Det er meget nemt at lave en utrolig velsmagende og sund skål – torsk i en langsom komfur. Tross alt kan torskefisk steges, bages, koges og dampes. Et af hovedegenskaberne i multikookeren og torsken er at du kan lave den vigtigste forretter med en sideskål lige i samme beholder.

Enkel opskrift
hvordan приготовить треску в мультиварке
ingredienser Antal
torsk 1 kilo
Kyllingæg 1 stk
Hvede mel 250 gram
Peber Mix ½ tsk
Salt (helst hav) 1 tsk
Vegetabilske fedtstoffer (bedre solsikkeolie) 4 spiseskefulde
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 120 kcal
På bestemte tidspunkter af året er det ikke altid let at købe frisk torsk. Men at finde is er aldrig svært. Men for at stege torsk i en langsom komfur viste sig saftig og appetitvækkende, skal den langsomt optøes. For at gøre dette skal fisken tine uafhængigt ved stuetemperatur..

Med frisk eller allerede optøet fisk skal du først fjerne skalaerne og tarmene. Skær fisken i lige stykker og skyll i koldt vand. Derefter tørres torvstykker i en kolander for at fjerne overskydende væske.

Den næste fase af madlavning er smør. Det er nødvendigt for den gyldne og sprøde fisk samt at gøre fisken saftig. For at gøre dette, i en dyb skål, skal du slå et æg med tilsætning af salt og en blanding af peber for at opnå et skum. Denne procedure kan udføres med en gaffel eller visp. I en anden skål hæld mel (helst sigtet).

Derefter skal du varme op solsikkeolie i skålen til multikookeren. Mens olien er ved en bestemt temperatur, er det nødvendigt at dyppe hvert stykke torsk i ægget og derefter rulle i mel (helst gentages denne procedure flere gange). Sæt derefter den tilberedte fisk på den varme olie og steg i ca. 20 minutter hver side. Denne ret kan serveres både med en sideskål (kartofler, ris) og uden den.

Damp torsk i langsom komfur til baby

hvordan приготовить треску

Fisk er et meget værdifuldt produkt til fodring af et barn. Fordi det indeholder en stor mængde vitaminer, sporstoffer og mineralsalte. Men når man vælger en fisk og en metode til madlavning, skal man overveje barnets alder. For babyer fra 9 måneder er frisk dampet torsk bedst. Ofte at lave mad til parret kræver en masse indsats. Derfor er de bedste dampskåle til at lave mad i en langsom komfur, hvor de vil beholde alle de nødvendige kroppens næringsstoffer.

At lave torsk til et par i en langsom komfur til et barn vil kræve:

 1. Torsk bøf – 2 stk;
 2. Olivenolie – 1 spsk. ske;
 3. Løg – 100 gram;
 4. Gulerødder – 100 gram;
 5. Blomkål (valgfrit) – 100 gram;
 6. Salt – ½ tsk.

Det tager 45 minutter at forberede denne ret. Calorieindholdet i den dampede skål er 78 kcal pr. 100 g af færdigproduktet.

Da fisken bliver forberedt til barnet, skal den skylles godt i køligt vand. Derefter skal du forsigtigt fjerne kammen (ved at lave fileter) fra de forberedte torskestykker. Derefter smør stykkerne fisk, salt og lad dem stå i 10 minutter på et køligt sted.

Mens fisken er saltet, skal du skrælle og smuldre gulerødder, løg og blomkål i små terninger..

Først og fremmest bør tilberedte grøntsager placeres på bunden af ​​multikookerskålen. Sæt saltet torsk på toppen og hæld i vand. Luk langsomt komfuret, og tænd dampen. Efter 30 minutter vil en stor fisk til barnet være klar. Det anbefales, at børn op til et år gammel laver kogte torsk med grøntsager på en blender.

Sådan tilberedes torskefilet med rømme sauce

torsk

For at gøre en varm torsk snack snacks appetitlig saftigt, ømt og utroligt aromatisk, sour cream sauce er normalt brugt, som perfekt vil supplere ikke kun hovedretten, men også enhver side skålen.

Produkter der kræves til madlavning torskefilet med creme i en langsom komfur:

 1. Torskefilet – 700 gram;
 2. Sure creme (20% fedt) – 1 kop;
 3. Mel – 200 gram;
 4. Solsikkeolie (raffineret) – 4 spsk. skeer;
 5. Løg – 1 stykke;
 6. Hvidløg – 2 fedter (medium);
 7. Krydderier (paprika, tørret dill, marjoram) – ½ tsk;
 8. Salt til smag;
 9. Friske urter (persille, dill) – en lille flok.

Den samlede tilberedningstid er 50 minutter. Kalorier pr. 100 gram færdigretter – 85 kcal.

Tilsæt saltede fiskfileter og krydder med krydderier. I kapaciteten af ​​multicooker hæld vegetabilsk olie og sæt mode “stegning”. Rul derefter hvert stykke fisk i mel og steg på begge sider.

Skrællede løg og hvidløgskagefrugter finhakket (du kan også bruge en blender) og blandes grundigt med cremefløde og tilsættes en knivspids salt.

Sæt de stegte stykker fisk på bunden af ​​den langsomme komfur, hæld den kogte sovs og kog i rækkefølgen af ​​”stødning” i 20 minutter.

Dekorer denne skål med fint hakkede grøntsager og server både med og uden garnering..

Torsk med grøntsagsgryde

Grøntsager går godt med fisk retter. Især hvis fisken er kogt direkte i dem. Således vil hver skive fisk blive mættet med smag og gennemblødt i smag af grøntsager. Resultatet er en delikat og aromatisk skål, der kan serveres til gæster, ikke kun varmt, men også koldt..

For en opskrift til madlavning torsk med grøntsager i en langsom komfur er følgende ingredienser nødvendige:

 1. Oprenset torsk – 0,5 kg;
 2. Sure creme – 0,5 kop;
 3. Juice af en citron
 4. Løg (stor) – 1 stk;
 5. Store gulerødder – 1 stykke;
 6. Små tomater (frisk) – 2 stykker;
 7. Sød peber – 1 stykke;
 8. Olivenolie – 1 kop;
 9. Salt til smag;
 10. Krydderier – efter smag.

Tilberedningstid: 1 time; kalorindhold: 78 kcal.

Ristede og skrællede fisk og finner, skåret i lige stykker. Derefter tørres torskestykkerne med et papirhåndklæde og hældes over citronsaft. Rist med salt, krydderier og lad marinere på et køligt sted i 30 minutter.

Skær gulerødderne i tynde halvringe og hugg løg og peber i store terninger. Derefter hæld olie i panden til multikookeren, drys de hakkede grøntsager og steg i 10 minutter.

Fjern skræl fra tomater og skær i fire dele. Tilsæt færdige tomater til stegning, og lad dem simre sammen i ca. 5 minutter.

Sæt den færdige grøntsagspot i en anden skål og steg de marinerede fiskstykker på begge sider i en langsom komfur.

Sæt forkogt gryderet i den allerede stegte fisk. Dæk og lad dem simre i 15 minutter. En sideskål med ris eller kartoffelmos er perfekt til torsk med grøntsager..

hvordan сделать закваску для кваса в домашних условияхKvass er en drink, der har eksisteret i tusindvis af år. Derfor er det nødvendigt at kunne tilberede det. Bemærk vores udvalg af kvass starteropskrifter..

Læs hvordan man laver en overraskende velsmagende soufflé fra et wienerbrød, som i børnehave. Vi er sikre på, at dit barn vil spise denne skål med glæde..

Til dessert anbefaler vi at bage tyske sarte puffekagekager.

Opskrift på Bagning Torsk med Kartofler

Denne opskrift er unik, fordi hovedretten (torsk) vil blive tilberedt sammen med en side skål (kartoffel). Og også denne kogte varme snack kan tilskrives kosten, fordi der ikke anvendes fedt til forberedelsen..

ingredienser:

 1. Torsk – 500 gram;
 2. Kartofler (medium) – 5 stk.
 3. En lille løg – 1 stk;
 4. Salt – 1 tsk;
 5. Jord sort peber – 3 gram;
 6. Resten af ​​krydderierne efter smag.

Tiden brugt til at lave fisk med kartofler – 45 minutter. Calorisk indhold af denne skål vil være 75 kcal..

Frisk eller frosset torsk skal først rengøres af skalaer og slibes. Vælg derefter alle knoglerne, så lav en fiskfilet. Skær den tilberedte fisk i ensartede portioner, salt og peber.

en fisk подготовить

Skræl kartoflerne og skær i store skiver, salt. Derefter lå på bunden af ​​skålen. Sæt fiskfileterne oven på kartoflerne. Hakk løghalvringe og dække dem med fisk.

 

Luk multikookerdækslet, indstil “bagning” -tilstand. Varm og sund bagt torsk med kartofler i en langsom komfur er klar i 30 minutter.

fad готово

Serveres torsk med kartofler kan forvandles med fedtfattig creme fraiche, hvilket vil give skålen endnu mere ømhed.

Lækre torskost i folie i en langsom komfur

Fisken vil vise sig meget juicier og koge hurtigere, hvis den er bagt i folie. Således vil bagt torsk bevares meget mere nyttige egenskaber end kun kogt i en langsom komfur..

Så til madlavning torsk med ost i folie skal du bruge:

 1. Hele torsk – 0,7 pund;
 2. Hård ost – 0,2 kg;
 3. Mayonnaise – 100 gram;
 4. Gennemsnitlig løg – 1 stk;
 5. Citronsaft – ½ citrus;
 6. Salt til smag;
 7. Krydderier – efter smag.

Tilberedningstid – 1 time. Calorie – 90 kcal.

Hvordan laver man torsk med ost i folie i en langsom komfur? Fisken skal først rengøres, fjern indersiden, afskær hovedet og halen. Derefter klemmes saften af ​​en halv citron på den tilberedte fiskkroppe, gnid den med salt og krydderier.

På arket i det første lag lægges de forskårne løgringe. Sæt derefter den marinerede fisk. Det tredje lag består af løg spredt med mayonnaise. Og den endelige berøring er ost revet på en fin rivejern.

Når alt er gjort, skal du forsigtigt folde folien og sætte den i langsom komfur. Den ideelle parabol til sådanne fisk er nye kartofler med friske grønne..

Madlavningstips

 1. For at gøre fisken juicier er det bedst at bruge groft havsalt;
 2. Juice af citron eller lime vil fjerne den ubehagelige fiskedyr og gøre den røde fisk saftige;
 3. Torsk gør de mest ømme og saftige fiskekager;
 4. For at forhindre fisken i at miste sine fordelagtige egenskaber anbefales det at tilberede det i en langsom komfur;
 5. Sourcreme giver fisken ømhed og fjerner ubehagelige lugtstoffer;
 6. Stekt fisk vil blive rødder og saftigere, hvis den er for-tørret med et papirhåndklæde..

Bon appetit!