Et cupcake er et sødt wienerbrød lavet af gær eller sød dej, som regel rund eller rektangulær. Som regel er det bagt med forskellige fyldstoffer: frugt, nødder, hytteost, kondenseret mælk, chokolade, tørrede frugter..

Du kan finde andre ideer. Tidligere blev cupcakes forberedt til særlige arrangementer og helligdage, men nu er det mere hverdagsbagning.

Ofte tilføjes kirsebær til hjemmelavede muffins, det kan altid tilberedes i fryseren til vinteren, og den sure smag går godt med dej.

Klassisk opskrift
hvordan испечь вишневый кекс с нежной и воздушной текстурой
ingredienser Antal
olie 170 g
ægget 2 stk.
mel 2 briller
sukker 185 g
bagepulver 1 spsk. l.
biosmetana 3 spsk. l.
kirsebær 150 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 283 kcal

For at forberede denne dessert i hjemmet køkken kan enhver værtinde af de tilgængelige produkter til rådighed i køleskabet. Kirsebær kan bruges frisk, dåse og frosne.

Olie mos med sukker. Du kan male den i pulver – massen vil være mere luftig. Tilsæt cremefløde, kør i ét æg og fortsæt processen med æltning.

Vi forbinder bagepulveret med mel. Hæld i små partier i bulk. Dejen vil ikke meget tyk.

tilføje муку

Vi vasker kirsebærene, lægger dem på et håndklæde og tørrer lidt, men ikke presser ned. Vi tager ud knoglerne og hæld i dejen.

Tænd den elektriske ovn ved 185 ° C. Sæt papirsubstrater i silikoneforme, og tryk dem ned i bunden med fingrene. En skefuld dej spredes på et gitter og bages i toogtyve minutter. Overdriv ikke cupcakesne, ellers bliver de grove og overdrevne. Klarhedskontrol med en spyd eller en kamp. Bagning tager straks ud af formen efter køling – det vil være svært at gøre. Træk det resterende pulver ovenpå – udsigten bliver endnu mere appetitvækkende..

Cherry Cheesecake

Ikke alle kan lide mejeriprodukter og forsøge at undgå at spise deres mad. Hytteost er nødvendig for vores krop. Der er mange forskellige retter, hvor du kan forkæle det uønskede produkt. Cupcakes med cottage cheese og kirsebær er en af ​​disse slik..

Ingredienser:

 • cottage cheese – 250 g;
 • mel – 175 g;
 • sukker – 150 g;
 • kirsebær – 150 g;
 • æg – 2 stk.
 • olie – 80 g;
 • sodavand – 0,5 tsk.

Madlavning: 65 minutter.

Kalorier: 243 Kcal / 100 g.

Farm fedt cottage cheese mne gaffel. Separat afbryde sukker med smør og æg. Når basen vil vise sig storslået og luft, går vi ind i kage med små satser.

Fjern kirsebærene fra fryseren og lad dem afrimme, hæld den opsamlede væske ud. Hæld melet blandet med bagepulver og vanilje i ostemassen dej – massen vil være tyk. Derefter tilsættes frugten. Alle flittigt kneed.

Vi starter den elektriske ovn ved 190 ° С. I en særlig aflang form dækker vi pergamentet, smør det med et stykke smør. Vi ruller ud dejen, ryst formen fra side til side for jævnt at fordele den, og kagen viste sig ikke at være ensidig. Bages 40 minutter. Tag ud, dække med et håndklæde og lad afkøles. Regime på skiverne i form af et brød, spredt med honning eller smør og server med te.

Kaffekage med bær

kirsebær кекс с шоколадом

En usædvanlig og behagelig smag opnås ved at tilsætte kaffe og kirsebær kogt i rom og sukker sirup til dejen. Få sød, rig dessert.

Ingredienser:

 • rom – 1 spsk. l.;
 • sukker – 260 g;
 • kaffe – 1 tsk;
 • mel – 260 g;
 • olie – 200 g;
 • kirsebær – 200 g;
 • sodavand – 1 tsk;
 • æg – 2 stk.

Madlavning: 80 minutter.

Kalorier: 276 Kcal / 100 g.

I potten hæld de optøede kirsebær og halvt sukker, hæld i rommen og lad dem simre over lav varme indtil tykke. Tegn på beredskab er rynket kirsebær. Lad gå og lad afkøle..

I et glas kogende vand for at opløse instant kaffe. Slog med resterne af sukker og smør, når blandingen er tilstrækkelig stabil, hæld kaffevæsken. Tag kølede æg en ad gangen. Sigt mel med sodavand, til at mætte med ilt, og tilsæt en ske til den samlede masse.

Hæld sirupen fra kirsebærene, hæld frugten i dejen, bland så de er jævnt fordelt og hæld den i en smuk non-stick bageplade. For at gøre det færdige cupcake godt ud af form kan du trække det med halvpasta eller brødkrummer. Bag dessert i en opvarmet elektrisk ovn i 30 minutter.

Fjern kaffekoppen, vend den på hovedet, tryk på bunden og fjern den forsigtigt. Dæk med et håndklæde eller serviet. Forlad ikke bagervarer i formen før afkøling. Det kan fugtes fra sveden og svært at fjerne. Alkohol kan ikke føjes til dejen, hvis du er bekymret for, at børn vil spise dessert, men under påvirkning af varmebehandling vil alle alkoholer fordampe.

chokolade клафутиCherry Chocolate Clafouty – en utrolig lækker fransk dessertopskrift.

Eggrulle med æg – en frisk, original løsning til den klassiske snack.

Sådan laver du stegt kylling, læs vores artikel..

Kiwi Cherry Muffin

Hvis du ikke er sød, og du kan lide at bage med surhed, tilføj friske kirsebær og hakket kiwi til dejen. Men overdriv det ikke med frugt, bagning kan begynde at smage bittert.

Ingredienser:

 • Kiwi – 1 stk.
 • kirsebær – 140 g;
 • mel – 240 g;
 • sukker – 220 g;
 • bagepulver – 1 tsk;
 • biosulfur – 4 spsk. l;
 • æg – 3 stk.

Forberedelse: 50-60 minutter.

Kalorier: 234 Kcal / 100 g.

Mine kirsebær og tage ud knoglerne, læg i en skål og hæld lidt sukker. Sæt de kølede æg i et stabilt skum, og smør gradvist til sukker. I den resulterende æggehår tilsættes biosmetan. Hvis dette ikke findes, kan du bruge alle tilgængelige til rådighed..

Kombiner bagepulveret med mel, bland og hæld i ægmassen. Tør forsigtigt dejen med en spatel. Hvis dette sker med en mixer, vil den falde, og kagerne bliver grove og ikke frodige..

Skræl kiwi, skåret i terninger og bland med kirsebær. Frugtfyldning tilsættes til dejen. Aktivér den elektriske ovn ved 175 ° C. Vi udfylder små skimmelsvampe med dej til en tredjedel og sender dem til at bage i femogtyve minutter. Når toppen er rødt, skal du kontrollere beredskab og ekstrahere.

Muffins med kirsebær

kirsebær кекс с кремом

Delikatesse børn – dette er chokolade muffins med kirsebær og valnødder. Har ikke tid til at køle af efter ovnen, bliver de straks fejet ud af bordet.

Ingredienser:

 • nødder – 150 g;
 • kirsebær – 150 g;
 • æg – 2 stk.
 • mel – 2 el. l;
 • olie – 150 g;
 • sukker – 260 g;
 • sodavand – 1 tsk;
 • flise – 1 stk.

Forberedelse: 75 minutter.

Kalorier: 257 Kcal / 100 g.

Skræl mandlerne fra skrællen, bliv forsigtigt gennem kerne, sænk den i en kaffekværn og grind den næsten til mel. Kirsebær optøet og drænet væske. Smør æg med blødt smør, tilsæt sukker og fortsæt processen..

Vi smelter en bar chokolade i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Giv lidt køligt og hæld i bulk. Tilsæt mel, derefter bagepulver, hakket nødder, i slutningen – kirsebær. Alle æltes med en spatel og hældes i forme. Bages i en elektrisk ovn i 50 minutter. Af samme princip kan muffins koges i en brødmager eller en langsom komfur..

Nyttige tips

 1. Den grundlæggende regel for en vellykket dej til muffins – alle tilberedte fødevarer, undtagen æg, skal være varme;
 2. Brug ikke mel mere end angivet i opskriften – du vil hamre i dejen, og muffinsne vil vise sig at være usmagelige;
 3. Skemaet skal udfyldes halvt, bagning under bagning stadig stiger, hvis du lægger mere, det kommer bare ud og vil være grimt. Måske kommer dejen ovenpå og begynder at brænde;
 4. Det er ikke nødvendigt at undersøge den elektriske ovn under bagning, muffinsne kan falde fra temperaturforskellen;
 5. Det er kun nødvendigt at placere produkter i kabinettet, som er varm op på forhånd;
 6. Hvis kirsebær opbevares i en madbeholder eller pande, bliver de bløde i fem dage. Men hvis de bliver åben, bliver de hurtigt svarte og tørre;
 7. Bagning kan altid smøres med chokolade eller sukkerfudge. Så du forbedrer ikke kun smag af bagning, men udvider også holdbarheden.
 8. Hvis toppen af ​​produktet allerede er rødt, og indeni er det stadig fugtigt, dække dem med pergamentpapir, så de ikke bliver brændt ovenfra;
 9. Muffins kan gennemblødes med sukker, frugt eller chokoladesirup. Til dette formål opsamles en klar væske i en speciel sprøjte. En cupcake er gennemboret og fyldt inde;
 10. Ikke kun kirsebær, kiwi, nødder og hytteost sættes i bunden. Passer perfekt til rosiner, tørrede abrikoser, svesker og kandiserede frugter;
 11. I stedet for friske eller frosne kirsebær kan du bruge dåse i egen juice.

Har en god te med lækre kirsebærmuffiner!