Kødkoteletter er et smagfuldt og hjerteligt måltid til frokost eller aftensmad, som desuden er meget let at forberede. Den ananas og ost bagt med det vil tilføje den originale smag til kødet. Skålen er øm, ikke tør, temmelig lys..

Svinekoteletter med ananas og ost skorpe i ovnen
hvordan приготовить отбивные с ананасами и сыром в духовке
ingredienser Antal
svinekoteletter egnet til koteletter 300 g
dåse ananas 5-6 stk.
creme creme 15% 3 spsk. l.
ost (enhver solid sort vil gøre) 200 g
salt og peber at smage
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 300 kcal

Denne opskrift indeholder det mindste antal produkter, der kan findes i enhver butik. I forberedelsen af ​​retter skulle der ikke være nogen problemer, selv fra folk langt fra madlavning. Svinekød – meget højt kalorieindhold, fedtholdigt kød, så det er bedst at betjene det med noget lys: grøntsager, ris, salat.

Før madlavning vaskes, tørres og skæres i stykker til fremtidige koteletter (det er bedre at gøre dem temmelig tynde for ikke at bage i lang tid). Når de har dækket stykker med klæbende film, behandles de med en hammer.

generobre

Derefter sprøjtes salt og peber på kødet, smøres med creme fraiche (det er praktisk at bruge en madlavning børste til dette). Stykker spredes på et bageplade, som først skal olieres.

skåret ind i ананас

De anbringer en ananascirkel på hver hakke og strøber stort set revet ost ovenpå. Til bagning sættes temperaturen til 180 grader. Ovnen behøver ca. 20 minutter.

at gnide сыр

Osten skal smelte og rødme i løbet af denne tid. Pork chops med ananas og ost er klar – sæt bordet!

Svinekoteletter med tomater og ananas, bagt i folie

Hvis du sætter kødet i stykker, når du bakker med folie, bliver det endnu mere saftigt. Produkterne vil bevare flere næringsstoffer og næringsstoffer med denne metode til madlavning.

produkter:

 • 1/2 kg svinekød;
 • 300 g ananas (det er bedre at tage dåse);
 • 2 stk. løg og tomater;
 • 200 g mayonnaise (det er tilladt at erstatte det med creme)
 • 100 g hård ost at vælge imellem;
 • salt og peber.

Ved madlavning vil der gå: 1 time.

Kalorier pr. 100 g: 344 kcal.

Vask kødet, tør med en serviet, skåret i stykker af ønsket form og størrelse. Salt og peber hvert stykke, dække med folie og slå med en hammer. Smør en bageplade.

Hver hak sættes på folien, så den kan lukkes. Løg og tomater skåret i ringe. Læg løg på koteletter, salve med mayonnaise. Læg derefter tomaterne ud og smør igen med mayonnaise..

Ananas lægges ud efter tomaterne (det er muligt at sætte hele ringen i stykker, men det er mere praktisk), gentag lag af mayonnaise og drys riven ost.

Luk hakket i folie og bages i 30-40 minutter (180 grader). I de sidste 5 minutter skal du åbne folien for at gøre osten redden.

Kylling koteletter med ananas og ost i ovnen

Kyllingekød er ikke så højt i kalorier som svinekød, og det producerer kostkoteletter, der kan gives selv til børn..

produkter:

 • 600 g kyllingfilet
 • 2 æg;
 • 2 spsk. l. hvedemel;
 • 100 g af en af ​​hårde oste og dåse ananas (stykker eller ringe – til valg);
 • 1 tsk sol. olie;
 • peber, salt.

Madlavning tager: 1 time.

Kalorindhold pr. 100 g: 153 kcal.

Kyllingefilet skæres i stykker, slå af med en hammer. Saltet og drysset med peber. Æg skal blandes med forsigtet mel. Hver hakke kastes i æggeblødsmørtel.

Smør en bageplade med tilberedt vegetabilsk olie, læg kyllingstykker på den. Sæt ananas på toppen af ​​kylling og drys med ost. Til bagning nok 20 minutter ved 200 grader.

ostekager готовыPrøv at lave mad ostekurdere med banan – det er meget velsmagende og sundt..

Læs hvordan man laver broccoli salat – denne ret vil være et rigtigt fund for dem, der ser deres vægt..

Hercules kostkager – prøv at lave denne ret ved kun sunde produkter..

Kalvekoteletter med svampe, ananas og ost

Kalvekød kan findes i opskrifter sjældnere end andre kød, men koteletterne fra det er ikke mindre velsmagende, saftige og nærende. Sådan en delikatesse er velegnet til et festligt bord..

produkter:

 • 600 gram kalvekød;
 • 200 g ananas og champignons (egnet både frisk og dåse);
 • 1 løg;
 • 3 fed hvidløg;
 • salt, peber;
 • 150 g creme creme 15% og hårdt revet fin ost.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kalorindhold for 100 g: 381 kcal.

Kød vasket, skåret i stykker. Løg skæres i tynde ringe. Sæt kødet i panden, læg løg på toppen. Hæld med koldt vand lige over det øverste lag af løg og lad i 2 timer. Efter denne tid er kødet taget ud, tørret med et serviet, slog af.

Tilsæt salt og peber, lidt røre stege i vegetabilsk olie. Sure fløde blandes med ost og knust hvidløg. Kødet lægges på et let smurt bagværk..

Spred ananas på hver hakke, derefter svampe. Fyld tallerkenen med creme og ostesaus. Du skal bage kød i 20 minutter (180 grader).

Tyrkiet koteletter med ananas og ost

koteletter из индейки

En anden lækker og kost opskrift på kalkun kødretter.

produkter:

 • 1 kg kalkun;
 • 1 løg;
 • 200 g cremefløde 20% og enhver hård ost, hvilken du bedst kan lide;
 • salt, peber;
 • 1 pakning ananas i form af stykker eller ringe;
 • 1 spsk. l. citronsaft;
 • Italienske urter – du kan vælge andre efter dine præferencer (mængden bestemmes også af smag);
 • 20 ml rast. olier.

Tid til kogeplade: 1 time.

Kalorindhold for 100 g: 188 kcal.

Fuglefileter vaskes, tørres, skæres i stykker. Smør kødet med en hammer, drys med krydderurter, salt og peber. Forbered et bageplade, smør det med olie. Tomater og løg skæres i ringe.

Koteletter satte på et bageplade, spredt på deres overfladeløg, det næste lag tomater og på toppen – ananas. Vask eller smør skålen med cremeflaske, drys med revet stor ost. Bagkoteletter har brug for 40 minutter (180 grader).

Nyttige tips

Næsten hovedrollen i det succesfulde resultat af kogekoteletter er valget af kød. Du skal vælge nøjagtigt de stykker, der passer bedst til dette formål. Kødet skal være af høj kvalitet og frisk. For hver type kød – deres egne udvælgelseskriterier.

For at lave fjerkrækoteletter skal du vælge lænedelen, især brystet. Det er befriet fra huden og overskydende fedt, vasket, tørret. Godt kød skal være fast, ensartet i farve, lidt fugtig, men ikke glat eller klæbrig..

Til fremstilling af koteletter fra svinekød, oksekød, lam, kalvekød, mørbrad, brisket, koteletter er egnede. Sund svinekød vil være lyserød i farve med hvide vener. Mættet lyserød skygge med hvidt elastisk fedt – god kalvekød.

Oksekød og lam varierer i lige rød farve, ved lammet bliver det lidt mørkere. Under alle omstændigheder skal knogler og fedt være hvide. Gul farve eller andre afvigelser i farve kan indikere forsøg på kunstigt at opdatere en skygge eller et dyrs alderdom. Godt kød – elastisk, ikke glat, uden slim, mørke eller grønne pletter, ubehagelig lugt.

Hvis du vælger de rigtige friske produkter, kan du være helt sikker på, at fadet vil vise sig velsmagende og nærende. Det er kun for nøje at følge instruktionerne i opskriften. Koteletter med ananas og ost serveres med næsten enhver sideskål. Velforberedt kogt på nogen måde grøntsager, grønne. Så du kan berige din kost med endnu mere nyttige elementer..