En tærte er et wienerbrød lavet af puff, gær eller sød dej. Til påfyldningen bruges som et søde fyldstof (syltetøj, syltetøj, hytteost, soufflé, valmuefrø) og kød, salt. Det hele afhænger af formålet med parabol – forretter eller dessert..

Valmuefyldning i ruller, ruller, tærter er den mest foretrukne siden tidlig barndom. Det anbefales at hugge, dampe eller koge, indtil det er tykt i små sukker sirup før brug..

Sådan laver du valmuefrø
hvordan испечь вкусный пирог с маком к чаю
ingredienser Antal
valmue 200 g
Nødderne 100 g
Citronsaft 2 spsk. l.
vanilje 1 tsk.
honning 2 spsk. l.
Tørrede druer 50 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 316 kcal

Før du køber en valmue bør du være opmærksom på dens udseende. Korn skal være af samme størrelse, uden unødvendige affald og tegn på skimmel. Nogle husmødre vasker det simpelthen i koldt vand og derefter bruger det som angivet..

Men det tager stadig mere tid at male i en fødevareprocessor, så konsistensen er pasty..

En anden mulighed: Valmue dampet med kogende vand og efterladt at svulme i flere timer. Ud over alle disse manipulationer skal du fylde på honning, nødder, tørrede frugter, sukker, mælk, smør.

Alle disse produkter vil gøre valmuefyldning endnu mere saftig og duftende. Det er nødvendigt at forberede det lige før brug og nøje overholdelse af teknologien..

Skyl valmuen i koldt vand flere gange, dæk med kogende vand og lad det stå i 20 minutter. Spænd møtrikkerne og hæv kernerne, hugg let med en rullestift. Sug rosinerne i varmt vand.

Placer den kogte valmue i mørtel og grind til en pastaagtig hvidlig tilstand. Spred rosinerne på en serviet. Bland alle ingredienser sammen..

I slutningen tilføj citronsaft og se på konsistensen, hvis tyk hæld resten. Knead indtil homogen og brug som beregnet..

Sød kage med valmuefyldning

Sød dej skiller sig ud for dens luftighed, ømhed og aroma. Når bagningen stadig er i den elektriske ovn, er lugten allerede i hele lejligheden. Madlavning poppy tærter er bestemt besværlig, men det er værd.

komponenter:

 • Mel – 2 briller;
 • Sukker – 200 g;
 • Æg – 3 stk.
 • Mac – 130 g;
 • Mælk – 400 ml;
 • Gær – 30 g;
 • Honning – 2 spsk. l.

Produktion: to timer.

Kalorindhold: 294 Kcal / 100 g.

sdobny пирогVi vil beskæftige os direkte med forberedelsen af ​​en tærte med valmuefrø i en sød version. Opvarm halvdelen af ​​mælken med en håndkrummende levende gær ind i den, bland den og lad den stå i ti minutter. Vi twist vallmo i en elektrisk kødkværn, tilsæt honning og mælkrester til det og sæt på langsom ild til kog i fem til syv minutter.

Når der vises bobler på dejenes overflade, kør to æg, tilsæt sukker og bland alt grundigt. Tilsæt masser af mel i partier og tilsæt blød, elastisk dej. Hvis det bliver svært at gøre dette i en skål, læg det på et tørt, rent bord og udfør proceduren. Det vigtigste er, at massen ikke holder fast i håndfladerne..

Dæk bryggen med en plastskål og lad den stå i en time. I processen skal flere gange blandes ind for at frigive kuldioxid..

Vi ruller ud alle dejen på bordet, olieret med smør, ruller ud et stort lag, toppen med masser af fedt og wrap rullen pænt, begyndende fra kanten. Vi starter den elektriske ovn ved 190 ° С.

Vi sætter pergament på bagepladen, sæt blancet på det, tag en speciel kniv med skarpe tænder og skær i stykker to centimeter bredt uden at nå ende.

Vi fastgør de to ender i en cirkel og begynder som det var at dreje brikkerne indvendigt ud, der ligger smukt ud i form af en tusindfryd. Vi laver produktet med valmue med et slået æg og send det for at forberede i 40 minutter..

Gærdej Roll

Ofte tager husmødrene ikke op i gærdejen, da det er en vanskelig og ikke altid vellykket proces. Så det kan måske kun virke første gang, men når du ser resultatet af din indsats på dit skrivebord, så forsvinder alle tvivl med det samme..

komponenter:

 • Gær – 1 stk.
 • Sukker – 250 g;
 • Mel – 450 g;
 • Mælk – 270 ml;
 • Æg – 2 stk.
 • Mack – 200 g;
 • Smør – 300 g;
 • Raisin – 25 g.

Produktion: to og en halv time.

Kalorindhold: 324 Kcal / 100 g.

Pie-roll med valmuefrø fra gærdej fremstilles lidt anderledes sammenlignet med bagt analog. I et glas varm mælk opdrætter vi tørgær, lad stå..

at opdrætte дрожжи

Piskesukker, blødt smør og afkølede æg..

at slå яйца

Stød mel, mælk opvarmes til 36 ° C. Kombiner alle tilberedte produkter i en stor skål og ælt plastdough.

at ælte тесто

Vi lægger det i en ren skål og sætter den på et varmt sted, hvis der ikke er nogen, kan du bruge en yoghurt maker – en god mulighed. Efter 30 minutter blandes massen. Lad stå en anden time.

dej должно подойти

Vi vasker vallmo i vand flere gange, sæt et hvidt rosin, et stykke smør, hakket på strimler og bland alt.

at gøre начинку

Vi klemmer af et stykke melmasse, ruller det ind i et rektangel på fem til femten centimeter;

rulle ud тесто

langs midten aflægger vi en bakkefyldning. Langs kanterne laver vi skarpe snit på fire centimeter og begynder at væve en pigtail af dej..

at gøre рулет

Vi starter enheden ved 185 ° С. Fra den angivne mængde test skal der få tre – fire ruller med valmuefrø. Sæt dem på en silikonemåtte og send dem til at bage i fyrre minutter. Fjern den færdige bagning, dæk toppen og lad den køle af. På vil trække på toppen med pulver.

rulle готов

En hurtig opskrift på blødbrød uden gær

Nogle gange vil du lave puffer med valmuefrø i dit hjem køkken, men du behøver kun at huske, at du skal lave bløddej i mindst 24 timer, og lysten forsvinder straks. Du kan dog købe færdige halvfabrikata i butikken, og endnu bedre – find en meget hurtig madlavning.

komponenter:

 • Margarine – 300 g;
 • Mel – 400 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Mack – 100 g;
 • Mælk – 100 ml;
 • Vand – 150 ml;
 • Æg – 2 stk.

Produktion: to timer.

Kalorindhold: 276,3 Kcal / 100 g.

pust тестоDu kan købe dejen i butikken, men i vores opskrift beskriver vi hele processen med madlavning nøjagtigt hjemmebasen til valmuebage. Så forbered en puffekage med valmuefrø uden gær i hast.

Før madlavning fjernes spredningen fra køleskabet, det skal være ved stuetemperatur. Sigt melet i midten af ​​bordet ved diaset. Skær den bløde margarin med en kniv og hug dem ned i smuldre. Tilsæt noget af vandet og ælt dejen. Det bliver temmelig stramt.

Rul den resulterende masse ud, fold konvolutten og rul den igen, så du skal gøre to til tre gange. Sæt dejen i femten minutter i fryseren.

Hæld valmuen i en træmørtel, hæld den i en jernskål med sukker, hæld i mælken og kog i atten minutter, omrør hele tiden for ikke at brænde.

Del dejen i to stykker, store og meget små. Rul hoveddelen ud, læg fyldningen på den, du kan bruge en ske eller en speciel spatel. Sæt i en bageplade. Tænd den elektriske ovn ved 195 ° C.

Fra et lille stykke dej skal du rulle en lang pølse ud. Ud fra det, form på kagen en lighed mellem et gitter eller blomster, som din fantasi vil fungere. Dyk bage i 50 minutter.

pelmeni-4Forbered dumplings i den langsomme komfur, den er enkel og velsmagende..

Hurtig dej til tærter med gærdej. Næsten enhver fyldning, både sød og salt, vil nærme sig sådan dej. Kog med os i henhold til vores opskrifter..

Læs hvordan man laver mad kød zrazy fyldt med æg. Bemærk denne opskrift..

Udlånt kager i en langsom komfur

Hvis du ønsker at lave kogt kager i en langsom komfur, skal du kun bruge produkter i dette tilfælde: mel, sukker, uberørt olie, gær. Du kan sætte nødder, tørrede frugter i påfyldningen.

komponenter:

 • Mel – 4 kopper;
 • Sukker – 100 g;
 • Corn olie – 3 spsk. l.;
 • Tør gær – 1 tsk;
 • Vand med gas – 160 ml;
 • Mack – 150 g;
 • Vand – 160 ml.

Produktion: en og en halv time.

Kalorindhold: 163,5 Kcal / 100 g.

I det oprensede varmt vand deles vi tør gær, og vi går i ti minutter. Hæld pulveriseret mel, sukker og karboniseret vand i dejen. Vask vallmo med koldt vand og læg ud på et serviet for at tørre, og tilsæt derefter til den samlede melmasse. Knæ den luftige bløde dej med dine hænder, hæld olien i enden og lad lidt afkøle skålen..

Tænd for apparatet til bagning. Dyp den bløde magertuffeldej i enheden og lad den bage i en time. Efter færdiggørelsen af ​​processen ikke skynde sig for straks at fjerne kager, lad den magre tærte med valmuefrø afkøle lidt. Hvis du tager det ud, kan det falde og tabe form. Vend den over grillen, dæk med en serviet og vær tålmodig.

Pie med cottage cheese og valmuefyldning

Hvis du kan lide at eksperimentere og kombinere flere komponenter på en gang, så er denne opskrift til dig. I denne bagning får du to effekter på én gang: utrolig smag og samtidig gavn.

komponenter:

cottage cheese пирог с маком

 • Farm cottage cheese – 270 g;
 • Hjemmelavede æg – 4 stk.
 • Sukker – 300 g;
 • Smør – 200 g;
 • Valmue – 0,5 kop;
 • Manka – 8 el. l.;
 • Orange – 2 stk.
 • Mac – 150 g.

Produktion: en og en halv time.

Kalorindhold: 296,2 Kcal / 100 g.

Kage med cottage cheese og valmuefrø er ikke så svært at lave mad. Kom i gang! Hak hjem cottage cheese med en sigte, tilsæt sukker, æggeblommer og semolina til det. Slå hele massen godt i en blender eller mixer. Ekorre dræber i frodigt skum. Forsigtigt silikone spatel forbinder to masser.

Vask appelsinerne, rengør zest med en speciel kniv, afsat. Papir presses gennem pressen, den resulterende friske saft hældes i æggestammen. Opdele dejen i to dele.

Snoet gennem elmøllevalmeblandingen med appelsinskal og blødgjort smør. Tilsæt blandingen til halvdelen af ​​ostemassen, den bliver næsten sort.

Vi laver et bageplade med høje sider bagpapir. Vi samler en helt hvid masse med en ske, vi sætter den på kanten af ​​bladet uden en valmue, og derefter sætter vi den samme mængde sort valmue masse. Så skifte dejen i form af et skakbræt, læg hele billet ud. Vi opvarmer den elektriske ovn til 180 ° C og send kagen til at bage i femoghalvfem minutter. På anmodning kan den færdige cottage cheese og valmue-tærte være dekoreret på toppen med friske bær eller frugtsaft..

.