Hvilke snacks er bedst at sætte på festbordet foran gæsterne? Ost og pølse skiver er allerede trætte. Og de fleste gode og lækre snacks tager ikke mindre tid end at lave en hovedret..

Derudover ikke kun på festbordet, men også til morgenmad, og i løbet af dagen vil jeg spise velsmagende og sund. Kyllingrulle er perfekt til dette formål, især hvis det er kogt hjemme, uden skadelige tilsætningsstoffer og med kærlighed..

Opskrift på kyllingevals i en plastikflaske
hvordan приготовить куриный рулет в бутылке в домашних условиях
ingredienser Antal
hele kylling eller kyllingekød 1 stk (1,2 kg)
valnødder 100 g
hvidløg 2 – 3 stk.
gelatine 30 g
krydderier, salt og peber på en knivspids
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 310 kcal
Denne ret er perfekt til dem, der ønsker at overraske deres gæster. Opskriften er enkel nok til en dygtig værtinde. Som kød, udover kylling, kan du også bruge svinekød, oksekød eller lam. Kyllingrulle med gelatine i en flaske derhjemme, selvfølgelig, forskellig fra hvad der sælges i butikken.

Til roll kød gryderet eller kog. Dette er et spørgsmål om smag. Efter madlavning skal rullen stå i kulden, indtil den fryser..

Den første ting at starte med er at lave kød. Det er ikke nødvendigt at bruge fuld kylling, du kan købe kyllingefilet eller kyllingeben. Under alle omstændigheder skal kødet skæres i portioner og sendes til panden..

kødet нарезать

Stew kød på lav varme, salt og peber efter ønske. Mens kødet bliver stuvet, er det nødvendigt at opløse gelatinen i vand og lade det brygge.

Valnødder, sammen med hvidløg, steges i en ristet form i en stegepande. Vi bruger zazharku som et tilsætningsstof til rullen, for at give det en piquancy. I stedet for nødder og hvidløg, i nogle tilfælde, tilføj de sædvanlige greens, og nogle gange ærter.

Efter 40 minutter er kødet normalt klar. Det er nødvendigt at adskille knoglerne fra kødet og finhakke kyllingstykker blandet med gelatine og nødder..

kødet очистить

Sæt blandingen i en forkogt plastflaske og afkøles..

lægge sig ned в бутылку

Efter hærdning med en kniv skal du fjerne plastik.

at rydde

Som følge heraf får vi en klar og velsmagende rulle, der let kan bruges som morgenmad eller et komplet måltid..

Kyllingrulle med grøntsager

Roll med kød og grøntsager er egnet til gourmeter. Dette er en temmelig usædvanlig måde at lave en rolle på. Pølsen er lys og usædvanlig. For at forberede de retter vi har brug for:

 • Hele Kylling – 1 stk;
 • Bulgarisk rød peber – 1/2 stykker;
 • gul sød peber – 1 stk;
 • friske ærter – 100 gr;
 • greens – 1 flok;
 • gelatine – 30 g;
 • salt og peber efter smag.

Forbereder i ca. en time og afkøles i køleskabet i 5 til 8 timer..

Kalorier: 310 kcal pr. 100 gram.

Kyllingen koges i en dyb pande, indtil den er fuldt kogt. Under kogning tilsættes krydderier, saltvand, tilsæt peber efter ønske. Mens fileten er klar, er det nødvendigt at opløse gelatinen i en beholder med vand..

På samme tid hugse grøntsagerne i små stykker. En række farvede ingredienser tilføjer originalitet til parabolen. Grøntsager kan steges i olie eller venstre friske.

Dill, persille, koriander, arugula er egnede som grønne. Tilsætningsstoffer kan om ønsket blandes med valnødder og steges sammen..

Når kyllingen er kogt, skal du rense slagtekroppen fra knoglerne og skære fileten i små skiver. Tilsæt hakkede grøntsager, ærter til kød og bland.

Hæld den tilberedte masse med vand med gelatine og send det til flasken. Sæt blandingen i køleskabet indtil frysning. Når rullen er klar, skal du kun fjerne flasken og skære rullen i portioner. Bon appetit!

kageOpskrift på gudens kage med nødder og tørrede frugter – en original dessert til te.

Hvad der kan tilberedes fra frosne grøntsager – et lækkert udvalg af retter.

Laksfiskesuppe – prøv at lave mad i overensstemmelse med vores opskrifter.

Madlavning i langsom komfur

I dag har mange husmødre i køkkenet en langsom komfur. Meget bekvemme køkkenapparater, der samtidig giver mulighed for at spise sund mad uden at gøre nogen alvorlig indsats for dette. Kyllingrullet, især fra brystets kød, er ret en diætret. Multicooker vil bidrage til at gøre det endnu mere nyttigt..

Til madlavning skal du:

 • brystkød – 2 stk. eller kyllingeben – 3 stk.
 • gelatine – 30 g;
 • løg – 1 stk;
 • rød sød peber – 1/2 stykker;
 • gulerødder – 1 stk;
 • hvidløg – 6 stykker;
 • salt og peber efter smag.

Tilberedningstid: 240 minutter.

Kalorier: 270 kcal pr. 100 gram.

Hvordan laver man kyllingevals i en flaske i en langsom komfur? Først skal du skære kødet i stykker. Grøntsager skåret i kvartaler, gulerødder i halvdelen. Fyld ingredienserne med vand og læg programmet til at slukke.

En time senere skal du fjerne kødet fra multikookeren, adskille det fra knoglerne og skære det i små stykker. På dette tidspunkt forbliver grøntsagerne med bouillon i den langsomme komfur. Sæt kødet tilbage og sæt ovnen på i ca. en time..

Når bouillon er drænet, og blandingen er fyldt med vand med gelatine opløst i den. På dette stadium kan præparatet til rullen være yderligere salt eller peber som ønsket..

Efter at have lagt programmet op og ti minutter senere sætter blandingen i en plastikflaske. For at fryse, sæt det i køleskabet. Normalt er rullen klar i 5 timer..

Flasken er skåret med saks og rullen kan serveres på bordet. Dette er en temmelig enkel og ikke krævende opskrift. Nogle gange tilsættes svinekød eller oksekød til rullen sammen med kylling..

Kulinariske anbefalinger

 1. Ved rulle skal der fremstilles en plastikflaske på forhånd, skylles og tørres. En god 1,5 liters flaske passer godt. I stedet kan du bruge en høj æske juice;
 2. Hvis i stedet for en fast form til at bruge madfilm, vil strukturen af ​​rullen ligner pølse;
 3. Hvis kødet ikke skæres i små stykker og gnides gennem en kødkværn, vil rullen være meget øm, ligner budding;
 4. Den specielle smag af kød giver ekstra sløvhed i ovnen. Efter kogning og opskæring kan kyllingen efterlades i ovnen i yderligere 10 minutter;
 5. Brug kylling bouillon, som forbliver efter kogende kød. Hvis det ikke er nødvendigt at bruge det med det samme, skal du fryse væsken, så du kan beholde et godt produkt til den næste skål..

Alle opskrifter er ret enkle og kræver ikke specifikke ingredienser. Du kan købe dem i enhver butik. Som du kan se, kræver madlavning ikke specielle kulinariske færdigheder, selv et barn kan klare skæring og blanding.

Det er fantastisk, hvordan man med små anstrengelser kan give familien en lækker rulle af naturlige produkter. Dette vil ikke kun forbedre kosten, men også have en gavnlig effekt på tegnebogen..