Denne primordiale tatarskål har længe været en favorit blandt de mest forskelligartede indbyggere i vores land. Og hvordan kan du nægte en velsmagende pølse af den mest delikate, lidt sprøde sprøde dej med en hjertelig kødfyldning?

Løget giver fint kød til kød, hakket eller hakket løg, som under madlavning udveksler sin lyse smag og duftende aroma med tæt dej og hakket kød.

Og hvide er tilberedt hurtigt og simpelt, det vigtigste for deres forberedelse: tålmodigheden og flidigheden af ​​værtinden samt en stor dybdepande i huset.

Traditionel tatarisk belyash er lavet af oksekød mørbrad. Kan bruges til at gøre deres fyld kødkød eller svinekød.

Det er meget populært at bruge blandet hakket kød til en påfyldning: hvor samme mængde kødkød tilsættes til svinekrødet i en kødkværn. Med svinekød er hakket kød sædvanligvis mere saftigt og blødt..

Men i almindelighed er fyldningen et smagsspørgsmål, fordi forkæling med et bestemt valg af kød ikke virker, fordi en speciel smag gives til at belyse af hakket kød eller fint revet løg. Uden denne komponent vil det ikke være muligt at lave lækre, bløde hvide belysninger i en gryde..

1403255083Mos kartofler med mælk – hvordan man laver de mest delikate Mos kartofler, som vil være en fremragende garnish for de fleste kødretter.

Læs hvordan man laver en lækker marinade til mushroombagt bagt på grillen..

Hvordan tilberede magert grød fra majskorn, læs vores artikel..

Trin-for-trin opskrift
hvordan приготовить пышные беляши на сковороде
ingredienser Antal
vegetabilsk olie 200 ml
hvedemel 550 g
tør gær taske
granuleret sukker 50 g
salt og peber at smage
vandet er lidt varmt 360 ml
kød af oksekød 250 g
hakket svinekød 250 g
løghoveder 3 stk.
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 180 kcal

Dej til hvide blandet med meget enkle komponenter til rådighed for alle. Begynd æltning den rigtige dej til hvidt affald skal være med en dej. For at gøre dette fortyndes tørgær med en lille varm vilje, 50 g sukker og 75 g mel tilsættes..

I en tilstrækkelig dyb beholder er ingredienserne knæet i en tyk masse. Derefter dækkes beholderen med et bomuldsserviet og infunderes i 20 minutter..

Derefter tilsættes det resterende mel til det færdige bryg, vegetabilsk olie hældes i, dejen er saltet og æltet til en homogen tilstand..

Hakket svinekød og oksekød blandet i en dyb glasskål, tilsæt vredede løg. Hakket kød er saltet, og der er lagt en del peber i den. Hvis fyldet er tørt i udseende, kan du tilføje 75 ml varm mælk.

Den færdige dej rulles ind i et lag omkring 6 mm tykt, og så bruger vi en tallerken med en diameter på 10 cm, skårer vi lige cirkler. I midten af ​​dejen lægger vi en spiseskefuld hakket kød, kantene af dejenes cirkel er plukket fast.

Belysninger sættes i en pande, der er godt opvarmet på kogepladen. Det er nødvendigt at stege disse kødpatties i en tilstrækkelig mængde vegetabilsk olie, gærdejen stiger under stegning, og smøret er nødvendigt for at belyse at blive brændt jævnt..

De er tilberedt til en gennemsnitlig opvarmningstemperatur på kogepladen, du bør ikke vælge en stærk varme: med den kan en af ​​siderne af belyst brænde.

Storslået belyashi på mælk og gær

Ingredienser til testen:

 • lidt varm mælk – 180 ml;
 • vand – 80 ml;
 • smør – 80 g;
 • hvedemel – 320 g;
 • taske med tør gær;
 • granuleret sukker – 25 g;
 • salt på spidsen af ​​en kniv.

Blandetid: 30 min.

Calorisk indhold af testen i et stykke: 60 kcal.

Mælk producerer en meget velsmagende dej, øm, meget lys, smeltende i munden. Varmt vand tilsættes til varm mælk, sukker opløses i den resulterende væske, gær tilsættes..

at gøre опару

Blandingen infunderes i en kvart time. Derefter køres et æg ind i det og blødgjort smør tilsættes. Den resulterende masse blandes godt, hvorefter mel hældes ind i det..

tilføje муку

Knead dejen og sæt på et varmt sted i en halv time.

at gøre тесто

Ingredienser til påfyldning:

 • kød af oksekød – 250 g;
 • hakket svinekød -250 g;
 • Løghoveder – 2 stk.
 • creme – 150 ml;
 • salt en lille kniv;
 • peber efter smag.

Stegningstid: 90 min.

Kalorie kød påfyldning i ét stykke: 110 kcal.

Kødkød ingredienser blandes, hæld i 33% creme til juiciness og speciel aroma.

at gøre фарш

Dejen rulles ud, kager skæres i midten, hvorunder en spiseskefuld kogt hakket kød sættes.

hakket kød выложить

Kagernes kanter er bøjet på en sådan måde, at et lille hul viser sig i toppen af ​​belystet.

at gøre беляши

Belyashi lagt ud på en forvarmet gryde. Første stegside med et lille hul.

yngel беляши

Hvis panden er varm nok, så rolig, at saften vil strømme ud af den åbne tærte. Men hvis du begynder at stege fra den lukkede side, så når svinget kommer til siden med vinduet, vil løgjuiceen sprænge tungt i forskellige retninger. Brændt belyashi, indtil den er fuldt kogt i en gryde.

belyashi готовы

Tatar belyashi på kefir i en pande

Ingredienser til testen:

 • kefir – 150 ml;
 • hvedemel – 320 g;
 • et æg
 • salt lille knivspids.

Blandetid: 40 min.

Kalorisk indhold af testen i et stykke: 55 kcal.

Kefir hældes i en stor beholder, et æg er drevet ind i det. Ved hjælp af ulve er komponenter forbundet med hinanden. Blandingen er saltet, mel hældes i det, blødt, dejligt dej er knæet..

Ingredienser til påfyldning:

 • oksekødmælk – 500 g;
 • 2 løghoveder;
 • olivenolie – 50 g;
 • 4 kartofler;
 • salt en lille kniv;
 • peber efter smag.

Stegningstid: 90 min.

Kalorie kød påfyldning i ét stykke: 110 kcal.

Oksekødsløg og løg ledes gennem en kødkværn, der tilsættes jordede eller fintrevne kartofler til dem. I det hakkede salt tilsættes, er en lille allspice, alle ingredienserne godt blandet.

Dejen ruller ind i en lang pølse, små klumper bliver plukket fra den. Kager er støbt af dem. I midten af ​​tortillaen lagde man en spisesked med en hakke af hakket kød.

Tatar belyashi er tilberedt med et lille hul i toppen af ​​cirkel. Hver side er steget, indtil den er fuldt kogt..

Kulinariske tips

 1. Tatar belyashi serveret under en specielt forberedt sauce. Følgende ingredienser er nødvendige for saucen: Moden tomat – 1 stk, æble eller drue eddike – 0,3 g, sennep – på spidsen af ​​en kniv, hvidløg – 2 fedler, dåse agurker – 100 g, olie fra oliven – 6 store skeer. Olivenolie opvarmes i en dyb stegepande, finhakkede tomater sættes i den, æbleeddike hældes i, krydderier hældes. Inden for 10 minutter stuves massen ved lav temperatur. Derefter fjernes stegepanden fra kogepladen, sennep, finhakket hvidløg og finhakket agurker sættes i den. Bland alt godt, og en lækker mundvandende sauce er klar:
 2. For at belyashi-fyldningen skal være endnu mere saftig og velsmagende anbefales det at tilsætte noget mælk eller fløde til det;
 3. Dejen til hvide bør ikke være alt for tæt. Blød, lydig dej, ikke klæbrig til hænder og arbejdsflade – er den rigtige dej til hvide.

Lækre duftende belyashi, som er tilberedt i en pande, er ret simpelt at forberede. Når du forsøger at lave mad i hjemmet efter et stykke tid, vil du helt sikkert ønske at behandle din familie igen med frodigt, hvidt kød.