Sådan laver du en charlotte på kefir med æbler

Charlotte kommer fra Tyskland, det var der, at de opfandt en kage lavet af uaktuelle brød, savnet med vanille og forskellige frugter, oftest æbler eller kirsebær, med tilsætning af spiritus.

I bunden af ​​formen sætte papirmasse af brød på det – pyurirovannye eller kogte i sød sirup æbler. Du kan lave flere lag. Denne lighed budding bages i elektrisk ovn og spise varmt med en sød berry sauce, flødeskum eller is.

I fortolkningen vedtaget i russisk køkken fremstilles kagen lidt anderledes. Kiksdej blandes med hakket æbler, rullet i sukker eller kanel. Bagt i en opvarmet ovn, knust med pulver og skåret i små kager. Lad os se nærmere på, hvordan man laver en charlotte på kefir med æbler hjemme.

Traditionel opskrift
hvordan готовить шарлотку на кефире с яблоками
ingredienser Antal
sur mælk (kefir) 220 ml
mel 400 g
ægget 2 stk.
sukker 230 g
æble frugt 4 stk.
kanelpulver en teskefuld
bagepulver 1 tsk.
olie 30 ml
Tilberedningstid: 55 minutter Kalorier pr. 100 gram: 107 kcal
I den klassiske version af æbletærte i dejet nødvendigvis lægge noget mejeriprodukt: kefir, sur creme eller naturlig yoghurt. Takket være dette er desserten høj og smuldrende..

Vi er involveret i direkte forberedelse af charlottes med æbler på kefir. Mine modne æbler og skåret i terninger, langs vejen skærer ud midt. Drys dem med kanel, bland dem og lad dem stå i ti minutter..

skåret ind i яблоки

Lad kogepulveret stå i fem til syv minutter. Slå i et æg, tilsæt sukker, solsikkeolie, slå til homogen.

at slå яйца

Hæld det sigtede mel i partier, hele tiden knæder vi massen, så der ikke opstår klumper.

tilføje муку

Vi starter elektrisk opvarmning ved 185 ° С. Pastry Shape Pastry.

dej смешать

Hæld kanel-gennemblødte æbler i dej, hæld alt i en beholder og sæt til at bage i 30 minutter..

at hælde яблоки тестом

Dæk kagen med et håndklæde, lad det køle helt, fjern det fra formen, pulver det og skære det i portioner..

charlotte готова

Charlotte med æbler og semolina på kefir i en langsom komfur

For at få en mere tæt kagestruktur og kompensere for fugtigheden, som frugter giver, tilsættes semolina til dejen til bagning..

Ingredienser:

 • mel – 200 g;
 • semolina – 190 g;
 • sukker – 150 g;
 • frugt (æbler) – 3 stk.
 • biokefir – 1 kop;
 • olie – 100 g;
 • sodavand – 1 tsk.

Produktion: 1,5 timer.

Energiværdi: 114 Kcal / 100 g.

Varm kefir blandes med semolina og lad stå i 30 minutter. I en skål, bland det smeltede smør, æg, sukker og bagepulver, masser Hæld den sigtede mel. Skræl æblerne, skær kerne og skær i barer.

Kombiner mel og semolina blandingen, grundigt æltning. Dejen vil være flydende, som den burde være. Vi starter apparatet på funktionen “Baking”. Vi laver skålen med olie og spred kagen i en beholder.

Øverste kast æbler og hermetisk lukke låget på enheden. Bag kagen i en time. Når vi har slukket langsomt komfuret, har vi ikke travlt med at slukke, lad desserten køle helt, ellers vil det være for vådt, hvis det er varmt.

Vi vender charlotte op og ned på gitteret, dekorere det på vilje og servere det til bordet.

Cherry Charlotte i ovnen

charlotte с вишнями и яблоками

Hvis du vil få en usædvanlig smag af klassisk charlotte, skal du tilføje det udover æblekirsebær. Kombinationen af ​​sødfrugt og sure bær giver kagen en delikat aromatisk smag..

Ingredienser:

 • mel – 500 g.
 • æbler – 2 stk.
 • sukker – 250 g;
 • olie – 110 g;
 • sodavand – 1 tsk;
 • kirsebær – 200 g;
 • kefir – 230 ml.

Bagning tilberedningstid: 65 minutter.

Kalorindhold: 109 Kcal / 100 g.

charlotte яблочнаяHvis du bruger friske bær, skal du fjerne knoglerne, hælde sukker og give slip på saften. I så fald, hvis kirsebærene er frosne, lad dem smelte, dekantere fugt og lægge dem på en serviet. Mine æbler og hugge skiver.

Mash blødgjort smør med sukker og æg. Kefir blandes med sodavand. Vi kombinerer to masser i en og tilføjer knust mel. Forberedelsen vil vise sig væske, der strømmer ned fra en ske. Sæt noget af frugten på bunden af ​​silikoneformen, hæld dejen på den, hæld den resterende frugt ovenpå.

Vi lægger bagt forvarmet elektrisk ovn i 45 minutter. Kakens beredskab kontrolleres ved piercing med en træpind. Drys kagen med glasurpulver eller hell chokoladeis, hvis du skal give desserten et mere højtideligt udseende..

Charlotte tærte med ostemasse og æbler på yoghurt

Ofte nægter børn at spise mejeriprodukter i deres rene form. Derfor er det nødvendigt at opfinde og kigge efter opskrifter til retter, der omfatter disse produkter, og dermed forsøger at vove børnets årvågenhed og fodre dem med produkter, der er nødvendige for kroppens vækst.

Ingredienser:

charlotte с яблоками

 • farm cottage cheese – 240 g .;
 • mel – 1,5 kopper;
 • æg – 2 stk.
 • naturlige kefir (du kan tage yoghurt) – 1 kop;
 • sukker – 150 g;
 • æbler – 4 stk.
 • bagepulver – 1,5 tsk.
 • olie – 2 spsk. l.

Tilberedningstid: 85 minutter.

Energiværdi: 121 Kcal / 100 g.

I et fermenteret mælkeprodukt hældes bagepulver, blandes og efterlades i femten minutter. Separat, slå med en mixer et æg, sukker og mel. Massen skal være homogen. Når der vises bobler på yoghurtens overflade, hæld i en tynd strøm af uraffineret olie og bland.

Vi kombinerer to masser i en og flittigt blanding. Æbler skåret i terninger.

I en blender, slå cottage cheese og det resterende æg, skal massen vise sig at være luftig. Vi starter den elektriske ovn ved 190 ° С. I form af hæld dejen blandet med æbler. Fra ostemassen laver vi små bolde og smider dem i kagen ovenfra. Bage dessert time.

pølser в тестеPølser i smør – en ægte amerikansk skål, som er elsket af os og.

Puffekageopskrifter – klassiske ører i en ny version.

Sådan steges svampe i cremefløde – opskrifter med fotos og trinvise anbefalinger.

 Nyttige tips

 1. I stedet for sukker kan du sætte naturlig honning i dejen til charlotte;
 2. Før æblerne tilsættes til dejen, anbefales det at tørre dem, så der ikke er våde huller i den færdige kage;
 3. Hvis du vil lave en diætkage med æbler, skal du erstatte en del af melet (højst 10%) med noget klid: hvede, havregryn, rug;
 4. Hvis dejen er for tynd, tilsættes lidt mere mel eller semolina;
 5. Høstost tilsættes ikke kun dejen. Fra det kan du piske fløden med issukker, bær, madfarvestoffer og dekorere charlotte ovenpå;
 6. Frugter bruger sødt eller surt, sødt, men ikke surt;
 7. Hvis du ikke havde kefir ved hånden, kan du erstatte den med valle, naturlig yoghurt;
 8. For at kagen ikke skal holde sig til bunden af ​​formen, er det nødvendigt at smøre det med smør, at trykke det med halvpølse eller brødkrummer;
 9. Hvis du bruger pergament under bagning, skal du straks fjerne det efter kogning er varmt. Når det køler, vil det være meget svært..

I dejen, undtagen æbler, kan du tilføje hakkede nødder, rosiner eller tørrede svesker. Hvis du beslutter at lave en charlotte, og der ikke er nogen æbler eller kirsebær på hånden, kan du erstatte dem med absolut enhver frugt, kagen vil vise sig lige så god..

Loading...