Pandekager kom til os fra Amerika, det var der, at de først begyndte at lave mad. I udseende – det er tykke frodige pandekager, gennemsnittet mellem russiske pandekager og donuts. Den eneste forskel er, at de er kogte meget lettere og helt magert..

Dejen er lavet med mælk, naturlig yoghurt, kefir, vand eller ryazhenka. Færdige produkter bliver altid rigeligt vandet med kondenseret mælk, glasur eller frugtsirup..

De er ret små i diameter, lidt større end vores fritters. Strukturen er porøs, svarende til kikskage lag. Og dette navn oversættes som en kage i en pande.

Den klassiske opskrift på pandekager på kefir
hvordan приготовить пышные панкейки на кефире
ingredienser Antal
mel 2,5 glas
kefir 260 ml
æg 2 stk.
sodavand 0,5 tsk.
Bagepulver pakningen
vanillin taske
sukker 3 spsk. l.
Olivenolie 2 spsk. l.
salt knibe
Kakaobønner 4 stk.
Maple Syrup 5 spsk. l.
Tilberedningstid: 70 minutter Kalorier pr. 100 gram: 210 kcal
Tilberedning af disse luftfrittere eller, som de også kaldes amerikanske pandekager, er en ret simpel opgave. Hemmeligheden bag lækre pandekager er chokoladeproever, da dejen bliver føjet til dej eller kakao..

Hæld kefir soda ved stuetemperatur, bland omhyggeligt og lad den stå i ti minutter. Separat afbryde æggene med salt og sukker. Slib kakaobønner i elmølle.

pandekage взбить

I ægmassen hældes kogte kefir og hæld bagepulver med vanille. Alle flittigt ælte og batcher tilsættes knust mel og kakaopulver, skiftevis. I slutningen hældes i olivenolie.

tilføje муку

Konsistensen skal være tyk..

dej вымешать

Vi tager pandekage stegepande og hælde en stor sked dej, stege pandekager. Når hullerne vises på den ene side, drejes træspatelen på den anden. Med denne teknologi producerer vi alle dejen..

at stege панкейки

Fold i en bunke på en flad skål, hæld sirup i en dråbe og knus med pulveriseret sukker. Du kan lægge på toppen spidser af citronmelisse eller mynte.

Steg for skridt opskrift vorozhnyh pandekager med yoghurt

Hvis du tilføjer hjemmelavet cottage cheese til pandekagedejen, vil de se endnu mere ud som vores pandekager – ømme, luftige og meget appetitvækkende. Smagen vil være utrolig. Ingen vil nægte sådan morgenmad.

komponenter:

 • Mel – 2 briller;
 • Kefir – 300 ml;
 • Farm cottage cheese – 350 g;
 • Sukker – 3 spsk. l.;
 • Soda – 1 tsk;
 • Æg – 1 stk.
 • Råolie – 3 el. l.
 • Sukkerpulver – 2 spsk. l.

Madlavningsproces: 45 minutter.

Kalorindhold: 310 Kcal / 100 g.

Vi sætter kyllingost i et blenderglas, tilsæt sukker og kør et æg, bland alt sammen til en homogen masse. Hæld lidt kefir og fortsæt processen, hæld den knust sodavand med mel.

Dampede rosiner vil også være nyttige, men dette er valgfrit. Hvis du ønsker at få mere kostpandekager, så brug fedtfattig hytteost, kefir og rugmel. Det vil også være meget ekstraordinært..

Vi opvarmer gryden med en støbejerns bund og hæld dejen, to skeer vil være nok, så de ikke er mere end femten centimeter i diameter. Når du ser blonderens brune skygge, skal du vende om.

Stænk hver pandekage med pulveriseret sukker og læg det i tårnet. Hvis du bruger to pander på en gang, vil det gå hurtigere.

Bananpandekager med sur mælk

Ofte tilsættes forskellige friske frugter og bær til pandekagedejen. Dette giver ekstra behag og smag. Dette trick bruges ofte af mødre, hvis børn ikke ønsker at spise sådanne nyttige bananer..

komponenter:

pandekage с бананом

 • Bananer – 2 stk.
 • Mel – 300 g;
 • Kefir – 200 ml;
 • Sukker – 2 spsk. l.;
 • Soda – 0,5 tsk;
 • Eddike – 1 el. l.;
 • Vanille – 2 tsk;
 • Solsikkeolie – 2 el. l.

Forberedelsesproces: en halv time.

Kalorindhold: 270 Kcal / 100 g.

Hæld kefiren i opvasken, sluk sodavand i en skefuld eddike, hæld skummet i væskemassen. Godt æltet, kør et æg, vanille, sukker og smør. Fjern skræl fra bananen og mene med en gaffel eller slib i en kartoffelmos med en blender.

Tilsæt til hoveddejen, bland og drys melet. Så fritters bliver luftigere og blødere..

Vi sætter gas på en særlig pande til pandekager. Den har en meget lille diameter, og pandekager med den er af samme størrelse. Vi børster bunden med en børste, det er kun for den første pandekage.

Hæld den tykke dej og nivellerer hænderne med hænderne på hele overfladen. Når du ser små huller på toppen, skal du straks dreje silikone spatelen til den anden side.

Du kan foretage yderligere tankning. For at gøre dette blandes de skiverne bananer, dækkes med kogt kondenseret mælk og lægges i en skål. Dyp eller spred kager og drik te eller varm kakao..

kartofelnye_zrazy_s_farshemSådan tilberedes kartoffel zrazy med kød, hvordan man laver en dej og hvordan man laver mad.

Codfish steaks bages i ovnen med krydderurter, krydderier og grøntsager. Læs hvordan man laver saucen til fisken..

Dumplings med kirsebær … Hvem elsker ikke denne saftige og søde skål, der blev udarbejdet af vores bedstemødre? Men ikke alle ved hvor meget og hvordan man laver dem. Læs vores artikel anbefalinger..

Kostpandekager uden æg

Der er en kategori af mennesker, de såkaldte vegetarer, de spiser ikke kød, æg og andre vegetabilske produkter. Især for dem har kokke kommet op med en opskrift på pandekager uden æg. De er ikke værre end den klassiske version, men lidt tyndere..

komponenter:

 • Mel – 400 g;
 • Kefir – 300 ml;
 • Sukker – 3 spsk. l.;
 • Salt er en knivspids;
 • Bagesoda – 1 tsk.

Madlavningsproces: 65 minutter.

Kalorindhold: 95 Kcal / 100 g.

Vi blander alle de tilberedte produkter undtagen mel: kefir, sukker, sodavand, salt og lad i 20 minutter. Bagepulver begynder at arbejde, takket være hendes pandekager vil ikke vise sig så tynd som russiske pandekager.

Hæld mel i kefirvæsken og ælt den med en visp for at forhindre mel klumper. Dejen bliver temmelig tyk, med en ske skal dræne langsomt. Hvis du ser at det er sjældent, drys lidt mere mel.

Stek pandekager i en tør stegepande til en smuk brunlig farve. Sæt en bunke, skær jordbær på toppen og hæld tranebær syltetøj.

Curvy amerikanske pandekager med vanille

Kefir er en af ​​de mest populære fermenterede mejeriprodukter, der anvendes i dej. Takket være ham viser bagning frodige bløde og porøse. Efter at have tilføjet vanille og smeltet chokolade til pandekager og strøet med hakkede nødder, får de en smag som en kage i en konditor.

komponenter:

pandekage с клубникой

 • Mel – 3 kopper;
 • Kefir – 0,5 l.
 • Sukker – 4 spsk. l.;
 • Mørk chokolade – 1 flise;
 • Æg – 3 stk.
 • Vanillin – 1 pose
 • Olivenolie – 4 spsk. l.;
 • Bagepulver – 1 pak;
 • Nødder – 50 g;
 • Kondenseret mælk – 0,5 dåser.

Madlavningsproces: en time.

Kalorindhold: 211 Kcal / 100 g.

Vi afbryder æg med sukker i æggeblomme. Kefir blandes med bagepulver, vanille og olivenolie. Lad stå i tyve minutter. Smelt den knuste i stykker flisen i mikrobølgeovnen.

Vi renser nødderne fra skallen, og i en blender vi grinder, men ikke til mel, men større. Kombiner ægmassen med kefir, bland den forsigtigt med en speciel spatel fra bunden.

Hæld i chokolade, rør og steg i en opvarmet pandekagepandekage. Du skal ikke hælde mere end to skedde dej, så de bliver små og høje.

Spred hver ting på en skål, drys med nødder og hæld med kondenseret mælk, den kan erstattes med naturlig flydende honning. Møtrikker passer alle tilgængelige.

Tricks oplevede husmødre

 1. Under kogning kan sodavand ikke blusses med eddike eller citronsyre som på gammeldags måde. Du skal bare tilføje den til dejen, så bagningen vil være frodig, og der vil ikke være nogen unødvendig smag;
 2. Pandekagerdejen skal være meget tyk, så de vil ikke sløre meget i panden, som russiske pandekager;
 3. Du kan behage de små sødestoffer og tilsæt madfarver, gel eller pulver til dejen.
 4. Pandekager kan opbevares i en tæt lukket fødevarebeholder i op til en dag. De kan opvarmes i mikrobølgeovnen, de er varme, lækre;
 5. Sørg for at efter at have tilsat sodavand eller bagepulver i kefir, lad væsken stå. Hvis du straks begynder stegning, bliver pandekagerne fladt og ikke så luftige;
 6. Sæt ikke meget sukker i dejen, det vil tilstoppe melmassen, det er bedre at kompensere for sødmen med sirup, syltetøj, kondenseret mælk eller honning;
 7. Pandekager er kogt af havregryn, så de fås kosttilskud;
 8. Når stege pandekager hæld dejen i en afstand, fordi de vil sprede og holde sig sammen;
 9. Det anbefales at belægge med smør eller sirup mellem lag af pandekager, så de bliver mere saftige.

Lækker pandekager og stor te!