Kylling bouillon – en af ​​de mest sunde og lækre retter. Det er i højere grad nyttigt med dets evner i behandling. Sandsynligvis ved mange mennesker, at denne skål bruges til behandling af forkølelse, men kun få ved, at der på hospitaler gives mennesker, der er i rehabilitering, netop dette.

Dette skyldes, at kylling bouillon har et højt indhold af umættede fedtsyrer, aminosyrer og peptider, som har en meget positiv effekt på kroppen som helhed..

Derudover er kylling bouillon også et middel til at tabe sig, som ernæringseksperter ofte har kritiseret for nylig. Årsagen til dette – fedt, men når dieting bouillon hjælper med at normalisere arbejdet med fordøjelsen. Hovedreglen med et sådant vægttab er at adskille fedtet fra kødet, når man laver mad og ikke at spise for meget..
Klassisk opskrift
hvordan правильно варить домашний куриный бульон
ingredienser Antal
kyllingekød 0,5 kg
salt at smage
sort peber at smage
grønne at smage
vand 1,5 l
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 15 kcal

Det første du har brug for at få lidt vand i puljen. Hvor meget du hælder afhænger af, hvor meget kød du har taget og hvor meget bouillon du har brug for. Dernæst skal du tage det og skylle under køligt vand, og sæt derefter en kasserolle. Husk – du kan ikke vaske kyllingen med varmt vand, fordi kødet taber sin smag.

Gryden skal indstilles på høj varme og vente til kogning. Den første bouillon skal drænes, da den i sig selv akkumulerer de fleste af de skadelige stoffer, der findes i kød. Så skal du skylle panden, sæt kødet tilbage og hæld vand.

Dernæst skal du sætte puljen tilbage på høj varme og vente, indtil den koger. Når vandet koger – du skal skrue ned varmen og lidt dække panden med et låg. Kog det, så du har brug for omkring en halv time, og du bør ikke glemme at fjerne skummet.

Fem minutter før kødet er klar, skal bouillon saltes og hvis det ikke er koldt, peber. Server skål med kød og grønne.

Sådan tilberedes kyllingebryst bouillon

bouillon из курицы

Tilberedningstid – 1 time. Kalorier – 14 kcal.

Først skal du fjerne huden fra kyllingebryst – uden at den bliver, vil bouillon være mere velsmagende, og i øvrigt vil børnene lide det, fordi de ikke kan lide at spise kyllingekød med sandpapir.

Løg og gulerødder skal vaskes og skæres i mellemstykker – den bedste mulighed er at skære i “ringe”. Grønne skal også vaskes og hugges. Derefter sættes alle grøntsagerne, men ikke grønne, sammen med brystet i en lille gryde og hældes derefter med to liter vand – helst koldt vand. Har brug for at tilføje allspice.

Gryden placeres derefter på ilden og koges. Den første bouillon til hældning er ikke nødvendig. Når vandet koger, skal du saltede det, reducere varmen og fortsætte med at lave mad i ca. en time. I slutningen af ​​tilberedningen tilsættes greens og krydderier, hvorefter skålen kan betragtes som klar.

Glem ikke at du har brug for at overvåge fadet for at fjerne skummet i tide, som hvis det vender tilbage, bliver til grimme partikler, der flyder blandt de øvrige ingredienser.

Nem bouillon til patienten ifølge bedstemorens opskrift

bedstemor бульон

Tilberedningstid – 1 time. Kalorier – 13 kcal.

Det første skridt er at vaske grønne og løg, hvorefter de skal skære, helst ikke meget fint. Næste skal du vaske kyllingen – vask skal være koldt vand, varmt kan reducere smagen og sunde kvaliteter.

kødet перебрать

Dernæst har du brug for en dyb, lille kasserolle. Alle ingredienser undtagen krydderier sættes derind og sætter en stærk ild. En fremragende løsning ville være at lægge et løvblad, men det afhænger af din smag – i ren bouillon har den lidt mindre smag end i supper. Du skal vente på skumets udseende og fjerne det. Derefter kan du salt og peber skålen..

tilføje зелень

Når vandet koger, vil det være nødvendigt at reducere varmen og fortsætte med at lave mad, indtil kødet er kogt..

at koge

Serveres en bouillon, det er bedre at adskille fra kødet, så det kan blive fuld af alkohol – i små portioner er det ikke så nyttigt som en fyldig lille plade. I dette tilfælde kan du slippe af med grønne og løg ved at filtrere gennem en kolander eller gasbind.

stamme

Kød, du kan spise allerede efter – det smager bedre varmt end varmt.

bouillon готов

Sådan Koges Kylling Nudelsuppe

bouillon с зеленью

Tilberedningstid – 1 time og 15 minutter. Kalorier – 22 kcal.

Det er nødvendigt at skylle med koldt vandkød – varmt kan reducere smagen af ​​kød. Derefter lægges kyllingen i en gryde og fyldes med vand. Så skal du sætte det på en stærk ild og koge til klar – man kan ikke glemme skummet, som skal fjernes, ellers undgår du ikke grimme flager, der flyder blandt ingredienserne.

Kogt kylling er påkrævet at skifte til en separat skål, og spænd bouillon for at gøre den mere gennemsigtig. Skyl derefter og finhak løgene med grønne, hvorefter de skal sendes til panden og slukke. Det tager cirka 10 minutter at lave mad og salt.

Derefter tilsæt ægnudler, peberkorn og løvblad. Fortsæt derefter med at lave mad, indtil nudlerne er klar – det tager 5-10 minutter.

Den endelige berøring vil være adskillelsen af ​​kød fra knogler, dens fine skæring og tilsætning til bouillon. Så skal du sende og hakket grønne. Skålen er klar.

Sådan tilberedes suppen med kyllingeben med æg i en langsom komfur

bouillon с яйцом

Tilberedningstid – 1 time 30 minutter. Kalorier – 18 kcal.

Det første skridt er at vaske kyllingens ben under koldt vand. Det anbefales ikke at vaske med varmt og varmt vand – så kødet mister sin smag og gavnlige egenskaber. Hvis det ønskes, kan du fjerne huden – den er ikke særlig glad for børn, og i sammensætningen er der få nyttige stoffer..

Derefter placeres benene i en langsom komfur. Der er også tilsat på forhånd vaskede og skivede gulerødder af enhver form. Så alt hvad du behøver for salt, peber, tilsæt løgblad og peberkorn. Skræl og hak løget og smid det også. Derefter hældes vand i langsom komfur..

Efter alle forberedelser kan bouillon begynde at lave mad. Skålen er anbragt i en langsom komfur og lukket tæt med et låg. Du skal slukke for tilstanden “Quenching” og holde den i cirka en og en halv time. På samme tid må du ikke glemme at kigge bag skålen – det er nødvendigt at fjerne skummet, som vises ca. en halv time efter kogningens start.

Den sidste ting, du har brug for at lave kogt æg i en separat kasserolle. Når de er klar, er det nødvendigt at fjerne skallerne og skære dem i fire skiver. Tilføj dem til bouillon bør være fem minutter, før det er klar, og du kan og efter. Det vigtigste er at koge bouillonen efter kogning – så æggene er gennemblødt med det. Du kan ikke tilføje dem i forvejen – de kan bare koge og begynde at svømme i skiver over skålen, som ikke ser rigtig flot ud, og smagen er ikke helt behagelig..

fad готовоDet ser ud til, at dumplings ikke behøver at blive forbedret, men denne ret kan gøres endnu mere smagfuld ved at forberede en dumpling af kartofler med kartofler ud af den..

Homebryggingsteknologien er meget kompliceret, men vi vil afsløre nogle af sine hemmeligheder.

Hvad er kebbe og hvordan man laver denne eksotiske skål læses i vores artikel.

Sådan laver du madlavning

Tilberedningstid – 1 time 30 minutter. Kalorier – 10 kcal.

Først skal du skylle kødet med koldt vand – varmt kan ikke, fordi kødet vil miste det sundt og smag. Næste skal du fjerne huden – den har overskydende fedt, og der er ikke noget nyttigt. Næste skal du afskære alt fedtet..

Så skære vi gulerødder, men ikke for små – jo mere er det, desto mindre er næringsstoffer tabt. Løg og persillerod, også skåret og ikke for små stykker.

Så skal du sætte kødet i en kasserolle, tilsæt vand og sætte på høj varme. Vi skal vente på kogning, vent derefter et par minutter og fjern panden fra varmen. Den første bouillon skal hældes, og kødet vaskes med koldt vand og lægges tilbage i gryden, hæld det derefter over med vand og læg på ilden. Derefter tilsættes resten af ​​ingredienserne..

Branden skal gøres mindre og koge i ca. en time, og der fjernes periodisk dregs. Når skålen er klar, skal den filtrere. Persille og løg kan smides ud, og kun gulerødder og kød kan efterlades..

Nyttige tips

  1. Før madlavning kan du fjerne huden fra kyllingekød, da den ikke har nogen fordel eller smag;
  2. Med kød kan du også afskære alt fedtet, så skålen ikke viser sig at være overskyet og for fedt;
  3. Brønd anvendes ofte som en base for suppe, og ikke kun som et slutprodukt;
  4. Antallet af ingredienser til bouillon skal vælges af os selv, da mængden af ​​bouillon og dens tæthed afhænger af den;
  5. Krydderier tilsættes bedst efter kogning, undtagen madlavning i langsom komfur – kogeprocessen er forskellig fra det sædvanlige.

Bon appetit!