoveder – så der bliver mindre affald..

at rydde лук

Shred ringer fem millimeter tykt, frakobler og fjerner filmen fra hver. Dette er en lang proces, men i sidste ende vil du ikke fortryde det – batteren holder fast.

at rydde кольца

Vi hælder eddike i kogende vand, så vi dypper vores ringe i fem minutter, så den ekstra bitterhed vil gå væk.

marinere лук

Hæld olie i en gryde, varme godt. Hæld melet i en skål, rul løget, dypp det i dej og steg til en brunlig smuk farve..

dip кольца

Det tager kun et par minutter..

yngel

Vi laver den færdige skål på servietter, så overskydende fedt er væk, og du kan servere det til bordet.

Løg ringe i cremet smør

Løg ringe danner den perfekte kombination med kød, og de gør desuden et fremragende arbejde med indretningen på pladen, da den gyldne skorpe og den perfekte form ser meget appetitvækkende ud..

komponenter:

 • Løg – 4 stk.
 • Sourcreme hjem – 4 spsk. l.;
 • Æg – 3 stk.
 • Mel – 5 el. l.;
 • Salt – 0,5 tsk;
 • Olivenolie – 5 el. l.

Produktion: 20 minutter.

Kalorindhold: 133 Kcal / 100 g.

Til fremstilling af sådanne ringe i smør deler vi kølede æggeblommer og proteiner i to skåle. De første er kombineret med tyk hjemmelavet surkrem og grundigt æltning, og den anden er pisket i et tykt skum med tilsætning af en knivspids salt..

Løg strimler ringe og deler. Bland proteinmassen med æggeblomme. Hæld mel i portioner med omhyggelige bevægelser uden at stoppe processen. Prøv at undgå klumper. Salt, tilsæt krydderier og krydderier, hvis det ønskes. Smeten skal vise sig at være tyk og ikke umiddelbart afløb fra skeen..

Tag en lille gryde, hæld olien og varm den op. Når der vises bobler, kan du dyppe halvfabrikata i melblandingen og stege.

Graden af ​​beredskab skal bestemmes af farve. Shumovka fjern forsigtigt produktet og læg på papirhåndklæder. Hvis du stadig har en smør, skal du hurtig hakke flere løg og afslutte madlavningen. Hjemmelavet ketchup eller tomatsauce og selvfølgelig er frisk levende øl perfekt til løgringe i flødekød..

kyllinger в духовкеKyllingtobak i ovnen ifølge vores opskrift vil være saftig og velsmagende, tilsæt dine yndlings krydderier til parret og nyd.

Læs hvordan man laver pilaf i en lamme multikooker. Vores trinvise fotografier hjælper dig med at lave en velsmagende skål..

Fluffy dej til tærter, der kan koges meget hurtigt. Opskrift her.

Sådan laver du løgemad i ølbatteri

Øl kan ikke kun være en drink under løgringe, men også en af ​​ingredienserne til smeten. På grund af det viser skålen duftende og sprød.

komponenter:

 • Løghoveder – 3 stk.
 • Æg – 2 stk.
 • Levende øl – 300 ml;
 • Mel – 200 g;
 • Olie – til stegning;
 • Salt – Pinch.

Produktion: en halv time.

Kalorindhold: 140,5 Kcal / 100 g.

ringe из лукаHvordan laver man løgringe i ølbeder? Så slå æggene med en gaffel, drys det knuste mel, salt og tilsæt lys, levende, kølet øl.

Det skal med det samme bemærkes, at den langsigtede opbevaring af flasker ikke virker og den mørke – også. Sænk blanderen og bland ved lav hastighed massen til en homogen tilstand.

Du kan selvfølgelig fortsætte med at gøre dette med en gaffel, men det vil tage mere tid og klumper af mel kan forblive. Lad blandingen stå i femten minutter..

Grøntsager rengøres og makuleres på den sædvanlige måde – ringer. Rul i mel, dyb i brød og sæt på en gryde i en forvarmet gryde. Den specielle frituregryder vil i høj grad lette opgaven, hvis den er tilgængelig..

Hvis ikke, skal der hældes olie i opvasken så meget, at løget ikke rører bunden under stegning, ellers vil det brænde.

Klyar fra chips

Denne ret enkle vare kan købes hos enhver butik. Overflod på hylderne er fyldt, og børn beder ofte om dem. Men det bliver meget mere nyttigt og mere støjsvagt, hvis du koger dem i hjemmet køkkenet..

komponenter:

 • Mel – 200 g;
 • Peber, salt – til smag;
 • Kyllingæg – 2 stk.
 • Naturlig yoghurt – 200 ml;
 • Løg – 3 stk.
 • Chips – 400 g;
 • Uraffineret olie – 100 ml.

Produktion: 30 minutter.

Kalorier: 139 Kcal / 100 g.

dej для чипсовLækker smør fra chips til stegning løg ringe er fremstillet som følger. Bland æggene ved stuetemperatur yoghurt, mel og krydderier, vis alt sammen med en visp indtil puré.

Fjern skindene fra løg og hugg ikke for tynde ringe. Grind chips i en blender eller mølle så lille som muligt.

Hæld olie i en gryde og varm den. Vi dobler ringe i smør, rull dem i chips, som i brødkrummer, straks nedsænket i smør og steg på begge sider i to til tre minutter.

Pas på, når du tager ud og lægger løg for at forhindre forbrændinger. Rød, varm olie kan skyde.

Ostslam + løgringe og ovn = fantastisk skål til de mest skadelige gourmeter

Forretter af løg ringe kan fremstilles ikke kun stegt, men også bages i en elektrisk ovn. I nogle tilfælde er dette den bedste mulighed – skålen er mindre fed og smagen er den samme som i tidligere opskrifter..

komponenter:

 • Løg – 3 – 4 stk.
 • Ost – 100 g;
 • Æg – 2 stk.
 • Krydderier, salt – til smag;
 • Hjemmelavet mayonnaise – 2 spsk. l.;
 • Olie – til belægning;
 • Mel – 3 el. l.

Produktion: 20 minutter.

Kalorindhold: 152,5 Kcal / 100 g.

Vi beskriver i detaljer hvordan man laver løgringe i en ostebedring i ovnen. Strimlet ost, kombineres med æg, mayonnaise, drys mel, krydderier og salt. Hvis massen bliver tyk, tilsæt en til to spiseskefulde kogt varmt vand.

Det er bedre at lave saucen selv, i butikken er der meget stivelse og konserveringsmidler. På de rensede løghoveder afskæres kernen, så ringene bliver bedre adskilt, hugget.

Vi starter enheden ved 150 ° С. Vi laver pergamentsporpapir på et bageplade, olier det med en silikonebørste. Dip billet i en ostbrydning og hurtigt fordel over overfladen. Dyp for bakning i fem – syv minutter, ikke længere.

Løg Ring Sauce Opskrifter

Mulighed 1

Tag en løg, tre – fire fed hvidløg og halvtreds gram ingefær. Alle produkter rengøres, finhakket og stegt til brunagtigt i uberørt olie..

I en lille gryde skal du blande et glas hvidvin, samme mængde sojasovs, en kvart kop saft, en smule tomat og sukker. I den resulterende masse lægger du ud stegte grøntsager og koges og omrøres hele tiden.

I et halvt glas vand fortynder vi to spiseskefulde kartoffelstivelse, hæld det i en kogende sauce i en tynd strøm, stuvning i fem minutter og sluk den. Giv lidt køligt og filtrer på gasbind.

Sauce til løg ringlets i batter klar. Hvis du ikke kan lide komponenter, kan du fjerne dem..

Mulighed 2

Hæld halvtreds millimeter af mælk til en jernskål, kog, tilsæt to revet, forarbejdet ost, 20 gram smør og krydderier efter smag. Kog indtil fuldstændig opløsning af alle komponenter. Til sidst, når sausen er næsten kølig, tilsæt hakket frisk basilikum..

Mulighed 3

usædvanlige закускаDer er mindre indviklede metoder til madlavning af saucer til løgringe, stegt i dej. For eksempel er det nok at blande mayonnaise og creme i lige store mængder, tilsæt grøntsager og hvidløg.

Ifølge dette princip kombinerer honning, sennep, mayonnaise, en lille ketchup grill. Bland grundigt. Er færdig!

Kulinariske tips

Skålen er ret fed, og du bør ikke blive involveret i at spise den, din krop kan lide.

Løg ringe i besmagning hurtigt nok, så du behøver ikke at stramme og forlade dem den næste dag. Vi kan ikke sige, at de vil være skadelige eller smagløse, bare miste deres succulens og skarpe.

Du kan gøre det endnu mere lækkert: Sæt et stykke ost eller bacon i midten af ​​pæren, læg billetet i fryseren i et par minutter, dypp det i en dej og steg i dyb fedt. Smagen vil være utrolig!

Bon appetit!