Sådan laver du klassiske brand burgere

Folk har forskelligt forklaret navnet på lækre kyllingkoteletter med en sprød skorpe og en delikat kremet sovs inde. Nogen forbinder navnet på koteletter med den store russiske prins Dmitry Pozharsky. Det siges, at prins Dmitry var meget glad for denne høje parabol, og ikke et middagsselskab kunne gøre uden ham..

hvordan приготовить классические пожарские котлеты

Små børn, når de hører at mor koger yndlingsborgere, mener, at deres navn er forbundet med en sprød skorpe, som nødvendigvis skal vise sig, når man laver en skål..

Og i virkeligheden kaldte de køddelikatessen til ære for ejerne af kroen i den lille by Torzhok, som var placeret mellem Moskva og Skt. Petersborg. Og deres efternavn var: Pozharskie.

I denne institution var hyppige gæster berømte mennesker: ædle grandeer, forfattere og fremtrædende militære mænd. Så de bragte til hovedstaden nyhederne, at der på vejen til Moskva er der en lille kro, hvor de laver lækre koteletter fra hakket kyllingekød..

Skorpen af ​​disse kødboller er altid rouge og duftende, men hvordan man bider dem: indefra spiser en lækker juice. De siger, at Nicholas jeg selv prøvede denne underlige skål. Og han kunne lide det så meget, at han inviterede ejeren af ​​kroen, Darya Pozharskaya, til hovedstaden, hvor brandborgere blev medtaget i kongemenuen..
Klassisk opskrift trin for trin
hvordan приготовить классические пожарские котлеты
ingredienser Antal
hvidt kyllingekød (bryster) 450 g
rød kyllingekød (saftig del med kyllingeben) 450 g
langbro 3 stk
fløde 10% 210 ml
salt at smage
peber knibe
smør 150 g
pærer 2 stk.
olie til stegning
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 120 kcal

For at behage de elskede med nærende kødboller og arrangere en ægte bellyfe for hele familien, skal du fryse et lille stykke smør. Når olien er hård nok, skære den i små stykker..

Vask kyllingens stykker under rindende vand og hugg med en kniv. Erfarne kokke anbefaler ikke at bruge en kødkværn til at hugge kød, fordi der med sådan skæring produceres meget værdifuld juice fra kød..

skåret ind i фарш

Løg skæres i små skiver og lægges i pande med opvarmet olie. Ikke rådgivet at stege løg indtil rødmosset, for brandmænds cutlets har brug for lidt bløde løgskiver

tilføje лук

Skiver brød smuldre og blødgøre i kølet fløde. Til kødet tilsættes løg, blødgjort krummebrød, smørpinde, salt og lidt peber. Bland alt grundigt og skum små ovale patties.

yngel

Spred kogte ildkugler på en forvarmet gryde, steg dem på begge sider. Overfør dem til et bageplade og bages i ovnen i en halv time.

 

Prerevolutionær opskrift

ingredienser:

 • rød kyllingekød – 800 g;
 • hvidt brød – 3 stykker;
 • creme 30% – 210 ml;
 • salt til smag;
 • smør – 170 g;
 • pærer – 3 stykker;
 • madolie.

Tid: 60 min.

Kalorindhold i ét stykke 100 gr: 140 kcal.

Mange husmødre drømmer om at tilberede brandborgere i henhold til den gamle pre-revolutionære opskrift, som Daria Pozharskaya brugte en gang. For at gøre deres idé til virkelighed, for at starte kyllingen med en skarp kniv, hug det i små stykker..

Små løgekasser er stegte i en stor stegepande med varm olie. Det er vigtigt at fjerne løget fra ilden og ikke overdrive det. Han bør ikke være overcooked på nogen måde..

Brød opdelt i lige dele. En del blød i cremen. Den anden foldede i en lille pose og satte i fryseren. Olien er forskåret i søjler og frosset. Fjern smørret og tilsæt det til kødet med løg.

I en halv time insisterer den resulterende masse i køleskabet. Hæld varmt vand i en skål med stor diameter. Form pattiesne, først slip deres hænder i vandet.

Skål med klæbende kødboller sat i køleskabet i yderligere 10 minutter. Forbered panden på forhånd for at stege kødboller. Varm nok olie på den. Sæt koteletterne og steg dem, indtil gylden skorpe er appetitvækkende.

cocktailLæs hvordan du laver en Mai Tai chilling cocktail – dette er den bedste løsning til en varm sommerdag..

Prøv at lave lækre opskrifter fra courgette fyldt med kyllingefilet..

Sauce til tomatpasta koteletter – tyk og rig, det vil være et glimrende supplement til garniture og kød.

Sådan tilberedes ild burgere ifølge opskriften af ​​Julia Vysotsky

ingredienser:

 • kyllingbenfri del – 800 g;
 • langbro – 3 stykker;
 • mælk – 460 ml;
 • smør – 70 g;
 • pærer – 2 stykker;
 • madolie
 • salt til smag.

Tilberedningstid: 60 minutter.

Calorie i et stykke 100 gr: 120 kcal.

Opskrifterne fra Yulia Vysotskaya er ikke i tvivl blandt fagfolk for at forberede hjertelige og lækre retter. Kogt til middag brand burgere ifølge hendes opskrift vil helt sikkert forårsage glæde blandt kære.

For at koge dem skal du først suge stykkerne af langbro i frisk mælk. Gennem kødkværnen to gange hakket og uopfyldte stykker brød. Kødhakket kød.

Smelt smørret i en mikrobølgeovn eller en lille scoop og hæld i den tilberedte kødmasse. Snack nydelige koteletter, rul dem i krakkere og steg til skarpe.

Kogte patties lægges på et bageplade, og på toppen af ​​hver patty sættes et lille stykke frosset smør. Ovnen må ikke opbevares i mere end 10 minutter ved en temperatur på 200º. Server varme patties.

Nyttige tips

 1. Erfarne husmødre bruger ikke klar fyldning, når man laver firefighters koteletter. Med ham er de ikke helt saftige. De rådes til at købe en hel kylling, med hvilken du skal fjerne huden og afskære stykkerne fra bryst og ben.
 2. De mest lækre er brandborgere, hvis kød til deres forberedelse hakkes i små stykker med en kniv.
 3. Du kan bruge en blender til madlavning. Ved hjælp af det er kødet hakket fint nok, uden at det bliver til en mush.
 4. Slibekød med kødkværn er den mindst foretrukne metode..
 5. Brød til blødning i fløde eller mælk bør være særlig: temmelig tæt og ikke for luftig. Rugbrød eller baguette er ikke egnet til madlavning af brandburgere.
 6. Nogle gange, i stedet for kiks, bruger jeg let saltet krakker smuldret i små stykker til at male koteletter.
 7. Til fremstilling af koteletter kan man ikke bruge robust smør eller margarine.
 8. Det unikke ved den oprindelige opskrift af brand burgere er manglen på æg, når man laver hakket kød.
 9. Cream til steeping brød kan erstattes med fedmælk.
 10. Nogle gange benyttede værtinden i fremstillingen af ​​hakket kød kalvekød. Koteletter er meget velsmagende, men den oprindelige opskrift på brandhæmmende koteletter indebærer brugen af ​​kyllingekød.

Duftende kyllingekoteletter vil altid blive værdsat. De kan serveres med en række forskellige retter, krydderier med saucer og ikke bruger dem. Og selv en håbende husmor kan tilberede dem ved at bruge den rigtige sammensætning af ingredienser og følge trinene i favoritopskrift..

Loading...