Retter fra kål og kylling er klassikere for russisk nationalt køkken. I dag er der mange opskrifter, der bruger disse produkter..

Under forholdene i det moderne tempo i livet vil du altid have noget hurtigt at forberede, men velsmagende og sundt, og prøv også ikke at skade figuren..

Det første produkt er udstyret med en række vitaminer, den anden anses for at være kostkød, og derfor vil retter, der er fremstillet af disse ingredienser, appellere til både gæster og alle familiemedlemmer. Og vi er igen glad for at dele nogle af dem..

Enkel opskrift
hvordan приготовить курицу с капустой в духовке
ingredienser Antal
kylling 500 g
hvidkål 600 – 700 g
løg 1 stk.
dild knibe
salt og peber at smage
vand 1 kop
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier pr. 100 gram: 67 kcal

Kogekylling med kål i ovnen selv er slet ikke svært hjemme. Vi skal bare følge vores råd..

Forvask kødet under rindende vand, skåret i mellemstykker. Vi rydder kål fra de øverste ark, vi hugger. Skær løget i tynde halvringe, hugg dilden fint. I en skål, hvor man skal lave mad, skal man blande alle ingredienserne, tilsæt dild, salt og peber.

Derefter hæld den resulterende blanding med et glas vand. Placer opskålen i ovnen i 30 til 40 minutter og bages til kogte ved en temperatur på et hundrede og halvfems grader..

Det anbefales at bruge en gennemsigtig skål af hærdet glas for at gøre det lettere at styre madlavningsprocessen..

Braised kål med kylling og kartofler i ovnen

Denne ret er i sig selv universel, og hvis du tilføjer det også en velsmagende, nærende sideskål, kan du fodre en stor familie..

Ingredienser krævet:

 • 400 gr. kylling;
 • ½ hoved af hvidkål;
 • 7-9 mellemstore kartofler;
 • 1 gulerod
 • 1 løg;
 • salt, peber efter smag;
 • knivspids tørret dill og spidskommen;
 • 10 gr. olie;
 • 20 gr. tomatpasta;
 • 1 glas vand.

Tilberedningstid – 1 time.

Kalorindhold: ca. 62 Kcal / 100 gr.

Første fase: Vi forbereder de nødvendige ingredienser.

Vask kartofler under rindende vand, skræl, skåret i identiske små stykker. Fra kålen fjerner vi de øverste plader, skærer den langs kålens hoved i 2 halvdele. Vi har kun brug for en halv. Klem en kniv er ikke så stor, så det viste sig saftigt.

skåret ind i капусту

Kødet er foroptøet, omhyggeligt vasket, skåret i små ensartede stykker. Du kan anvende alle dele af fuglen: bryst, skinne, lår. Kødet er mere ømt på underbenet og er tørre fra andre dele. Valget af kød afhænger udelukkende af dine smag præferencer..

Vask gulerødder, peeler, hugge på en grov rivekniv.

Løg rent, vask, hugge med en kniv på tynde halvringe.

gulerødder

Anden fase: Steg løgene skåret i halve ringe med olie i en forvarmet gryde. Når det begynder at skylle, skal du tilføje gulerødder, fortsæt at stege indtil det er gyldent..

stuvning

Madlavning sauce: to hundrede milliliter vand blandes grundigt med tomatpasta.

I en separat skål blandes kødet med kartofler, tilsæt salt, peber, tørret dill, spidskommen.

Tredje fase: Bages bagepanden forsigtigt med det resterende smør. Vi spredes kartoflerne med kylling, på toppen fordeler kålen jævnt, vi også salt og peber det. De resulterende lag skal fyldes med færdiglavet sauce..

tilføje соус

Ovnen forvarmes til et hundrede og firs otte grader. Ved vil formularen blive dækket af et dæksel. Hvis der ikke findes en passende lågdiameter, kan den udskiftes med et ark tykt madfolie. Stew i ovnen har brug for fyrre minutter.

For at få fadet lidt rosenrød anbefales det at fjerne låget / folien 10 minutter før beredskabet og fortsæt med at stuge indtil det er klar.

Saftig, lækker middag i ovnen er klar. Inviter familie og gæster til bordet med det samme!

kylling

Kylling med surkål i ovnen

Blandt os er der mange fans at spise surkål. Ofte tilføjer vi det, når vi spiser borscht, kål suppe, som fyldning i hjemmelavede kager. Men ikke alle ved, at med dette produkt kan du lave en god middag eller et hovedretter til frokost ved at tilføje kylling..

Ingredienser krævet:

 • medium fuld kylling;
 • 800 gr. sauerkraut;
 • 2 mellemstore gulerødder;
 • 1 løg;
 • peber, cumin til smag;
 • 70 gr. smør;
 • 10 gr. vegetabilsk olie.

Tilberedningstid – tre timer.

Kalorindhold: ca. 116 Kcal / 100 gr.

Forberedende stadium: fuglen (om nødvendigt) optøet, vask grundigt, tarm. Løg rydder skindene, vaskes, finskåret med en kniv. Gulerod grundigt vaskes, rengøres, hugges på en grov rivekniv.

Bland surkål med løg og gulerødder, tilsæt spidskommen, peber, bland. De, der ikke kan lide smag af surhed, kan vaske det i kogeren med kogt vand. I dette tilfælde tilsættes noget salt..

Hovedfasen: Bageplade eller ænder dækket af pergamentpapir eller folie. Rigeligt fedt.

Stuff kylling ¾ den resulterende blanding af kål, gulerødder og løg. Indenfor sætter vi et stykke smør (50 gr.). Således viser kyllingen sig at være duftende og saftigt. Fra oven fiterer vi kødet med det resterende lidt afrimte smør for at danne en gylden hud.

Sæt fuglen i midten af ​​panden. De resterende af fyldningen er fordelt omkring det for skønhed og juiciness..

Vi sender ovnen op til hundrede og halvfjerds grader i to og en halv til tre timer.

Efter den angivne tid kontrollerer vi parabolens parat: kødet skal gennemboret med en gaffel eller en kulinarisk nål på det tykkeste sted. Hvis det er let gennemboret, og en juice af en gullig nuance udvides fra punkteringsstedet, betyder det, at kødet er klar til brug..

En kylling kogt på denne måde viser sig at være utrolig øm, saftig og velsmagende. Anbefales til madlavning.

Denne ret kan tjene som en selvstændig eller som et supplement til den vigtigste. For eksempel kartofler eller kogt ris..

Kylling med blomkål i ovnen

med цветной капустой

Vi bruger kål hele året rundt, når vi laver en bred vifte af retter, men det er ikke ofte muligt at nyde farveversionen af ​​denne grøntsag. Med starten af ​​sommeren-efterårstiden kan sine elskere eksperimentere med madlavning. Vi tilbyder en af ​​måderne at bruge dette produkt på som en garnering til bordet..

Ingredienser krævet:

 • 600 gr. kylling;
 • 1 kg blomkål;
 • 2 mellemstore æg;
 • 1 glas fløde;
 • en knivspids salt;
 • 10 gr. vegetabilsk olie;
 • grønt til dekoration.

Tilberedningstid – 1 time.

Kalorindhold: ca. 75 Kcal / 100 gr.

Afrim kyllingen, vask, skåret i små stykker.

Rens blomkålen fra løvet, om nødvendigt afskær de mørkede områder, divider derefter blomsterne i lige store mellemstykker. Kog kål i 3 minutter i kogende, let saltet vand. Derefter afløb vandet og skyll i en kolander med koldt rindende vand..

I en skål, slå æggene med salt, og tilsæt et glas 10% fløde, rør igen.

Bagepladen er omhyggeligt smurt. Sæt i den pande den resulterende masse, hæld fløden og send til den forvarmede ovn i fyrre minutter. Bag ved 200 grader indtil gylden..

Vi anbefaler at bruge en bageplade med lave sider for at få et ikke meget højt lag, henholdsvis skålen blev bagt bedre og hurtigere, og en smuk gylden farve af gryden blev dannet.

Parathedskontrol med tandstikker eller gaffel. Hvis kålen nemt kan gennemboret, er den ikke solid – det betyder, at den resulterende middag er klar til at behage dig og dine kære. Skær den resulterende gryde i portioner. Før du serverer, kan du dekorere fadet med hakket grønne.

pasta болоньезеSådan tilberedes du utroligt velsmagende, men samtidig enkle hovedretter i polaris med flere kogeplader.

Smeltet cottage cheese-ost – en hurtig og nem opskrift på en velsmagende snack.

Sådan tilberedes en lækker Caesarsalat med salat læses her.

Blomkål med kylling og ost i en gryde i ovnen

Blomkål er et ikke-trivielt produkt, kendetegnet ved dets udseende og smag. Hun skammer sig ikke over for at tjene gæster og lave mad til en festlig middag. Muligheden for at lave mad i denne ret vil give æstetisk duft til bordet..

Ingredienser krævet:

 • 1 kg blomkål;
 • 600 gr. kylling;
 • 150 gr. “Light” mayonnaise;
 • 1 lille løg;
 • salt, peber efter smag;
 • 10 gr. olie;
 • 150 gr. ost.

Tilberedningstid – 1 time.

Kalorindhold: ca. 105 Kcal / 100 gr.

Tør kødet, skyll det, skåret i små stykker. Rens blomkålen fra løvet, om nødvendigt afskær de mørkede områder, divider derefter blomsterne i lige store mellemstykker. Løg kapse.

Kylling, blomkål, løg blandes i en skål. Tilsæt salt, mayonnaise, peber. Rør godt igen..

Forbrønd vaskes og tørres med et tørt håndklædepotte smør forsigtigt med olie, og ikke glemme at smøre væggene i potter.

Sæt i potten den resulterende masse og send til den forvarmede ovn i fyrre minutter. Bag ved 200 grader indtil gylden..

Mens alting er tilberedning, gnid den revede ost.

Halv time efter begyndelsen af ​​tilberedningen, drys skålen med ost og send til ovnen i yderligere ti minutter..

Nyttige tips

Kogekylling med kål i ovnen er ikke vanskelig. Selv en håbende værtinde vil klare det, men for at gøre dine retter endnu mere velsmagende, vil vi afsløre nogle kulinariske hemmeligheder for dig..

 1. For at kålen skal være saftig, anbefaler vi at makulere den og ikke skære den i terninger, da den med denne metode til at skære kål bevarer juiciness så meget som muligt.
 2. Juiciness, fantastisk duft og behagelig gul farve til gryderetter vil give en lille mængde smør tilsat under madlavning;
 3. Hvis du tilsætter en knivspids af spidskommen og dild i ca. ti minutter inden madlavningens afslutning, får fadet en krydret smag;
 4. For at reducere tilberedningstiden kan du stege hvidkål med lidt vegetabilsk olie og kog den farvede kål i 3 minutter i kogende vand;
 5. For elskere af at trække ost, som i pizza billeder, anbefales dette produkt at tilsættes til parabolen 2-3 minutter før afslutningen af ​​beredskab og serveres straks til bordet.

Bon appetit!