Salat er måske en integreret del af absolut enhver tabel. Han kan dekorere et bord i en ferie, blive en nem middag, og også indgå i en kost diæt plan..

Det vides at ingredienserne i salaten ikke kun er grøntsager og frugter. Salat er trods alt et helt sortiment af forskellige komponenter, der afslører smagen af ​​hinanden, når de kombineres. Således kan de fremstilles af kød, konserverede grøntsager og frugter, fisk og så videre..

Det mest populære produkt når man laver salater er kål, herunder sorten af ​​dens arter. Den indeholder kun få kalorier, men samtidig er energiforbruget meget nyttigt..

Frisk kål kan være en førende ingrediens i en række salater, og andre ingredienser kan hjælpe med at gøre fadet endnu mere nyttigt..
En simpel, sommeropskrift på kålssalat
hvordan быстро и вкусно приготовить салат из свежей капусты
ingredienser Antal
Frisk kål 1 lille hoved
tomater 2 stk
Grønne (persille og / eller dill og / eller grønløg) på 1 flok
Stor agurk 1 stk
Oliven / Linfrøolie Art. en ske
salt at smage
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 35 kcal

Den mest berømte og lækre tallerken er en skål lavet af kål, agurker og tomater. Det kan også supplere grønne. Du kan forestille dig, hvor mange vitaminer det indeholder salat, så det vil være en glimrende skål til dem, der ønsker at beholde deres tal..

Hvis der findes grøntsager eller frugt i salaten, er den vigtigste regel i begyndelsen af ​​madlavningen at rense dem. Under ingen omstændigheder kan det ikke anvendes i mad i uvasket form, så der er risiko for sundhedsrisici. Også agurkerne skæres 2-3 cm fra hver ende (den såkaldte røv).

Efter vask grøntsager bør fortsætte til deres primære forarbejdning. Hvis du ikke gør dette, kan du føle ubehagelig bitterhed i munden mens du spiser salat. I tomater er det nødvendigt at rive de ekstra greens ud. I denne form er ingredienserne klar til at lave mad..

Du kan skære komponenterne i en form, du vil have. Når du bruger mellemstore agurker, kan du klippe dem i cirkler, ellers er det bedre at terninger.

agurker нарезать

Tomater skæres enten i ringe eller terninger..

tomater нарезать

Grønne og kål finhakket. Du kan også gnide det sidste på et medium rivejern.

kål нашинковать

Når alt er skåret, forbliver det at smide alle de forskellige elementer i en fælles skål, blandes grundigt og krydres med olivenolie eller linolie..

skåret ind i лук

Den anden er mere velegnet til dem, der holder sig til en kosthold. Hvis det ønskes, kan du fylde med en knivspids salt.

Vitamin Kål Salat Opskrift

Som allerede nævnt indeholder enhver type af denne skål mange vitaminer. Men det vil være endnu mere gavnligt, hvis du er i stand til korrekt at kombinere ingredienserne..

Salat fra ferskkål “Vitamin” kan give en tone og en god stemning i flere timer, da det indeholder alt, hvad der er nødvendigt for det.

Desuden er denne salat helt egnet til forberedelser til vinteren. Så vil det være nødvendigt:

 • Gulerødder – 500 g;
 • Bulgarisk peber (gul og / eller rød) – ¼ kg;
 • Æbler (rød sød) – 500 g;
 • Frisk hvidkål – 500 g;
 • Grønne løg – 1 flok;
 • Oliven / Linfrøolie.

Det vil tage en halv time at lave mad, og kalorieindholdet pr. 100 g af fadet vil være 38 kcal..

salat со свежей капустыRens grundigt alle ingredienser fra muligt snavs eller støv. Dette gælder især for gulerødder.

Hvad angår den primære forarbejdning af grøntsager og frugter, skal huden fjernes fra guleroden ved hjælp af en særlig kniv. Det er selvfølgelig bedre, hvis hun er ung. Fra æblerne skal du rive af pindene og fra peberen for at fjerne greens og frønukleolus.

For at forberede denne salat skal du ikke skære så meget som gnidning. Så, ved hjælp af en ikke meget fin rist, rist æbler og gulerødder. Peber skal skæres i terninger og grøntsager og kålhud. I princippet kan sidstnævnte også springes over.

Det er fortsat at fylde salaten med olivenolie eller linolie, hvis du ønsker det, kan du ikke tilføje det overhovedet. Det samme gælder for salt..

Sådan tilberedes en lys salat fra frisk kål med agurk

Som en anden “grøn” opskrift kan du vælge et sortiment, hvis vigtigste komponenter er agurker og kål. Følgende ingredienser bør være forberedt på det:

 • Frisk hvidkål – 500 g;
 • Agurker – 2 stykker;
 • Grønne (dill og / eller persille) – 70 g;
 • salt;
 • Oliven / linolie – 1 spsk. en ske.

Det vil tage en halv time at forberede, og kalorieindholdet i en skål pr. 100 g bliver 30 kcal..

Ved tilberedning af ingredienserne vaskes de grundigt, hvilket især gælder for hovedbestanddelen. Når du behandler grøntsager, skal du huske at skære æggene af agurker.

Skære grøntsager, du kan bruge riveren. Kålen er dog stadig bedre at revne og ikke gnide. Agurker af lille størrelse skal skæres i ringe, og hvis de er større, så terninger. I sidste ende er det værd at lave greens, finhakket det..

Normalt skal du fylde salaten med olie og salt, hvilket du selvfølgelig ikke kan gøre ved vilje. Så det vil være mindre kalorieindhold og mere nyttigt til kosternæring..

bolle с изюмомGær dej boller med sukker, rosiner eller nødder. Disse boller – perfekt til en venlig te med venner.

Creme til kurve lavet af shortcrust wienerbrød kan gøres anderledes. Læs de mest interessante opskrifter her..

En simpel opskrift på en lækker chokoladekage med kakao eller hjemmelavet kaffe. Læs hvordan du laver denne utrolige opskrift..

Bavarian salat med friske grøntsager og kød

En meget interessant opskrift, der ikke har mistet sin popularitet gennem årene, er den udvalgte friske kål kaldet “bayerske”. Det indeholder ikke kun grøntsager, men også kød, hvilket gør det mere usædvanligt og tilfredsstillende. For at gøre det skal du forberede ingredienser som:

 • Frisk hvidkål – 1 lille hoved;
 • Kød bouillon – 200 ml;
 • Bordseddike – 125 ml;
 • Spidskommen – 1 spsk. ske;
 • Røget svinekødmælk – 90 g.

Det vil tage en halv time at lave mad, og kalorieindholdet i en skål pr. 100 g bliver 70 kcal..

Kål skal forskyldes med vand for at fjerne overskydende snavs. Derefter rives det og suges i lidt saltet vand i 2 minutter. Herefter skal du presse overskydende væske ud af det..

Ved hjælp af eddike og varm bouillonkød bouillon kan du lave en slags marinade. Det er kun nødvendigt at blande væsken med hinanden, lidt saltende efter ønske..

Efter madlavning marinade, kan du hælde dem kål, krydret med spidskommen på forhånd. Med hensyn til svinets brisket skal den steges i en lille mængde olie, ikke glemme lidt salt og tilsæt kålblanding. Så det forbliver at blande alt og forlade fadet i et par timer til pickling..

Jagt salat med frisk rødkål

Som nævnt tidligere er det muligt at lave kål salater. Brug af en række forskellige typer. Så den røde kål afviger fra den specielle smag, hvorfra du kan tilberede “Hunter” salat. Dette vil kræve:

 • Frisk rødkål – 1 hoved;
 • Bulgarisk peber (grøn) – 1 stk;
 • Unge gulerødder – 2 stykker;
 • Grønne løg – 50 g;
 • Ægeddike – 150 g;
 • Selleri frø – 1, 5 spsk. skeer;
 • Tørret sennep – 1 spsk. ske;
 • Granulatsukker – 170 g.

Det vil tage en halv time at lave mad, og kalorieindholdet i en skål pr. 100 g bliver 86 kcal..

Til at begynde med vask greens og grøntsager.

Hvad angår rødkål, er det nødvendigt at fjerne fra det mulige beskadigede blade og poke. Du skal også skære den bulgarske peber i form af terninger og gulerødder efter fjernelse fra den sidste hud. Glem ikke at skære grønne løg.

Det er stadig at tilføje krydderier (selleri frø og sennep), granulat og eddike til salaten, omhyggeligt at blande den resulterende plade. Serveres til bordet bør kun være en halv time.

Så friske kål salater er virkelig værd at alle bordets retter:

 • De har lavt kalorieindhold;
 • Tag ikke meget tid;
 • Kræver ikke forberedelse af store midler
 • Især budgettet om sommeren for dem der har deres haver.

Bon appetit!