For første gang blev kød på fransk serveret på katerinas ordre – den russiske kejserinde – for grev Orlov, der pludselig besluttede at besøge hovedstaden i frankrig. Denne version er angivet i officielle kilder. Opskriften er ikke ændret, bortset fra svampe, og flere og flere mennesker begyndte at bruge fjerkræ i stedet for kalvekød eller svinekød..

I andre udgaver nævnes en helt modsat version, at skålen, bortset fra navnet, ikke er forpligtet til Frankrig..

I de baltiske lande og tyskland blev restene af kogt kød forbrændt i et æg, der blev lagt på et bageplade, dækket af groft hakket syltede løg og svampe. I slutningen overdækket overdækket med ost. Opfinde denne opskrift for at maksimere brugen af ​​de resterende uopkrævede produkter..

Nogle supportere af en sund kost hævder at brug af mayonnaise til varmebehandlede retter er ensbetydende med at tilføje gift, da det oprindeligt var designet som en koldsauce, og du skal bruge creme eller creme til bagning.
Fransk kylling i ovnen: En klassisk opskrift
hvordan приготовить курицу по-французски
ingredienser Antal
Kyllingefilet 450 g
Hjemmelavet mayonnaise 250 ml
ost 300 g
løg 2 stk.
Salt, krydderier at smage
sukker 1 tsk.
peber 1 tsk.
eddike 1 spsk. l.
vand 3 spsk. l.
kartoffel 1 kg
champignon 200 g
Olivenolie 2 spsk. l.
Tilberedningstid: 190 minutter Kalorier pr. 100 gram: 218 kcal

Over tid blev den klassiske version fortolket lidt, de begyndte at tilføje grøntsager, tørrede frugter, eksperimentere med kødtyper. Men i første omgang bestod det af deres kyllingebryst, syltede løg, kartofler og ost.

Filet vaskes og tørres, skæres i skiver. Vi skifter i madtaske og slår af med en træhammer. Vi tager ud, sprinkler vi med krydderier, vi tilføjer noget salt og vi sætter et lysbillede for at marinere.

Løg rengøres, hakkede ringe og lægge sig ud i en madbeholder, tilsæt sukker, peber og saltet. Fyld alt sammen med en opløsning af eddike og vand, bland og lad i halvanden – to timer.

Vask og rens kartofler, hugg skiver med en til to centimeter tyk. Svampe vaskes og steges i olivenolie, skæres i halvdelen.

Vi starter elvarme ved 175 ° С. I en stor brazier spredte vi de tilberedte produkter i lag: kød, løg, kartofler, svampe, belæg dem med et rigt lag majones og ryste med revet ost. Stram tæt med folie og bages i 50 minutter. I slutningen fjernes folien og efterlades i fem minutter..

Kylling på fransk med svampe i en langsom komfur

kylling котлеты

Til fremstilling af kostversionen af ​​kylling på fransk anbefales det at bruge skovsampe, fløde og et hjem elektrisk apparat..

komponenter:

 • Kyllingesternum – 300 g;
 • Honning agarics – 150 g;
 • Løg – 3 hoveder;
 • Ost – 150 g;
 • Creme – 200 ml;
 • Kartofler – 0,5 kg;
 • Krydderier, salt – til smag.

Forberedelse: 160 minutter.

Kalorindhold: 215 Kcal / 100 g.

Svampe vasket i varmt vand og kogt med løg i fyrre minutter. De resterende 2 hoveder renses og hakes ind i boliger. Vi splittede i mellemstore skiver vasket og tørret kyllingekød. Vi renser kartoflerne og skyller dem i koldt vand og lægger dem på et håndklæde, så overskydende fugt kommer ud..

Flette svampe i en kolander. Aktivér enheden for bagningens funktion. Sæt svampe på bunden af ​​skålen, kød og kartofler på toppen, derefter løg. Fyld med kølet fløde og knuse med revet ost. Hermetisk fastgør låget og tilbered parret i en time.

ost филаделфияOst “Philadelphia” derhjemme er ret simpelt at lave, på trods af det kunstneriske navn – prøv.

En anden fransk kyllingrecept – nyd denne sunde skål. Opskrift her.

Læs hvordan man laver lækre pandekager med kød med trinvis fotos. Opskrift for dem, der ser deres kost..

Fransk kylling opskrift med tomater

Nøglen til en vellykket fad er korrekt udvalgt kød. Skal være frisk, kølet eller frisk. Hvis du bruger en optøet fugl, bliver skålen hårdere..

komponenter:

 • Kylling – 500 g;
 • Tomater – 3 stk.
 • Løg – 3 stk.
 • Mayonnaise – 150 ml;
 • Salt, krydderier – til smag;
 • Ost – 200 g;
 • Dill – flok.

Forberedelse: 70 minutter.

Kalorindhold: 190 Kcal / 100 g.

Til denne skål kan du bruge kyllingefilet, lår, ben, men ikke vinger. Vi vasker og tørrer kyllingen med køkkenhåndklæder, om nødvendigt, med et par pincet, fjern stubben fra de resterende fjer. Mine tomater, løg rene. Skær grøntsager med tykke ringe.

Sprøjte liberalt lår med specielle krydderier til kylling. Spred dem tæt på et bageplade.

kylling

Fordel løgene ovenfra, på den – tomaternes cirkler.

skåret ind i помидоры

Vi frakker med mayonnaise og falder straks i søvn med ost.

ost натереть

Vi bage 30 minutter. Klar skål pritreshivaem dill.

er klar

Kylling a la France med svesker

Et af principperne for madlavning af denne skål er at fyre kyllingebrystet med tørret frugt. Du kan tage tørrede abrikoser, figner, i vores tilfælde er det tørrede svesker. Og hvis marineret i provencalske urter – der vil være en særlig usædvanlig skål..

komponenter:

 • Kyllingefilet – 5 stk.
 • Provencalske urter – emballage;
 • Svesker – 150 g;
 • Valnødder – 50 g;
 • Råolie – 2 spsk. l.;
 • Salatblade – 5 stk.
 • Sød peber – 2 stk.
 • Æg – 1 stk.
 • Løg – 2 stk.

Forberedelse: 65 minutter.

Kalorindhold: 223 Kcal / 100 g.

Brisket kylling, vask og tør med servietter. Med lænkekniven gøres en sideskæring pænt i form af en indvendig lomme, rull i provencalsk urter, tilsæt noget salt. Prune gennemblødt i varmt vand, afløb og lad tørre frugt. Skåret i tynde strimler. Hazel møtrikkerne og let slip med en rullestift. Bland med svesker og kyllingefilet.

På et ark lægger vi skive løg i halve ringe på toppen af ​​det – fyldet brisket, fedt med æg og stejl i 30 minutter..

På det vaskede salat efterlader vi kyllingen, på toppen vi prnutchivayut bagt løg og hakket store ringe sød peber.

Nyttige tips

 1. For større fordøjelighed og kompatibilitet af produkter blev mange saucer opfundet. I nogen af ​​dem er det værd at tilføje kun en lille provencalsk urter, og fadet vil fungere med ny smag og aroma;
 2. For kød på fransk, tag hårde sorter af ost, så de gnider lettere og smelter jævnt over fadet. Brug ikke et osteprodukt under alle omstændigheder, denne opsparing vil ødelægge din ret;
 3. For større tillid til kvaliteten af ​​den tilberedte skål, brug kun hjemmelavede produkter – fjerkræ, mayonnaise, tomater;
 4. For kød på fransk, skal du sørge for at servere en masse friske grønt;
 5. Hvis du vil fremskynde madlavningsprocessen, marinerer kyllingekød på forhånd, så er det nok at bage det i ti til femten minutter;
 6. Kartofler kan forkoges til halvt kogt eller let stegt i olivenolie. Knolde får en skarp;
 7. Du kan sætte løg i to gange mere end angivet i opskriften, saften af ​​denne grøntsag vil gøre opskriften kun blødere og mere øm. Så vær ikke bange for at overdrive det;
 8. Det er bedre at høste en kartoffel i en størrelse og form, så den er jævnt bagt, og pludselig bliver rå stykker ikke fanget;
 9. Forsøg ikke at gnide knolde, som nogle kulinariske eksperter anbefaler, i stedet for en smuk velsmagende skål, risikerer du at få ubehagelig grød;
 10. Ristet ost er bedre at gnide palmer til overfladen af ​​fadet, så du får en smuk ruddy skorpe efter bagning;
 11. Inden du lægger de halvfabrikata på bagepladen, smør fedtet let med enhver vegetabilsk olie.

Nyd din smag af kogte franske kyllinger!

Bon appetit!