Sådan laver du en kage i form af “Kinder overraskelse” med dine egne hænder

Børn er glade for chokoladeæg med en overraskelse indeni. Du kan forestille dig, hvordan de vil være glade for en stor kage i form af denne populære søde. Der er mange opskrifter. Alt du behøver er tid, nødvendige ingredienser og en kreativ holdning..

kage

“Kinder overraskelse” med mastik

Det er nemt at forberede en af ​​de mest ønskede feriegaver til et barn. Det tager cirka 5 timer at forberede, men resultatet er det værd. Overvej en trin-for-trin opskrift på en Kinder Surprise kage med mastik. Nødvendige komponenter:

 • stencil af den rigtige størrelse i form af et æg
 • 2 kiks kager;
 • fløde;
 • mad farve;
 • mastiks;
 • marcipan bogstaver;
 • mad lim;
 • fløde under mastik
 • rullestift.

Forberedelsen af ​​kagen begynder med placeringen af ​​stencilen på de rektangulære kage lag. Efter skæring skal æggernes rester blive gemt. Nu er du nødt til at placere i midten af ​​flødefedtede kager, der er forberedt på forhånd overraskelse. Hvis gaven er lille, så læg den simpelthen i midten af ​​bundkagen. For en større boks skal du lave huller i kagen. Det er nødvendigt at forsigtigt pakke det i en kasse, indpakket med klæbende film..

at skjule подарок

Til udjævning af tykkelsen af ​​de anvendte trimkager. Stykkerne placeres omkring overraskelsen og opnår samme højde med kassen. Det er nødvendigt at smøre overfladen af ​​kagen med fløde igen og dække med den anden billet i form af et æg..

jord selv крем

Knust de resterende stykker kiks blandet med fløde, de resulterende creme chips dækker den skarpe spids af ægget.

fedt

Derefter påføres cremen på ægget under mastiks og lægges i køleskabet i et par timer, indtil det størkner. Det næste skridt er at dække den fremtidige kage med hvidvalset mastik. For at skabe en indretning skal du lave en mastik af rød farve ved hjælp af madfarvning. Det rulles også ud og skæres ud i form af bølger, der er forbundet med det originale Kinder Surprise Egg..

at gøre мастику

Nu kommer det hårde arbejde med at lave breve. Det er bedre at bruge præ-forberedte skabeloner. Du skal lave en flerfarvet mastiks. For at reducere tiden til arbejde, kan du købe allerede malet mastik i sæt. Færdige bogstaver limes til kagen. Hvis det ønskes, kan du også prøve at lave penne, kasketter og andre dekorative elementer. Baby vil være glad!

ægget

Creme kage “Kinder Surprise”

For at lave en kage i form af en “Kinder Surprise” fra en creme designet til 10 portioner, skal du have følgende ingredienser:

 • kiks kager;
 • fløde (ostemasse eller fløde);
 • ganache;
 • mastiks.

Dens kalorieindhold er meget højt, og tilberedningstiden vil være ca. 3 timer. Du kan spare tid, hvis du køber færdige kager, creme, farvet mastiksæt.

Først bør du bestemme kageens placering på en skål, det kan være i vandret stilling eller lodret. Det er nødvendigt at bage runde kager med forskellige diametre fra svampekage. Vi anbefaler dejen ved hjælp af margarine eller creme creme, sådan en kage ville være bedre at holde formen. Lækker kager opnås ved tilsætning af kakao. Klar kager cool.

Nu skal du lave flødeost, det vil holde god form. Ubesvarede kager sættes i køleskabet for at fryse i omkring et par timer. Hvis det ønskes, i midten af ​​designet, kan du give et sted til en gave, hvor du kan sætte en kasse med en overraskelse for barnet. Efter afkøling skæres kagerne, hvilket skaber en ægs form. Klippene knuste i blenderen blandes med cremenes rester. Klar blanding du skal belægge hele overfladen af ​​ægget, hvilket giver kagen en ensartet afrundet form, og igen sat i køleskabet.

Nu skal du lave ganache for at skabe et lag mellem fløde og mastik, smør den fremtidige kage med den og sæt den i køleskabet igen i 1 time. Den næste fase: Mastikken rulles på et bord med et lag op til 0, 7 cm tykt, pulveriseret med sukker eller stivelse. Den centrale del er gjort tykkere.

Det resulterende lag dækker ægget. Mastic’en glider ned jævnt fordelt på kagen. Overskydning kan trimmes, og overfladen kan forsigtigt nivelleres ved hjælp af et regelmæssigt vasket plastkort. Det er fortsat at lave bogstaverne i flerfarvet mastik og dekorere kagen med påskrifter.

flacky салатLæs hvordan man laver en lækker pollock salat – flere muligheder for en lækker snack til festbordet.

Prøv vores kyllingelever madlavning mulighed – ved at tilføje svampe, vil du få en meget velsmagende skål, som du kan tilføje ris eller grøntsager som en side skål..

Læs hvordan man tilbereder oksekødstungen korrekt og hurtigt i en langsom komfur.

Hjemmelavet chokolade og slikkage

kage из шоколадки

Dette mesterværk af kulinarisk kunst vil helt sikkert give stor glæde hos børn. Kagen er stor, der er mange slik, der er elsket af børn i den, og det ser meget højtideligt ud. Arbejdet tager ikke mere end 2 timer, det afhænger af færdighed og evne til at håndtere. For at gøre det selv skal du bruge lidt på de nødvendige komponenter:

 • kinder chokolade plader (15-20 stk er nødvendige for en lille kage);
 • flere “Kinder overraskelser”;
 • slik;
 • 2 sæt pap: farve og hvid;
 • tynd farmaceutisk gummi, simpel blyant, linjal, sakse, PVA lim eller varm pistol.

Derudover kan du have brug for yderligere elementer af indretning: perler, bånd, papirblomster, blonder. Valget afhænger kun af stor fantasi og inspiration. Kageindholdet er meget højt, men Kinder chokolade er specielt lavet til børn, indeholder mælk, calcium og vitaminer..

Vi præsenterer en detaljeret mesterklasse. For at bestemme kageens diameter skal du straks sætte alle chokoladerne i en linje og lægge et ark tykt papir under dem. Nu skal du tegne en blyant med en rektangulær række. På bunden og venstre side tilføj godtgørelser på 2 cm til limning. Langtidsbidrag foret på tænderne. Det er stadig at skære mønsteret.

Arbejdsemnet er limet i form af en cylinder. Tænderne foldes ind eller ud, så de kan limes til bunden. Den resulterende cylinder placeres på pap, skitseret med en blyant. Den resulterende cirkel skal øges i diameter med et par centimeter og skæres.

Det vil tage lim til lim. Cylinderen er monteret på en cirkel-substrat tænder ned. De kan bøjes i enhver retning, det er ligegyldigt. Emnet skal limes strengt i midten, tørres. Derefter lægges apotekets gummi på cylinderen. Under det er du nødt til at skubbe chokoladen og sætte dem foran. Slik skal stå stramt, nøjagtigt omkring omkredsen af ​​cirklen. Hvis du ikke vil holde chokolade i bunden af ​​strukturen, kan du binde dem med et smukt bånd rundt.

Coveret til kagen er lavet af pap. Disken er skåret mindre end det runde substrat i bunden af ​​strukturen. På toppen af ​​låget skal der være en firkant et par centimeter bredt. De gør det på samme måde som cylinderen, fastgør den til låget med buede fedter og lim..

Den mest interessante fase af forberedelsen er påfyldning og dekoration af den resulterende kage. Dækslet kan dekoreres med folie, farvet papir, klud, blonder, bue af bånd. Det er også muligt at sætte candies eller Kinder overraske æg i den. Den indre del af kagen kan fyldes med æg “Kinder Surprise”, slik, kandiserede frugter. Chokoladeæg med overraskelser af en bestemt serie, populært hos et barn, vil være en vidunderlig gave..

Hvis barnet ikke har nået 2 år, så skal du bruge et minimum af klud og indretning, så barnet ikke smager dem. Kage “Kinder Surprise” er altid højtidelig og farverig. En sådan gave vil glæde ikke kun barnet, men også en voksen. Det kan være af enhver størrelse og vil være passende til enhver ferie..

Loading...