Når du laver ædelplanter til vinteren, skal du ikke glemme de fyldte versioner af sådanne snacks.

syret баклажаны с начинкой на зиму

Denne konserveringsmetode passer især til elskere af noget salt eller surt og vil også blive en uundværlig tilsætning til både kogte kartofler og pasta..

Du kan fylde de blå med absolut enhver grøntsag, og denne proces vil tage relativt lidt tid..

Du ved ikke, hvordan man korrekt gør sådanne emner? Ikke panik! I denne artikel vil vi lære dig at lave meget velsmagende fyldte ægplanter til vinteren i bankerne og beskrive de mest interessante opskrifter til deres forberedelse..

Enkel opskrift med fotos

 • Den gennemsnitlige aubergine – 10 stykker;
 • Gulerødder – 400 g;
 • Hvidløg – op til 15 fedter;
 • Persille rod – 120 g;
 • Løg – 4 stk.
 • Salt er ikke iodiseret – 3 tsk;
 • Solsikkeolie – 2 briller;
 • Grønne – 1 medium bunke.

Vi tager små frugter af ægplanter og vasker dem grundigt. Vi afskåret deres haler og laver snit langs, men ikke helt. Kog vand i en separat gryde og hæld salt ind i det (i gennemsnit ca. en spiseskefuld pr. Liter vand).

Vi gør rent

Dyp der tilberedte grøntsager. De skal koge i ca. 40 minutter.

koge grundigt

Så tag ud frugten, giv tid til at køle lidt, og læg den under pressen..

Vi spredte

Der skal de være mindst seks timer. Dette vil give mulighed for at fjerne smagen af ​​bitterhed og overskydende væske fra frugten..

belastning

Mens vores ægplanter er under pres, skal du forberede fyldningen. Vi rydder gulerødderne og gnider det med halm ved hjælp af et rivejern. Løg skæres i halv ringe, og hoppe gennem hvidløg hvidløg.

fyldning

Læg løget i gryden og let brunet det med tilsætning af solsikkeolie. Bogstaveligt om 5 minutter tilføjer vi persillerod, gulerødder og finhakket grøntsager til den. At smage vi salt.

udfylde синенькие

Den resulterende vegetabilske sammensætning fyldte aubergine og læg dem i sterile krukker. Efter at have lagt hvert lag, drys dem med hvidløg.

udfylde банки

I gryden separat skal du opvarme den resterende vegetabilske olie. Lad det køle lidt og hæld de fyldte grøntsager i dåser..

udfylde

Dæk med låg og placér i en dyb gryde i 20 minutter til sterilisering..

Færdiglavet фаршированные синенькие

Vi ruller dåserne op med en maskine og i en omvendt tilstand lader dem køle ned. Afkølede banker kan fjernes i kælderen.

Aubergine fyldt med gulerødder og hvidløg til vinteren

 • Den gennemsnitlige aubergine – 10 stykker;
 • Gulerødder – 300 g;
 • Hvidløg – op til 10 fedter;
 • Peber sød – 2-3 stykker;
 • 9% eddike – 200 ml;
 • Grønne (dill, persille) – medium bunke;
 • Chile peberbitter – 2 stk.
 • Salt ikke iodiseret – 3 tsk.

akut закуска с чеснокомVi tager små frugter af ægplanter (mest bekvemt, hvis deres længde ikke overstiger 15 centimeter), vask dem grundigt og fjern halerne.

Forbered saltopløsningen i panden. Tilsæt en spiseskefuld salt til en liter vand og vent til vandet koger. Så sætter vi ægplanter i kogende vand og blancherer dem i ca. 3 minutter..

Vi tager frugten ud af gryden, lad den køle af og læg den under pressen for at fjerne eventuelle flydende rester. Vi er involveret i forberedelsen af ​​påfyldningen. I første omgang renser vi gulerødder og hvidløg, fjern haler og frø fra peberfrugterne. Alle vaskes under vand.

Hvidløg hakket hvidløg eller fint grater og kombinere det med salt og fint hakket grønne. Rist gulerødderne på et groft rist, skær peberne i små strimler. Kombiner alle grøntsager sammen og bland.

Vi laver en dybtgående skæring langs hver aubergine, men ikke helt. Fyld det med fyld og press klemmen halvt sammen.

Vi spredes de fyldte grøntsager så tæt som muligt i krukkerne og fyld dem med eddike. Før dette skal bankerne nødvendigvis hælde damp. Dæk dem med låg, overfør dem til en stor gryde og steriliser i 25 minutter efter kogning.

Bunden af ​​panden er dækket af et håndklæde. Derefter ruller vi lågene med maskinen og placerer dåserne med fyldte ægplanter til vinteren under et varmt tæppe på hovedet, indtil de er helt afkølet..

Opskrift på madlavning med tomater og sød peber

Blå lille с помидорами и перцем

 • Den gennemsnitlige aubergine – 15 stykker;
 • Tomater – 400 g;
 • Gulerødder – 400 g;
 • Sød peber – 400 g;
 • Bay leaf – 3 stk.
 • Hvidløg – 200 g;
 • Chile peberbitter – 2 stk.
 • Ærter – op til 15 stykker;
 • Salt er ikke iodiseret – 3 tsk;
 • Solsikkeolie – til stegning.

Denne opskrift på fyldte ægplanter til vinteren er også original, men vil kræve lidt opmærksomhed. Mellemstore ægplanter vaskes ud, fjerner deres stilke og gør et dybtgående snit..

I en dyb skål fortynder vi saltvand og sætter grøntsager der i flere timer. Tag derefter grøntsagerne ud, skyll dem under køligt vand og sæt dem under tryk i 2 timer..

På dette tidspunkt skæres gulerødder, sød peber og tomater i mellemstore terninger. I en opvarmet gryde steges alle grøntsagerne med tilsætning af solsikkeolie. Hvidløg og bitter peber ruller gennem en kødkværn, eller du kan gnide på den mindste gitter (effekten er den samme).

Fyld ægplanterne med stegte grøntsager og klem tæt på siderne. For at holde påfyldningen inde, kan du binde dem med en tråd. Vi sætter de fyldte frugter af ægplanter i 3 liter krukker, hvert lag, dryssende hvidløg med varm peber.

Derefter forberede saltlage. For at gøre dette, kog vand og hæld salt ind i det, ca. 3 teskefulde pr. Liter vand. Kog, sæt derefter peber og Lavrushka. Kog stadig et par minutter.

Den resulterende væske hæld hver krukke med ægplanter og efterlade dem i et varmt rum. Efter 4 dage, dække krukkerne med jernlåg, læg i en dyb skål og steriliser i 30 minutter.

Så ruller vi dækslerne op med en særlig maskine, vend om dåserne og dækker dem med et varmt tæppe til fuld afkøling..

Hold fyldt aubergine til vinteren, du har brug for på et køligt sted.

Hvis du ikke har planer om at forlade ægplanter til lang opbevaring, kan du undvære sterilisering.

Når fermenteringen er overstået, skal du dække dåserne med nylonhætter og placere dem i køleskab til opbevaring. Der kan de opbevares i en måned..

abkhasisk аджикаLæs også hvordan man laver en klassisk abkhaz adjika. Pas på, det er meget skarpt!

Vil du lave ægplanter i vinter? Derefter fryse dem til vinteren! Det beskriver fryseprocedurer og giver tip om konservering af grøntsager..

Og her lærer du at gurke agurk på en kold måde i banker. Held og lykke til dig, dejlige husmødre!

Nyttige tips

 1. Til fyldning ville den bedste mulighed være små ægplanter. I gennemsnit op til 15 centimeter. De er lettere at placere i banker;
 2. Auberginefrugter skal være unge, da vi ikke fjerner huden og frøene;
 3. Før de fylder frugterne, skal de gennemblødes i saltet saltvand og holdes under pres i flere timer. Denne proces fjerner unødvendig bitterhed og lindrer dem af overskydende væske;
 4. Sørg for sterilisering af krukkerne før kogning og kog lågene.
 5. Muligheden for auberginefyldninger kan være meget forskelligartet. Vær ikke bange for at eksperimentere, og du vil få din yndlingsopskrift på denne ret;
 6. Før stegning skal ægplanterne have lidt salt og lade dem ligge i ca. 30 minutter. På grund af dette vil de absorbere mindre olie.

Hvis du følger de trinvise instruktioner tydeligt, om vinteren vil du igen kunne få krukker af fyldte ægplanter og nyde deres smag. Succesfulde emner!