Folk kender Irland anderledes. For nogle er det en rød-skæggede kelterne Army mænd i kilt, nogen ømt holder i sit hjerte verdens eneste våbenskjold med billedet af et musikinstrument – harpen.

Teenagere kender hende fra mystiske leprechauns, katolikker ved, at dette er hjemlandet for St. Patrick.

spiritus бейлиз

Men der er en anden ubestridelig forening med Irland, som ingen i verden kan argumentere for. Dette er Baileys Irish Cream.

Historien om den mest lækre irske

Da i 1974 udgav sine skabere, en gruppe af technologists from Gilbeys of Ireland, den første serie af denne likør, kunne de ikke engang forestille sig, at denne drik ville eksplodere verden.

Fire år tidligere var disse unge eksperimenter lige begyndt at udvikle et produkt, de satte sig op til at kombinere det bedste, som irerne har i en let alkoholholdig drink: deres legendariske creme og whisky.
bailey с какао

Interessant nok begyndte de måske at drikke whiskey-køer, så de begyndte at give en “duftende” berusende mælk? Men trods alt er de teknologer, og ikke dem, der eksperimenterer med dyr..

Selvom, hvad der kunne være enklere: Du skal kombinere smagen af ​​to delikatesser – du skal bare blande dem. Ja, der var det.

Det smagte meget godt, men funktionerne i bestanddelernes konsistens var sådan, at så hurtigt som blandingen stoppede, ekspanderede ingredienserne fra hinanden..

Udviklingen af ​​opskriften varede fire lange år. De bedste kemikere var involveret i processen, og en homogen struktur blev opnået ved destillation..

Det var fortsat at bringe smagen til den perfektion, som hele verden kender i dag. Til dette formål blev vanilje, karamel, chokolade og sukker tilsat til likøren. Drikken var meget blød og tyk..

Umiddelbart efter at have opnået resultatet blev opskriften patenteret og holdt i den strengeste hemmeligholdelse til denne dag..

Det unikke ved ingredienser, streng overholdelse af ordination og brug af de nyeste teknologiske innovationer i udstyret – er en garanti for at få en unik og verdensberømte Baileys Irish Cream.

Ved fremstilling af likørfarver anvendes aromaer og konserveringsmidler ikke, men takket være den perfekt valgte sammensætning er holdbarheden 18 måneder.

Opskriften til at lave klassisk Beyliz-spiritus hjemme
hvordan приготовить ликер Бейлиз в домашних условиях
ingredienser Antal
Creme 25% fedt 1 liter
Iscreme 200 gram
æggeblommer fra 4 æg
Vaniljesukker 10 gram
Øjeblikkelig kaffe 5 teskefulde
vodka 200 ml
whisky 200 ml
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier pr. 100 gram: 177 kcal

Det er muligt at forberede denne likør elsket af alle, uden undtagelse, kyndere af god alkohol uden at forlade hjemmet..

Madlavningsprocessen starter med, at cremen opvarmes over lav varme. Fedtindholdet i fløde kan variere – fra 10% til 25%, det afhænger af denne indikator, hvor tyk den fremtidige drik vil vise sig..

Ved kontinuerlig omrøring skal du tilsætte florsukker og pre-pisket med en mixer eller blender, og du kan bare æggeblomme æg med en gaffel.

Da råæg anvendes, er det umuligt at opvarme blandingen til en høj temperatur for at forhindre, at æggeblommen stammer fra koagulering og ikke konstant forstyrrer den fremtidige væske. Nu skal du tilføje vaniljesukker.

Hvis for eksempel i bagning vanilje og vaniljesukker er udskiftelige ting, så er vaniljesukker principielt et spørgsmål..

Hvor meget at sige er en hjemmelavet forretning, den klassiske formel anbefaler 10 gram, det vil sige en standardposet, særlige beundrere tilføjer en anden til at forbedre smagen.

Nu er det tid til at tilføje noget kaffe. Kaffen skal kun være øjeblikkelig.

Uanset hvad gourmeten ikke er den kok, der tog op til forberedelsen af ​​en udsøgt drink, skal du ofre dine principper og bruge den mest almindelige instant kaffe.

Hvis der ikke er en sådan person i huset, er det slet ikke nødvendigt at købe en hel bank til dette. Den sædvanlige kaffe i stakke vil gøre, det vil være endnu mere bekvemt at måle de nødvendige 5 teskefulde..

Påmindelse: Denne gang kontinuerlig røre vores fremtidige Bailey, der ikke tillader det at varme op over 40cirkaC. Så kan du fjerne gryden fra ovnen..

Nu kommer klimakset – tilsætning af alkoholkomponenter. Kvaliteten af ​​drikkevaren som helhed afhænger af, hvilken kvalitet de vil være..

Når forbereder sig på at tage den eneste vodka på den klassiske Baileys likør vil være som en lille, og hvis kun whisky – sine specifikke eftersmag vil distrahere fra processen med at nyde duften af ​​den fremtidige mesterværk. Derfor er halvdelen af ​​vodka, halv brandy – lige rigtigt 200 gram hver.
bailey коктейль

Rør grundigt med en mixer, indtil der er dannet et tykt skum – det vil tage 3-5 minutter. Det er alt – Beyliz likør er klar i henhold til den klassiske opskrift. Det er fortsat at hælde det i smukke flasker og tjene..

Sådan en likør kan opbevares i køleskabet i højst 7 dage. Det er jo bedre at bruge fløde og råæg hurtigst muligt..

Men drikken i første omgang, så enkle at forberede, hvis det er nødvendigt for en bestemt lejlighed, det er 15 minutter til at gøre selv den mest uerfarne kok, og for det andet, hvis med ham flasken åbnes, så opbevares i køleskab det for sikker vil ikke vende tilbage.

Alkohol Beyliz uden æg med kondenseret mælk og kaffe derhjemme

Opskriften til hjemmelavede Baileys med et billede: det vil sikkert vise sig! | Sådan får du mest ud af det
Forbered:

 • Øjeblikkelig kaffe – 2 spsk. skeer;
 • Kondenseret mælk – 1 dåse – 400 gram;
 • Mælkcocktail “Miracle” chokolade (kan erstattes med fløde) – 1 liter;
 • Vaniljesukker – 1 tsk;
 • Cognac – 180 ml.

Hæld i en skål med en kapacitet på mindst 2 liter eller en skål med en mixer, hæld en milkshake eller fløde op til stuetemperatur, tilsæt kondenseret mælk. Det næste trin er vanillin og instant coffee. Sidst men ikke mindst – cognac.

Derefter skal man grundigt blande blandingen med en blander i 3-4 minutter for at opnå en homogen struktur og fuldføre opløsningen af ​​kaffen..

Ifølge forholdet mellem mængden af ​​alkohol og den samlede mængde af den resulterende drik er dens styrke 17-18%, som i de klassiske irske baileys.

Chokolade Beyliz derhjemme

Og til fremstilling af hjemmelavet chokolade vil Baaliza have brug for sådanne produkter:

 • 200 ml brandy;
 • 200 ml vodka;
 • Creme fedtindhold på 20%;
 • Kondenseret mælk – 400 gram – 1 kan;
 • 200 gram chokolade – 1 flise af sort og 1 flise mælk;
 • 10 gram vaniljesukker – 1 pose.

Forbereder chokolade likør til denne teknologi. Du skal begynde med at forberede chokolade – du skal smelte det på dampbadet, du skal bruge små retter, så mindre smeltet chokolade forbliver på væggene og bunden.

Chokolade behøver ikke at koge, du skal bare omdanne det til en homogen masse. Mens chokolade opvarmes, er det muligt at piske fløde med vaniljesukker..

smelten шоколад на водяной бане

Cremen bør ikke være for kold, ellers, når chokolade tilsættes til den, krystalliseres den. Fortsæt med at piske fløden med en mixer, hæld chokoladen i en tynd strøm.

tilføje шоколад

Når alt dette bliver til en homogen masse (det skal blive ret tyk), kan du tilføje alkohol. Nu skal den resulterende likør blandes grundigt igen, hældes i en flaske og sendes til køleskabet for at infuse.

blande op все ингредиенты

Om to timer er han klar til at spise. Chokolade Bailey kan opbevares i op til 5 måneder, men det er usandsynligt, at der kommer noget til det, så snart det er muligt at smage smagen..

bailey дома

Nyttige tips

 1. Hvis opskriften angiver konjakk, whisky eller vodka, kan du sikkert ændre disse komponenter til hinanden eller blande ens proportioner;
 2. Dem, der undgår koffein, kan rådes til at erstatte kaffe, når man laver likør hjemme med kakao;
 3. Beyliz kan og bør tilsættes til kaffe – det vil ikke kun erstatte sukker og fløde med succes, men også give drikken sin oprindelige smag og aroma;
 4. Alkohol er fyldt med frugtsalater, men det er vigtigt at advare den person, der vil spise en sådan salat, at den kan dreje hovedet lidt.
 5. Beyliz er en del af mange klassiske cocktails; en likør lavet med egne hænder er også ret egnet til dette;
 6. Hvis der ikke er nogen råæg i likøren, kan den opbevares i køleskab i en mørk, lukket flaske i op til to måneder, hvis rå æggeblommer tilsættes – i op til 1 uge.
blid тирамису
Tiramisu – hvad er det, hvordan man kan lave mad og hvordan man anvender, kan du besøge vores stranitsah.Sufle fuglens mælk derhjemme, læse vores artikel bedste retsepty.Klassichesky kage “Prag” – den bedste trin for trin opskrifter med fotos – smager som et barn, læse!

Ser et øje, lad tanden vokse

At alle elsker den cremet irske likør er en ubestridelig kendsgerning. Men hvis alle kan bruge det, er det spørgsmålet?

Der er kategorier af mennesker, der anbefales på det kraftigste ikke at bruge Beyliz eller noget hjem madlavning, i enhver anden form:

 • Gravide og ammende kvinder;
 • Børn og teenagere under 18 år;
 • Personer, der lider af individuel intolerance over for mejeriprodukter
 • Mennesker med sygdomme i hjerte-kar-systemet og mave-tarmkanalen;
 • Pas på at drikke folk, der lider af fedme og diabetes.

Bon appetit!