En af de enkleste kødpies er den, for hvilken der laves en færdig puff i stedet for den sædvanlige dej. Mange er bange for at lave dejen selv, men i dag, når du kan købe det bogstaveligt i enhver butik, forsvinder denne frygt i sig selv, hvilket giver os mulighed for at lave en lagkage uden særlige problemer..

Hvis du ikke ønsker at bruge penge eller bare vil lære alt det grundlæggende for at lave blødebrød selv, er der en opskrift på dig.

Den rigtige dej
hvordan приготовить слоеный пирог с мясом в духовке
ingredienser Antal
mel 320 g
smør eller margarine 200 g
koldt vand 100 ml
salt knibe
sukker 1 tsk.
Tilberedningstid: 300 minutter Kalorier pr. 100 gram: 363 kcal

Til at begynde med, sigt mel – det er ønskeligt at bruge en fin sigte. Tilsæt smør eller margarine til det – vi skærer det lige over melet. Dernæst slib disse stykker, indtil alt bliver til en ensartet crumb.

Opløs saltet med sukker i koldt vand, som vi derefter hælder i melet med margarine og blandes grundigt, hvorefter vi begynder at ælte – ved udgangen vil vi få en glat dej.

Så skal det sendes i 3-4 timer i køleskabet, så det infunderes.

Derefter kan du gå videre til de grundlæggende bagningsopskrifter.

Opskrift på en lat puff kager

en tærte с мясом и картофелем

Først og fremmest rengøres og hak guleroden i små stykker. Kog æg, skræl og hug også om. Følg porren – helst ikke for lille. Ryd dilden.

Knusebrød skal deles i to dele, hvorefter de rulles i tynde (jo tyndere jo bedre bliver påfyldningen kogt).

Herefter laver vi påfyldningen. Stek let porrer i olie i stegepande. Derefter tilsættes hakket kød og steges til det, dækket med låg. 10 minutter før beredskab tilsættes krydderier, gulerødder, grøntsager og æg på gryden.

Læg derefter den resulterende, velblandede påfyldning på et lag dejen og niveau det over hele overfladen. Derefter dækker vi med et andet lag og fastgør alle kanterne, hvorefter vi laver flere huller i kagen med en gaffel og sat til at bage i 20 minutter, indstilling af temperaturen i ovnen til 180 grader.

Bemærk at denne kage serveres usædvanligt koldt..

Laget kage med kød og kartofler

en tærte с картофелем

Til at begynde med foretager vi påfyldningen. Vi rengør løg, vi forsøger at skære det så lille som muligt. Også finhak og kød. Derefter skal du vaske kartoflerne og derefter skære dem først i tynde skiver, derefter med et tyndt strå og male til terninger.

Bland alt sammen, salt, peber og tilsæt kummen, hvorefter blandingen igen blandes grundigt.

Vi tager halv dejen og ruller den ud med en rullestift i reservoiret. Vi spredes påfyldningen på det – der skulle være et sted omkring kanterne. På toppen af ​​sengen er der et andet lag dej og fastgør det fra alle sider af kanten. Smør kagen med et slået æg blandet med vand. Nedskæringer er lavet i kakens øverste lag.

Så er det kun at sende det til ovnen i 50 minutter ved en temperatur på 180-200 grader.

“Snail” med puffekage

sneglen

Afrim dejen. Vi ruller det ind i et stort og tyndt lag – jo tyndere det er, desto hurtigere bliver kagen bagt. Vi deler lagen i strimler omkring 10 cm brede.

Vi renser løgene, hugger dem fint, og bedre generelt slår vi dem i en kødkværn. Bland det med hakket kød. Tilsæt sort peber og salt. Bland alt godt igen.

Den resulterende udstansning ligger på strimler lige i midten – for hele længden. Hver strimmel rulles op i pølser – så fyldningen er indeni.

Derefter smør vi bagepanden og sætter rullerne i den, så de danner en snegle eller, hvis du vil, en spiral. Den resulterende kage vi fedt med æggeblommen – i intervallerne mellem rullerne forbliver æggeblommen – så.

Placer rullen i ovnen i 50 minutter ved 200 grader. Kontroller regelmæssigt rullen – den kan klare sig tidligere eller begynde at bage for meget på overfladen. I det andet tilfælde dækker vi det med folie..

Efter tid eller beredskab tager vi kagen ud og lader det køle et stykke tid..

Kylling og champignon lag kage

flacky пирог

Vi renser løgene, hugger dem fint sammen med mushroom og sætter dem på gryden i vegetabilsk olie. Steg indtil kogte. Hæld derefter kyllingen og bland med champignon og løg. Tilsæt cremefløde, salt, peber og bland grundigt, indtil det er glat..

Forvarm ovnen til 180 grader.

Tag dejen og adskilt det lille stykke. Vi ruller hovedstykket i en kage eller et lag – afhængigt af hvilken form du har til bagning. Sæt kagen i form og læg toppen af ​​fyldningen ud. Fra den resterende dej laver vi et smukt net over fyldet. Smør toppen af ​​kagen med et slået æg og sæt i ovnen i 30 minutter, indtil det er gyldenbrunt.

To praktiske råd

Puffekage bør optønes ved stuetemperatur, hvis du overskrider det, bliver det for blødt og ikke egnet til bagning..

For at bage kagen hurtigere skal den gennemboret med en gaffel i både de øverste og nederste lag..

Bon appetit!