Enhver cupcake vil se meget mere elegant og appetitvækkende ud, hvis den er dekoreret med vanding bare hvid glasur. Udover den æstetiske funktion har denne bagbelægning også en vis praktisk funktion. Det hjælper med at holde kagen blød og frisk længere. Der er ingen opskrift til at lave en sådan dekoration – sukker, protein, chokolade belægning, kefir og tør fløde..

Klassisk opskrift (issukker)
hvordan правильно сделать белую глазурь для кекса
ingredienser Antal
hvidt krystallinsk sukker 200 g
vand 6 spiseskefulde
instant pulvergelatine 1 tsk
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier pr. 100 gram: 250 kcal

Klassisk sukkerglasur kan dekoreres på toppen med rumbørn, påskekager eller almindelige muffins. Det er ret nemt at forberede det, det hærder hurtigt og efterfølgende smuldrer ikke, når det færdige produkt skæres..

Hvid kage frosting er forberedt på denne måde:

 1. Gelatine hæld to skeer koldt drikkevand og lad dem svulme i fem minutter; at blande
 2. Mens gelatinen er hævelse, hæld sukker i en gryde og hæld resten af ​​vandet, læg det på ilden og varme, indtil sukkeret er helt opløst. Ved slibning skal blandingen mellem fingrene ikke mærkes med sukker; at opløse сахар
 3. Overfør den hævede gelatine til sukkersirupen og omrør for at gøre massen homogen. Derefter skal massen piskes i 2-3 minutter med en blander med medium hastighed indtil hvid.. glasur

Opskriften på cupcake glasur

Proteinisning er ikke ringere end sukkerets popularitet. Det bruges af mange husmødre ikke kun til cupcakes, men også til påskekager og endda kager. Denne fudge har en lille ulempe, efter hærdning kan den sprøjtes og smuldres, når den hakket. Citronsaft eller citronsyre vil medvirke til at rette op på situationen lidt..

Hvidproteinbelægning kræver:

 • 1 kylling æggehvide;
 • 150-200 g finmalet pulveriseret sukker;
 • 1 kniv citronsyre eller 1 tsk citronsaft.

Denne hvide kageindretning kan laves om 10-15 minutter ved hjælp af en håndpisk og endnu hurtigere ved hjælp af en elektrisk mixer..

Ernæringsværdien på 330,8 kcal pr. 100 g.

Sekvens af handlinger:

 1. Kogegrej til fremstilling af glasur skal være helt ren og tør. Du kan yderligere affrædere dets vægge og tørre citronsaft. Sæt forsigtigt kyllinghviden fra æggeblommen ind i en forberedt skål;
 2. Tilsæt citronsaft eller citronsyre og begynd at slå ved medium hastighed mixer. Når massen skummer og bliver hvid, hældes der gradvist sigtet florsukker;
 3. Efter alt pulveret hældes i en skål protein, slår glasuret lidt mere til den krævede tykkelse..

Sådan laver du chokoladeis

Chokoladeisur af kakaofarve er blevet almindelig for mange søde tænder, men hvid chokolade kan også bruges til at lave lækker og smuk snehvid glasur til at dække muffins. Begynderkonditorier kan naturligvis have nogle problemer med at smelte denne type chokolade, men en detaljeret beskrivelse af kogeprocessen hjælper nemt med at klare denne opgave..

For en kage med en diameter på op til 23 cm skal du tage de nødvendige produkter i følgende forhold:

 • 175 g fint pulveriseret sukker;
 • 200 g hvid chokolade;
 • 2 spiseskefulde af komælk.

Da chokoladen til glasuret skal smeltes, vil dette øge den samlede tilberedningstid i forhold til tidligere versioner op til 20-30 minutter.

Den kaloriske værdi på 100 gram chokoladebelægning svarer til 432,8 kilokalorier.

fremskridt:

 1. Madlavning fudge starter med smeltende chokolade på et vandbad, for hvilket vand hældes i en større beholder, og der kan anbringes en skål eller gryde med hakket chokolade. Bring vand til kog, reduc derefter varmen til lav og rør chokoladen for at smelte den til en væske;
 2. Sukkerpulver blandet med mælk for at få en homogen tykk masse, som du vil skifte til smeltet chokolade, blandes omhyggeligt til homogen
 3. Derefter smør fudgen med en mixer, og mens den stadig er varm, gælder for de afkølede bagværk.

frugtagtigHvordan laver du schni fra hytteost, læs vores artikel.

Ved du, hvad der er forskelligt prosciutto fra skinke, og hvilke retter kan koges fra dette kød.

Gær fluffig dej på mælk – læs nogle opskrifter, der er meget nemme at forberede.

Opskrift på “Royal” fudge

Dette er en super hurtig fudge mulighed for bagning dekorationer. Det er tilberedt uden brug af råprotein, som vil tilfredsstille dem, der er bange for salmonella. Produktets massefylde kan justeres ved at øge mængden af ​​kefir i sammensætningen. Til peberkage kan du lave en tykere masse, og for at gøre smukke smudder på cupcake opløse isen tyndere.

Produkter, der er nødvendige til madlavning:

 • 100 g tør fløde;
 • 150 gram pulveriseret sukker;
 • 30 gram majs eller kartoffelstivelse
 • 40 ml kefir;
 • 30 ml citronsaft.

Det vil tage fra 3 til 5 minutter at lave en royal kage dekoration..

Energi og næringsværdi – 310,5 kcal / 100 g.

Sådan tilberedes:

 1. I en passende størrelse skål måles og hældes tørre ingredienser: fløde, pulver og stivelse;
 2. Hæld derefter kefir og citronsaft, bland godt til glat og ensartet konsistens. Frosting er klar. Dækker hendes cupcake, bør du overveje, at det fryser lidt længere end de tidligere versioner..

Kulinariske noter

Sukkerisning kan piskes og uden hjælp af en mixer for hånd, men gør det bedre med en træspatel. I dette tilfælde vil varigheden af ​​whipping glasur stige til 10-15 minutter.

For at forhindre, at proteinglaset spredes stærkt omkring kanterne af den færdige kage, kan en kniv hvedemel tilsættes i slutningen af ​​whisking og naturligvis påføres det fuldt afkølede bagværk.

Ved fremstilling af hvid chokoladeglas er det vigtigt, at hovedproduktet ikke overophedes og smelter jævnt, så det er bedre ikke at opvarme mere end 250 g chokolade ad gangen. Et hvidt konfektureprodukt er også bange for vand, så du skal sørge for, at ikke en enkelt dråbe vand kommer i smeltende sødme..

For hvid glasur er dens konsistens meget vigtig. Det bør ikke være for tyndt eller tykt. Perfekt tæthed, som sur creme.

Hvis du inden belægningen af ​​glasuret er smurt med et tyndt lag syltetøj, så falder fudgen med et mere jævnt lag og får en smuk glans..

Anvend en masse bagning kan være en særlig wienerbrød eller en almindelig spisesked.