Alle, der er eller i det mindste anser sig for at være en kok, kommer før eller senere på tværs af en sådan skål som løgesuppe. Det ser ud til, at der kan være noget særligt i suppen, der består af bouillon, stegte løg og toast?

Denne suppe er en skål af fransk køkken, og hun er igen en af ​​de bedste i verden i sin smag. Og denne særlige skål er en direkte bekræftelse af dette..

Duften af ​​brune løg, timian, som som ingen anden krydderi passer til sin smag, såvel som at strække ost, lidt stegt baguette er direkte bevis for, at dette er fransk køkken, og derfor kan det ikke smag godt efter definition.

Nedenfor vil blive præsenteret forskellige muligheder for opskrifter af denne suppe.

Fransk løg suppe
hvordan приготовить луковый суп по классическому рецепту
ingredienser Antal
løg 4 stk
smør 6 spsk. l.
sukker 1 spsk. l.
Kylling bouillon ¾ l
Oksekød bouillon ¾ l
Tør rødvin ½ kop
Hård ost 90 g
Brød, salt, sort peber, løvblad at smage
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 235 kcal

Vi starter med en klassisk opskrift..

 • Løg – 4 stk;
 • Smør – 6 el. l.;
 • Sukker – 1 spsk. l.;
 • Kylling bouillon – ¾ l.
 • Beef bouillon – ¾ l.
 • Tørr rødvin – ½ kop;
 • Hård ost – 90 gr;
 • Brød, salt, sort peber, løvblad.

Løg skæres i ringe og brød – i skiver, som for skåle. I en dyb gryde skal du smelte smørret, tilsæt løgene og simre indholdet i ca. 10-12 minutter og rør konstant..

Efter – tilsæt sukker og fortsæt med at simre i ca. et minut. Hæld 2 typer bouillon, kog og kog under et låg i ca. 12 minutter. Tilsæt krydderier i enden og fjern fra ovnen efter 2 minutter..

Hæld i portioner af dybe potter, drys med ost og sæt stykker stegt brød ovenpå..

Kog klassisk løgesuppe i potter

 • Hvide løg – 1 kg;
 • Smør (til stegning) – 60 g;
 • Selleri – et par kviste (valgfrit);
 • Oksekød eller kylling bouillon – 900 ml;
 • Thyme – 5-7 kviste;
 • Baguette, hård ost – til smag.

Tilberedningstiden tager 45-60 minutter, og energiværdien vil være 44 kcal.

Først skal du hugge løgene.

skåret ind i лук

Da løgene i denne skål er den vigtigste ingrediens, så skal du vælge løg af gode hvide sorter. Har brug for at skære i kvartaler, og derefter med tynde strimler.

skåret ind i лук порей

Smelt smørret i en opvarmet stegepande og steg denne løg på en ikke meget høj varme. Du kan også tilføje hakket selleri, men det er kun et spørgsmål om smag. Indholdet af panden fra tid til anden for at røre. Løg skal karamelisere.

løg обжарить

Når han begynder at erhverve en lækker ravfarve – processen er begyndt. Løgredning vil tage lang tid – 25-30 minutter. Du kan ikke skynde dig, fordi dette er den mest grundlæggende og vigtigste fase i hele madlavningsprocessen.

selleri

Derefter tilsættes 250 ml til gryden. bouillon. Godt oksekød eller kylling. Om ønsket kan de erstattes af grøntsager eller bare kogende vand. Værre fra denne suppe vil det ikke.

tilføje бульон

Over tid vil bouillon begynde at fordampe, på dette tidspunkt fra timmes grene skal der vælges blade. Den søde smag af karameliserede løg og timian går godt sammen, men du bør ikke tilføje andre urter. Hvis der ikke er nogen frisk timian, kan du erstatte den med tørret.

fordampe жидкость

Hele punktet er at fordampe så meget væske fra bouillon som muligt. Når bouillon er tyk nok – skal du hælde den anden del af 250 ml. og gentag alt på samme måde. Når denne væske er fordampet, er det nødvendigt at fylde resten (400 ml). Kog kog og kog, indtil suppen når medium fortykning..

tilføje бульон

Mens suppen koger, kan du fortsætte til skålen. Det er nødvendigt at skære baguetten diagonalt og tørre stykkerne i en brødrister, og skær derefter i terninger eller terninger. Du kan også skære det straks og tørre det på en tør stegepande..

blive forlovet гренками

Faktisk er suppen klar, og den kan allerede serveres. Men hvis du følger den klassiske opskrift, skal du fortsætte med at lave mad. Suppe hældes i portionede potter, men ikke til toppen. Har brug for at forlade lidt ledig plads. Der skal du også tilføje ristet hård ost, læg en baguette på toppen og derefter falde i søvn igen med ost.

Efter at du har brug for at sætte gryderne i en forvarmet 250 graders ovn og vent til osten er smeltet. Når du serverer suppen, skal du sørge for at dekorere med friske thyme blade.

at bage сыр

Dette er gjort for at give en utrolig smag. Hvis baguetten ligger i suppen som en hel del, så kan du klippe det lige i gryden med en lille kniv.

suppe готов

Løg suppe til vægttab

At miste de ekstra pund, for at blive slank og attraktiv er drømmen om hver kvinde. Der er ofte ikke nok tid til fitnessklasser, og ikke alle ønsker at sidde på grusomme kostvaner..

En af de små hemmeligheder at tabe sig uden at skade dig selv er en lækker og meget sund løgsuppe. Hvis du spiser dem hver dag, så efter en uge kan du allerede se nogle gode forbedringer. Her er en klassisk opskrift på løgslikningssuppe..

I en dags portioner skal du:

 • Løg – 1 kg;
 • Kål – halv hoved;
 • Gulerødder – 2-3 stk.
 • Tomater – 0,5 kg.

Forberedelsen vil tage 15-20 minutter, og energien for en servering vil være 250 kcal..

Kog løgene skal være hele eller i ekstreme tilfælde skåret i halvdele. Naturligvis skal du lave mad i skræl. Kål skal hakket, tomater skåret i bekvem små stykker, rist gulerødder.

På ingen måde kan du tilføje kartofler til denne suppe, da denne grøntsag ikke passer til denne skål og reducerer den gavnlige effekt på den.

Alle ovennævnte ingredienser skal foldes i vand, tilsæt salt (men ikke mere end en teskefuld!) Og kog det hele i 15 minutter. Suppen er klar. Indhold skal spises hele dagen. Det handler om 5-6 portioner. Også med denne suppe vil det ikke være overflødigt at spise et par skeer af klid i stedet for brød.

501989-600x376At lave hjemmelavet spiritus hjemme er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast..

Ostekage i langsom komfur Læs hvordan du laver mad og følg vores tips.

Hurtig lækker kage til te fra hvad der er i køleskabet. Læs dessertopskriften, der hjælper dig ud, hvis gæster pludselig kommer ned..

Fransk løg suppe i en langsom komfur

I løbet af tiden forbedrede kokke konstant opskrifterne, teknologien til at lave retter. I øjeblikket kan du hurtigt lave mad løg suppe i en langsom komfur.

 • Løg – 0,5 kg;
 • Hvidløg – 1 lille hoved;
 • Bouillon – 2,5 l.
 • Olivenolie – 5 el. l.;
 • Mel – 1 spsk. L.;
 • Hård ost – 150 gr.
 • baguette.

Forbered denne parabol vil være 60 – 70 minutter, og dens værdi vil være 470 kcal.

Denne mængde mad skal være nok til 4 portioner. Løg med hvidløg skal rengøres og skylles under koldt vand. Nu skal du danne grundlag for suppen. I en langsom komfur skal du hælde vand, smide ind i løg og skiver og kødblad til smag.

Multikooker skal sætte på “suppe” -tilstanden. En time senere bliver bouillonen klar, og den kan drænes i en anden beholder. Det kan vise sig at være noget uklart, men det er ikke skræmmende..

suppe с сыромSkær hvide løg og hvidløg i terninger, læg dem i en langsom komfur, drys med olivenolie og sæt i “slukket” tilstand. Efter 30-40 minutter skal løgprocessen karamelisere. Fra tid til anden skal indholdet omrøres for at forhindre brænding..

Når løgene er klare, skal du tilføje mel, bouillon, sæt indholdet i “suppe” -modus og vent til det koger. På dette tidspunkt kan du stege baguetten. Varmkogte croutoner kan revet med hvidløg og bestrødt med revet ost.

Mens brød er varmt – ost vil holde sig godt til det. Nu da alt er klar, er suppen hældt i a la carte plader, oven på croutons med ost. Dæk pladen med folie, læg i en forvarmet ovn for bogstaveligt 5 minutter..

Nu virkelig alt. Du kan sikkert nyde en fremragende, sødlig og meget duftende fransk køkkenret..

Engelsk løg suppe

suppe из лука

Den engelske suppe adskiller sig fra sin franske bror, idet den koger hurtigere, og derfor forbliver flere næringsstoffer og vitaminer i det. Ved madlavning og smag kan denne skål kaldes maskulin. Men kvinder kan også fuldt ud sætte pris på denne suppe..

Til fire portioner skal du:

 • Løg – 500 gr.
 • Porre – 250 gr.
 • Hvidløg – 5 fedter;
 • Bouillon – 1,2 l.
 • Smør – 40 gr.
 • Hård ost – 80 gr.
 • Brød – 4 stykker;
 • Grønne, salt og peber – efter smag.

Den omtrentlige tilberedningstid for denne opskrift er 40 minutter. Energiværdi – 342 kcal.

Løg skal vaskes, skrælles og skæres i halv ringe og porrer – ringe. Både grøn og hvide dele af fadet går ind i fadet. Hvidløg skal renses, knuses lidt med en kniv (så den giver væk sin smag bedre) og skæres i store stykker..

Sæt smør i en opvarmet stegepande, når det er varmt – læg løg, porrer og hvidløg. Steg i ca. 25 minutter indtil gylden. Indhold skal blandes regelmæssigt..

I den bouillon, der er kogt i forvejen, sættes de brune løg, indholdet koges og koges i ca. fem minutter. Efter suppen hældes i portioner af keramiske plader (gryder), skal du sætte en ovn op til 200 grader og vente, indtil osten smelter.

Derefter lægges et stykke stegt brød i en gryde med færdiglavet suppe og drysses med hård (helst skarp) ost.

Kulinariske tips

Efter brunning af løg kan du tilføje noget vin til det. Når al alkohol er fordampet, vil suppen føle en behagelig vin sur. Efter madlavning må suppen stå i nogen tid.

Croutoner til suppe kan serveres som i skålen og spredes side om side på en plade. Der er opskrifter, hvor ikke en, men fire typer løg går: hvid, rød, pære og sjaletter. Hvis der ikke er keramisk bordservice (for at bringe suppen til beredskab i ovnen), så er glas og fajance lige så velegnet til dette..

Brønd kan bruges af nogen, men det er neutral kylling, der bedst kan skygge de andre smag af produkterne. Oksekød har en skarpere og mere udtalt smag..

!