Solyanka er en traditionel russisk skål kogt i tyk bouillon med masser af krydrede, varme krydderier..

Ikke en enkelt hodgepodge gør uden de sure ingredienser, der er inkluderet i det: oliven, syltede agurker eller svampe, kapers, citronskiver eller hjemmelavet kvass med rosiner. For større mæthed tilsættes kartofler, surkål og andre grøntsager..

Solyanka er lavet af svinekød, oksekød eller lam med forskellige pølse røget kød, pølser og corned beef. Det omfatter også tomatpuré eller sauce. I slutningen tilføjes hakket persille, dild og hjemmelavet mayonnaise eller rømme sauce til pladen..

Men der er en anden variation af denne skål, som er forberedt på en helt anden måde og virker mere som en snack, men ikke den første skål. Fremstillingsmetoden består i at skære kål, stive i en pande, tilsæt hakket pølser, tomatpuré, mors eller ketchup..

Begge de to retter har samme navn, men de er helt forskellige i struktur, selv om der er lighed i smag.

Kål Solyanka med pølser
hvordan вкусно приготовить солянку с сосисками
ingredienser Antal
pølser 400 g
tomatpasta 3 spsk. l
olie 2 spsk. l
surkål 200 g
grønne, salt at smage
vand 1,5 l
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 93 kcal

Hvis du ønskede at lave en hodgepodge, men kødet ikke var til stede, kan du altid erstatte det med nogen røget pølse eller pølser.

Hvordan laver man en hodgepodge med pølser? Kapacitet fyldt med vand. Med pølser skal du fjerne det naturlige hus, skåret i ringe.

pølser нарезать

Hæld uraffineret olie i panden, kast det hakkede produkt i det og steg let til rødlig farve.

yngel

Vi tager surkål fra en krukke, fjern bladet af laurbær og peber. Skyl om nødvendigt let, tilsæt til pølser og steg dem alle sammen.

yngel капусту

Tomatpasta eller sauce fortyndet i et halvt glas vand. Når zazharka er klar, spredes det i kogende vand, vi tilføjer noget salt, vi tilføjer krydderier og en tomat. Alle blandes og koges i femten minutter. I slutningen falder vi i søvn med hakkede grøntsager og hældes i plader..

fad готово

Solyanka med pølse fra frisk kål og kartofler

For at diversificere kede menuen kan du forberede en skål til denne opskrift. Det kræver de mest enkle produkter, der under alle omstændigheder er i huset. Det viser sig lækre, kalorieindhold og usædvanlige.

komponenter:

 • salyankapølser – 250 g;
 • kål – 300 g;
 • kartofler – 6 stk.
 • olie – 30 ml;
 • ketchup – 100 ml;
 • salt, krydderier;
 • løg – 1 stk.
 • gulerødder – 1 stk.

Forberedelse: 55 minutter.

Kalorier: 102 Kcal / 100 g.

Vi renser kartoflerne og regimet i store skiver – små vil hurtigt falde fra hinanden i en stegepande og blive til grød. Skær kål i halve og rist. Hæld solsikkeolie i panden og pass kålen. Næste send den revet gulerod og løg skåret i halve ringe. Når grøntsagerne er stegte, hæld i kartofler, tomatpuré og krydderier, bland alt omhyggeligt og lad dem simre i ti minutter..

Pølser er bedst at tage røget – skålens smag vil være mere mættet. Vi hugger dem med ringe og tilføjer dem til de andre komponenter, hæld to kopper varmt vand og lukk låget tæt. Lad være at stuge i 20 minutter. Ifølge konsistensen skal hodgepodge vise sig at være noget mellem en anden skål og en tyk suppe..

hvordan приготовить пасту с семгой в сливочном соусеLaksepasta er en utrolig velsmagende skål. Kan du lide pasta på flåden? Du prøvede bare ikke denne opskrift.!

Kartoffelsuppe er tyk, rig og duftende. Vores tips hjælper dig med at lave mad korrekt..

Ved du, hvordan du vælger den højre side skål til forskellige typer af kødboller? Vi vil fortælle dig, hvad der bedst er kombineret med fisk, kød eller grøntsager kødboller.

Sådan tilberedes en skål med syltede agurker

Træt af kedelig suppe og suppe, vil du på en eller anden måde diversificere den første kursusmenu? Dette kan nemt gøres ved at forberede en lys, temmelig tynd solyanka med pølser og syltede agurker. Det bliver ikke så fedt og rig som i den klassiske opskrift..

komponenter:

 • pølser – 7 stk.
 • pølse – 150 g;
 • agurker – 5 stk.
 • tomatjuice – 100 ml;
 • olie – 2 spsk. l.;
 • løg – 1 stk.
 • mel – 2 el. l.;
 • salt.

Forberedelse: 45 minutter.

Kalorier: 103 Kcal / 100 g.

Hæld uberørt olie i panden. Grøntsager strimler, men ikke for tynde. Stænk den forberedte gulerod og løg passageret. Med agurker skar vi af hale dele og gnider på et rivejern.

Frie pølser med pølse fra kassen og skåret i barer. Når zazharka bliver gylden, tilsæt røget kød, bland alt og steg. Efter syv minutter hældes i tomatsaft. Hvis det ikke findes, kan du erstatte de revede tomater eller lette ketchup. Vi smider agurker til dressingen og blander alt omhyggeligt. Steg alle fødevarer sammen i højst ti minutter.

Sæt en to-liters pande vand på komfuret, kog, læg hele indholdet af panden, tilsæt noget salt, tilsæt nogle grøntsager og kog i ti minutter.

Kog solyanka i en langsom komfur

Den første skål, der er kogt i en langsom komfur, viser sig altid at være bedre end i en almindelig gryde på komfuret, for i løbet af varmebehandlingen er alle produkter under et tæt lukket låg, og alle smag forbliver indeni.

komponenter:

 • kål – 650 g;
 • pølser – 250 g;
 • løg – 1 stk.
 • gulerødder – 1 stk.
 • vand – 1,5 l;
 • olie – 3 spsk. l.
 • salt, krydderier.

Forberedelse: 1 time.

Kalorier: 106 Kcal / 100 g.

Skræl løg og gulerod, skåret i terninger. Tænd apparatet i stegningstilstand og fyld skålen med vegetabilsk olie. Når det varmes op, læg de passages hakkede grøntsager. Efter syv minutter tilsættes pølser hakket i ringe, blandes med en silikone eller træspatel.

Med kålen fjerner de øverste blade, afskærer fordybningen, hvis nogen. Skær kålen i halvt og hugge kålen. Kast det i skålen, ælt og steg i ti minutter. Fyld alle med kogt vand, tilsæt lidt salt, tilsæt krydderier og skift til madlavningstilstand..

Luk låget på enheden og lad koge i 20 minutter. Forsøg ikke straks at hælde hodgepodge med pølser på pladerne, lad det brygge lidt.

Ikke overflødigt til denne skål vil være hvidløgssurtsauce eller hjemmelavet mayonnaise, ristede croutoner eller toasts..

Kulinariske tricks

 1. For at smage kål gryderet med pølser viste sig at være sød og sur, tilsæt en teskefuld vineddike og en halv sukker i slutningen af ​​madlavning.
 2. Hvis du ikke vil have hele lejligheden til at lugte den stewed kål, sætte et lille stykke sort brød i crock-potten. Hele duften dvæler i den..
 3. Doseringen af ​​tomatpuré, sauce eller ketchup er angivet betinget, tilføj efter din smag og præferencer..
 4. Pølse med pølser kan spises som en separat skål eller som et supplement til enhver side skål.
 5. Obligatorisk komponent i solyanka med pølser er friske grønne, som ikke blot supplerer smagen, men også giver skålen et mere appetitivt udseende..
 6. Gem ikke, når du vælger pølser. Billige i denne skål virker ikke, de hurtigt falder fra hinanden, når stegning og omdannes til grød.
 7. Både oliven og oliven vil passe ind i hodgepodge, bare tag dem uden sten, for ikke at komplicere din opgave under skæring.
 8. Lad ikke flammen være for stor. Efter at have smidt alle ingredienserne i panden, skal hodgepodge langsomt smelte og ikke koge.
 9. Tomatpasta kan udskiftes ikke kun med ketchup eller sauce. Tørrede dåse tomater er også velegnede.
 10. Brug gule sorter af kartofler. Under stegning falder det ikke fra hinanden, kun små stykker forbliver..
 11. Kippe ikke kål med for tynde strøer, så alle produkter har samme blødhed og smag..
 12. Agurker passer som syltet i eddike og fermenteret tønde.

Har et godt måltid!