I mange år var de mest almindelige på borgerne af russernes salater “Olivier” og “Sild under pelsskind.” Men med udseendet af et stort antal nye produkter på butikshyller er denne liste udvidet..

I dag er en af ​​de mest populære koldsalater en salat, som for en usædvanlig kombination af smag og originalpræsentation kaldes en cocktail.

Cocktail salater optrådte relativt for nylig. På trods af det usædvanlige navn er det kun den måde, de præsenteres på. Hvis det traditionelt er sædvanligt at servere denne skål i flade tallerkener, så er cocktail salater placeret i briller. Dermed deres navn. Et andet særpræg er at lægge ingredienser i lag..

Cocktail Salat Opskrifter

Denne ret er blandt de populære og har derfor flere madlavningsmuligheder. Forskelle reduceres til valg af hovedbestanddel: skinke eller billigere erstatning i ansigtet af røget pølse.

Også den sædvanlige kombination af mange peberfrugter og agurker kan suppleres med majs, gulerødder, vandkryds eller udskiftes med andre grøntsager i kombination med et æg. I nogle opskrifter er mayonnaise erstattet af sur creme..

Traditionel skinke og ost opskrift
hvordan приготовить салат-коктейль с ветчиной и сыром
ingredienser Antal
skinke 300 g
Hård ost 200 g
Sød peber 1 stk.
Frisk agurk 1 stk.
Sur creme 50 g
grønne 50 g
Tilberedningstid: 15 minutter Kalorier pr. 100 gram: 300 kcal

Vask og tør grøntsager og urter;

Skær skinke, peber og agurk i små strimler;

skåret ind i соломкой

Rist osten. Det er bedre at gøre det på et stort rivejern, så alle ingredienser er af sammenlignelig størrelse;

at gnide сыр

I de præfabrikerede briller lægge produkterne ud. Dette skal gøres igen. Først skal du lægge en agurk på toppen – en skinke. Næste skal gå et lag med sød peber og ost. Før du lægger det næste lag ud, skal du lave et lag cremefløde;

lægge ud слоями

Grønne skal dekorere salaten.

Opskrift med pølse og koreanske gulerødder

For at lave mad, skal du tage:

 • Halv-røget pølse – 300 gr .;
 • Hård ost – 200 gr.
 • Kyllingæg – 2 stk.
 • Frisk agurk – 1 stk.
 • Koreansk gulerod – 200 gr.
 • Mayonnaise – 50 g.
 • Grønne – 50 gr.

Tidsomkostninger: 20 minutter.

salat с креветками

 1. Kog og køle æg. For at ægene skal renses godt, skal de nedkøles
 2. Vask og tør det agurk og grønt;
 3. Skær pølsen og agurkerne i strimler;
 4. Grateost og æg;
 5. Tag et glas med en bred bund og sæt på pølsens bund. Pensel med mayonnaise;
 6. Sætte gulerødder i koreanske og agurker. Brug majones som et lag mellem lagene;
 7. Sæt derefter et glas ost og æg. Du kan desuden smøre majonesost, hvis der er bekymringer for, at salaten bliver tør.
 8. Dekorer med friske grønne bør være i sidste øjeblik.

Kalorie bord:

proteiner fedtstoffer kulhydrater kilocalorie
kun 157,1 202,4 34.4 2590,2
I 100 gram produkt 15.4 19,8 3.4 253,9

pølse сыровяленнаяTørret pølse derhjemme er en velsmagende skål elsket af mange. Og vigtigst af alt ved du præcis, hvad det er lavet af.!

Laurent kyllingekage med svampe og broccoli vil gøre din idé om bagning. Dette er en utrolig kombination af ømhed og juiciness. Opskrift her.

Den mest lækre blæksprutte salatrecept, læs madlavningsmulighederne for denne eksotiske skål..

Nyttige tips

 1. Når du vælger en skinke, skal du være opmærksom på dens juiciness. Til salat er det bedre at bruge et tørt produkt. Hvis skinken er fugtig, skal du først klemme overskydende væske ud af det;
 2. Denne salat er portioneret. Som en beholder til det brugt det ofte briller med bred bund. Men de kan sikkert erstattes af små salatskåle;
 3. Nogle gange kan du finde opskrifter, hvor skæremetoden ændres. Hostesses er inviteret til at skære ingredienserne er ikke tynde strå og små terninger. En sådan beslutning kan gøre en forskel, hvis parabolen koges regelmæssigt;
 4. Når du laver denne salat, bør du overveje, om du skal forvask det i køleskabet. I nogle opskrifter anbefales det at servere skålen umiddelbart efter forberedelsen. I andre anbefales det først at lade det stå i køleskabet i en time og kun derefter dekorere med grønne og sprede sig på bordet.

Opskrifter til salater, cocktails stort udvalg. På trods af de ubetydelige forskelle i ingredienslisten ændres madlavningsmetoden normalt ikke. Og derfor kan vi sikkert sige, at selv en håbende kok vil kunne tilberede denne salat..