fjerkrækød kosten, foruden sine ernæringsmæssige kvaliteter, har den yderligere fordel, at sætte pris på travle værtinde – det er meget hurtig at tilberede. På bare et par minutter fra et simpelt sæt af ingredienser, kan du forberede lækre bøffer til middag eller aftensmad, og afprøvede opskrifter vil hjælpe med at holde fordele og smag af kyllingekød.

Kyllingekoteletter i brødkrummer
hvordan приготовить отбивные из куриной грудки в панировочных сухарях
ingredienser Antal
kølet kyllingebryst 1000 g
rasp 250 g
kyllingæg 2 stk.
mayonnaise 300 g
sort peber og salt at smage
vegetabilsk olie til stegning
hvidløg at smage
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 170 kcal

Kyllingebryst kan laves med lækre koteletter i brødkrummer. Spice og smag af skålen kan tilføje krydderier: paprika pulver, sort peber, klar krydderier til kylling eller, som i denne opskrift, ledes gennem en hvidløg presse.

Trin for trin forberedelse:

 1. Det vaskede og tørrede kyllingebryst skal skæres over fibrene og diagonalt i ikke-tykke plader. Hvert stykke kød forsvinder forsigtigt og sætter det mellem to ark klæbende film.. kylling филе
 2. Efter slag på alle sider af filet, gnid med salt, sort peber og knust hvidløg gennem en presse. Lad emnerne ligge i 5-10 minutter.
 3. I en dyb plade skal du koge en smør med æg og mayonnaise, så du bare ryster ingredienserne lidt med en gaffel. Ind i en anden flad plade hæld brødkrummer. brød сухари
 4. Tilberedt kød dyppet i ægslam, rull derefter i brødkrummer og send til en stegepande med varm olie. Kog over medium varme indtil kogt, stegt til en karamell skorpe på alle sider.. udbening мяса в сухарях

Kyllingebrystkoteletter opskrift i ost og brødkrummer

Kyllingefilet har en betydelig ulempe – den bliver tør efter varmebehandling. Selvfølgelig kan du rette op på denne situation ved at tilføje forskellige saucer til den eller ved at servere en saftig grøntsagssalat til garnering. Men der er en anden vej ud – ømfritning, der hjælper med at bevare alt kødjuice..

Proportionerne af produkter, der anvendes til fremstilling af retter:

 • 800 g kyllingfilet
 • 2 æg;
 • 150 gram hvedemel;
 • 100 g brødkrummer;
 • 150 gram hård ost
 • salt og krydderier til smag;
 • madlavning olie til stegning.

Af det angivne antal produkter i en halv time vil værtinde kunne lave fire portioner af koteletter i opdeling af ost og kiks.

Energiværdien eller kalorien beregnet pr. 100 g af det færdige produkt er 177,2 kcal..

Sekvens af handlinger: koteletter в сухарях и сыре

 1. Skær hele fileten i portioner, hver slag ud, salt og peber. Lad det tilberedte kød på skærebrættet, indtil de øvrige ingredienser er tilberedt..
 2. I en separat beholder skal du slå til glat æggene til røret. Ost foretage små eller gennemsnitlig barbering, bland det med rasp og hæld blandingen på en plade, som er bekvemme panerede koteletter. På den anden hælder den samme plade mel.
 3. Blanks hugger emner først i mel, dyppes derefter i råæg og paneres i ost med brødkrummer.
 4. Straks efter at stege i en stegepande med en moderat mængde olie. For at bringe kødet til beredskab og ikke at overdrive, bør varigheden af ​​varmebehandlingen vare 3-4 minutter på hver side.

Sådan tilberedes i ovnen

Lækker kyllingekoteletter kan tilberedes uden dråbe olie, dette vil hjælpe ovnen. Smør og breading vil bidrage til at bevare ømheden og saftigheden af ​​fadet, hvilket gør det til en ideel mulighed for en lys middag..

For at gøre kylling koteletter ved hjælp af den mindste mængde fedt du skal bruge:

 • 700-800 g kyllingefilet;
 • 1 æg;
 • 100 g brødkrummer;
 • 4 g jorden sort peber;
 • 4 g ingefær;
 • 3 g salt;
 • enhver krydderier til smag.

Tilberedningstiden vil gennemsnitlig 35 minutter.

Kalorier 100 gram vil være lig med 166,8 kcal.

kotelet с хрустящей корочкой из духовки

Sådan tilberedes i ovnen:

 1. Tørret kød vaskes under koldt rindende vand, der blotter overskydende fugt med et papirhåndklæde. Skær derefter hver filet i længderetningen i to lag og repel lidt.
 2. Æg rystes med en gaffel med salt og krydderier. Brødsmuler hældes i en beholder, der er praktisk til rullende kød.
 3. Stykker af brudt kyllingekød dyppes i ægget og ruller i brødkrummer. Gentag denne procedure i alt to gange..
 4. Sæt koteletterne på en ikke-bageplade og send til ovnen i 20-25 minutter ved en temperatur på 180 grader. Her er det vigtigt ikke at overdrive og ikke tørre kødet, det er forberedt meget hurtigt..

hvordan готовить отбивные из свинины на сковородеVil du lære at lave svinekoteletter i en pande?

Dampet oksekød i en langsom komfur – en meget velsmagende og samtidig lavt kalorieindhold!

Fiskfilet i smør vil være højdepunktet på feriebordet.

Madlavning detaljer

For saftige og ømme kyllingekoteletter skal du tage kølet kød. Ved brug af et frosset produkt skal afrimningen være mere blid og langvarig (på køleskabets nederste hylde).

Forsøg ikke at fremskynde optøningen af ​​kød i en mikrobølgeovn eller varmt vand..

Skiveskåret kød skal slås med en hammer til kød eller den brede side af en køkkenkniv. Overdreven indsats mens du slår er ikke værd, fordi kødet allerede er ret ømt. For at forhindre sprøjtning omkring køkkenet skal fileterne lægges på et huggbræt og spændes med klæbende film..

Hold batteren fra det slagne æg for at holde brosten på overfladen af ​​hakket. For at dække kødstykket mere jævnt skal det være dækket af mel og derefter dyppet i et slået æg og breading.

Sådan laver du kyllingebrystkoteletter i brødkrummer, se i videoopskriften:

Brødsmuler kan købes færdigfremstillet i butikken eller lavet på egen hånd fra efterladebrød. For at gøre dette skal forældet brød tørres i ovnen og derefter hakkes ved hjælp af en blender eller kødkværn.