For at fodre familien med en solid og velsmagende skål, behøver du ikke bruge en masse tid og kræfter. Nok til at lave kylling og risesuppe i sin traditionelle form. Tag et grundlæggende sæt grøntsager, krydderier og friske saftige greens. Det vil vise sig fremragende og lækker skål..

Traditionel kylling risesuppe
hvordan вкусно приготовить куриный суп с рисом
ingredienser Antal
Kylling (sæt til suppe) 200 g
pærer 2 stk.
Rees ½ kop
kartoffel 4 stk.
gulerødder 3 stk.
Bay leaf 3 stk.
grønne at smage
Salt, sort peber og krydderier til suppe at smage
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 69 kcal

For at forberede, skylles vi, sæt sættet til suppen i en kasserolle, fyld den med vand og vent til kogningen. Så snart suppen koges, smelter vi sammen for at slippe af med de dårlige stoffer i kyllingen..

Igen laver vi bouillon fra en fugl, der bringer koldt vand til kog. Så snart væsken koger, lægger vi en stor løg der, for smag tilføjer vi lidt sorte peber og laurbærblade.

at lave mad бульон

Fang bouillon, yderligere 20 minutter, sluk. Så snart tiden er ude, fjern grøntsagerne fra suppen og smæk krydderier og løg. Vi laver i en kasserolle skrællede og terninger af kartoffelknolde.

løg

Skær toppen og tre friske gulerødder, tilsæt den til den resulterende suppe. Blandingen er endnu ikke saltet for at blødgøre raske grøntsager hurtigere..

at gøre зажарку

Derefter sætter vi de allerede vaskede riskorn efter kartoflerne og gulerødderne..

tilføje рис

Vi fortsætter med at lave madret indtil det øjeblik, hvor kartoflerne og risen blødgør. Så snart du er færdig med at tilberede bouillon med grøntsager, salt den og tilsæt alle nødvendige krydderier. Suppen er klar. Kan serveres med fint hakkede grøntsager og croutoner stegt i hvidløgsmør.

suppe готов

Opskrift på cremet kyllingesuppe med ris

Creamy chicken rice soup er en fantastisk måde at spise hurtigt og få styrke. Det er ikke vanskeligt at forberede det til hele familien. Overvej opskriften yderligere.

Tag et sæt produkter i formularen:

 • 1 lille kylling – ca. 1,5 kg;
 • 2 store gulerødder;
 • 2 stængler med selleri;
 • 2 stængler med en porre (kun en brøkdel af hvid er nødvendig);
 • Klassisk garni – 1/2 kop;
 • Gennemsnitlig ris – 60 g;
 • Smør – ½ pakker;
 • Briller med mel;
 • Fedtfløde – 150 ml;
 • Ikke-fed creme 10% – 50 ml;
 • 2 grene med timian
 • Klem af frisk jordnød og gurkemeje, salt efter ønske, frisk hvide peber.

Tilberedningstid: time.

Kalorindhold: 170 kcal.

Overvej opskriften til at lave denne lækre skål.

Blød kornet i flere timer. Hæld kyllingen i otte til ti stykker, fjern den i en stor gryde, tilsæt en mellemhakket gulerod, nogle grønne og en løg. Fyld to og en halv liter vand i en kasserolle og sæt den på en lille ild, bring den koge, reducer ilden til den mindste, fjern skummet, introducer produktet i form af garni og kog uden at dække suppen med låg, cirka to timer.

cremet супSpred kylling stykker, suppe tsedim først med en kolander, derefter bruge en tynd si, et tykt serviet eller filtreringssystem til kaffebønner. Vi fjerner knoglerne fra kyllingekød. Return kødet til bouillon, kog, kog i endnu en time. Tsedim.

Igen returner bouillon til komfuret, bring kog, tilføj ris, der er gennemblødt i vand på forhånd. Før det kommer ind i suppen, er det bedst at tørre det. Kog til færdig.

I stedet for en gryde med en stor bund smelter smørret, hæld et glas mel med en sigte, kog over lav varme, konstant omrøring med en visp, to minutter. Derefter fortsætter vi hele tiden med at omrøre, hæld i to pakker creme, tilsæt nødder og gurkemeje. Madlavning indtil tyk, cirka syv til ti minutter.

Hæld i smeltet smør, tilsæt timian, sæt salt og peber, kog op til risblødgøring i yderligere femten minutter. Server som creme suppe. For at gøre dette skal du blande alle ingredienserne i fadet med en blender. Serveret med urter eller med kiks.

Kyllingesuppe med ris og kartofler

kylling суп с картошкой

Kyllingesuppe er en favorit skål blandt slaverne. I det ottende århundrede kogte de det fra kylling og tilføjede grøntsager til det. Senere bliver vin og kartofler i popularitet. Det var fra dem, at de begyndte at lave mad velsmagende og hjertelige supper, som i dag også er ganske almindelige blandt folket..

Tag et sæt produkter i formularen:

 • 500 g kylling;
 • 5 stk kartofler;
 • 1 stk gulerødder;
 • 1, 5 kopper ris;
 • Løg;
 • Salt, peber – til smag;
 • Friske greens – en flok;
 • Vegetabilsk olie til stegning.

Tilberedningstid: time.

Kalorindhold: 155 kcal.

Vi begynder at lave mad ved at vaske alle grøntsager og kylling. Kylling kan gennemblødes før madlavning, lad den stå i en time i vand, så alle skadelige stoffer forlader det. Kylling skal koges med knogler, som senere tages ud..

Så læg potten af ​​vand på komfuret. Min kylling og sætte den i. Salt vandet og kog vandet. Så snart vandet med kyllingen kogte, fjern det skum, der dannede på overfladen. Hvis du vil have en rig suppe, kan du ikke rense.

Mens kyllingen koger, vask og skær grøntsagerne. Finhak løgene og gulerødderne, steg dem sammen i en stegepande. Tilsæt krydderier til dem. Steg indtil gyldenbrun og tilsæt hele blandingen til suppen..

I suppen da kyllingen bare kogte. Tag det ud og køl det. Tilsæt blandingen risen, vasket godt i forvejen og tørret. Vask og skære mellemstore kartofler. Vi tilføjer også det til suppen.

Så snart kyllingen er afkølet, fjern huden fra den, fjern knoglerne og lad kun kødet stå. Kød omhyggeligt knust i stykker og kast i suppen. Vi venter på suppen for helt at nå ud over en lille ild og slukke for ovnen. Serveres til bordet med friske grøntsager, urter og kiks.

Sådan tilberedes grøn kyllingsuppe med ris

Grøn suppe eller borsch er en populær russisk skål. Det er et lagerhus af vitaminer og essentielle mineraler. Det er nemt at lave, ved at følge instruktionerne nedenfor..

Til fremstilling af lækre og smagfulde retter tager man et sæt produkter i form af:

kylling суп с зеленью

 • Kød bouillon – 3 l;
 • Sorrel – 100 g.
 • Kartofler – 600 g.
 • Ris – 5 spiseskefulde;
 • Gulerødder – 100 g.
 • Løg – 200 g;
 • Kyllingæg – 6 stk.
 • Sure creme – 300 g.
 • Grønne løg – 4-5 grene;
 • Salt fortrinsvis;
 • Bay forlader fortrinsvis.

Tilberedningstid: time.

Kalorindhold: 150 kcal.

Overvej trin for trin opskrift:

 1. Skræl kartoflerne, skåret i terninger;
 2. Vi rydder gulerødderne, skærer dem i cirkler;
 3. Løg rent, skåret fint;
 4. Sæt kartofler, gulerødder og løg i en gryde med kogende bouillon og kog i ca. ti minutter;
 5. Tilsæt grits til blandingen, salt og kog, stadig ti minutter.
 6. Kog æg, skræl, adskille æggene
 7. Vi forsøger at skære de resterende dele af æg i store stykker;
 8. Æggeblomme med syrnet creme indtil glat og tilsæt til suppe;
 9. Der tilføjer vi også proteiner og laurbærblade, kog i to minutter;
 10. Vi skærer produkterne i form af sorrel og grønne løg, tilsæt suppen, bring den koge, sluk for ovnen og lad den gå i yderligere femten minutter.

kødet по-французскиSådan tilberedes kød på fransk i ovnen i flere versioner.

Lær at lave madbrød i ovnen, som kan være som hovedret til en lille fest..

Bemærk en interessant opskrift på kylling på flasken helt.

Koktips

Det er selvfølgelig svært at forkæle sådan en smuk og rig skål – suppe. Men bare i tilfælde, her er de grundlæggende madlavningstips:

 1. Konstant bør hældes kyllingkoldt vand, i hvert fald ikke varmt, ikke engang varm;
 2. Hver gang du koger, skal du gøre en bedre afløb af den første bouillon (fordi denne måde kan du beskytte dig mod skade);
 3. Hvis du smager bouillon, så er det værd at lave med en stålske. Så snart du begynder at lave suppen fra bunden, er det bedre at ikke skynde dig og holde den på en stor ild;
 4. En virkelig velsmagende og aromatisk suppe opnås kun, hvis der er salt, så tag det ikke glip af det. Hvis du er på en diæt, der udelukker salt fra kosten, skal du kun lave den med salt, fordi det ikke bliver værre fra en plade af lækker suppe.
 5. Selvfølgelig er det for det første kursus bedre at bruge kun unge grøntsager, især det drejer sig om kartofler. Kød skal også være frisk. I praksis bruger flere og flere mennesker frosne kyllinger eller grøntsager. Det er ikke så dårligt, hvis produkterne er frosne, det vigtigste er altid at kontrollere deres kvalitet;
 6. Når du laver mad, skal du aldrig røre den. Således får han et mudret udseende og vil være en smagfuld suppe af de “fattige” (i oldtiden spiste aristokraterne kun en klar bouillon, og kun bønder og mennesker, der besatte ikke de højeste positioner i samfundet spiste mudrede);
 7. Hvis du ønsker at lave en suppe med mos ris ris med kylling, så laver kartoffelmos i slutningen af ​​kogningen.

Velsmagende frokost!