Plov har længe været en del af det daglige nationale køkken. Denne skål er elsket af voksne og børn, det er let at forberede, og resultatet er overraskende hver gang. Hver husmor har sine egne madlavningsspecifikationer, og hun ved præcis, hvilke ingredienser der vil gøre det unikt..

Multivarka og plov? Hvorfor ikke?
hvordan быстро и вкусно приготовить плов в мультиварке с курицей
ingredienser Antal
ris 120 g
varmt vand 240 ml
kyllingebryst på knogle 1 stk.
pærer og gulerødder 1 stk hver.
hvidløg 1 hoved
salt og peber at smage
krydderier “For pilaf” 1 spsk. l.
vegetabilsk olie 2 tsk.
Tilberedningstid: 75 minutter Kalorier pr. 100 gram: 125 kcal
Der er en opfattelse, at pilaf i en langsom komfur opnås “uden sjæl”. Ovnen overfører korrekt alle smagene til produkterne, og den sjæløse maskine forbereder den sædvanlige risgrød med kød. Måske vil multicooker-skålen ikke glæde alle sammen, men en ting er klart, det vil helt sikkert være lækkert og lækkert..

Løg og gulerødder til rydning, skåret i små terninger.

gulerødder кубиками

Kylling slagtning i små stykker. Vask ris i koldt vand, indtil det er gennemsigtigt..

kylling порезать

Sæt langsomt komfuret til “Frying” mode, hæld olie i skålen, hæld gulerødder med løg, steg til transparent. Tilsæt kyllingekød og fortsæt med at stege indtil halvt kogt.

tilføje мясо

Salt og peber lidt. Tilsæt ris til kødet med omrøring, tilsæt krydderier og hæld varmt vand. Bland ikke. I “Pilaf” -tilstand indstilles tiden til 40 minutter..

tilføje рис

Efter 28-30 minutter skal du åbne multikookerdækslet og holde den vaskede hvidløgstik helt i fig. Sæt portionerne på plader uden omrøring.

kok до готовности

Sådan koges pilaf i en langsom komfur med kylling, bær og krydderier

Krydderier giver fadet en speciel smag. Det er ikke nødvendigt at salte kyllingen, da det også er en del af krydderierne.

For 2 portioner af lækker pilaf kylling i en langsom komfur har du brug for:

 • På 1 \ 2 store gulerødder og løg;
 • 80 gr. ris;
 • 160 ml varmt vand
 • 1 kyllingeben
 • På 10 bær af en tørret barbær og rosin;
 • 1/3 tsk. sort spidskommen, paprika, tørret blå basilikum;
 • 5 gr. Blandinger af grøn, lyserød og hvid peber;
 • 1 spsk. l. vegetabilsk olie;
 • Salt til smag;
 • 1 rosette hvidløg.

Vask kødet og hug det i stykker. Vask ris flere gange, indtil vandet er klart. Skræl gulerødder og løg.

Hæld gulerødderne og hugg løgene fint. Skyl hvidløg, ikke adskilles i negler. Hæld olie i langsom komfur, tilsæt saltet skinke til den. Stek i “Fry” -tilstanden i ca. 15 minutter.

Send løg og gulerødder der, steg i endnu 4 minutter. Dæk risen, tilsæt vand, hæld alle krydderier og bær. Indstil “Pilaf” -tilstanden i 40 minutter. 12 minutter inden slutningen af ​​madlavning stick hvidløg.

Når den langsomme komfur giver en lyd om parabolens parat, skal den stå i ca. 20 minutter under låget. Lad ham da. Krydderier giver skålen en utrolig palette..

plov-s-kuricej-recept_8929Plov i kedlen på ilden bliver saftig og velsmagende, hvis du tilføjer …

Ved du, hvordan du laver duck pilaf i en langsom komfur?

Bemærk opskriften Satsivi med kylling på georgisk.

Må ikke uden nyttige tips

 1. Det er selvfølgelig bedre at lave pilaf på en åben ild i en speciel kedel. Derefter opfanger fadet den særlige aroma af røg;
 2. Den langsomme komfur hjælper dig med at forberede en god behandling, hvis du vælger de rigtige krydderier og krydderier. Deres forhold kan gøre underværker med almindelig ris og kød;
 3. Krydderier skal vælges ud fra din smag. Hvis nogen ikke kan lide zira, vil smagen af ​​behandleren ikke være behageligt, fordi dette krydderi er ret specifikt;
 4. Til kyllingeskåle er det bedre at tage fileten eller brystet. Kød er kogt hurtigt, og knoglerne forstyrrer ikke at nyde maden;
 5. Steg gulerødder og løg forsigtigt. Det er vigtigt, at alle ingredienser beholder deres udseende. En knust gulerod vil ikke se så imponerende ud;
 6. Rund eller langkornet ris er egnet til madlavning;
 7. Hvis der er et ønske om at sprede fødevaren med tørrede frugter, skal de først gennemblødes og lægges i en skål før risen. En sød smag vil komme til nytte;
 8. Grønne i fadet er normalt ikke sat. Bedre klaser af frisk koriander, persille, dill eller basilikum serveres på en stor plade separat.

Pilaf er en unik skål, der ændrer proportionerne af krydderier, du kan få nye smag hver gang..