Hvad er bøf? Dette er et kødstykke kogt på en særlig måde – du skal klippe den over fibrene, tykkelsen bør ikke være mere end 2 centimeter, og så er der stegning.

I starten blev steaks kun fremstillet af et enkelt stykke oksekød, men i dag kan de bruge dem svinekød, kalvekød, hakket kød og endda hakket kød..

I den klassiske version er dette et stegt stykke kød uden tilsætningsstoffer, men der findes andre metoder til at lave mad, f.eks. Med grøntsagsgarnering og en særlig velsmagende skål – med et æg.
Trin-for-trin opskrift
hvordan приготовить бифштекс с яйцом в домашних условиях
ingredienser Antal
oksekød 0,4 kg
æg 5 stk.
salt og peber at smage
hård ost 100 g
smør til stegning
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 330 kcal

Næsten perfekt til en nærende og sund middag, energisk for hele dagen. Efter oksekød med et æg kan følelsen af ​​sult glemmes i meget lang tid..

Denne ret betyder bare at hugge kød – oksekød skal skæres i stykker og hakket og derefter ælte æggeblommen af ​​et æg, salt og peber.

at forberede фарш

Herefter skal du blinde 4 bøffer, dække dem med klæbende film og slå dem med en hammer (ikke for hårdt), så de ikke vil bryde op under stegning.

at gøre бифштекс

Derefter skal du smøre gryden med smør og stege bøffer på den fra 2 sider – det tager ca. 10 minutter.

at stege мясо

Separat skal du stege et 4-sidet æg og drys med revet ost hvert minut, før du er klar til at smelte.

at stege яйца

Færdige steaks skal være dækket med stegte æg og parabol er klar. Tjene varmt.

Beefsteak med grøntsager og stegt æg

Det er muligt at gøre middagen endnu mere værdifuld ved at tilføje ikke kun et æg til en bøf, men også grøntsager, og det vil stadig være nemt at gøre. Du kan endda lave mad til morgenmad.

Ingredienser krævet:

 • 2 oksekød eller kalvekød
 • 2 æg;
 • 1 løg;
 • 1 gulerod
 • 1 fed hvidløg;
 • 100 gr. grønne bønner;
 • 3 sprigs dill;
 • 1 spsk. skefuld citronsaft;
 • salt og peber efter smag;
 • madlavning olie til stegning.

Tilberedningstid: ca. en time.

Kalorindhold: ca. 350 Kcal / 100 gr.

Derudover er det ikke nødvendigt at slå af stykker kød, fordi det er nøjagtigt en bøf, men det er vigtigt at vaske dem med et serviet, hvilket eliminerer overskydende fugt. Dernæst har de brug for salt og peber og frakke med citronsaft marinade med hakket hvidløgsklids, og sæt derefter i køleskabet i en halv time.

På dette tidspunkt skal du stege æggene en efter en, så de bliver pæne, læg dem på en plade og dække.

Nu er grønnsagens skifte kommet – løg skæres i tynde halvringe, gulerødder skiver, alt er stegt i vegetabilsk olie sammen med grønne bønner og krydret. Men det er ikke den endelige version af grøntsagsgarnisten – du kan tilføje andre grøntsager eller grøntsager til den..

Dernæst skal du tørre det marinerede kød med et serviet igen, fjerne marinade og hvidløg fra den og læg stebene på en varm stegepande med smør, steg i 2-3 minutter på hver side. Dæksel med låg er ikke nødvendigt.

Fried egg er lagt ud på færdige bøffer, grøntsager er lagt ud ved siden af ​​alt og sprinklet med hakket dill. På dette meget velsmagende og hjertelige måltid er klar.

burgereMange mennesker forbinder diætretter med frisk mad, men det er absolut ikke tilfældet. Prøv at lave kalkun kødboller i overensstemmelse med vores opskrifter..

Læs hvordan man laver lækre kyllingevinger i en langsom komfur..

Lær at lave mad svinekød shurpu ved hjælp af vores trinvise opskrift med fotos.

Hakkede bøf med æg

Hakkede bøf viser sig at være øm og saftig, så det er bestemt ikke værd at nægte denne type madlavningskød. Og i kombination med et æg er denne skål bare en delikatesse.!

Ingredienser krævet:

 • 700 gr. oksekød;
 • 5 løg (bedre at tage søde sorter);
 • 4 æg;
 • en stor flok dill og persille;
 • salt og peber efter smag;
 • madlavning olie til stegning.

Tilberedningstid: ca. en time.

Kalorindhold: ca. 350 Kcal / 100 gr.

Kød skal skæres i små stykker, og derefter enten hakket med en kniv for hånd eller hakket med et stort hul. Ellers er der fødevareprocessorer, der kan hugge kød, hvilket sandsynligvis vil være den ideelle løsning i dette tilfælde..

Det er nødvendigt at male kødet sammen med 2 løg og derefter drive to æg i fyldet og tilsæt peber og salt og bland alt godt til en homogen masse. Lav derefter steaks og steg dem i en stegepande, inden du brænder på begge sider: over medium varme, så kødet bliver brændt i midten.

Du kan lave æg med æg – et æg pr. Portion eller et æg pr. Bøf, alt efter hvilken slags servering der er planlagt. De resterende løg skal skæres i ringe og også steges i smør indtil det er blødt.

Som følge heraf placeres bøffer med stegte æg og løg på fadet. Alle færdige!

Sådan tilberedes kød med et æg i ovnen

Beefsteak med et æg kan ikke kaldes en kostfad, men du kan lidt reducere fedtindholdet ved at koge det i ovnen. For sådan en god side skål vil være en salat af grøntsager.

Ingredienser krævet:

bøf с глазуньей

 • 700 gr. kød;
 • 6 æg;
 • 1 løg;
 • 1 tsk tørret persille og dille, salt og krydderier til kød;
 • 100 gr. Adyghe ost.

Tilberedningstid: ca. en time.

Kalorindhold: ca. 270 Kcal / 100 gr.

Det er bedst at koge fyldet selv, rulle kødet kun gennem en kødkværn kun én gang, eller du kan vælge relativt groft hakket kød i butikken. Til det skal du tilføje hakket løg, 1 æg og alle krydderierne, forsigtigt æltning alt.

Klar fyldning skal opdeles i fem dele og lægges på en bageplade eller dækkes med bagepapir eller smøres med vegetabilsk olie og danner en slags rede.

Først sendes steaks til ovnen ved 200 grader i 10 minutter, så skal de sprøjtes på toppen med knust Adyghe-ost og bages i yderligere 10 minutter og derefter hamret ind i hulhullerne og sende en anden bage i 10-15 minutter, således at æggekoblingerne.

Kulinariske tips

Kød skal være i stand til at lave mad korrekt, så du bør kende nogle få grundlæggende hemmeligheder til at lave de samme bøffer, så de ikke viser sig at være hårde og smagløse:

 1. Det er bedst at stege bøffer med æg i smør. På trods af at denne metode betragtes som meget skadelig, opnås den mest korrekte skorpe;
 2. Hvis bøf er fremstillet af hakket kød eller hakket kød, er det bedre at slå det af i nogen tid for at reducere risikoen for at falde fra hinanden ved stegning;
 3. Hvis du ikke har tid til at marinere kød, kan du drysse den med balsamicoeddike, før du sender den til panden – det er en af ​​kokkens hemmeligheder;
 4. Til bøffer er det bedre ikke at bruge frosset kød, men at købe frisk;
 5. I hakket kød til hakket steaks behøver du ikke tilsætte gennemblødt brød, for i sidste ende får du regelmæssige kødboller, som ikke har noget til fælles med bøffer;
 6. I panden til stegning af bøffer med æg, bør olie ikke hældes, men påføres med en børste i en lille mængde. For at forstå, om en bøf er klar, kan du gennembore den med en gaffel – hvis rød kødsaft kommer frem, så er det nødvendigt at stege i en kort periode..

Bon appetit!