Ofte til fremstilling af traditionelle pilau anvendes svinekød eller lammekød, men oksekød vil ikke påvirke skålens smag, men tværtimod vil give det en smag. For at lave mad kødet var saftigt, skal du være opmærksom på valget af en eller anden del af slagtekroppen.

Til pilaf er skulderen eller thoraxen ideel. Fokus på kvaliteten af ​​de produkter, der skal bruges til madlavning. Ris er bedre at vælge langkornet, dampet, for eksempel “Krasnodar”. Retter, som traditionelt anvendes til fremstilling af pilaf – kedel.

Steg-for-trin opskrift på pilaf med oksekød
hvordan легко приготовить плов из говядины
ingredienser Antal
oksekød 500 gram
vegetabilsk olie 70 gram
frisk bacon 50 gram
gulerødder 500 gram
løg 500 gram
dampet langkornet ris 200 gram
hvidløg hoved
krydderier: humle – suneli, barbær, zira at smage
salt at smage
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 225 kcal
Pilafen er en virkelig international ret, det foretrækkes af repræsentanter for forskellige nationaliteter og nationer. Meget enkel og utrolig lækker opskrift, selv for amatører i køkkenet..

Zirvak – dette er hvad du skal gøre først. Det vil sige at danne grundlag for pilaf, som omfatter kød, gulerødder og løg.

1 trin. Varm olie i en kedel over en høj varme, og tilsæt hakkede løg, skiver og svinekød. Men det er vigtigt ikke at glemme at blive fedtet fra kulden, før du tilføjer ris! Ca. 10 minutter giver løg og kød brun i olie.

kødet прожарить

2 trin. Sæt derefter gulerødderne. I de næste 30 minutter tager vi mærke til forberedelsen af ​​zirvaken og omrører den hele tiden uden at dække den..

gulerødder прожарить

3 trin. Efter 15 minutter tilsættes krydderier og salt. Kun de sidste 10 minutter dækker vi kulden med låg, så vi lægger en zirvak ud.

zirvak готов

4 trin. Det var tiden for ris. Risen vasket i vand hældes i en kedel, vi fylder den med vand på toppen, så risen forsvinder under den helt. Kog til færdig.

ris добавить

5 trin. Og endelig, inden du fjerner kedlen fra ilden, skal du sætte hovedet af hvidløg i pilafen.

pilaf готов

Sådan tilberedes usbekisk pilaf fra oksekød i en kedel

For at forberede en nationalret af Centralasiatiske retter er det vigtigt at følge opskriftenes anbefalinger, vælge de rigtige retter (kulden skal have en flad bund), og produkterne skal være af høj kvalitet. Det er nødvendigt:

 • Oksekød – 500 gram;
 • Langkornet ris – 600 gram;
 • Gulerødder – 2 stykker;
 • Løg – 1 hoved;
 • Barbær, Zira – 1 spsk. ske;
 • Salt til smag;
 • Madlavning olie til stegning.

Tilberedningstid: 2 timer 10 minutter.

Kalorisk indhold af usbekisk pilaf med oksekød: 219 kcal pr. 100 gram.

Så lad os komme i gang. Til en gang hæld solsikkeolie i kedlen, ca. 1 cm høj. Vi sætter store stykker oksekød der.

pilafPå høj varme skal du stege kødet let, uden at lukke kedlen. Efter at vi har lagt de ristede løg og steg i et par minutter.

Det næste skridt er at tilføje gulerødder med gulerødder. Steg yderligere 3 minutter, dæksel med låg og lad kød og grøntsager stuge i 10 minutter. Når gulerødderne er bløde og bøjede – klar.

Du kan tilføje krydderier, nemlig zira og barbær. Salt og bland alt sammen med kød og grøntsager i en kedel.

Lad os gå til risen. Falder i søvn vasket ris i kedlen, bland ikke! Top hæld 1 liter varmt, saltet til smag vand. Ca. 1,5 – 2 cm fra risen, så vandet dækker det helt..

Vi tænder den store ild og koger i ca. 15 minutter, indtil alt vandet koger væk. Når vi gør en fordybning i ris og lukker kedlen tæt med et låg og på toppen med et håndklæde.

Og på lavvarmesteg pilaf 40 minutter. Fjern kedlen fra varmen, tag kødet ud og skær i stykker til servering. Og ris blandes med grøntsager.

Pilaf med oksekød i en langsom komfur

pilaf с рисом

Næsten hver moderne husmor i køkkenet har en hjælper – en langsom komfur. Og sådan en populær og overkommelig skål som pilau er meget let at forberede. Bare følg opskriften..

ingredienser:

 • Parboiled ris – 300 gram;
 • Oksekød – 400 gram;
 • Unge gulerødder – 200 gram;
 • Løg – 150 gram;
 • Hvidløg – 1 hoved;
 • Korn lidt – 3 spsk;
 • Oprenset vand – 0,5 liter;
 • Salt, peber, krydderier efter smag.

Tilberedningstid: 2 timer og 20 minutter.

Kalorindholdet af pilau kogt i en langsom komfur er 119 kcal pr. 100 gram.

For at komme i gang, tilbered ingredienserne. Skær grøntsagerne, vask risen. Kød er bedst skåret i mellemstore skiver, der skærer venerne. Hæld vegetabilsk olie i kogepanden i multikookeren, og tænd for “Fry” -funktionen.

Fald løg der og steg den i ca. 5 minutter til en gennemsigtig tilstand. Derefter tilsættes de hakkede gulerødder og steg den med løg i yderligere to minutter. Dernæst tilsæt det hakkede kød, sprinkles med krydderier og steg til gyldenbrun.

Vær opmærksom på ris. Hæld det i vores pande, hvor grøntsagerne er klare, vi tilføjer noget salt, tilsæt krydderier og hvidløg. Fyld risen med kogt vand på forhånd, så risen for 1 cm forsvinder under den.

Luk låget stramt og tænd for “slukning” -programmet, tilberedningstiden 1 time. Under hensyntagen til multicookerens specificitet er det muligt, efter opfordringen til beredskab, at være nødvendigt at desuden tænde programmet “Opvarmning” og give yderligere 40 minutter til at “gå” risen til fuld beredskab.

fiskeri консервыSådan koges pollockfilet i batter.

Læs hvordan man laver Mimosa salat fra dåse saury..

Søde boller med rosiner, nødder eller kanel, de bedste opskrifter til enhver smag.

Madlavningstips

 1. Beløb af smuldret ris – gentagen vask med koldt vand;
 2. For at smagen skal være endnu mere mættet, skal du pakke pilafen i et tæppe og lade det stå i en halv time til en time;
 3. Traditionel kazan er ikke for alle i hverdagen. Du kan erstatte det med en stor gryde med en tyk bund;
 4. Det anbefales ikke at bruge aromatisk vegetabilsk olie ved tilberedning af pilova;
 5. At vælge krydderier, du kan stole på din smag, men kumminfrø, peberfrugter og barbærbær er obligatoriske. Under ingen omstændigheder kan man ikke forveksle med spidskommen. De er ens i udseende, men helt forskellige i smag;
 6. Når stege kød, bemærk at der er en afstand mellem stykkerne. Dette vil hjælpe kødet til at stege i sin egen saft og forblive saftig;
 7. Server pilaf med friske grøntsager, og behandl derefter gæsterne med grøn te. Dette vil afsætte smagen af ​​din ret;
 8. Tørrede frugter: tørrede abrikoser, rosiner, svesker er eksotiske, men samtidig lækkert kombineret med kød pilaf. Tilsæt dem, inden de hælder risen. Før dette skal du sørge for at suge i vand og klemme, så de er lidt mættede med vand og mere saftigt.

I denne artikel introducerede vi dig på tre forskellige, men meget bekvemme og enkle måder at forberede en international skål af kød og ris. I færd med madlavning kan “tænde” din fantasi og ressourcefærdighed. Det vigtigste er kvalitetsprodukter og ønsket om at lave mad.!

Bon appetit!