Ubemærket af alle er sojasovs blevet en af ​​de yndlingsfrugter i verden, og produktets lavt kalorieindhold har gjort det til den mest populære dressing til diætmad og salater..

Vi præsenterer dig opskrifterne til madlavning vidunderlig kylling i sojasovs.

Klassisk opskrift
hvordan приготовить курицу в соевом соусе
ingredienser Antal
kyllingefilet (kan bruge bryster) 750 g
vegetabilsk olie 3-4 Art. l.
store løg 1 stk.
hvidløg 5 tænder
store gulerødder 2 stk.
hvid balsamicoeddike 3 spsk. l.
mørk sojasovs 4-5 art. l.
granuleret sukker 1.5 Art. l.
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier pr. 100 gram: 128 kcal

Sojasovs samt balsamicoeddike kan næppe kaldes de sædvanlige krydderier til russiske værtinder. Men den overkommelige pris taler nogle gange om at eksperimentere, især da den sædvanlige skål med sojasovs erhverver nye smag..

Kyllingefilet skåret i skiver ca. 3-4 cm i størrelse.

filet

Skær gulerødder i strimler. Løg skæret fint i halvt ringe og hvidløg skiver.

Vi skærer овощи

I en opvarmet gryde hældes 1,5 el. l. olie. Sæt stykker fjerkræ og steg i ca. 10-15 minutter (tung ild). Omvendt et par gange for jævn stegning. Sæt kødproduktet i en separat skål og nyd grøntsagerne.

yngel

Opvarm gryden igen, hæld den resterende olie og begynd at sautere løg og hvidløg. Så snart du føler duften af ​​stegt hvidløg, kast gulerødder i panden og fortsæt med at stege i yderligere 2 minutter.

zazharki

Derefter tilsættes sukker, eddike og sovs. Efter 2 minutter er kyllingen forbundet med grøntsagerne, panden er dækket med låg, og ingredienserne skiftes til 20 minutters stødningstilstand..

Opskrift på skålen i ovnen med tilsætning af appelsiner

Denne metode er velegnet til dem, der kan lide at eksperimentere med smagen af ​​fjerkræsretter..

Til madlavning skal du:

 • 100 gr. eller 4 spsk. l. sojasovs og granulat;
 • 2 spsk. l. sennep;
 • 4 hvidløgskage;
 • 4 stk appelsiner;
 • 1 spsk. (200 ml) vand;
 • 5 kg kylling.

Forberedelsestid: højst 1 time.

Kalorindhold: 152,92 kcal / 100 g.

Bemærk venligst, at i opskriften angives fuglekroppen. Hvis du ønsker det, kan du erstatte det med vinger eller kyllinglår. Du kan også ændre konsistensen af ​​appelsinsausen ved at tilføje et par spiseskefulde stivelse..

Citrus skrællet og skåret i terninger, sat i en kasserolle eller stewpan og hæld et glas vand.

Efter sammensætningen koger, hæld i granuleret sukker og lad dem simre i 5 minutter. Sæt beholderen til side for at afkøle indholdet..

høne с апельсинамиI mellemtiden hugge skrællede hvidløgskage og bland dem med sennep og soja. Kontroller derefter, om citrussirupen er kold, hvis ja, kombiner så sojabønnesblandingen med orange.

Nu er vi taget til fuglen. Skær kyllingen i stykker og spred dem på en pande eller på et bageplade..

Glem ikke at forsmøre dem med madolie..

Tænd ovnen. Mens det opvarmes (200 ° C), skal du fylde stykker af fjerkræ med den tidligere tilberedte sauce. Kødet er bagt i ca. 45 minutter.

Kylling i honning-sojasovs i en pande

Hvordan slår man en almindelig familie middag i en festlig? Det er nok at tilføje honning og noget vin til den traditionelle fjerkræopskrift. Du vil blive overrasket over, hvordan flere ekstra ingredienser kan ændre den sædvanlige smag af skålen drastisk..

Vil du prøve? Så til madlavning skal du:

 • 600 gr. kyllingekød;
 • En spiseskefuld vin (tør hvid) og honning;
 • 3 spsk. l. eller 75 gr. sojasauce;
 • Nogle olie til stegning;
 • Jord sort peber.

Tilberedningstid: maks. 40 minutter.

Calorisk indhold af færdigretter: 192,57 kcal / 100 gr.

Honning, vin, soja – kombinere og bland godt. Vasket kødprodukt afskrækker lidt og begynder at stege i varm olie. Hæld kyllingen med den tidligere tilberedte blanding efter et minut. Steg over høj varme og glem ikke at vende kødet over og hæld såsøden i løbet af hele processen.

Hurtig og velsmagende: Kylling marineret i sojasovs i en langsom komfur

Fordelen ved denne opskrift er det mindste antal ingredienser og deres lave omkostninger..

Nødvendige produkter:

 • 600-700 gr. kylling;
 • Sojasauce;
 • Et hoved hvidløg.

Tilberedningstid: 45 minutter + 2 timer marinovki.

Kalorindhold: 186,98 kcal / 100 g.

Marinovka

Marinovka

Skær kyllingen i små stykker, sæt i en gryde og dæk med sojabønner, så den helt dækker kødet. Tilsæt hakket hvidløg og køle..

bagning

Sæt det syltede kød i skålen på køkkenet, indstil “bagning” -tilstanden, timeren – 45 minutter. Efter signalet sættes det færdige kød på en tallerken med en sideskål (kartofler, ris, grøntsager).

Kinesisk Kylling med Grøntsager

Måske har skålen intet at gøre med den oprindelige forberedelse af fjerkræ på kinesisk, men det blev kendt for netop dette navn. Kylling kogt på denne måde vil appellere til elskere af hvidt kød og alle rejsende i Asien, der er vant til at bestille mad til at råbe: “Ingen krydderier!”

Så til forberedelsen har du brug for følgende ingredienser:

 • 350 gr. kyllingebryst;
 • 100 gr. rød sød peber;
 • 200 gr. grøn sød peber;
 • 100 gr. løg;
 • 150 gr. gulerødder;
 • 5 spsk. l. eller 125 gr. sojasauce;
 • 1 spsk. l. vegetabilsk eller olivenolie;
 • 1 tsk sukker.

Brugt tilberedningstid: 20 minutter.

Kalorindhold: 283 kcal / 100 gr.

oksekød стейкVil du vide, hvordan du laver oksekød i hjemmet? Læs trin for trin for at undgå fejl..

Idéer om forskellige retter fra svinekirken er præsenteret her. Nu vil du helt sikkert lave noget nyt.!

Regler for madlavning af kartofler i uniformer er her. Alle burde vide dette.!

Vasket kyllingebryst skæres i pinde med en finger. Skrællede løg, skæres kun i terninger i retning af fibrene. Sweet Peppers Chop Sticks.

Hvad angår guleroden, så rydder den i mellemstore størrelse. Varm derefter panden og hæld i olien. Når olien er godt opvarmet, kast kyllingene og omrør, steg i 3 minutter, indtil produktet bliver hvidt og på plads får en rød skorpe.

Nu, uden at ophøre med at røre indholdet af gryden, tilsættes ingredienser hvert par minutter i henhold til følgende rækkefølge: gulerødder, løg, bulgarsk peber. Efter at have tilføjet den sidste ingrediens, lav en moderat brand, fortsæt stegning i yderligere 3 minutter.

Glem ikke at røre lejlighedsvis, så indholdet af gryden ikke er stuvet. I mellemtiden opløses sukkeret i sojabønnerne og hæld blandingen i gryden. Fortsæt stegning i 3 minutter og sluk for varmen..

Hvis den saus du bruger har en sødlig smag, er det ikke nødvendigt at tilføje sukker. Den tilberedte skål går perfekt som en selvstændig, men nogle gange er den suppleret med en sideskål i form af ris..

Nyttige tips og tricks fra erfarne kokke

I køkkenet bør altid kun anvendes højkvalitets sojasovs. Det er nyttigt for vores krop og indeholder aldrig urenheder, farvestoffer, smagsforstærkere og smagsstoffer..

Derfor, før du køber, undersøge produktmærket – undersøg sammensætningen og fremstillingsmetoden. Den mest nyttige metode er fermentering af sojabønner..

Køb kun den sauce, der er pakket i en glasbeholder og helst transparent..

Hvis du vil overraske dine gæster, så prøv at gøre en almindelig skål til eksotisk kulinarisk: Fortynd 1/3 kop sovs med 100 ml dåse ananasjuice. I denne sammensætning skal du plukke fuglen, og inden du sender skålen til ovnen, skal du dække hvert stykke kylling med en ananasring og dække med rester af marinaden..

Det er svært at sige, hvilken sauce smager bedre – lys eller mørk, og det er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at sammensætningen indeholder følgende ingredienser: bønner (sojabønner), eddike, hvede, sukker og salt.

Og hvis du så på etiketten en liste over smagsstoffer og smagsforstærkere, så sørg for, at inden du surrogerer. Returner det til hylden og husk at sundhed er dyrere!