Til tider bruger de ofte hele dagen og en stor sum penge på ingredienserne og udsmykningen til at lave mad lækre kager til deres slægtninge. Selv om der er mange opskrifter til bagning i travlt, hvilket vil give mulighed for at spare tid og energi ved at opnå et glimrende resultat..

Denne kategori kan tilskrives en hurtig hjemmelavet kage, hvis forberedelsestid varierer fra 15 minutter til en time. For smagsændring kan du vælge en separat madlavning til dig selv, det være sig en syltetøj eller en chokoladekage.
Klassisk opskrift
hvordan быстро испечь кекс «Проще простого»
ingredienser Antal
mælk 300 ml
Granulatsukker 250 g
smør 180 g
Hvede mel 600 g
æg 2 stk
vanillin ¼ tsk
rosiner 1 håndfuld
Soda Slaked Eddike 1 tsk
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 400 kcal

Forbered denne dessert kan være i ovnen, mikrobølgeovn eller en langsom komfur. Men tilberedningstiden varierer ikke meget..

Først og fremmest bør du sætte smørret på en lille ild for at bringe den til at smelte. I mellemtiden kan du hurtigt slå æggene og tilsæt sukker til dem hele tiden. Derefter kan du føje til blandingen mælk stuetemperatur.

Når olien har nået den ønskede konsistens, vil det være muligt at fjerne det fra ovnen, men det skal under ingen omstændigheder tilsættes ægblandingen umiddelbart. Mens olien er varm, kan den kollapse proteiner..

keks

Efter at have tilføjet smør til massen, er det nødvendigt at begynde at hælde mel. Det samme gælder for andre tørre ingredienser, herunder hydreret sodavand, vanilje og rosiner. Desuden kan rosinerne i denne bagning erstattes af andre typer tørrede frugter, for eksempel tørrede abrikoser.

tørrede abrikoser для кекса

Det er bedre at vælge bagning specielt designet til cupcakes form. Det ligner et silikondæk med et rundt hul i midten. Det skal smøres med enhver olie, det være sig cremet eller vegetabilsk, og hæld derefter den resulterende masse. Det er kun at forlade cupcake i ovnen i 30 minutter.

lægge ud в форму

For at fjerne kagen korrekt fra sin form, skal du bruge 2 store flade tallerkener. Først skal du dumpe kagen og dreje silikoneformen. Den anden underkop skal presses til cupcake og derefter vendes igen. Så bagning vil være på sin øverste side..

kage готов

Når du serverer te, kan du bruge florsukker.

Kage “Simpelthen simpel” på rømme

Den anden version af præparatet adskiller sig fra den første i, at cremen bruges som hovedbestanddel, og ikke mælk. Dette øger ikke kun mængden af ​​kalorier, der er indeholdt i cupcakeen, men gør det også smag frodigt og ømt. Således skal du:

 • Hvedemel – 250 g;
 • Æg – 1 stk.
 • Sure fløde – 1-2 spsk. skeer;
 • Granuleret sukker – 250 g;
 • Bagepulver – 0, 5 tsk;
 • Smør – 130 g.

Der er nok ingredienser til 4 portioner. Forberedelse af kage på sur fløde vil tage 50 minutter under hensyntagen til fremstillingen af ​​ingredienser og bagning, og kalorieindholdet i en portion vil være ca. 640 kcal.

Du skal begynde med at slå æg, som du midlertidigt skal hælde sukker på. Dette kan gøres med en mixer med højere hastighed, hvilket vil give fremtidig bagningspomp.

Hvad angår de tørre ingredienser, skal de tilsættes til ægblandingen efter afslutningen af ​​den første slagning og derefter piskes igen. På dette tidspunkt kan du ikke slå meget op, bare rør skeen grundigt. Tørde klumper af mel i dejen udelukket.

Det er ikke nødvendigt at holde olien i brand for fuldstændig opløsning, det er kun nødvendigt at bringe det til en blød tilstand. Dette kan opnås ved at lade ham stå i et varmt rum. Derefter kan du blande cremen med smør, tilsæt til hovedparten af ​​dejen.

Det er kun at forberede en silikone kage pan, smøre det. Tiden til fuld beredskab vil være 40 minutter..

Quick Chocolate Muffins

Start den følgende opskrift, og den adskiller sig fra de foregående i sin chokoladesmag: absolut kan alle gøre det, selv et barn. Det kræver ikke en ovn, så længe køkkenet er udstyret med en mikrobølgeovn. Dette wienerbrød bliver forberedt så hurtigt, at du kan notere det som en fremragende daglig morgenmad. Så, du har brug for:

 • Kakaopulver – 2 spsk. skeer;
 • Stivelse – 1 spsk. ske;
 • Granulatsukker – 3, 5 st. skeer;
 • Soda – 0, 5 tsk;
 • Mælk – 5-6 spsk. skeer;
 • Olivenolie – 3 el. skeer;
 • Æg – 1 stk.

Forberedelse af chokoladekage vil tage 15 minutter under hensyntagen til fremstillingen af ​​ingredienser og bagning, og kalorindholdet på 100 g vil være lig med ca. 400 kcal.

Først skal du vælge en beholder til æltning og hælde i alle de tørre ingredienser, nemlig mel, sodavand, granulat, stivelse og kakaopulver. Alt skal blandes grundigt sammen..

Slå ægget i stykker med mælken ved hjælp af en blander. Til den tidligere opnåede tørvægt tilsættes ægblandingen. Som følge heraf skal der være en dej, flydende konsistens..

Det er kun at bage en cupcake i mikrobølgeovnen. Tiden til fuld beredskab vil være 5 minutter. Selvfølgelig kan du dekorere det ved hjælp af smeltet chokolade.

salat с капустой и морковьюFrisk kål salat er den første ting, der kommer til at tænke på, hvis du vil have noget lys, men frygteligt nyttigt. Kog det ordentligt og velsmagende.

Noter opskrifterne af lækker kartoffelgryde med hakket kød. Læs vores udvalg af opskrifter..

Receptkurve fra shortcrust i forskellige fyldninger. Dette er en utrolig interessant mulighed for dessert eller snack. Læs hvordan man laver mad.

En hurtig syltetøj

Jam, tilsat kagen, vil give det ikke kun med ekstra smag, men også med vidunderlig duft. Selvfølgelig kan du bruge noget af sin art. Farven på den resulterende kage er mørk, selv om kakaopulver ikke vil blive inkluderet i ingredienserne. For at bage sådan en lille tærte skal du forberede følgende ingredienser:

kage шоколадный

 • Jam (fra enhver bær) – 1 kop;
 • Kefir – 225 ml;
 • Hvede mel – 600 g;
 • Granulatsukker – 175 g;
 • Vanillin – 5 g;
 • Æg – 1 stk.
 • Soda – 1, 5 tsk.

Forberedelse af en kage med syltetøj vil tage 1 time med hensyn til fremstilling af ingredienser og bagning, og kalorindholdet på 100 g vil være lig med 320 kcal.

I kefir bør hældes sodavand og blandes og venter på en hiss. Slå ægget med vanillin og granuleret sukker. Det skal være en homogen blanding, så det er bedre at tage et æg ved stuetemperatur. Den resulterende kan blandes med kefir, mens massen fortsætter med at skumme.

Efter at have tilsat hvedemel til blandingen, skal man opnå en vandig konsistens, det vil sige, at den skal afvige fra tykkelsen af ​​tyk creme. Derefter kan du tilføje til dejens syltetøj fra enhver bær.

Til denne opskrift er det tilrådeligt at passe på, at køkkenet var en langsom komfur. Det regime der kræves til en kage er “Baking”, det skal sættes på i 50 minutter, hæld dejen i en multi-komfurskål..

En hurtig kage er den mest rentable bagning mulighed:

 • Tilberedningstiden varierer fra 15 minutter til en time;
 • Det kræver ikke et stort antal dyre ingredienser, alt kan findes ved hånden;
 • Du kan bage det i ovnen, mikrobølgeovnen eller trykkomfuret;
 • Der er mulighed for at diversificere smagen ved at tilføje rosiner, tørrede abrikoser, syltetøj eller kakaopulver;
 • Selv små børn kan lave en cupcake..

Bon appetit!