Salo er et af de vigtigste produkter, der findes på mange husmødres tabeller. Antallet af kulinariske retter, hvor det er hovedbestanddelen, måles og måles. Det kan tilberedes saltet, røget, bagt eller kogt med alle slags krydderier..

bagt сало

Bagt svin er generelt et særskilt og interessant emne i madlavning. Det kan serveres som varmt med en skål og tjener som en god tilsætning til borscht, samt serveres på et festligt bord i form af skæring.

Ved første øjekast kan det virke som om det er umuligt at lave en sådan delikatesse derhjemme. Men faktisk er alt meget simpelt, og nu vil vi sørge for det..

Hvordan vælger du det rigtige produkt

Næsten noget stykke bacon vil passe til stegning i ovnen, uanset hvilken del af grisen det tages fra. Men for ikke at skuffe dig med sin smag, skal du være opmærksom på nogle af funktionerne i dette produkt:

 1. Den mest lækre er fedtet, som har en hvid farve med en lys lyserød skygge. Der skal ikke være yellowness på stykkerne;
 2. Hvis der findes røde pletter på stykkerne, vil det tyde på, at grisen ikke kunne slagtes i lang tid;
 3. De mest lækre er de stykker, hvis tykkelse varierer fra 2,5 til 3,5 centimeter;
 4. Til stegning er fedtet, der har kødlag, perfekt;
 5. Sørg for at være opmærksom på huden, den skal slå en hvid eller lysegul skygge og ikke indeholde hår.

Salo, der har den mest delikate smag og tynde hud, er skåret fra pigens sider og ryg. Det er perfekt ikke kun til bagning, men også til saltning. Strammere og tykkere stykker er på kinderne eller på nakken.

Til saltning er ikke den bedste løsning, men i bagt form ser det godt ud. Nå, en ægte delikatesse til bagning anses for at være “podcherchevok.” Disse er stykker, der er skåret fra mavedelen. De har flere kødlag, men forbliver lidt barske..

I den bagt form – dette er en af ​​de mest lækre dele af grisen, som ikke skammer sig for at tjene til bordet i form af skæring.

Fedt i ovnen i folie
hvordan приготовить сало в духовке в фольге
ingredienser Antal
svinefedt (bedre at tage med kødlaget) 1 kg
frisk dill 20-30 g
hvidløg 5-6 tænder
løvblad 3 stk.
paprika 20 g
mayonnaise 250 g
salt og allspice at smage
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 384 kcal

Steg-for-trin opskrift:

 1. Tag en forsænket beholder og hæld den angivne mængde mayonnaise ind i den. Dernæst spring et par hvidløgskage gennem hvidløgsholderen og hugg dilden fint. Alt dette tilsættes til mayonnaise og blandes grundigt. Vi har lavet en marinade, der vil opsuge fedtstykkerne, hvorefter den får en utrolig smag; vælg сало
 2. Tag baconet og skær det i stykker, hvis bredde er omkring 7-10 centimeter. For meget at gøre er det ikke værd, ellers bliver de ikke gennemblødt med marinade, og de vil have en lidt anderledes smag. Begynd at klippe stykkerne bedre fra den side, hvor huden ligger, dette vil føre til deres mindre deformation, og produktet vil se meget mere appetitvækkende ud;
 3. Sæt de hakkede stykker bacon på den blanke side af folien og salt dem godt på alle sider. Tilsæt paprika og allspice på samme måde; at savne mærket сало
 4. Smør fedtstykkerne med et generøst lag marinade, sæt et par blade af løvløv ovenpå og pakk alt i folie; at pakke в фольгу
 5. Sæt fedtet i køleskabet i 40 minutter (du kan og mere). I løbet af denne tid vil det gælde
 6. Forvarm ovnen, læg stykkerne på et bageplade og sæt til at bage. Temperaturen i ovnen skal være ca. 220 grader. Tilberedningstid – 45 minutter; at bage
 7. For at det færdige produkt skal have et mere appetitivt udseende, kan du desuden stege det i gryden..

Sådan laver du baconrulle med hvidløg

ingredienser:

 • svinefedt (tykkelse ikke over 2 cm) – 1 kg;
 • Frisk persille – 3-4 sprigs;
 • hvidløg – 6-7 fedter;
 • paprika, spidskommen, koriander (valgfrit) – til smag;
 • løvblad – 2 stk.
 • rød peber – 5 g;
 • jordet sort peber – 5 g;
 • salt – efter smag.

Tilberedningstid – 5-6 timer.

Calorie – 157 kcal.

Før bage skal du vaske bacon grundigt, tørre det let og afskære huden. Hvidløg er bedst skåret i tynde skiver, fint hak persille og hugge løvbladet i en krum.

Gnid et stykke bacon fra alle sider med salt og peber. Hvis du kan lide forskellige krydderier, kan du tilføje spidskommen, koriander og paprika.

På indersiden af ​​fremtiden ruller du hvidløg, hakket løvblad og persille. Rul det op så tæt som muligt og pakk toppen med en skåret hud. Brug en tykk tråd, binde en rulle, så den ikke udfolder sig..

Folie produktet med folie og send det til en forvarmet ovn i en halvanden time. Den temperatur, hvorpå rullen skal fremstilles, er ca. 160-170 grader. Efter en bestemt tid skal du fjerne den fra ovnen, åbne folien og læg den igen i 15 minutter, indtil en smuk skorpe dannes..

Når rullen er klar, læg den på et papirhåndklæde. Dette vil give mulighed for at dræne overskydende fedt. Efter at have helt afkølet produktet, pakk det i madfilm og flyt det til en time i 3 timer. Efter den angivne tid kan du tage den ud, fjerne filmen og huden, skære rullen i skiver og tjene til bordet.

Lard bagt med kartofler i ærmet

svinefedt с картошкой

ingredienser:

 • frisk fedt – 100 g;
 • kartofler (medium) – 10-12 stykker;
 • vegetabilsk olie – 5-6 tsk;
 • krydderier til kartofler – 5 g;
 • hvidløg – 3-4 fedter;
 • salt og peber efter smag;
 • rostemuffe – 1 stk.

Tilberedningstid – 1 time 30 minutter.

Kalorier – 150 kcal.

Skræl kartoflerne og skær dem i mellemstore stykker. Fedt er skåret i plader ca. 5 millimeter tykt. Overfør ingredienserne til en dyb skål og salt.

Tilbered sausen separat. For at gøre dette blandes alle krydderierne, tilsættes hvidløg og vegetabilsk olie. Fyld det med kartofler og bacon, bland omhyggeligt omhyggeligt alt sammen, så hele kartofflen er gennemblødt med sovs. Så skifter vi det til ærmet til bagning.

Forvarm ovnen og sæt bacon og kartofler i den. Det er bedre at bage ved en temperatur på ca. 170 grader, 60-80 minutter i tiden. Så bagefter kartoflerne godt og vil være meget sarte i smag..

sovsKyllingost – lær hvordan man laver en lækker tilsætning til enhver side skål.

Ostervarer med ost uden æg og semolina. Kostmåltid, der bedst erstatter dine skadelige desserter..

Sådan tilberedes en aubergine sate læses i vores artikel..

Sådan bager du fedtet i banken

ingredienser:

 • svinefedt (kind eller peritoneum) – 1 kg;
 • salt – til smag;
 • rød og sort peber – 5 g;
 • krydderier til kød – 5 g;
 • hvidløg – 5-6 fedter.

Tilberedningstid – 1 time.

Kalorier – 380 kcal.

Der er ikke noget ved at stege svin i banken. Skær peritoneum med kødlag i stykker. De bør ikke være for små, fordi de under maden vil miste deres smag. Men gør ikke store, fedtet skal placeres i halsens hals.

Salt hvert stykke på alle sider, drys med peber og krydderier til kød. Hvis du kan lide at eksperimentere, kan du tilføje spidskommen, koriander, paprika eller noget andet. Lav små indskæringer på stykkerne og læg den finknappede hvidløg i dem..

Sæt fedtet i krukken, men ram ikke meget. Der bør være en lille plads mellem stykkerne. Udfyld heller ikke krukken til toppen, lad 3-4 centimeter være fri.

Dæk og sæt i en kold ovn. Tænd den ved minimumstemperaturen og giv muligheden for at varme op gradvist. Efter 10 minutter bringes temperaturen op til 160 grader. Produktet bages i ca. 1 time. Efter en bestemt tid, sluk for ovnen og lad den køle af med krukken. Efter fuldstændig afkøling kan det færdige produkt serveres..

Kulinariske tips

 1. Før du begynder at stege svinefedt, skal du vaske det og tørre det grundigt
 2. Hvis du har en fedttykkelse ikke overstiger 2 centimeter, så er det bedre at bage det med en rulle;
 3. Fjern ikke trådene fra fedtrullen, indtil den er infunderet i køleskabet i 3 timer. Ellers kan det helt tabe sin form;
 4. Du må kun bage i ovnen kun friske stykker bacon med en behagelig aroma..

Vi ønsker dig et velsmagende måltid og et godt humør.!