Cocktail “Salty Dog” dukkede op på grund af den tørre lov i staterne, men dens opskrift er stadig uændret – det er grapefrugtsaft og vodka. Nå, dekorere eksperter yderligere det..

“Salty Dog” er en svag alkoholisk cocktail. Evnen til at lave mad er en standard for bartendere i henhold til reglerne i deres internationale sammenslutning.

hav коктейль "Соленый пес"

Det er imidlertid overraskende, at en sådan let at forberede drikkevare faktisk er kendt i Amerika, men i andre lande er den ikke ofte forberedt..

Oplysninger om cocktailen “Salty Dog”

Den nøjagtige dato for oprettelsen af ​​cocktailen er ukendt, men en legende går til stavene i Texas, at drikken syntes på mødet mellem lokale cowboys og russiske sejlere. Normalt i Texas spillede cowboys poker hele tiden om aftenen..

Et russisk skib fortøjet til kysten. Sejlerne ønskede at besøge den lokale bar og selvfølgelig bragte en traditionel drink – vodka. I baren mødte søfolk og cowboys.

Forresten drak sidstnævnte ikke ren vodka, men sammen med grapefrugtsaft. Så syntes cocktailen.

Salt i opskriften stammer fra det faktum, at sejlerne ikke ønskede at glemme havet, hvis duft allerede havde spist.

Men navnet stammer fra det faktum, at spillerne, der allerede er temmelig fuld, råbte alle sammen til bartenderen: “Spred den saltede hund.” Der er forbindelse med steppehunderne – coyoter..

Cocktail “Salty Dog”
hvordan приготовить коктейль «Соленый пес»
ingredienser Antal
Grapefrugtjuice 120 g
Vodka eller gin 60 g
salt 1 tsk
Citron eller Lime Juice 1 spiseskefuld
is 3-4 terninger
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier pr. 100 gram: 23 kcal

Udviklet 2 måder at forberede en drink på:

  1. Sæt is, saft og vodka i en ryster. Ryst i 15 minutter. Tag et højt glas og våd sine kanter, og dypp derefter i salt. Nu er kanten klar. Sæt derefter 3 isterninger i en beholder og hæld dem fra rysteren. Du kan sætte en citron eller lime skive oven på glasset; shaker
  2. Lav kanten af ​​saltet på samme måde som i den første udførelsesform. Sæt derefter is også. Derefter hæld saften og vodkaen straks ind i glasset og bland langsomt indholdet sammen med en speciel spiseske, så de salte kanter ikke er beskadiget. Du kan også bruge en tynd og lang kant til at dekorere.

Madlavningstips

  • Hvis der ikke er noget glas af den rigtige størrelse, påvirker det ikke drikkeens smag. Enhver kapacitet vil gøre. Hovedreglen: Tankens volumen skal være 25% større end væsken i glasset;
  • Det er ikke nødvendigt at følge opskriften nøje. Du kan ændre proportionerne af vodka og juice. Normalt gør drikken mindre stærk. For at være præcis er det bedre at bruge en målebeholder eller et glas;
  • Juice skal være friskpresset;
  • Til dekoration kan du bruge et stykke citrus – citron, appelsin, grapefrugt, lime;
  • Salt til at dekorere et glas er bedre at vælge en stor en. Hvis den er lille, slukkes smagen. Forresten kan du glasere på to måder. Først våd kanten af ​​beholderen med et stykke citron eller grapefrugt, og sænk derefter underfatet i saltskakeren. For det andet drej det omvendte glas omgående til en lille dybde i grapefrugtsaft og derefter til salt;
  • Hvis du vil have mere surhed i drikken, anbefales det at tilføje citronsaft.

PuerLær hvordan du brygger Pu-erh hjemme. Elskere af denne type te, du kan ikke gå glip af det.

Interessante opskrifter fra kyllingens hjerter er her. Bemærk!

Overrask dine familiemedlemmer med en original skål – stegte rejer i hvidløgsskallen. Læs opskriften her..

Der er flere variationer af tilberedningen af ​​drikken. For eksempel til spændende elskere blev Pepper Dog-cocktailen udviklet. Sammensætningen er den samme, men i stedet for salt er et glas dekoreret med sort peber.

Den anden mulighed – “Greyhound”. Opskriften er den samme, kun saltet bruges slet ikke. En anden “bror” af cocktailen er den sædvanlige “skruetrækker”, der består af appelsinsaft og vodka (eller gin).

“Salthund” kombinerer mange smag: den er salt og sur og bitter og lidt sød. Drikken er meget forfriskende og afslappende..

Cocktail betragtes som enkel, så det tager ikke meget tid og kræfter på at forberede det. Det passer til enhver fest..