Hver kvinde drømmer om at spise slik og ikke bliver bedre. Men er det muligt? Tørrede frugt slik er ikke kun meget velsmagende og sund, men samtidig skader ikke den slanke figur.

Alle er velbevidste om, at butikschokolader indeholder smag, palmeolie, konserveringsmidler, GMO-tilskud, hydrogenerede fedtstoffer, sukkerstatning og andre langt fra nyttige kosttilskud.. hvordan готовить домашние конфеты из сухофруктов

Kun overskydende vægt og afhængighed af sådanne slik. Og tørrede frugter indeholder kun naturlige vitaminer, mikroelementer, mineraler, aminosyrer, der nærer kroppen, helbreder organer og blodkar..

Ved regelmæssig brug af dette produkt, arbejdet i kardiovaskulære og nervesystemer, gigtarmkanalen genoprettes, immuniteten styrkes, kroppens modstand mod infektioner og vira øges, blodsammensætningen, tilstanden af ​​negle, hår og tænder forbedres.

Candies er meget nærende og velsmagende, og dette er i absolut mangel på sukker og mel..

Hvordan man vælger og forbereder tørrede frugter

Hovedredienserne i denne dessert er stykker svesker, tørrede abrikoser, rosiner, tranebær, figner, kirsebær, ferskner, datoer og andre yndlingsfrugter. Før du laver dessert, skal du forberede hovedkomponenten:

 1. Tørrede frugter gennemblødes i koldt vand i 15 minutter og omrøres flere gange;
 2. Vandet er drænet, ingredienserne vaskes først med koldt vand og derefter koges;
 3. Knoglerne fra tørringen fjernes;
 4. I slutningen skal du vride ingredienserne gennem kødkværnen..
Den nemmeste opskrift
hvordan готовить домашние конфеты из сухофруктов
ingredienser Antal
dato 250 g
Tørrede abrikoser 200 g
svesker 100 g
sesam 5 spiseskefulde
Tilberedningstid: 45 minutter Kalorier pr. 100 gram: 241 kcal

Alle tidligere forberedt og hakket tørring blandes i en skål. Fugt hænder med vand for at forhindre blandingen i at klæbe..

Fra den resulterende tykke, glatte masse for at danne et rundt slik. Derefter drys dem jævnt med sesamfrø. Tørrede frugt slik kan opbevares i mere end 3 uger i køleskabet.

Opskrift på nøddefrugt hjemmelavede chokolade med egne hænder

hjem конфеты

komponenter:

 1. Tørrede abrikoser – 200 g;
 2. Raisin – 250 g;
 3. Prunes – 250 g;
 4. Almond nødder (kan være valnødder) – 200 g;
 5. Honning (flydende) – 2 spsk;
 6. Kakaopulver – 40 g;
 7. Kokospåner – 40 g.

Tiden brugt til fremstilling af produktet – 55 minutter.

Kalorindholdet i 100 gram af denne dessert er 370,6 kcal..

Formalet alle de tørre frugter og nødder, der er nævnt i opskriften, skal blandes grundigt i kogebeholderen, gradvist tilsættes til den samlede blanding af flydende honning.

Dyk først hænderne i vand og dernæst danner runde slik for at danne en tyk, glat masse. Opdel de resulterende kulinariske produkter lige. Rull derefter den ene halvdel af kuglerne i kokoschips, og den anden i kakaopulver.

Smukt sæt candies af tørrede frugter og nødder på en skål (det kan være forskudt – først en hvid kugle og derefter brun) og sat i køleskabet. Tre ugers opbevaring.

hvordan быстро и вкусно приготовить баклажаныHvor lækker og usædvanligt at lave ægplanter – bemærk vores udvalg af opskrifter.

Sådan tilberedes ægplanter i bankerne til vinteren, læs vores artikel.

Hvordan laver man en milkshake hjemme med is – kun de mest lækre og sunde opskrifter.

Curd slik “rafaelki” fra tørrede frugter

komponenter:

 1. Tørrede abrikoser – 100 g;
 2. Kokospåner – 5 spiseskefulde;
 3. Mælk finkornet cottage cheese – 200 g;
 4. Mørk chokolade – 1 flise;
 5. Honning (flydende) – 3 spsk. skeer.

Den vigtigste tid brugt til at lave slik – 50 minutter.

Kalorindholdet i 100 g kogeost og frugt slik i chokolade er 411,7 kcal.

Disse vidunderlige slik – “Rafaelki” er en meget velsmagende delikatesse og ligner også et kendt italiensk mærke. Først skal du slå cottage cheese i en skål med en blender i en lys, glat masse, og efterhånden tilføje honning til den..

Forvaskede og tørrede tørrede abrikoser skåret i mellemstykker. Nu udgøre produktet: spredes ud på en skærebræt kokosnødspåner spred en dessert ske med pisket ostemasse og tryk den lidt ned, hvilket giver den en kageform.

Et stykke tørrede abrikoser er placeret i midten, og en bolle fyldt med tørret frugt er dannet af en kage. Derefter rulles kuglerne i kokosnødspåner..

Færdigfremstillede ostemasse slik fra tørret frugt bliver efterladt i køleskabet i en halvanden time, og de afkølede bolde hældes ovenpå med smeltet chokolade. Holdbarhed på et koldt sted er ikke mere end fem dage.

Nyttige slik og nødder i chokolade

komponenter:

 1. Persimmon – 150 g;
 2. Raisin -100 g;
 3. Tørrede abrikoser – 200 g;
 4. Tørret melon – 150 g;
 5. Tranebær (giv produktet en sur smag, tilsat smag) – 150 g;
 6. Hasselnødder – 100 g (knust for efterfølgende pulver);
 7. Mørk chokolade – 1 flise;
 8. Honning (flydende) – 4 teskefulde.

I alt 50 minutter bliver brugt på hele madlavningsprocessen..

Den kaloriske værdi af 100 g af sådanne hjemmelavede tørrede frugter slik med nødder er – 397,6 kcal.

Forspidset gennem en kødkværn tørret frugt blandes i en skål og tilføjer gradvis flydende honning..

tørrede frugter перемолоть

Nødder knuses separat for efterfølgende rulning.

møtrikkerne перемолоть

Med hænder, der er fugtet med vand, dannes der pæne runde bolde ud fra den resulterende tykke, ensartede masse. Smeltede i et vandbad chokolade dyppet runde sten og rull dem derefter i en nødderkrummer fra hasselnødder.

hæld over медом

Smukt lagt det færdige produkt på fadet og sat i køleskabet. Holdbarhed op til tre uger.

rulle under в кунжуте

Sådanne energikugler selv i chokolade er meget nyttige..

Det er vigtigt at vide

I de fleste tilfælde behandles tørrede frugter med svovldioxid (aka svovldioxid). Dette konserveringsmiddel forlænger holdbarheden af ​​blødt tørrede frugter, forhindrer deres forkølelse og mørkning..

Imidlertid er denne gas samtidig giftig for menneskekroppen, så produktet skal omhyggeligt gennemvædes og vaskes med koldt vand. Svovldioxid opløses ikke i varmt vand.

Fra det foreslåede i opskrift antal produkter, viser det sig fra 10 til 14 portioner. En skål kommer ud meget nærende og højt kalorieindhold, så der kan være en reserve. Hvis du holder denne sødme i køleskabet i lang tid, starter fermenteringsprocessen over tid..

Derfor kan en del af produktet fryses i fryseren. Hvis du har brug for at lave en lille mængde af dette kulinariske produkt, kan du tage halvdelen af ​​de produkter, der er angivet i opskriften.

Fordelene ved disse opskrifter er, at du kan erstatte ingredienser og proportioner af tørrede frugter, pulvere, nødder. Styret af personlige præferencer og smag, kan du tilføje flere figner eller tørrede abrikoser, og du kan sætte tørret fersken, banan eller dampede tørrede bær.

Nødder kan også erstattes med skrællede solsikkefrø, cashewnødder, jordnødder. Kokosnødder, mandelchips, valmuefrø, sesamfrø, kakaopulver og andre.

For at tilføje en sød og sur smag tilføje tranebær eller citronsaft. Nogle gange spire korn, havregryn tilsættes til desserten. Enhver ny ingrediens ændrer skålens smag og vil sandsynligvis hjælpe dig med at få din yndlingsopskrift..

Der er et bredt felt til din fantasi og eksperiment, prøv at overraske dine venner og familie med dine nyheder.!

Tørret frugt slik er et ideelt produkt og sund mad til hele familien, og især for vores små søde tænder – børn. Desserter i chokolade, kokosnød, mandelchips, “rafaelki” med hytteost er ikke kun egnet til teedrikning med din familie, men også vidunderligt at dekorere det festlige bord.

Når du har smagt en delikatesse, vil du elske det for evigt, og det bliver den mest populære dessert.!