For børn er kagen den vigtigste behandler på børnenes fødselsdag. Udover at det skal være velsmagende, skal det også være smukt. En stor glæde på den lille fødselsdagspike og hans gæster vil kunne kalde tegneseriefigurer. De kan være på plader, briller, hætter, flag, og selvfølgelig på kagen.

Praktisk set kan børnene i hele verden kende og elske den sjove lille mus, opfundet af Walt Disney, Mickey Mouse og hans kæreste Minnie, så kagen, dekoreret med disse figurer, vil appellere til små søde tænder..

Indretningen i stil med Mickey Mouse kan laves af både mastik og creme. Nedenfor er opskrifterne til fremstilling af mastik og fløde samt beskrivelser af processen med fremstilling og udsmykning af kagen. De vil endda hjælpe en ikke helt erfaren mum-konditor, bage en kage til fødselsdagen for deres elskede datter eller søn..

Sådan laver du en kage mastik
hvordan приготовить торт «Микки Маус» своими руками
ingredienser Antal
Marshmallow Marshmallows 200 g
pulveriseret sukker 500 g
citronsaft 1 tsk
smør 1 tsk
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 384 kcal
Mastik til dekoration af kager er lavet af pulveriseret sukker ifølge flere opskrifter, ved hjælp af marshmallows marshmallows, kondenseret mælk, flydende honning, fortyndet gelatine og andre..

Overvej de mest enkle mastiske opskrifter med et minimum af ingredienser og kræver ikke lang forberedelse. Denne mastic er lavet af marshmallows og baseret på kondenseret mælk..

fremskridt:

 1. I en gryde eller dyb skål sætte marshmallow, smør og hæld citronsaft. Derefter sætte puljen med disse ingredienser i dampbadet;
 2. Når skumfiduser begynder at smelte, skal du begynde at hælde pulveriseret sukker i portioner og ælte en klump tykt homogen masse, der ligner plasticin..

Til mastiks på kondenseret mælk skal du tage:

 • 210 g kondenseret mælk
 • 165 g pulveriseret sukker;
 • 150 gram mælkepulver
 • 2 teskefulde citronsaft.

For at ælte mastiks til denne opskrift vil det også tage højst en halv time.

Kalorindhold – 390,2 kcal / 100 g.

Madlavningsproces:

 1. Pulveriseret sukker og mælkepulver skal blandes sammen og sigtes flere gange gennem en sigte. Dette vil gøre den tørre blanding mere ensartet;
 2. Bland derefter de flydende ingredienser og hæld den tørre komponent i. Bland alt godt i en rund bold.

Mastik, kogte og den første og den anden opskrift, du skal pakke klæbende film, og lad den hvile natten over i køleskabet. Først efter det kan du arbejde med det..

For indretningen i stil med Mickey Mouse vil du have brug for mastic i flere farver: lys (beige eller hvid), rød eller lyserød og mørk (sort eller chokolade).

Det er nemmest at male mastik med heliumfarvestoffer, men hvis de ikke eller ikke vil tilføje ingredienser med en kompleks kemisk sammensætning til kagen, kan du bruge naturlige farvestoffer. Beige farve vil give gulerodssaft, lyserød eller rødbederør eller kirsebærsaft. Chokoladefarve kan opnås ved at tilsætte smeltet chokolade til mastiks.

Kage opskrift med Walt Disney tegn fra mastic

Mickey Mouse kage kager og fløde kan være nogen, men det bliver lettere for novice konditoren at arbejde med svampekager. Plus – børn kan virkelig lide kiks, og de er lavet af en simpel ingrediensliste..

Så, for kiks kager er nødvendige:

 • 7 kyllingæg;
 • 200 gram sukker;
 • 130 g mel
 • 30 gram stivelse
 • 10 g vaniljesukker.

Kage til mastiks skal nivelleres, så du har brug for en tyk creme. Det kan være smør med pulveriseret sukker, smør med kondenseret mælk eller ostemasse smør. Sidstnævnte mulighed er at foretrække, fordi den ikke er så fed som de andre, og ostemasse er god for børn..

For fløden vil have brug for:

 • 500 g fedt hytteost;
 • 250 g højkvalitets smør
 • 200 g pulveriseret sukker (mængden kan øges eller formindskes afhængigt af hvor sur ostemassen er).

Du kan også sætte sæsonfrugt i cremen påfyldning mellem kage lagene..

Forberedelsen til fødselsdagen skal begynde på forhånd, to dage før fejringen, skal du bage kager om aftenen, lave creme, mastik og nogle dekorative elementer, og begynde at samle og dekorere den næste dag. I alt kan alle processer tage fra 36 til 48 timer.

Kalorie svampekage 281,5 kcal / 100 g.

fremskridt:

 1. Med en mixer med høj hastighed, slå hvide af syv æg til bløde toppe, og i en anden skål, slå æggerne med sukker (vanille herunder) med høj hastighed også; at slå яйца
 2. Reducer hastigheden af ​​at slå og forsigtigt hæld sigtet mel med stivelse til de slagne æggeblommer;
 3. Når massen bliver homogen, skal du slukke for blanderen, tage silikone spatelen og bland forsigtigt proteinerne i dejen fra bunden opad;
 4. Læg bunden af ​​splitformen med pergament, smør ikke siderne, læg dejen og bages i 40 minutter ved 180 grader; lægge ud тесто
 5. Lad det færdige kiks afkøles i ovnen med døren ajar, og brug kniven til at forsigtigt gå langs formens sider for at adskille kiks. Tag kagen, pakk den med klæbende film og læg den i køleskabet om natten, så at kagerne senere ikke smuldrer, når de skæres; at give остыть бисквиту
 6. Til en fløde blandes cottage cheese med en blender og bland blødt smør med issukker med en blander:
 7. Derefter fortyndes smørret i portioner og fortsætter med at slå med en mixer. Den færdige creme skal også tilbringe natten på bundhyllen i køleskabet for at stabilisere;
 8. Den næste dag danner en ring af splittet for at lægge fast klæbende film og sætte på et underlag eller mellemrum. Svamp kage skæres i 2-3 Korzh. Læg kagerne i ringen, perelaivaya deres fløde og frugt. Den sidste kage kan trykkes ned med en presse og send kagen i 3-4 timer i køleskabet; jord selv торт
 9. Derefter fjerner du ringen fra kagen, dækker den med creme på toppen og siderne, nivellerer alt sammen med et konditori eller en bred kniv dyppet i koldt vand. Så igen i en time i kulden, og efter at du allerede kan begynde at dekorere;

Indretningen i stil med Mickey Mouse mastic kan gøres på flere måder:

 1. Bag en almindelig rund kage, pakk den med mastik eller glat den med creme og dekorér med Mickey Mouse og / eller Minnie Mouse figurer;
 2. Bag en kage i form af hovedet på en tegneseriemus;
 3. Dekorer kagen med et billede af Mickey Mouse lavet af mastik.

For at gøre udsmykningen i den første udførelsesform skal du i forvejen udarbejde en muses og andre detaljer om mastiks indretning, så de har tid til at tørre ud og ikke deformeres, når de er installeret på kagen.

De, der ikke er sikre på deres billedhugger evner, kan først øve sig og forsøge at lave Mickey Mouse sammen med plastinebarnet. Hvis resultatet er tilfredsstillende, skal du fylde op på lys, mørk og rød mastik og begynde at skulpturere fra den.

Til den anden mulighed – i form af hovedet på Mickey Mouse, skal du bage bunden fra en stor cirkel og to mindre. For at gøre dette har du brug for to portioner af testen. Dette vil være den lille muss hoved og ører. Derefter forbinder alle detaljerne sammen, en lille underskåret ører ved krydset med hovedet, så de passer snævert. Derefter dækker kagerne med mastik og dekorere med ekstra elementer af indretning..

at dække торт мастикой

For eksempel, flerfarvede cirkler, stjerner, hjerter og andre.

For billeder af mastik skal du finde og udskrive et billede af Mickey eller Minnie Mouse. Derefter skæres billedet i separate fragmenter, som er lavet i en farve. Ved hjælp af disse skabeloner skæres dele af billedet af en tyndt valset mastiks af den tilsvarende farve og kombineres på kagen i et farvemastiksbillede..

Når man arbejder med mastik, er det nødvendigt at huske at for bordet og mastikken, så det ikke holder fast i rullestiften og hænderne, anvendes stivelse.

kage готов

Det resterende stivelse fjernes efterfølgende med en blød børste, og pastaen på den færdige kage smøres med vodka. Det vil give hende skinne. Du bør ikke bekymre dig om alkohol, før du serverer det, får du tid til at fordampe.

Sådan laver du en kage “Mickey Mouse” fra cremen med dine egne hænder

Til cremeindretning kan du også bage en kage ifølge din yndlingsopskrift, eller du kan prøve noget nyt, for eksempel “Milk Girl” kager. For dem skal du:

 • 380 g kondenseret mælk
 • 2 kyllingæg;
 • 20 g bagepulver til dejen (kan erstattes med slagt sodavand);
 • 160 g mel.

Cream til udglatning og peremazyvaniya korzhey passer til den enkleste af flødeskum, som du har brug for:

 • 500 ml tung fløde (ikke mindre end 33%);
 • 150 gram pulveriseret sukker.

Du kan også sætte frugt i laget af denne kage..

Bagning kager, piske kagen og samling det tager ikke mere end 1 time, men dekorationsprocessen kan tage dobbelt så lang tid, afhængigt af den valgte kompleksitet..

Den kaloriske værdi af 100 gram af denne kage vil være lig med 310,8 kilokalorier.

Sekvens af handlinger:

creme торт

 1. Brug en mixer eller en håndpisk, bland alle ingredienserne til kagelagene. Det skal gøre dejen som tyk cremefløde;
 2. På en pergamentplade tegner en cirkel med en diameter på 16 til 20 cm. I midten sættes to spiseskefulde dej og spredes til kanterne for at lave en cirkel;
 3. Så bage 10-12 kager i ovnen ved en temperatur på 180-200 grader;
 4. Til fløde, vask og affedt med citronsaft (eller citronsyreopløsning) skål og vispemixer. Cremen skal også være iskold;
 5. Slå kold fløde ved høj hastighed, gradvist tilsat pulveriseret sukker. Efter 10-15 minutter er cremen klar.
 6. Smør fløde skorpe, tilføje til lag af frugt. Juster siderne og toppen, og så kan du begynde at dekorere.

Du kan også lave en kage i stil med Mickey Mouse i form af musens hoved eller lav et creme billede på toppen..

Kage i form af et hoved er udarbejdet på samme måde som sin mastiks version, først da er den ikke dækket af mastik, men dekoreret med creme. For at gøre dette skal du tegne en sød lille mus på det blanke mørke, beige og røde (Mickey Mouse-tunge eller en bue på Minnies hoved).

Og for at lave et cremet billede skal du først udskrive et passende billede på papir, indsætte det i en fil, der skal desinficeres med vodka.

Smelt chokolade eller konfekture glasur i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, læg det i en pergament kornetik, og træk flydende konturer på filen med et mønster af flydende chokolade.

Send den forberedte tegning til køleskabet i 10-15 minutter, og skift derefter chokoladen ned til den cremeforede kage. Fjern forsigtigt filen, så billedets konturer forbliver på kagen. Derefter farve cremen i forskellige farver fra konditoren..

Sådan dekorere du en kage i form af et tegneseriefigur

kage Уолт Дисней

Når du dekorerer en kage til en børnefest, skal du huske at piger som Mickey Mouses kæreste Minnie mere. Og mere passende til at bruge til indretningen girlish farver: lyserød, beige, lys nuancer af grøn, gul og andre.

For at dekorere en fødselsdagskage til en dreng, bør du give præference for mere mættede nuancer af gul, grøn, rød og blå. Drenge vil være mere begejstret for Mickey Mouse end hans kæreste.

Hvis kagen er forberedt til fødselsdagen for en dreng og en pige (for eksempel tvillinger), så kan du betinget opdele det i to halvdele ved at udfylde indretningen hver i en dreng og pige stil, og du kan lave en kage i en neutral stil, men med Mickey og Minnie figurer.

Men når man vælger at dekorere en kage, skal man ikke glemme at rådføre sig med barnet og finde ud af, hvad fødselsdagen mand selv ønsker. Kun under denne betingelse vil det være muligt at arrangere en uforglemmelig ferie for barnet..