Påske kager anses for at være en af ​​de sværeste typer bagning. Succesfulde opskrifter og madlavningstips videreføres fra generation til generation i familier. For de husmødre, der først besluttede at bage en kage alene, kan vi anbefale Alexandria dej.

Med ham sammenlignet med andre muligheder, mindre besvær. Hvis du gør alt præcist ifølge opskriften, skal kagen blive duftende og blød, men ikke tør. Smagen af ​​konditorier, der er tilberedt af dig selv, er uforlignelig med det færdige produkt, der købes fra butikken..

Klassisk opskrift
hvordan приготовить александрийское тесто для куличей
ingredienser Antal
mel (hvede) 1,5 kg
hvidt eller brunt sukker 0,5 kg
mælk (bagt) 0,5 l
æg 6 stk.
frisk gær 50 g
rosiner 150 g
afløb. olier 300 g
van. sukker 2 poser
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier pr. 100 gram: 140 kcal
Til Alexandria dejen skal du have bagt mælk. For at spare tid, kan du købe færdige i butikken. Du kan tilberede det selv fra almindelig mælk, men det vil tage fra 3 til 8 timer.

Den bedste måde at gøre dette på er at lade den være i langsom komfur i “Quenching” -tilstanden i 6 timer og derefter på en anden 2 i “Opvarmet” -tilstand. Ved madlavning på ovnen skal mælken koges (så den ikke brænder) og derefter tilberedes den i 3-4 timer med minimal varme (omrør regelmæssigt mælken og fjern skummet).

For det første fremstilles dejen uden mel. Det er bedre at gøre det om aftenen og forlade natten. Så om morgenen vil det være muligt at fortsætte til de følgende faser – æltning af dej og bagning..

For at lave Alexandria dejen til påske kager, skal du først gøre forberedelsen af ​​svamp. Æg er brudt ind i en stor skål eller potte af aluminium, sukker hældes der og blandes grundigt og slår lidt, indtil der opstår en lys skum..

tilføje сахар

Mælken opvarmes i et vandbad, så det er varmt, men ikke varmt. Gær skal knuses i mælk. Mælk hældes i retter med æg og blandet..

tilføje молоко

De spredte olien der og blandede ingredienserne igen. Når dejen bliver homogen, dækkes beholderen med et håndklæde og sættes på et mørkt, tørt og varmt sted (det kan være en ovn, først opvarmet og derefter slukket og næsten afkølet). For at stå et tomt til testen skal være fra 10 til 12 timer.

Opara

Når den tildelte tid passerer, fjernes håndklædet, og det sigtede mel og vanillin tilsættes lige før det. Fallende søvnmælk, du skal begynde at ælte dejen gradvis, så der ikke er nogen klumper tilbage. Dejen er ret viskøs, elastisk. Når det strækkes, dannes mange tynde filamenter..

tilføje муку

Løft rosinerne i en skål og knead i dejen. I de næste to timer skal han få lov til at adskille..

tilføje изюм

I så fald vil dejenes vægt øges betydeligt, så den skal knædes i en dyb skål. I to timer skal dejen knædes et par gange..

dej

Efter at dejen er lagt i bakkeforme, får den stå i yderligere 20 minutter på et varmt sted (dækket med skålen), indtil den stiger op. Dejen bør ikke tage mere end to tredjedele af formularen, da den vil fortsætte med at stige..

spredes ud

Bagningstid afhænger af størrelsen på kagen. Små, lidt mere cupcakes, kager, kan bages i en halv time i ovnen, tændt ved en temperatur på 180-190 grader. Store produkter vil tage en time. Klar Alexandrian påske kage skal afkøles i ovnen, før den kan serveres..

 

Trin-for-trin opskrift på Alexandria test på tør gær

Tørgær er meget bekvem og har mindre end frisk til fremstilling af dej.

produkter:

 • 250 ml bagt mælk
 • 12 g tørgær;
 • 2 hele æg og æggeblommen af ​​endnu et æg (protein er nyttigt til glasur);
 • 125 g blommer olie;
 • 230 g brunt eller hvidt sukker;
 • 1 knivspids vanilje;
 • 600 gram hvedemel;
 • 1 spsk. revet kant af en citron
 • 100 g rosiner;
 • ¼ tsk salt.

glasur:

 • 1 protein;
 • 150 g Sakh. pulver;
 • 1 spsk. citronsaft.

Forberedelsestid: 13 timer.

Kalorindhold pr. 100 g: 353 kcal.

Forbereder Alexandria dej på tør gær til påske kager, trin for trin:

 • 2 æg og æggeblomme med sukker i en stor skål (du kan bruge en mixer);
 • Tilsæt smeltet eller simpelthen meget blødt smør og bland
 • varm, lidt opvarmet mælk blandes med gær, indtil de opløses
 • bland melken med ægblandingen med en mixer eller manuelt;
 • efterlade på et varmt sted under et håndklæde til natten (8-11 timer);
 • Når den tildelte tid passerer, blandes bryggen med mel (forsigtet) og vanilje i en stor beholder eller gryde, der gradvist ælter dejen. Salt og zest hældes der;
 • blande sig i mange rosiner;
 • Dæk beholderen med madfilm og læg den i en varm ovn eller mikrobølgeovn, hvor et glas vand blev kogt før det (det skal stå derhen);
 • Efter halvanden time tages dejen ud og lægges ud i form og fylder dem op til omkring halvdelen, endda lidt mindre. Igen dækket med en film og sat til side i endnu en halv time;
 • Ovnen tændes i 180 grader og bakker kager med den i 30 minutter. Derefter reduceres temperaturen til 160 og efterlades produktet i yderligere 20 minutter. Når dejen er bagt, skal du slukke for ovnen og vente på, at kagerne afkøles;
 • på dette tidspunkt kan du gøre glasuret: pulver er pisket med protein, indtil massen bliver homogen, derefter tilsættes citronsaft og visp igen. Varm påske kager hældes over glasuret og vente til det hærder..

Hvad er spisevaner i posten, som du kan spise: Interessante opskrifter, der vil hjælpe med at sprede den beskedne menu.

Sådan tilberedes en rig ægblomst til påske kage: en opskrift med fotos og trin for trin tips.

Noter opskriften til en lækker glasur med gelatine.

Madlavning i brødmageren

For at lave et sådant wienerbrød i brødproducenten, skal du vælge en opskrift på Alexandrian deig til påskekage og lave en bryg på det på forhånd. Hæld derefter brygget i brødmagasins beholder, hæld det sigtede mel, vanillin, salt og andre ingredienser, der er til stede i opskriften som ingredienser til dejen.

Brødmaskinen sættes i batch-tilstand, hvorefter massen er tilbage i den i en halvanden time, så den stiger.

Når dejen passer, er de halvt fyldt i beholderen og sat til bagning eller sødt brød, alt efter model (de fleste enheder skal vælge vægten af ​​skålen, skorpenes farve, der kan være andre parametre, der skal indstilles). Brødmaskinen selv vil rapportere om kagenes beredskab. Det vil forblive at lade det køle af og dekorere produktet, før det serveres..

Sådan bages cookies i ovnen og en langsom komfur

Når du laver kulich i ovnen og langsomt komfuret, skal du aldrig fyld dejen til randen med dejen. Først skal du fylde det halv eller lidt mindre, så giv en anden masse næsten fordoblet. Derefter stiger produktet under opbakning og danner en afrundet hætte over beholderens kanter..

I ovnen skal kagen kontrolleres periodisk i de sidste 10 minutter bagning. Ved at gennembore den med et træstrå eller et tandstikker kan du sørge for, at dejen er bagt, hvis den kommer tør ud..

Til madlavning i en langsom komfur udarbejdes svampen på forhånd, dejen er æltet. Derefter sendes den Alexandriske dej til langsomt komfuret, “Opvarmning” -tilstanden tændes i et par minutter, hvorefter dejen er efterladt i en halvanden time. Bages produktet i “Baking” mode i en time. 40 minutter ved en temperatur på 150 grader, og derefter en anden 10-15 – ved 120.

I begge tilfælde skal kagen afkøle før servering..

Nyttige tips

Ingredienser til dejen bør være omkring samme temperatur. Hverken æg eller mælk eller andre produkter skal være kolde. Det giver nemmere og højkvalitets blanding af komponenter..

Dejen er blød, klæbrig og holder sig i hånden. Knæning det, du kan smøre dine hænder med smør.

Opara efter at den er infunderet, kan stratificere: Olie udledes fra toppen, den resterende blanding gærer under den. Dette er en normal proces og ingen bekymringer på grund af masse heterogenitet..

Du kan knead Alexandria dejen godt i ca. 10 minutter, ikke haste. Resultatet er værd at arbejde og tid..

Hvis rosinerne er meget hårde og tørre, kan du suge dem i en halv time i alkohol eller bare i vand. Før det tilsættes til dejen, skal det tørres..

Korrekt kogt kage hjælper med til at skabe en festlig atmosfære, ikke kun med sit smukke udseende. Duften af ​​frisk konditori spredes gennem lejligheden vil ikke forlade ligeglade voksne eller børn og tvinger dem til at se frem til det øjeblik, hvor de kan sidde ved bordet.

anmeldelser

Værtinderne forlade følgende anmeldelser om Alexandria dej til påskekager:

 1. Jeg ønskede virkelig at lave en påskekage selv. Længe valgte en passende opskrift, alt syntes meget kompliceret. I Alexandria-dejet var det behageligt, at svampen blev lagt om natten og uden mel, og da var det kun nødvendigt at ælte dejen om morgenen og lade det stige – det er alt, du kan sende til ovnen. Jeg fortryder ikke at have kogt meget dejen. Alle kagerne viste sig at være ruddy, smuldrende, meget velsmagende. Jeg bruger opskriften næste år..
 2. Tak! Jeg forventede ikke, at jeg fra første gang ville have en lækker, smuk kage. Jeg tilføjede ikke rosiner til dejen, men kandiserede frugter – det kom meget lyst, på en festlig måde. Kids kunne lide.
 3. Jeg forsøgte Alexandria dejen for første gang, og hele familien var tilfreds. Og opskriften er let, det er svært at lave en fejl for at ødelægge kagen.